|      
Želiš odustati?
Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s posljedicama.
Ukoliko potvrdiš odustajanje na tvoje ćemo osobno računalo postaviti cookie kako bismo te pri dolasku na portal tijekom natjecanja od 17.-23.12., prepoznali i omogućili ti nesmetano korištenje portala, bez prikazivanja ikona sponzora odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, morat ćemo ti oduzeti sve prikupljene bodove. Odustajanjem, nažalost, gubiš i pravo na osvojene nagrade.

Želiš li još uvijek odustati?
Ringeraja.hr koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više.

Djeca su bila mirna dok ti nisi došla!

Uredništvo Ringeraje, 17.2.2020
Da li vam se ikada desilo da čujete: Djeca su bila dobra i poslušna cijeli dan, ali u sekundi kada su te vidjela, krenuo je neposluh i razdražljivost. Ja ne znam što se desilo?
Ključne riječi:

image
Dokazano je da je to istina – djeca su neposlušna i razdragana kada su im mame na oku. (Foto:freepik.com)
/11


Dokazano je da je to istina – djeca su neposlušna i razdragana kada su im mame na oku.

 

Razlog lošeg ponašanja kod djece u vašem prisustvu ima korijene u činjenici da ste vi sigurna luka za vaše dijete. Vi ste osoba kojoj se mogu požaliti na sve svoje probleme.

 

Dakle drage mame, zapamtite. Vi ste „kanta“ za emotivni „otpad“ vaše djece, no ipak, ne zaboravite – svaka sekunda vašeg vremena vrijedi!.

 

Ako je dijete cijeli dan u sebi čuvalo i krilo svoje emocije, one se gomilaju, i navečer ili najkasnije sutradan, one moraju nekuda izaći. Da li kroz neposlušnost, plač, pretjeranu ushićenost... Jednostavno je tako. Djeca su takva, to je korisno za njih. Premaleni su da svoje osjećaje i nezadovoljstva drže u sebi, a to, naravno, znači da će se sva ta negativna energija izliti na vas.

 

PROČITAJTE JOŠ: Kako se smiriti kada vas djeca razljute?

 

Vika, dreka, valjanje po podu, neposlušnost. Znamo da je to posljednja stvar koju nakon napornog radnog dana trebate, ali i to je dio majčinstva.

Iskazivanje nezadovoljstva je zaista vrlo važno za našu djecu jer će jedino tako odrasti u emocionalno zdrave osobe.

 

Dakle, prihvatite sve to loše ponašanje kao dobar znak.

 

Znajte da vam tako, pokazuju da vas vole više od svega na svijetu i da samo s vama mogu biti ono što jesu.

Klikni “Like” i dodaj svoj komentar na članak:

Uskršnja čestitka sa skrivenom porukom
Ljubav iznenađuje zar ne? Budite kreativni tijekom uskršnjih praznika i zadivite svoje najbliže tako što ćete napraviti ...
8
Razvoj dječjeg crteža
Vrlo često, pod pristiskom velike želje da nam dijete bude uspješno, napredno, kompetentno, zadovoljno... želimo procjen...
5
Poremećaj izgovora glasova
Razvoj govorne sposobnosti djeteta, uz razvoj motoričkih sposobnosti, za roditelja su najvažniji pokazatelji napretka u ...
4
Savjeti o disciplini
Roditelji trebaju djeci postaviti granice kako bi djeca znala što će mu roditelji tolerirati, a što neće, odnosno uvjete...
4





Anketa

.
пеперутка16

.

Oznake

Sve najbolje!

Nekoliko korisnica i korisnika koji danas slave rođendan:

Čestitamo!