|      
Želiš odustati?
Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s posljedicama.
Ukoliko potvrdiš odustajanje na tvoje ćemo osobno računalo postaviti cookie kako bismo te pri dolasku na portal tijekom natjecanja od 17.-23.12., prepoznali i omogućili ti nesmetano korištenje portala, bez prikazivanja ikona sponzora odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, morat ćemo ti oduzeti sve prikupljene bodove. Odustajanjem, nažalost, gubiš i pravo na osvojene nagrade.

Želiš li još uvijek odustati?
Ringeraja.hr koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više.

ALMAGEA NAGRADE DIJELI, USPJEŠNO PLANIRANJE OBITELJI VAM ŽELI

Uredništvo Ringeraje, 13.11.2017
U TIJEKU JE NAGRADNA IGRA ZA SVE KUPCE ALMAGEA® PRENATAL OMEGA3+ DODATKA PREHRANI S BOGATIM FONDOM NAGRADA

image
/11


Iako često zaboravljamo na njenu važnost, obitelj je naš temelj i naše utočište. Od obitelji u svakom trenutku očekujemo podršku, ljubav i iskrenost koje su nam potrebne. Osjećaj pripadnosti i sigurnosti, razumijevanje i pažnja, samo su mali dio razloga zašto je obitelj nezamjenjiva i dragocjena. Uspješno planiranje obitelji podrazumijeva odgovornost i otvorenu komunikaciju.

 

Dolazak novog života na svijet nezaboravan je trenutak u životu majke i oca, ali njemu prethodi vrlo zahtjevno razdoblje, naročito za tijelo buduće majke. Poznato je da je trudnoća jedno od nutritivno najzahtjevnijih razdoblja u životu žene.

 

Kako bi period uspješnog planiranja obitelji protekao što ugodnije i opuštenije za buduće roditelje, Almagea je pokrenula veliku nagradnu igru pod nazivom „Almagea nagrade dijeli, uspješno planiranje obitelji Vam želi!“. Samo u odabranim ljekarnama s istaknutim vizualom nagradne igre* u razdoblju od 13.11.2017. do 13.12.2017. svaki kupac Almagea® PRENATAL OMEGA3+ dodataka prehrani za žene koje planiraju trudnoću, trudnice i dojilje, ima mogućnost sudjelovanja u nagradnoj igri s bogatim fondom nagrada koje će zasigurno biti dobrodošla pomoć novim ili proširenim obiteljima.

Fond nagradne igre čine: 1 x 3.000,00 kn na potrošačkoj kartici za Vas i Vašu bebu, 2 x 1.500,00 kn poklon kartica za opremanje dječje sobe u IKEA trgovinama, 5 x 500,00 kn darovni bon u Baby Center trgovinama, 8 x 300,00 kn darovna kartica u Müller  trgovinama i 24 x Almagea® PRENATAL OMEGA3+ proizvoda.

 

Za sudjelovanje u nagradnoj igri kupci Almagea® PRENATAL OMEGA3+ dodatka prehrani trebaju se prijaviti samo  slanjem SMS poruke i broj 60221 uz sadržaj: ALMAGEA, broj računa, ime i prezime sudionika, adresa stanovanja (ulica, mjesto i poštanski broj) sudionika.

 

Što je Almagea® PRENATAL OMEGA 3+?

 

Od prvih dana trudnoće pa sve do poroda, uravnotežena i raznolika prehrana od ključne je važnosti za rast i razvoj djeteta. Almagea® PRENATAL OMEGA3+ preporuča se kao pomoć pri zadovoljenju povećanih potreba za nutrijentima tijekom trudnoće i dojenja. Riječ je o kompleksu vitamina i minerala obogaćenom omega-3 masnim kiselinama (DHA i EPA), folnom kiselinom, vitaminom B12, vitaminom B6, vitaminom D, željezom, magnezijem i jodom. Proizvod dolazi u inovativnoj Licaps® DuoCap™ kapsuli, pri čemu unutarnja, manja kapsula sadrži vitamine i minerale, dok se omega-3 masne kiseline nalaze u vanjskoj, većoj kapsuli.

 

 

 

Almagea® PRENATAL OMEGA3+ kapsule ne sadrži otapala, konzervanse, gluten, laktozu, škrob, plastifikatore, alergene ni GMO sastojke.                                                                                                                                                                         

Način primjene: 2 puta dnevno po jedna kapsula, uz obroke                                                                                             Upozorenje: Ne preporuča se osobama alergičnima na ribu i morske plodove.

 

 

*Više informacija o ljekarnama u kojima se provodi nagradna igra i pravilima sudjelovanja u nagradnoj igri „Almagea nagrade dijeli, uspješno planiranje obitelji Vam želi!“  potražite na www.almagea.hr     

Klikni “Like” i dodaj svoj komentar na članak:

Ljekovite biljke za trudnice i dojilje
Ljekovite biljke su dar prirode. Uz malo znanja o ljekovitosti i pripremi mogu nam biti od velike koristi. Žene bi u per...
6
Važni vitamini u trudnoći
Koje namirnice sadrže važne vitamine i hranjive tvari koje bi trudnice trebale konzumirati?
5
Znakovi trudnoće
Neke žene odmah primjete znakove koji ukazuju na trudnoću, dok druge ne osjećaju niti jedan od tipičnih znakova, a opet ...
4
Drugi mjesec trudnoće
Što se događa u vašem tijelu u drugom mjesecu trudnoće? (engleski video)
4





Anketa

.
пеперутка16

.

Oznake

Sve najbolje!

Nekoliko korisnica i korisnika koji danas slave rođendan:

Čestitamo!