|      
Želiš odustati?
Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s posljedicama.
Ukoliko potvrdiš odustajanje na tvoje ćemo osobno računalo postaviti cookie kako bismo te pri dolasku na portal tijekom natjecanja od 17.-23.12., prepoznali i omogućili ti nesmetano korištenje portala, bez prikazivanja ikona sponzora odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, morat ćemo ti oduzeti sve prikupljene bodove. Odustajanjem, nažalost, gubiš i pravo na osvojene nagrade.

Želiš li još uvijek odustati?
Ringeraja.hr koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: nitko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  1 [2]
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Plače dok kaka
17.2.2010 18:03:10   
marija0
i ja sam svome davala čaj od komorača koji mu je malo ublažio bolove i olakšao kakanje ali dok nisam prestala jesti hranu koja je malo žešća nije mu prošlo. iskreno, nisam vjerovala "babama" kad su govorile da jedem samo lešo meso i krumpir ,i juhu naravno, ali ipak se pokazalo da je to to user posted image

(Odgovor članu komarac1)
Neposredna veza do poruke: 26
17.2.2010 18:09:40   
komarac1
Ma ja sam praktički bila na dijetnoj hrani jer sam mislila da ga ne napuhuje od tog - čak sam neko vrijeme izbacila i mliječne proizvode, al nikakva korist od ičeg! Evo poslala sam muža po kapi pa ćemo vidjet!

(Odgovor članu marija0)
Neposredna veza do poruke: 27
17.2.2010 18:17:16   
ZVRK
sretno i da mu brzo prođe

Život ponekad traži od nas više no što mislimo da možemo podnijeti.IPAK,vrijedi se potruditi!
zvrkić došao 17.06.2005.
zvrkica došla 08.12.2010.

(Odgovor članu komarac1)
Neposredna veza do poruke: 28
4.3.2010 10:42:26   
zozo1
I mi imamo isti problem. Beba je stara 2 tjedna pa isto prilikom svakog hranjenja grči se, trga sa cice, previja se i stenje jer nakon svakog podoja ima stolicu. Ne znam da li bi već to bili grčevi ili problemi prilikom kakanja. To se javlja i tokom dana a i noći, najčešće pred jutro. Ne znam kaj da radim. Ne plaće već samo tiho stenje.

JAN, 18.12.2004.
FRAN, 19.02.2010.

(Odgovor članu komarac1)
Neposredna veza do poruke: 29
4.3.2010 11:08:27   
komarac1
Nama ni kapi nisu pomogle! Pomogle su da je počeo podrigivat pa jemanje zraka otišlo u crijeva, ali i dalje mu je teško! Sestra u bolnici je rekla da mu se crijeva moraju razradit, a do tad nema velike pomoći!user posted image

(Odgovor članu zozo1)
Neposredna veza do poruke: 30
4.3.2010 11:11:28   
curice
uhh nadam se da će to brzo proćiuser posted image user posted image

(Odgovor članu komarac1)
Neposredna veza do poruke: 31
4.3.2010 13:10:49   
BIT
Zozo,
ja sam ti imala isto problem sa malom prije par mjeseci. Pred jutro bi tako stenjala da nisam znala što raditi. Imala je tada mjesec dana. Prvo sam ju nosala, masirala ali ništa nije pomagalo. To je trajalo oko 3-4 tjedna onda je samo od sebe prestalo. Već sam se i počela brinuti. Kad smo išli na pregled kod pediatrice sa mjesec dana pitala sam je zašto mala to radi a ona mi je rekla da mala ima grčeve i da na taj način, stenjanjem, to pokazuje.
Bude to pršlo samo što čovjek treba biti strpljiv.user posted image bebaćici!

Imam dva anđela, jednog muškog i jednog ženskog!

(Odgovor članu curice)
Neposredna veza do poruke: 32
4.3.2010 13:12:40   
BIT
Još sam ti zaboravila reći da sam ja pila čaj za dojilje i da je to maloj možda malo ublažilo grčeve. Sretno i nadam se da će zločesti grčevi uskoro prestati.

Imam dva anđela, jednog muškog i jednog ženskog!

(Odgovor članu BIT)
Neposredna veza do poruke: 33
4.3.2010 15:53:59   
dominik
IZVORNA PORUKA: komarac1

Prije nego što treba kakat i prdit počne jako plakat! i tako svaki put! user posted image mislim da to nisu kolike jer se javlja više puta dnevno i nije u isto vrijeme. Stolica je normalna zlatnožuta. Jel to normalno kod beba i do kad? I da li mu mogu s čim to ublažit? Sada ima 3 tjedna!

nezrela crijeva...radi sve sto se radi i za grceve i za kolike...sretno uz zelje da ce kratko trajati

(Odgovor članu komarac1)
Neposredna veza do poruke: 34
5.3.2010 9:04:09   
Kulsi
Moj je imao iste probleme dok je imao grceve, sad sam se sjetila kako je to grozno, vec sam i zaboravila, a proslo je od tad samo 3 mjeseca. Nadam se da ces i ti tako brzo doci do te faze kad se samo prisjecas. Usput, ja sam mu sve zivo davala za grceve i imam osjecaj da mu nista nije pomagalo, jedan dan je cudesno ozdravio, a ja sam napeto  cekala kad ce poceti plakati. Prosli su sami od sebe. Sretno!!!

(Odgovor članu lee)
Neposredna veza do poruke: 35
6.3.2010 10:54:46   
Sagem
A šta da ti kažem, evo nama prestali grčevi tek pred koji tjedan (navršili smo 4mj. ). I dan danas zna zaplakati kad treba prducnuti, ali srećom je to sada rijetko. Prije je imao grčeve u 4.30h u jutro, a sada u to vrijeme glasno stenje da bi se tek pokakao oko podne.
Ali da je znalo biti gadno, je... znala sam i ja plakati kad bi vidjela da se jadničak pati user posted image  
Nama nažalost ama baš ništa nije pomoglo. Niti kapljice, ni čajića, ni masaže, niti šetnje po sv.zraku. user posted image
Sjecam se jednom da sam mu dudicu umočila u paracetamol i on je to pocucao i zaspao ko top, ali više nikad to nisam ponovila.

(Odgovor članu Kulsi)
Neposredna veza do poruke: 36
4.5.2010 15:25:01   
adryosijek
user posted image moja isto je pocela plakat dok kaki lol ...strasno je to  i kada prdi isto bit ce da i ona ima grceveuser posted image

moja mala cura je moje sve...

(Odgovor članu lee)
Neposredna veza do poruke: 37
4.5.2010 15:33:55   
mišica 666
koliko znam kad beba ima grčeve onda plače sat dva i uglavnom u isto vrijeme. možda si samo pojela nešto što joj nije pasalo pa je zato plakala. 

16.06.2004.

28.06.2010. !!!!

Prije nego što prijeđeš ulicu uhvati me za ruku. Život je ono što ti se dešava dok ti razmišljaš o drugim stvarima.

(Odgovor članu adryosijek)
Neposredna veza do poruke: 38
4.5.2010 15:59:41   
adryosijek
bas kad prdi i kaka onda se sva zacrveni i place da me glava boli i nozice dize .. ja joj davala caja al nema ucinka izgleda .. a stara 11 dana user posted image pitat cu patronoznu kayda dode sta jos moze pomoci pocela je od jucer tako da plaki

moja mala cura je moje sve...

(Odgovor članu mišica 666)
Neposredna veza do poruke: 39
19.5.2010 11:52:06   
ima nas još
Bok cure!.ja sam ovdje nova..moja curica ima 13 dana, nadohranjujem je Novelacom od 7.dana jer nisam imala mlijeka (ili su me tako uvjerili), nakon podoja joj dam bočicu..nakon hranjenja na bočicu počme se grčiti, stenjati i cijela se zacrveni..stolica joj je malo tvrđa ..ima li to kakve veze s tvrdom stolicom ili su grčevi?..patronažna sestra je rekla da probam s čajem od kamilice..Pomaže li?
Zanima me još mogu li joj prestati davati bočicu, ako sada vidim da mlijeko dolazi i važem je prije i poslije podoja?

(Odgovor članu adryosijek)
Neposredna veza do poruke: 40
19.5.2010 11:54:39   
ninolina
naravno ako imaš mlijeka i želiš dojiti stavljaj ju na prsa...prvo joj daj cicu a onda bočicu dok ti mlijeko jače ne dođe...onda ukini bocu skroz...a možda joj ne paše to mlijeko...

sad sam mama za 5 :)
Tin, Iva, Theo Petar, Iris, Nino Lukas

...Nikad se ne prestani smijati, čak ni kad si tužna. Netko će se možda zaljubiti baš u tvoj osmjeh...

(Odgovor članu ima nas još)
Neposredna veza do poruke: 41
19.5.2010 12:01:25   
Anoniman
IZVORNA PORUKA: komarac1

Prije nego što treba kakat i prdit počne jako plakat! i tako svaki put! user posted image mislim da to nisu kolike jer se javlja više puta dnevno i nije u isto vrijeme. Stolica je normalna zlatnožuta. Jel to normalno kod beba i do kad? I da li mu mogu s čim to ublažit? Sada ima 3 tjedna!

kod nas je ovakva situacija bila 6 tjedana i nije baš ništa pomagalo. bio je na bočici, doduše. mislili smo da su  grčevi, ali očito nisu bili. nakon 6 tjedana sve se ustabililo, valjda su crijeva došla na svoje mjesto. nadam se da je bebici sad već lakše

(Odgovor članu komarac1)
  Neposredna veza do poruke: 42
19.5.2010 12:04:12   
Bebys
IZVORNA PORUKA: ninolina

naravno ako imaš mlijeka i želiš dojiti stavljaj ju na prsa...prvo joj daj cicu a onda bočicu dok ti mlijeko jače ne dođe...onda ukini bocu skroz...a možda joj ne paše to mlijeko...
  tako i ja mislim
a za kamilicu...ONA TI JAKO UBLAZAVA DA SAMO DAJ

(Odgovor članu ninolina)
Neposredna veza do poruke: 43
19.5.2010 12:04:52   
Anoniman
IZVORNA PORUKA: ima nas još

Bok cure!.ja sam ovdje nova..moja curica ima 13 dana, nadohranjujem je Novelacom od 7.dana jer nisam imala mlijeka (ili su me tako uvjerili), nakon podoja joj dam bočicu..nakon hranjenja na bočicu počme se grčiti, stenjati i cijela se zacrveni..stolica joj je malo tvrđa ..ima li to kakve veze s tvrdom stolicom ili su grčevi?..patronažna sestra je rekla da probam s čajem od kamilice..Pomaže li?
Zanima me još mogu li joj prestati davati bočicu, ako sada vidim da mlijeko dolazi i važem je prije i poslije podoja?

savjetujem dojenje, naravno. pošto kod mene nije bilo mlijeka morali smo na bočicu.  svašta smo probali jer je stolica bila tvrda i završili smo na hipp probiotiku i preporodili se. i mi i on. ali djeca su različita i što odgovara jednom, ne mora odgovarati drugom.
a da promaš samo cicu što češće, možda onda mlijeko dođe. Ja baš nemam iskustva s dojenjem, ali netko će ti ovdje sigurno znati dati pametan savjet.

(Odgovor članu ima nas još)
  Neposredna veza do poruke: 44
20.5.2010 11:36:09   
MiniMama
ima nas još, pokušaj izbaciti flašicu i preko dana joj samo davati sisu koliko traži, a nocu joj dati flasicu.. tako da opet imaš preko dana dosta mlijeka. ja sam dosta dugo dojila i čini mi se da se nekako nocu dok odmaram stvori najvise mlijeka.. pokusaj se i nakon podoja jos malo i izdojiti da potaknes stvaranje mlijeka pa ces vrlo brzo moci i tu nocnu bocu izbaciti i dati samo siku. drzim palceve da ti krene s dojenjem, jer kad jednom savladas osnove zbilja postane uzitak. da ne kazem da je prakticno jer sigurno neces zaboraviti hranu kad krenes u setnju user posted image

(Odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 45
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  1 [2]
Stranica: <<   < Prethodna stranica  1 [2]
Idi na:

Anketa

buy counterfeit money online
hockey

buy counterfeit money online where can i buy counterfeit money quality counterfeit money for sale Discord: hockeywain1 Telegram: @mixhacking Mail: mixhacks@proton.me

Oznake

Sve najbolje!

Nekoliko korisnica i korisnika koji danas slave rođendan:

Čestitamo!