|      
Želiš odustati?
Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s posljedicama.
Ukoliko potvrdiš odustajanje na tvoje ćemo osobno računalo postaviti cookie kako bismo te pri dolasku na portal tijekom natjecanja od 17.-23.12., prepoznali i omogućili ti nesmetano korištenje portala, bez prikazivanja ikona sponzora odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, morat ćemo ti oduzeti sve prikupljene bodove. Odustajanjem, nažalost, gubiš i pravo na osvojene nagrade.

Želiš li još uvijek odustati?
Ringeraja.hr koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: nitko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  1 [2]
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: spavanje u trudnoći-na trbuhu
13.10.2009 17:52:31   
MKata
TNX na odgovoru...a ja baš spavam na denom boku i leđima...user posted image user posted image

(Odgovor članu m600)
Neposredna veza do poruke: 26
14.10.2009 11:25:34   
mirna
Pronasla sam jos jedan video o tom, ako vas zanima:

http://www.ringeraja.hr/video/trudnoca/spavanje-u-trudnoci_80.html

(Odgovor članu m600)
Neposredna veza do poruke: 27
14.10.2009 11:52:37   
Sagem
Bilo koji položaj u kojem mogu spavati je za mene bio dobar položaj.user posted image
Na trbuhu i bokovima možeš spavati do samog poroda, malo se podbočiš jastucima ako ti je zgodnije, tako ja radim. Znala sam oko sebe imati i po 4 velika jastuka, dok bi MM imao trunčicu mjesta (ali očito mu nije smetao kad hrče punih 9mj bez beda) user posted image   A za spavanje na leđima kažu (bar su meni tako rekli) da ne bi trebalo biti predugo jer zna pofalit mamama kisika, dakle ne bebama,nego mamama i to je kao povezano i sa grčevima u nogama. Pola sata sigurno možeš na leđima ležat ( u većoj trudnoći) ako možeš toliko izdržat, ja više ne mogu, jedva izdržim kad mi dr radi ultrazvuk.
Eto,to je moje iskustvo.  

(Odgovor članu mirna)
Neposredna veza do poruke: 28
27.3.2010 9:07:32   
adryosijek
ja spavam samo na ledima i rijetko na boku jel na ledima kad lezim beba je mirna a kad na bok odma se uznemiri lupa i mrdulji se

moja mala cura je moje sve...

(Odgovor članu m600)
Neposredna veza do poruke: 29
30.3.2010 11:36:10   
sig
Ja spavam na trbuhu ... u prvoj trudnoći sam spavala do nekog 5 mj. kasnije nisam mogla pa sam prešla na bok... i sada spavam još uvijek na trbuhu... dokle mogu user posted image gin. mi je rekla da je dijete zaštićeno kako god ja spavala, sve dok meni ne smeta.. dokle ja nemam bolove ili neke druge tegobe,

imam dvije ljepotice jedna ljepša od druge

(Odgovor članu adryosijek)
Neposredna veza do poruke: 30
30.3.2010 11:53:51   
happy future mum
isključivo na boku, to je jedino izvedivo sada pred kraj, i to na lijevom, jer je kao tada najbolji dotok hrane bebi.

11.4. 2010, voli mama svoga malenog anđela najviše
24.6.2011., dolazi nam braco

(Odgovor članu sig)
Neposredna veza do poruke: 31
14.5.2010 14:00:10   
mammi
moj luduje kad sam na bokovima. prvo je počelo s desnim i ok, to sam prihvatila jer mu je glavica s te strane i mene nekako steže, al sad lupa i mrdulji i na lijevom, pa se onda ja non-stopvrpoljim..najmirniji je kad sam na leđima..izluđuje me to i teške su mi noći + skakanje na wcuser posted image

(Odgovor članu happy future mum)
Neposredna veza do poruke: 32
12.10.2010 14:43:41   
nina2108
Ja sam u 33tj. + 6 i više nemogu nikako spavati..Tokom noći mjenjam desni i lijevi bok ali me nakon nekog vremena zabole  od težine user posted image user posted image user posted image  pa se moram ustat malo prošetat po sobi užas

(Odgovor članu m600)
Neposredna veza do poruke: 33
12.10.2010 17:20:29   
zara13
ja malo na lijevom ,malo na desnom boku i malo na leđima i tako se stalno vrtim svake noći,naučena sam na trbuhu zaspati a kak je trbuh počeo rasti smeta me tako spavati

(Odgovor članu nina2108)
Neposredna veza do poruke: 34
12.10.2010 22:21:13   
Tsmee
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
Već se vidim kako se zibam na svojoj buši ko klackalica user posted image  Noge gor, glava dol, glava gor, noge dol...

Već nas je puna kuća...

(Odgovor članu zara13)
Neposredna veza do poruke: 35
13.10.2010 19:30:37   
mayathebee
Ja se uglavnom vrtim ko na ražnju i ne spavam ništa, a tek je 28. tjedan!!! Na leđima nemogu disati, makar mi je najugodnije ako sam više u nekakvom polusjedećem položaju. Na lijevom boku me user posted image  udara ko lud, valjda njemu tako ne paše i uhvati me  ishijadikus, na desnom boku je slična stvar, na trbuhu bi najviše od svega voljela spavati ali nekako mi je bed i mm mi neda. Probala sam s jastucima pa ih sve pobacam po noći, i još ako se tri puta dignem na wc, uspijem zbrojiti dva tri sata sna po noći! Nekad se znam jednostavno probuditi u 3-4 u noći i jednostavno nemogu ponovno zaspati.....mislim da su to pripreme za vrijeme kad će moj mali pišonja doći na svijet!!!user posted image

IVANO.... mamin i tatin draguljčić 06.01.2011.
ISSA..... mala naša palčica, mamina 'potica! 18.03.2014.

http://www.facebook.com/maja.cancar?ref=tn_tnmn#!/photo.php?v=2720553127823

(Odgovor članu Tsmee)
Neposredna veza do poruke: 36
13.10.2010 21:53:31   
mamacita
Ja se ne bi usudila spavati na trbuhu u 28. tjednu trudnoce.

(Odgovor članu mayathebee)
Neposredna veza do poruke: 37
13.10.2010 23:01:42   
cuba
Uvijek spavam na trbuhu i to mi je tako nedostajalo u trudnoći....prva 3-4 mjeseca jesam ali kad je stomak već počeo rasti onda sam prešla na bok - jedan pa drugiuser posted image  a pred kraj samo na leđima. Jedva sam dočekala da rodim ali me zeznuo carski rez pa opet 2 mjeseca nisam mogla na trbuhuuser posted image

Roko i Dino user posted image

(Odgovor članu mamacita)
Neposredna veza do poruke: 38
13.10.2010 23:02:49   
mala pcelica

IZVORNA PORUKA: cuba

Uvijek spavam na trbuhu i to mi je tako nedostajalo u trudnoći....prva 3-4 mjeseca jesam ali kad je stomak već počeo rasti onda sam prešla na bok - jedan pa drugiuser posted image  a pred kraj samo na leđima. Jedva sam dočekala da rodim

tako sam i ja user posted image

?"Često čovjek trpi i nekoliko godina, smiruje se, podnosi i najokrutnije kazne, i odjednom se slomi na nekoj sitnici, na nekoj gluposti, gotovo ni zbog čega."

(Odgovor članu cuba)
Neposredna veza do poruke: 39
13.10.2010 23:05:13   
zauzeta1
..dobra vecer user posted image ...nova sam pa da vas prvo sve pozzdravimuser posted image ......trudna sam 25tj...pa da se malo ukljucim u razgovor...ne spavam na trbuhu vec jaako dugo...borim se sa bokovima s ljeva na desni..s desnog na ljevi..i na ledja..premda mi je bilo omiljeno spavanje na trbuhu...drzim se ja boka i bit ce sve ok...user posted image

(Odgovor članu mamacita)
Neposredna veza do poruke: 40
13.10.2010 23:05:20   
ribica1
Ja sam oduvijek spavala na trbuhu i nema šanse da zaspim bilo kako drugačije, no došlo je doba da se to promijenilo!!
Sad sam u 12. tjednu i već sada mi smeta spavat na trbuhu, inače sam trbušastauser posted image al do sad mi nije smetalo a sad bome mi smeta sve me stišće i napinje, tako da smo od sada na bokuuser posted image

Moja dva anđela......
Luka i Eni - 02.01.2011.

Čuda se događaju...

I moje malo čudo je tu - 10.12.2011. Dora

(Odgovor članu mala pcelica)
Neposredna veza do poruke: 41
13.10.2010 23:05:49   
pincirotvajler
dobrodošlauser posted image

"Ljubav je slijepa i zbog toga joj je tako izoštreno čulo dodira."

(Odgovor članu ribica1)
Neposredna veza do poruke: 42
13.10.2010 23:10:25   
MaTana
ja isto uvijek spavam na stomku i tako mi je falilo u trudnoći... Pred kraj najudobnije mi je bilo na boku, ali sa kušinom između koljena...

princeza br.1 - 18.11.2008,
princeza br.2 - 16.04.2013

(Odgovor članu pincirotvajler)
Neposredna veza do poruke: 43
13.10.2010 23:17:54   
Bablica
spavala ja na trbuhu dok god sam mogla i to dosta dugo, skoro 6 mj ali onako sa skvrčenom jednom nogom da nisi baš skroz, skroz na trbuhu. Sad je već malo teže - na trbuh ne ide, na leđima nema zraka, na desnom boku se curka sva uznemiri i napinje mi kožu ko luda (a i jedan dr je rekao da zbog dotoka zraka ta strana nije baš ok), a na lijevom boku ne mogu cijelu noć i počne me kočit. E pa sad se snalazim: malo spavam pa šetnja do wc i tako više puta user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Korina 28.10.2010 naš najljepši anđelić

"Život nagrađuje one koji ustraju"

Karlo 10.04.2012

(Odgovor članu MaTana)
Neposredna veza do poruke: 44
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  1 [2]
Stranica: <<   < Prethodna stranica  1 [2]
Idi na:

Anketa

Dojenje.
Admin

Smatrate li da je istina; kad žena što duže doji, dijete ima bolji imunitet?

Oznake

Sve najbolje!