|      
Želiš odustati?
Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s posljedicama.
Ukoliko potvrdiš odustajanje na tvoje ćemo osobno računalo postaviti cookie kako bismo te pri dolasku na portal tijekom natjecanja od 17.-23.12., prepoznali i omogućili ti nesmetano korištenje portala, bez prikazivanja ikona sponzora odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, morat ćemo ti oduzeti sve prikupljene bodove. Odustajanjem, nažalost, gubiš i pravo na osvojene nagrade.

Želiš li još uvijek odustati?
Ringeraja.hr koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: nitko
  Odštampaj
Stranica: [1] 2   Sljedeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   Plače dok kaka
6.2.2010 9:41:37   
komarac1
Prije nego što treba kakat i prdit počne jako plakat! i tako svaki put! user posted image mislim da to nisu kolike jer se javlja više puta dnevno i nije u isto vrijeme. Stolica je normalna zlatnožuta. Jel to normalno kod beba i do kad? I da li mu mogu s čim to ublažit? Sada ima 3 tjedna!
Neposredna veza do poruke: 1
   RE: Plače dok kaka
6.2.2010 10:01:47   
Sagem
A joj, ne mogu ti pomoći jer i moj tako pati i plače a sada ima 3mj user posted image .
Ja sam mu davala i sada još uvijek (prije nakon dojenja) a sada u adaptirano mlijeko kapljem simpleks kapljice ( koje ne pomažu uvijek)
Masirala trbušćić u smijeru kazaljke na satu i dizala nožice prema trbuščiću (ne možeš to raditi i gledati kako ti dijete počinje plaviti od plača)
Uglavnom ga nosam i šapućem mu i pokušavam biti prisebna da ne vidi moju nervozu i suzne oči...
Jučer zvala patronažnu da promijenim adaptirano mlijeko jer mu od hipovog nije ništa bolje,pa mi ona kaže da nova istraživanja kažu da će mu tako biti do 4mj...ma joj user posted image

(Odgovor članu komarac1)
Neposredna veza do poruke: 2
6.2.2010 10:06:40   
plavka
jesi probala dat mu čaja....
imaš čaj koji ti ide već nakon prvog tjedna od komorača on je dobat za probavu i moja ga non-stop pije daj mu samo malo oko cca 10-20 ml na dan!

26.06.2009. naša ljepotica
stigla nam još jedna curka13.07.2013

(Odgovor članu Sagem)
Neposredna veza do poruke: 3
6.2.2010 10:10:20   
komarac1
Nisam mu još ništa davala! Kad počne tako jako plakat dam mu sisat i to ga smiri! Nekad zaspi, a nekad se probudi nakon par minuta i grči ga dalje!user posted image I to tako traje dok ne izbaci sve iz sebe! Joj pa neće valjda to trajat 4 mj!

(Odgovor članu plavka)
Neposredna veza do poruke: 4
6.2.2010 10:13:35   
plavka
probaj nemaš šta izgubiti, kažem dovoljno ti je 10 ml na dan to je stvarno malo i ja sam svojoj masirala trbuh i znala u kolica pa po neravnom terenu to je pomagalo a za to sad nije vrijeme....
moja pedica bi ti rekla s njim u auto i preko ležečih policajca!!!

(Odgovor članu komarac1)
Neposredna veza do poruke: 5
6.2.2010 10:14:44   
leilany
IZVORNA PORUKA: komarac1

Nisam mu još ništa davala! Kad počne tako jako plakat dam mu sisat i to ga smiri! Nekad zaspi, a nekad se probudi nakon par minuta i grči ga dalje!user posted image I to tako traje dok ne izbaci sve iz sebe! Joj pa neće valjda to trajat 4 mj!

onda ti on ima grceve...neznam kolko je star??
probaj mu dati nurse harveys ak je stariji od mjesec dana...
i daj mu caj od komoraca....

BEK 27.o5.o9.

(Odgovor članu komarac1)
Neposredna veza do poruke: 6
6.2.2010 10:16:30   
komarac1

Prije nego što treba kakat i prdit počne jako plakat! i tako svaki put! user posted image mislim da to nisu kolike jer se javlja više puta dnevno i nije u isto vrijeme. Stolica je normalna zlatnožuta. Jel to normalno kod beba i do kad? I da li mu mogu s čim to ublažit? Sada ima 3 tjedna!

(Odgovor članu komarac1)
Neposredna veza do poruke: 7
6.2.2010 10:17:10   
komarac1
Probat ću s čajem od komorača! Hvala cure!

(Odgovor članu komarac1)
Neposredna veza do poruke: 8
6.2.2010 10:20:13   
leilany

sorry sad sam dosla iz setnje sa pesom...a puse vjetar pa mi zamagljene ociuser posted image user posted image
a ja bi mu dala taj cajic....i pitala u ljekarni za taj nurse h....
jer moja je do 3,5mj plakala ko luda od grceva...ja sam mislila da cu poludjet
od muke....user posted image
e da i pisala sam vec negdje...imas medeka za kupiti...on se stavi u mikrovalnu
i ugrije se i to im se stavi na tibicu....mojoj je pomagalouser posted image

BEK 27.o5.o9.

(Odgovor članu komarac1)
Neposredna veza do poruke: 9
6.2.2010 10:24:19   
Ruža
I naš se mrštio i kenjcao u početku dok je kakao, ali mislim da je to normalno ipak mu je to nešto novo, sve ostalo je radio u škembi. Malo ga pomazi i stavi na siku ako ga to smiruje. Proći će brzo.user posted image

Samo luda mama...

(Odgovor članu leilany)
Neposredna veza do poruke: 10
6.2.2010 10:33:18   
komarac1
Cika ga uvijek smiri! Al evo otvorila sam i drugu temu vezanu za ciku! Dam mu ja svaki put, jer mi je lakše trpit što mene boli!

(Odgovor članu Ruža)
Neposredna veza do poruke: 11
6.2.2010 10:34:27   
Monica
IZVORNA PORUKA: plavka

jesi probala dat mu čaja....
imaš čaj koji ti ide već nakon prvog tjedna od komorača on je dobat za probavu i moja ga non-stop pije daj mu samo malo oko cca 10-20 ml na dan!

Potpisujem....mislim da nemaš šta izgubiti a možda mu dosta olakšaš

"Tko želi nešto napraviti nađe način,tko ne želi ništa napraviti nađe izgovor"

(Odgovor članu plavka)
Neposredna veza do poruke: 12
6.2.2010 10:36:39   
komarac1
Evo mama ide kupit, pa vam javim jel pomoglo! Hvala!

(Odgovor članu Monica)
Neposredna veza do poruke: 13
6.2.2010 11:12:14   
BIT
I meni je mala u početku prije kakanja plakala. Pitala sam pedijatricu zašto to radi pa mi je rekla da su to grčevi i da je to najnormalnije. Pila je čaj od komorača i to joj je pomagalo. Ja sam maloj davala čaj od kada je napunila mjesec dana ali mislim da se može davati od prvog dana. Sretno komarac, znam da to izgleda kao da se beba muči a onda to muči i mamu user posted image

(Odgovor članu komarac1)
Neposredna veza do poruke: 14
6.2.2010 11:16:37   
plavka
da da ima čaja već s navršenim 1 tjednom....
evo ovo sam kopirala sa hippove stranice

user posted image 200 guser posted image Čaj od kamiliceuser posted image Čaj od komorača

(Odgovor članu BIT)
Neposredna veza do poruke: 15
6.2.2010 11:35:26   
jelena j.
probaj caj od kamilice u cvijetu to je nama pomagalo

(Odgovor članu plavka)
Neposredna veza do poruke: 16
6.2.2010 11:37:19   
lidac0605
Čaj od komorača dušu dao za takve probleme...

"Children will not remember you for the material things you provided,but for the feeling that you cherished them"

(Odgovor članu jelena j.)
Neposredna veza do poruke: 17
6.2.2010 11:57:16   
ninolina
po tome kaj si napisala to su sigurno grčevi mi ih nismo isto imali svaki dan, ali pomogao nam je čaj... Daj mu da si popije komorače

sad sam mama za 5 :)
Tin, Iva, Theo Petar, Iris, Nino Lukas

...Nikad se ne prestani smijati, čak ni kad si tužna. Netko će se možda zaljubiti baš u tvoj osmjeh...

(Odgovor članu lidac0605)
Neposredna veza do poruke: 18
6.2.2010 12:00:13   
Anoniman
komarac, ako dojiš, možeš i ti popiti taj čaj, pa će sastojci doći u mlijeko... mislim, ako on ne bude htio piti iz bočice (imam iskustvo, nije htjela bočicu ni pod razno...)

(Odgovor članu ninolina)
  Neposredna veza do poruke: 19
6.2.2010 12:33:03   
natalijax
a mišek maliuser posted image user posted image

(Odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 20
17.2.2010 17:39:20   
komarac1
evo samo da javim čaj od komorača nije pomogao user posted image

(Odgovor članu natalijax)
Neposredna veza do poruke: 21
17.2.2010 17:45:29   
ZVRK
probaj ti jesti hranu koja otvara i piti sok ili kompot od šljiva,kruška pa će doći preko mljeka i user posted image

Život ponekad traži od nas više no što mislimo da možemo podnijeti.IPAK,vrijedi se potruditi!
zvrkić došao 17.06.2005.
zvrkica došla 08.12.2010.

(Odgovor članu komarac1)
Neposredna veza do poruke: 22
17.2.2010 17:52:40   
komarac1
Ma stolica mu je normalna, a skužila sam da mu je trbuščić sav napuhan - pun zraka i onda dok to ne izbaci plače! I tako poslije svakog hranjenja!

(Odgovor članu ZVRK)
Neposredna veza do poruke: 23
17.2.2010 17:55:21   
ZVRK
a možda mu bude lakše ako je mekša kakica a i probaj u malo čajića da mu staviš par zrna kima...on pomaže isto
a probaj i ti ga piti i pokušaj da jede polakše(ako uspiješ)

< Poruku je uredio ZVRK -- 17.2.2010 17:56:03 >

Život ponekad traži od nas više no što mislimo da možemo podnijeti.IPAK,vrijedi se potruditi!
zvrkić došao 17.06.2005.
zvrkica došla 08.12.2010.

(Odgovor članu komarac1)
Neposredna veza do poruke: 24
17.2.2010 18:00:16   
lee
nama čaj nije pomogao..nego flašice dr browns..a moja susjeda koja doji davala je maloj neke kapi bebinos..ima još jedne ali se ne mogu sjetiti kako se zovu točno...probaj to kažu odmah pomogne..

Alex 2.5.2009
pravi sam decko veliki :) stize mi brat 11.12. 2013

(Odgovor članu ZVRK)
Neposredna veza do poruke: 25
Stranica:   [1] 2   Sljedeća stranica >   >>
Stranica: [1] 2   Sljedeća stranica >   >>
Idi na:

Anketa

buy counterfeit money online
hockey

buy counterfeit money online where can i buy counterfeit money quality counterfeit money for sale Discord: hockeywain1 Telegram: @mixhacking Mail: mixhacks@proton.me

Oznake

Sve najbolje!