|      
Želiš odustati?
Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s posljedicama.
Ukoliko potvrdiš odustajanje na tvoje ćemo osobno računalo postaviti cookie kako bismo te pri dolasku na portal tijekom natjecanja od 17.-23.12., prepoznali i omogućili ti nesmetano korištenje portala, bez prikazivanja ikona sponzora odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, morat ćemo ti oduzeti sve prikupljene bodove. Odustajanjem, nažalost, gubiš i pravo na osvojene nagrade.

Želiš li još uvijek odustati?
Korisnici na ovoj temi: nitko
  Odštampaj
Stranica: [1]
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   trece dijete i zagreb
15.6.2013 15:21:54   
ide maca oko tebe
kuma mi je trudna s trecim djetetom i cula je da ako rodi u zagrebu da ce dobit 54000 kuna u 6 godina, sto bi bilo 9000 kuna godisnje.. zanima ju dal je to istina ili patka i dal bi ona morala imati prebivaliste u zg ili je dovoljno da samo rodi u zg??
Neposredna veza do poruke: 1
   RE: trece dijete i zagreb
15.6.2013 15:40:29   
elina
Ako je tako odosmo svi u Zg rodit..hihiuser posted image

< Poruku je uredio elina -- 15.6.2013 15:41:28 >

(Odgovor članu ide maca oko tebe)
Neposredna veza do poruke: 2
15.6.2013 16:01:52   
ide maca oko tebe
To sam joj i ja rekla.. nisam to nigdje cula..

(Odgovor članu elina)
Neposredna veza do poruke: 3
15.6.2013 16:04:57   
fran
nije stvar samo roditi u zg. moras imati prebivaliste tamo...

Odlukom o novčanoj pomoć za opremu novorođenog djeteta (Službeni glasnik Grada Zagreba 8/09. 20/10. 6/11 i 12/11) utvrđeni su uvjeti, visina novčane pomoći, način ostvarivanja i korištenja prava na novčanu pomoć za opremu novorođenog djeteta (u daljnjem tekstu: novčana pomoć), koju u okviru Programa pronatalitetne politike Grada Zagreba, osigurava Grad Zagreb.

Tko može ostvariti pravo na novčanu pomoć?
Pravo na novčanu pomoć može ostvariti i koristiti roditelj:
- za dijete rođeno nakon 31. ožujka 2009. ;
- koji je državljanin Republike Hrvatske, s neprekidno prijavljenim prebivalištem u Gradu Zagrebu od najmanje pet godina neposredno prije rođenja toga djeteta i dalje neprekidno sve do isplate novčane pomoći u cijelosti;
- ako drugi roditelj ima prijavljeno prebivalište u Gradu Zagrebu ili ako je drugi roditelj stranac s privremenim ili stalnim boravkom u Gradu Zagrebu u vrijeme podnošenja zahtjeva i dalje neprekidno do isplate novčane pomoći u cijelosti.

Visina novčane pomoći ovisi o broju malodobne djece roditelja podnositelja zahtjeva koja s njim žive u zajedničkom kućanstvu, te roditelja kojim su djeca dodijeljena na brigu i skrb, temeljem pravomoćne presude o razvodu braka.

Visina novčane pomoći od 1. srpnja 2011. iznosi:
- za prvo dijete roditelja podnositelja zahtjeva 1.800,00 kuna koje će se isplatiti u dva jednaka obroka, tijekom jedne godine;
- za drugo dijete roditelja podnositelja zahtjeva 3.600,00 kuna koje će se isplatiti u četiri jednaka obroka, tijekom dvije godine;
- za treće i svako daljnje dijete roditelja podnositelja zahtjeva 54.000,00 kuna koje će se isplatiti u jednakim godišnjim obrocima tijekom 6 kalendarskih godina.

Prvi godišnji obroci novčanih pomoći isplatit će se u roku 60 dana od konačnosti zaključka o pravu na novčanu pomoć.

Fran 16. 01. 2009.
Nina 10. 06. 2013.

(Odgovor članu elina)
Neposredna veza do poruke: 4
15.6.2013 16:31:39   
troubled
1. mora roditi u zagrebu...
2. i ona i muž moraju imati prebivalište u zagrebu, od toga bar jedno dulje od 5 godina...

imam novi ticker :)

(Odgovor članu fran)
Neposredna veza do poruke: 5
15.6.2013 23:21:50   
anne
Nije patka.user posted image

Prije su se novci dobivali kvartalno, a sad se dobe jednom godišnje u prosincu ili siječnju.

PETRA 19.05.2006.
SAMUEL 19.08. 2008.
1 anđeo
REBEKA 20.07.2012.

(Odgovor članu troubled)
Neposredna veza do poruke: 6
16.6.2013 1:15:43   
troubled
anne....dobija se 2 mjeseca nakon rješenja....pr. rješenje u 10.mj - isplata u 12. itd....

imam novi ticker :)

(Odgovor članu anne)
Neposredna veza do poruke: 7
Stranica:   [1]
Stranica: [1]
Idi na:

Anketa

Mazne bebe.
пеперутка16

Da li vaše bebe (6-12mes) vole da se maze? Moja ni da čuje, samo me odguruje, penje se po meni, čupa,... neće čak ni da se nosi, samo gleda da zbriše. Bas mi je to čudno.. Kakve su vaše?

Oznake

Sve najbolje!

Nekoliko korisnica i korisnika koji danas slave rođendan:

Čestitamo!