Munslow u 14:46
Kesten torta!
Uredništvo Ringeraje/Frendice.hr, 3.11.2012
Priprema
1. margarin, keks, otopljenu čokoladu, narezane orahe i rum dobro ujednačiti i formirati koru, preko staviti kremu ,pa slatko vrhnje.
2. za kremu umutiti penasto margarin i prah šećer, dodati kesten pire pa umućeno slatko vrhnje, po želji dodati malo ruma.
Sastojci
Kora
3oo gr. mljevene plazme
12o gr.margarina
1oo gr.čokolade
50 gr.prah šećera
50 gr. narezanih oraha
Rum krema
200 gr margrina
250 gr.kesten pirea
50 gr.prah šećera
3 dcl slatkog vrhnja
Klikni “Like” i dodaj svoj komentar na članak:
Gorko-slatka stvar majčinstva... Moramo biti sigurni da će uspjeti sama.
4
Igra je važna za razvoj djeteta! Dijete skačući razvija određene sposobnosti i vještine koje su u njegovu životu vrlo va...
3
