|      
Želiš odustati?
Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s posljedicama.
Ukoliko potvrdiš odustajanje na tvoje ćemo osobno računalo postaviti cookie kako bismo te pri dolasku na portal tijekom natjecanja od 17.-23.12., prepoznali i omogućili ti nesmetano korištenje portala, bez prikazivanja ikona sponzora odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, morat ćemo ti oduzeti sve prikupljene bodove. Odustajanjem, nažalost, gubiš i pravo na osvojene nagrade.

Želiš li još uvijek odustati?
Ringeraja.hr koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više.

LJETNO OSVJEŽENJE U KRANJSKOJ GORI

Uredništvo Ringeraje, 23.7.2012
Za vrijeme ljeta, Kranjska Gora je zbog ugodne klime posebno poželjna za one koji svoje slobodne trenutke žele provesti aktivno…Polupansion več od 42 € po osobi u dvokrevetoj sobi...
Ključne riječi:

image
/81


Sunce ugodno grije, a misli vam već bježe na odmor. Glavno pitanje u ovom trenutku kojega čujemo sa svih strana je: "Kamo idete na odmor?". Ponuda je uistinu bogata i raznolika, možda čak i za jedan duži te jedan kraći odmor, kombinaciju mora i sunca te aktivnosti na svježem planinskom zraku, posjet inozemstvu i još nekoliko dana u blizini doma.

Kranjska Gora s okolicom sigurno pruža sve, kako za dulji, tako i za kraći odmor, kako za  one koji žele aktivno provesti slobodne dane, tako i za one koji žele miran odmor daleko od grada, kako za samce, tako i za parove ili obitelj.

Okružena planinama i zelenom šumom predstavlja izvrsno polazište za planinare, odnosno ljubitelje šetnji, biciklizma i rolanja. Pogledajte Planicu sa zelenim pokrivačem, otkrijte tajnu izvora Save Dolinke u Zelencima, osvježite se kapljicama Špikovih slapova, neka vas zagrle planine u romantičnom Tamarju, doživite tri države odjednom  na Tromeđi ili se zaputite u istraživanje ponude naših susjeda.

Adrenalinski entuzijasti mogu ispuniti dane spustovima u biciklističkom parku u kojemu se nalazi nekoliko novotarija te koji je djelomično prilagođen za djecu. Adrenalin će vam sigurno podignuti i ljetno sanjkalište Bijesna Pehta i Bedančev tobogan, koji su namijenjeni svim generacijama.

 

Kako bi vaš odmor bio uistinu potpun, pobrinut ćemo se u hotelima Hit holidays Kranjska Gora koji se sastoje od pet hotela (Larix, Kompas, Prisank, Alpina i Špik) i apartmanske kuće, wellness centara, ugostiteljske ponude i vlastite animacijske službe koja će se pobrinuti da nikome ne bude dosadno.

 

Za vrijeme ljetnih odmora pripremili smo različite pakete koji su namijenjeni obiteljima i pojedincima. Svaki paket se može nadopuniti dodatnim programima pod vodstvom naših animatora (biciklizam, planinarenje…) koji se izvode u sklopu redovnog animacijskog programa.

 

Ljeto u našim hotelima također će biti obojeno dječjim kreativnim radionicama, vodenim igrama, gimnastikom na bazenu, šetnjom s bakljama i učenjem o Kranjskoj Gori, a osobito će biti aktivno jer Kranjska Gora i njezina okolica nude bezbroj mogućnosti za sport i zabavu.

 

Naravno, k ljetu spadaju i vodene radosti - u hotelima Hit holidays Kranjska Gora imamo čak tri wellness centra koji udružuju bazenske komplekse i prostore za masažu, saune, kozmetičke tretmane i opuštanje. Svaki od njih ima posebno mjesto za djecu (dječji bazen), a bazen u Hotelu Špik čak je opremljen s protutokom, tako da se čak i oni najzahtjevniji mogu naplivati. Sunce vas može uhvatiti na vanjskoj terasi uz bazene.

 

Večeri u Kranjskoj Gori su posebno privlačne zbog ugodne klime. Šetnje i odmaranje na terasama hotela uz zvuk klavira i odlične specijalitete Slatke Julije (vlastita robna marka slastica) stavit će točku na i vašem odmoru.

 

Opustite se i uživajte te priuštite sebi i svojim najdražima ugodne trenutke u zagrljaju planina.

 

Klikni “Like” i dodaj svoj komentar na članak:

Alergija na sunce: Kako se nositi s njom?
Alergije na sunce često se zamjenjuju s polimorfnom reakcijom na sunce koje doživljava više od 25 posto mladih žena, nap...
4
Family hotel Vespera!
Pino, domaćin Family Hotela Vespera, zove vas na Lošinj! Za djecu je, zajedno sa svojim prijateljima, animatorima iz Pin...
3
Savršen trudnički odmor
Ljeto je pred vratima, a vas je pomalo strah planirati ljetovanje. Stotinu vam se pitanja mota po glavi, a od nekih vas ...
2
Putovanje avionom u trudnoći
Da, putovanje avionom u trudnoći je moguće. Ono što morate znati jest kada je najsigurnije letjeti, jer najbitnije je br...
2





Anketa

Trudnoća.
пеперутка16

Koji vam se dio trudnoće najviše svidio ili najlakše?

Oznake

Sve najbolje!

Nekoliko korisnica i korisnika koji danas slave rođendan:

Čestitamo!