|      
Želiš odustati?
Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s posljedicama.
Ukoliko potvrdiš odustajanje na tvoje ćemo osobno računalo postaviti cookie kako bismo te pri dolasku na portal tijekom natjecanja od 17.-23.12., prepoznali i omogućili ti nesmetano korištenje portala, bez prikazivanja ikona sponzora odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, morat ćemo ti oduzeti sve prikupljene bodove. Odustajanjem, nažalost, gubiš i pravo na osvojene nagrade.

Želiš li još uvijek odustati?
Ringeraja.hr koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: nitko
  Odštampaj
Stranica: [1]
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   uloga oca o podizanju djeteta
10.6.2013 21:49:44   
evanoi
Od malenih nogica... kakvu ste im ulogu namijenile? moj radi sve kao i ja, osim dojenja user posted image
Neposredna veza do poruke: 1
   RE: uloga oca o podizanju djeteta
10.6.2013 21:56:40   
BUMBI
Mm ga cuva kad mi zatrebauser posted image ...

DINO I LUKA-mamine najveće sreće!!!!!
Stigla i princeza ANA!!!

(Odgovor članu evanoi)
Neposredna veza do poruke: 2
10.6.2013 22:00:16   
dadls
Zasada ga samo nosa...dok ojača onda će morati i pokoju peleničku promijeniti. user posted image

L. 16.12. 2006.
A. 06.05. 2013

(Odgovor članu BUMBI)
Neposredna veza do poruke: 3
10.6.2013 22:03:12   
anne

IZVORNA PORUKA: evanoi

Od malenih nogica... kakvu ste im ulogu namijenile? moj radi sve kao i ja, osim dojenja user posted image

tako je i kod nas.
Samo ja uvijek negdje nadgledam i gruntam.

PETRA 19.05.2006.
SAMUEL 19.08. 2008.
1 anđeo
REBEKA 20.07.2012.

(Odgovor članu evanoi)
Neposredna veza do poruke: 4
10.6.2013 22:05:27   
evanoi
hahha... i ja, anne, ali se ZAISTA trudim što manje mu gruntati da čovjek ne posustane user posted image

(Odgovor članu anne)
Neposredna veza do poruke: 5
10.6.2013 22:27:51   
daze
nosa i minja pelene,kupa ponekad.uspavat je nezna,samo je razbudiuser posted image

05.02.2013. - Manuela, dar s neba

(Odgovor članu evanoi)
Neposredna veza do poruke: 6
10.6.2013 22:28:58   
bella 1
većina toga je na meni kada sam doma s njim, a mm čim dođe s posla preuzima, ali oblačenje, presvlačenje, hranjenje je na meni, jer citiram :''ne zna on to i ja to brže i bolje napravim'' user posted image ....naravno da je teže presvlačenje sad kad je L veći i koprca se, ali da bi mogao više mogao bi, naravno da i ja gruntam user posted image user posted image , ali ajde ide s njim u šetnje pa da ja imam mira malo npr oprat suđe i sve ostale kućanske poslove ali u miru kako mm veli user posted image user posted image user posted image

04.08.2012. stigao nam Lo naš

(Odgovor članu evanoi)
Neposredna veza do poruke: 7
10.6.2013 22:33:57   
komarac1

Tako je i kod nas! A kako je sve veći vidim da je tata sve više važniji od mame! Dečki user posted image

(Odgovor članu evanoi)
Neposredna veza do poruke: 8
10.6.2013 22:37:16   
evanoi
bravo curke za naše hrabre muževe user posted image user posted image user posted image

(Odgovor članu komarac1)
Neposredna veza do poruke: 9
10.6.2013 22:41:03   
Renata RR
Radi puno, ali ne sve... Super se druži sa sinom i prekrasno mi ih je promatrati u igri.

(Odgovor članu evanoi)
Neposredna veza do poruke: 10
10.6.2013 22:50:15   
evanoi
ma bitno je da tatice preuzmu barem dio posla jer jadne su i preumorne mame koje same podižu djecu, a muževi gledaju telkicu i sl.... grrrr user posted image

(Odgovor članu Renata RR)
Neposredna veza do poruke: 11
10.6.2013 22:55:24   
Ninaa
Pa s obzirom da prvo imamo kćer i tatinu princezu s malenim je puno manje sudjelovao jer je ona bila ful ljubomorna, ali od prvog dana je uključen u brigu oko njih. Istina većina se prevali preko mojih leđa,ali tu je obožavaju ga do te mjere da je na našem crtežu u vrtiću moja obitelj i ja jedino naša obitelj di je tata nacrtan dva puta. neznam kak je ostatak roditelja to shvatio ali etouser posted image . Dok je ona bila beba budio se skupa kako i ona i pomagao mi oko nje a budila se najmanje 6 puta noću, hranio je prematao i igrao se s njome. Kak je došla beba više se njoj posvetio jer je bila ljubomorna a sad se već svi zajedno lijepo igraju i zabavljaju.

Mamine srećice 14.03.2009. i 2012.

(Odgovor članu evanoi)
Neposredna veza do poruke: 12
10.6.2013 22:58:16   
Renata RR

ma bitno je da tatice preuzmu barem dio posla jer jadne su i preumorne mame koje same podižu djecu, a muževi gledaju telkicu i sl.... grrrr user posted image

Na žalost znam nekoliko takvih...user posted image

(Odgovor članu evanoi)
Neposredna veza do poruke: 13
11.6.2013 9:16:08   
sretnaz
Prematanje ne voli, pogotovo ako je ukakan. Ali svako toliko ga uspijem nagovoriti.user posted image Kupamo ga skupa, ali njegova uloga je glavna, ja samo asistiram. I igraju se, idu u šetnju. Ako je doma onda ga ponekad i hrani.

N.... 6.09.2012. 3860 g, 53 cm
K... 24.06.2014. 3250 g, 47 cm

(Odgovor članu Renata RR)
Neposredna veza do poruke: 14
11.6.2013 10:37:35   
evanoi
moj ga svako jutro presvuče oko 6 nakon što se mali napapa i još mi ga ponovno i uspava prije posla user posted image

(Odgovor članu sretnaz)
Neposredna veza do poruke: 15
11.6.2013 15:10:07   
LorVer
Jedino sto ja radim a on ne je kuhanje kasica. U to se ne petlja, ali ostalo sve. user posted image

Sterne fallen nicht von Himmel,
sie werden geboren

(Odgovor članu evanoi)
Neposredna veza do poruke: 16
11.6.2013 16:18:38   
mamacita
Moj muz je bio i ostao velika pomoc pri odgoju nase djece. Od malih prvih dana ih je presvalcio, pomagao u hranjenju (onih koje sam dohranjivala, jer sam vecinu dojila), uspavljavao ih je, i dan danas legne sa nasim 5-godisnjakom i uspava ga. Sa starijim deckima trenira kosarku, i vjezba. Sa nasom djevojcicom ode u solo izlazak u grad. Smiruje ih kada sam ja vec na rubu izdrzljivosti. Savrsen otac i muz.

(Odgovor članu LorVer)
Neposredna veza do poruke: 17
11.6.2013 22:11:51   
evanoi
dakle, ipak ih ima dosta... savršenih muževa i tatica user posted image user posted image user posted image

(Odgovor članu mamacita)
Neposredna veza do poruke: 18
30.6.2016 15:52:54   
boki11
Ja sam svoju curicu prvi presvukao kada je kući došla. Kasnije je bilo normalno da presvučem kada god sam kući. Čuvao sam pupčanu i kupao ju. I danas je moja dužnost kupanje i tuširanje. Supruga se bavi obrocima, doručkom i ručkom (dok sam na poslu), večera je moja zadaća. Supruga ju na večer uspavljuje jer zajedno spavaju. Dok je bila manja teško je mogla zaspati danju osim meni u rukama dok ju njišem. Tako je spavala satak koliko sam ju mogao čuvati. I tako to...

(Odgovor članu evanoi)
Neposredna veza do poruke: 19
Stranica:   [1]
Stranica: [1]
Idi na:

Anketa

Mazne bebe.
пеперутка16

Da li vaše bebe (6-12mes) vole da se maze? Moja ni da čuje, samo me odguruje, penje se po meni, čupa,... neće čak ni da se nosi, samo gleda da zbriše. Bas mi je to čudno.. Kakve su vaše?

Oznake

Sve najbolje!

Nekoliko korisnica i korisnika koji danas slave rođendan:

Čestitamo!