|      
Želiš odustati?
Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s posljedicama.
Ukoliko potvrdiš odustajanje na tvoje ćemo osobno računalo postaviti cookie kako bismo te pri dolasku na portal tijekom natjecanja od 17.-23.12., prepoznali i omogućili ti nesmetano korištenje portala, bez prikazivanja ikona sponzora odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, morat ćemo ti oduzeti sve prikupljene bodove. Odustajanjem, nažalost, gubiš i pravo na osvojene nagrade.

Želiš li još uvijek odustati?
Ringeraja.hr koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više.

dm babybonus – prijatelj u najradosnijim danima

Uredništvo Ringeraje, 6.3.2016
dm je osmislio čitav niz pogodnosti kojima je zajednički, ujedno i jedini, zadatak pružanje podrške baš svim roditeljima koji su dobili bebu. Riječ je o pogodnostima okupljenima u programu dm babybonus koji je namijenjen roditeljima i njihovoj djeci

image
dm babybonus Sretno iščekivanje
/21


Možemo sa sigurnošću reći da je radost iščekivanja i rođenja djeteta neizmjerna i da ju nije lako usporediti i sa čime na ovome svijetu. No postoje i usko povezane stvari koje jesu mjerljive poput nježne roditeljske brige, danonoćne podrške, redovite njege, s pažnjom pripremljene hrane, sati i sati maštovite igre, pjesme i plesa, ali i savjetovanja i poduke, od upoznavanja prvih okusa, učinjenih prvih koraka preko zaštite od nespretnih padova, izgovora prvih, isprva jednostavnih, pijevnih, a potom i kompliciranijih riječi, rečenica, dijaloga, pa sve do rješavanja prvih kompliciranijih životnih zadataka poput odlaska zubaru ili liječniku. Upravo kod njih roditeljima je potrebna kontinuirana podrška, osobito prvih godina bebina života.

 

Jednostavan način prijave donosi brojna iznenađenja

U dm baybonus program moguće je prijaviti se na terminalu u bilo kojoj dm prodavaonici po djetetovu rođenju ispunjenjem obrasca za prijavu nakon čega u pravilnim razmacima sve do djetetove druge godine života na kućnu adresu pristižu knjižice s popustima na ukupnu kupnju i na odabrane proizvode, prijeko potrebne u svakodnevnome životu beba i roditelja, ali i prigodni darovi i kvalitetni savjetnici. Pri učlanjenju u program roditelji u dm-u preuzimaju i paket besplatnih pelena Pampers Premium Care S1 (22 kom.) i paket vlažnih maramica Pampers Sensitive Newborn 54 kom., ali i brojne druge prigodne proizvode, poklone i popuste. 

 

dm babybonus emisija i druge pogodnosti u dm-u

Svake subote oko 8:30 sati na RTL televiziji, u dm babybonus emisiji roditelje i trudnice očekuje pregršt zanimljivih edukativnih tema koje mogu dati dobru ideju koje proizvode za koju prigodu potražiti u dm prodavaonicama u kojima u svakome trenutku na raspolaganu stoje svim najpotrebnijim proizvodima opremljeni kutci za prematanje beba.


dm program za trudnice

dm je pripremio i dodatnu pogodnost za trudnice pa tako svaka trudnica pri ispunjenju prijavnice u bilo kojoj dm prodavaonici može preuzeti paket s praktičnom pamučnom torbom, savjetnikom za buduće majke, knjižicom s popustima na odabrane proizvode, ali i drugim iznenađenjima.


Više detalja potražite na: www.dm-drogeriemarkt.hr

Klikni “Like” i dodaj svoj komentar na članak:

Tumačenje ultrazvučnih nalaza u trudnoći
EDD, BPD, TCD, GS... pomažemo vam razumijeti što znače sve te skraćenice koje ginekolozi koriste za tumačenje razvoja v...
11
Važni pregledi tijekom trudnoće – prvo tro...
Uz redovne ginekološke preglede možeš se osigurati da tvoja beba i ti budete zdravi i počneš se pripremati za porod mirn...
6
Povjerenje u sposobnost rađanja
Vodenjak je puknuo trenutak prije izlaska djeteta. Na moje veliko iznenađenje, začula sam promukli uzdah i plač odmah na...
6
Folna kiselina
Folna kiselina je vrsta B vitamina potrebna za razvoj zdravog fetusa.
4





Anketa

Trudnoća.
пеперутка16

Koji vam se dio trudnoće najviše svidio ili najlakše?

Oznake

Sve najbolje!

Nekoliko korisnica i korisnika koji danas slave rođendan:

Čestitamo!