|      
Želiš odustati?
Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s posljedicama.
Ukoliko potvrdiš odustajanje na tvoje ćemo osobno računalo postaviti cookie kako bismo te pri dolasku na portal tijekom natjecanja od 17.-23.12., prepoznali i omogućili ti nesmetano korištenje portala, bez prikazivanja ikona sponzora odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, morat ćemo ti oduzeti sve prikupljene bodove. Odustajanjem, nažalost, gubiš i pravo na osvojene nagrade.

Želiš li još uvijek odustati?
Ringeraja.hr koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više.

HOTEL ŠPIK, U ZAGRLJAJU NETAKNUTE PRIRODE

Uredništvo Ringeraje, 6.7.2012
Budući da su rođendani uvijek nešto posebno, HOTEL ŠPIK za vas je pripremio posebnu ponudu. Povodom treće obljetnice rada, hotel Špik vas poziva na opuštanje po povoljnim cijenama!

image
/141


Kranjsku Goru i okolicu ljeto je ugrijalo toplim sunčevim zrakama te je na taj način postala izvrsno ishodište za šetnje u prirodu, biciklizam, rolanje i otkrivanje ponude u okolnim selima. Prije tri godine, u ljetno vrijeme, svjetlo dana ugledao je jedinstveni Alpski resort Špik, koji se nalazi pod vrhovima Špikove skupine i u podnožju Karavanki, okružen zelenom kulisom šume.

 

Budući da su rođendani uvijek nešto posebno, za vas smo pripremili posebnu ponudu. Povodom treće obljetnice rada, hotel Špik vas poziva na opuštanje po povoljnim cijenama! 2 x polupansion već od 74 € po osobi u dvokrevetnoj sobi. Više…

 

Ponudu hotela Špik obogaćuje široki spektar wellness usluga, konferencijske dvorane, animacijska služba, igračke za djecu, igrališta za badminton, odbojku na pijesku i squash te bogata kulinarska ponuda. Okolica nudi brojne mogućnosti za rekreaciju i provođenje slobodnog vremena u prirodi. Na otkrivanje ponude u okolici možete otići i biciklom, a pritom možete posjetiti neki od muzeja – Slovenski planinski muzej, Liznjekova kuću ili Kajžnkovu farmu. Možete se uspeti i do nekog od slapova – Martuljški, Nadižo, Peričnik. Također možete posjetiti izvor Save u Zelencima ili se popeti na Peč, tromeđe između Italije, Austrije i Slovenije.  

 

Sve one koji se žele u potpunosti opustiti i učiniti nešto dobro za svoje tijelo sigurno će oduševiti alpski wellness koji je jedinstven u Sloveniji.  U izvornom alpskom ambijentu pet tematskih soba (voda, drvo, vatra, zemlja i metal) i putem alternativnih metoda (kao što su boja, zvuk, miris, toplina, kneippova kura, terapija kisikom i infracrvena sauna) alpski wellness će vas uravnotežiti i stvoriti harmoniju unutarnjih organa, što će se očitovati na fizičkoj i duhovnoj razini. Osim pet tematskih soba, alpski wellness se sastoji i od vitaminskog kutka, odmarališta, sobe za vodenu vježbu, fitnes centra s aerobnom opremom i terase s prekrasnim pogledom na okolne vrhove. U Centru ljepote će se masažom i kozmetičkim uslugama pobrinuti za vaše bolje raspoloženje i ljepši izgled. Masaže i kozmetičke usluge izvode se prirodnom linijom obogaćenom eteričnim uljima alpskog ljekovitog bilja.

Dok ćete se opuštati u wellness centru,  za vašu djecu pobrinut će se naši animatori. U hotelu se nalazi igraonica, ispred hotela nalaze se igračke i veliki travnjak, a animatori će se pobrinuti da nikome ne bude dosadno. Mini klub, šetnja s bakljama, igre vani ili u jednoj od dvorana te vježba na bazenu, samo su neke od različitih aktivnosti koje nudimo.

Opustite se, budite aktivni, priuštite si trenutke samo za sebe i uživajte ??u nekoliko bezbrižnih dana. Mi ćemo se pobrinuti za sve ostalo.

 

Više informacija o ponudi možete dobiti na www.hitholidays-kg.si, kao i putem besplatnog telefonskog broja +386 4 588 44 77 ili e-maila: info@hitholidays-kg.si.

Klikni “Like” i dodaj svoj komentar na članak:

Savršen trudnički odmor
Ljeto je pred vratima, a vas je pomalo strah planirati ljetovanje. Stotinu vam se pitanja mota po glavi, a od nekih vas ...
3
Putovanje avionom u trudnoći
Da, putovanje avionom u trudnoći je moguće. Ono što morate znati jest kada je najsigurnije letjeti, jer najbitnije je br...
2
Trudničke pripreme za putovanje
Sljedeće smjernice za pripremu i popis za putovanje tijekom trudnoće su samo prijedlozi. Prijedlozi koji će vam sigurno ...
2
Na putovanje bez djece - kako?
Želite nasamo otići na putovanje sa svojim dragim kako biste posvetili i njemu i sebi vremena, a bez da vam je dijete st...
2





Anketa

Trudnoća.
пеперутка16

Koji vam se dio trudnoće najviše svidio ili najlakše?

Oznake

Sve najbolje!

Nekoliko korisnica i korisnika koji danas slave rođendan:

Čestitamo!