|      
Želiš odustati?
Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s posljedicama.
Ukoliko potvrdiš odustajanje na tvoje ćemo osobno računalo postaviti cookie kako bismo te pri dolasku na portal tijekom natjecanja od 17.-23.12., prepoznali i omogućili ti nesmetano korištenje portala, bez prikazivanja ikona sponzora odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, morat ćemo ti oduzeti sve prikupljene bodove. Odustajanjem, nažalost, gubiš i pravo na osvojene nagrade.

Želiš li još uvijek odustati?
Ringeraja.hr koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: nitko
  Odštampaj
Stranica: [1] 2   Sljedeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   MAM boce i duda
30.6.2010 12:53:17   
elle1
dobila sam komplet boca ove marke pa me zanima ako itko ima iskustva kakva je i koliko inace kosta(da znam reda radiuser posted image )
pise da ove boce sprjecavaju grceve kod beba...tj. da su anti-colic
dosad sam koristila avent i bila sam prezadovoljna ali nebi ponovo kupovala ako su i ove dobre ,pa eto sta mislite?
Neposredna veza do poruke: 1
   RE: MAM boce i duda
30.6.2010 12:55:27   
ninolina
nisam čula za njih iskreno

sad sam mama za 5 :)
Tin, Iva, Theo Petar, Iris, Nino Lukas

...Nikad se ne prestani smijati, čak ni kad si tužna. Netko će se možda zaljubiti baš u tvoj osmjeh...

(Odgovor članu elle1)
Neposredna veza do poruke: 2
30.6.2010 12:55:52   
Bebys
elle1 ja ih imam i sve...I BOCICE I DUDE.....user posted image user posted image user posted image user posted image

OD PRVOGA DANA...

nisu jeftine...uopce...ali su odlicne...

nikada nije imala grceve..nikada....i sve je super..

meni se jako jako svidjalo sto SE MOGU ODSARAFITI I SAVRSENO DEZINFICIRATI I OPRATI...

nemjenjaj ih....budi sretna sto si ih dobila...ODLICNE SU.....user posted image user posted image user posted image user posted image

p.s.
ja imam svih boja i velicina...user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(Odgovor članu elle1)
Neposredna veza do poruke: 3
30.6.2010 12:56:26   
Bebys
mislim da ih u hr...ima u mulleru za kupiti....

PROIZVODI IH AUSTRIJA....user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(Odgovor članu Bebys)
Neposredna veza do poruke: 4
30.6.2010 12:56:42   
nemammaste
Bebys je rekla da su super.Vidjela sam u Plodinama, ja mislim nekih 50-ak kn

(Odgovor članu ninolina)
Neposredna veza do poruke: 5
30.6.2010 12:57:19   
nemammaste
IZVORNA PORUKA: nemammaste

Vidim preduhitrila me user posted image

(Odgovor članu nemammaste)
Neposredna veza do poruke: 6
30.6.2010 12:57:36   
Bebys
http://www.mambaby.com/

evo ti njihova stranica...user posted image

(Odgovor članu elle1)
Neposredna veza do poruke: 7
30.6.2010 12:58:44   
Bebys
IZVORNA PORUKA: nemammaste

et to nije ni puno...

vjerujte mi odlicne su....mogu se jako jako dobro cistiti..dno od bocice dolje ima posebnu duplu gumu koja se odsarafi...i mozes ih savrseno ocistiti....

(Odgovor članu nemammaste)
Neposredna veza do poruke: 8
30.6.2010 13:00:30   
Bebys
user posted image
  • 0-2 Months
  • 2-6 Months
  • 6+ Months
  • Accessories
  • MAM Individual 0-6
  • MAM Individual 6-36
  • Preemie
  • FAQ MAM pacifiers for babies from 6 months on - the right choice for everyone For the "big kids" among the "little ones", MAM designers have teamed up with orthodontists to create three different pacifiers. MAM Icon, Love & Co  – Maximum range of colours and motifs, without doubt the right collection for the little trendsetter. MAM AIR – The deliberately airy design has won a design award. MAM Soft - the perfect soother for teething babies user posted image MAM Air The airy version – winner of a design award user posted image MAM Air The airy version – winner of a design award user posted image MAM Air The airy version – winner of a design award user posted image MAM Love If babies could speak user posted image MAM Love If babies could speak user posted image MAM Dreamtime Versatile – inspired by babywear user posted image MAM Dreamtime Versatile – inspired by babywear user posted image MAM Dreamtime Versatile – inspired by babywear user posted image MAM Soft Teething soother with soft teething structures user posted image MAM Soft Teething soother with soft teething structures user posted image MAM Charity A pacifier that helps user posted image MAM Monster Limited Edition user posted image MAM Monster Limited Edition user posted image MAM Animal Versatile – inspired by babywear user posted image MAM Animal Versatile – inspired by babywear user posted image

(Odgovor članu Bebys)
  • Neposredna veza do poruke: 9
    30.6.2010 13:00:58   
    Bebys
    ovo su ti dude ...

odlicne su moja je imala puno od ovih...

(Odgovor članu Bebys)
    Neposredna veza do poruke: 10
    30.6.2010 13:01:47   
    cuba
    Odlično mi izgledajuuser posted image

Roko i Dino user posted image

(Odgovor članu Bebys)
    Neposredna veza do poruke: 11
    30.6.2010 13:02:04   
    Bebys
    user posted image
  • 0+ Months
  • 2+ Months
  • 4+ Months
  • 6+ Months
  • 8+ Months
  • Teats
  • Handles & Valves
  • Spouts
  • FAQ Learning to drink made easy MAM has the perfect product for babies of all ages and this makes it easy for them to learn how to drink. Babies learn the transition from breastfeeding or a bottle to a glass step by step.
    All MAM drinking vessels are BPA free and safe for babies. 0+ Months user posted image MAM Anti-Colic 160ml Easy switch between Mum and MAM user posted image MAM Anti-Colic 260ml Easy switch between Mum and MAM 2+ months user posted image MAM Baby Bottle 270ml Top-quality drinking bottle with a unique design 4+ months user posted image MAM Baby Bottle 330ml High-quality drinking bottle with a unique design 6+ months user posted image Hold me Bottle 270ml Learn to drink together user posted image Learn To Drink Cup 190ml Easy switch from bottle to cup user posted image Trainer 220ml Spill-free, for independent drinking user posted image Trainer 220ml Spill-free, for independent drinking 8+ months user posted image Learn To Drink 270ml Easy switch from Learn To Drink Cup to glass Teats user posted image MAM Teat 1 Silky soft, with a familiar feel Handles & Valves user posted image Learn To Drink Cup Valve Seals off the Learn To Drink Cup user posted image Hold me! Hold the bottle yourself? Spouts user posted image Soft Spout Fits all MAM bottles user posted image Soft Spout with plug Fits all MAM bottles user posted image Soft Learn To Drink Spout Fits the Learn To Drink Cup user posted image Hard Learn To Drink Spout

(Odgovor članu Bebys)
  • Neposredna veza do poruke: 12
    30.6.2010 13:02:49   
    Bebys
    ovo su ti bocice...ima jos i boljih...to su samo neke ovdi...

najvise mi se svidja..sto ima po mjesecima..i boce i dude...user posted image user posted image

(Odgovor članu Bebys)
    Neposredna veza do poruke: 13
    30.6.2010 13:03:57   
    Bebys
    user posted image
  • 0+ Months
  • 2+ Months
  • 4+ Months
  • 6+ Months
  • 8+ Months
  • Teats
  • Handles & Valves
  • Spouts
  • FAQ MAM products are renowned for their technical innovation, medical advances and unique design. But above all else they are designed to cope with the dynamics of everyday baby life. From time to time, things can get lost. This is, however, not a problem as individual parts can be purchased again here. user posted image MAM Teat 1 Silky soft, with a familiar feel user posted image MAM Teat 2 Silky soft, with a familiar feel user posted image MAM Teat 3 Silky soft, with a familiar feel user posted image MAM Teat X Silky soft, with a familiar feel

dude mjenjaj kako velicinu oces...user posted image

(Odgovor članu Bebys)
  • Neposredna veza do poruke: 14
    30.6.2010 13:13:12   
    curice
    prelijepo izgledajuuser posted image

Mamine princeze x 3

(Odgovor članu Bebys)
    Neposredna veza do poruke: 15
    30.6.2010 13:14:46   
    Bebys
    a sto su tek KVALITETNE...user posted image

(Odgovor članu curice)
    Neposredna veza do poruke: 16
    30.6.2010 13:22:36   
    nemammaste
    Mislim da su ove prve dvije bočice bile te što sam vidjela u Plodinama

(Odgovor članu Bebys)
    Neposredna veza do poruke: 17
    30.6.2010 13:23:24   
    elle1
    hvala vam svima na informacijama -znaci da ne uzimam vise avent?iskreno prvi sam put cula za MAM kad sam ih dobila(u pakovanju dodju 3 boce razlicitih velicina i duda,te lancic za dudu)
    izgledaju savrseno ali naravno da mi je bitnija kvaliteta...kao sto sam rekla bila sam zadovoljna aventom ali kazu da su ove boljeuser posted image

(Odgovor članu Bebys)
    Neposredna veza do poruke: 18
    30.6.2010 13:24:18   
    mali_macic
    stvarno super izgledaju

nasa "mrvica" Ella - 04.10.2009
    E very day and night
    L ooking at you makes me smile
    L oving you is what I do
    A ll my heart belongs to you...

(Odgovor članu Bebys)
    Neposredna veza do poruke: 19
    30.6.2010 13:24:25   
    Bebys
    ja sam ti rekla svoje iskustvo....odlicne su meni

(Odgovor članu elle1)
    Neposredna veza do poruke: 20
    30.6.2010 13:32:11   
    elle1
    hvala bebys...budem ih zadrzalauser posted image

(Odgovor članu Bebys)
    Neposredna veza do poruke: 21
    30.6.2010 14:52:03   
    adryosijek
    nema ih u dm ili ima ja nisam vidila a nisam nui u plodinama ajd bas cu sutra da vidimuser posted image

moja mala cura je moje sve...

(Odgovor članu elle1)
    Neposredna veza do poruke: 22
    30.6.2010 15:00:07   
    danery
    nema adry,ja sam baš jučer i danas sve dm-ove i plodine pregledala....u os nema...
    ali ima u tl slična jako bočica...bebe conroft marka...
    isto se može otšarafiti i dno i gore...i ima taj sistem silikonskog čepa na dnu,a na samom  dnu su rupice,pa kroz njih izlazi zrak kad beba pije...
    nemam sličicu,nisam našla na netu,ali pošaljem ti na mob da vidiš ak hoćeš...
    bočica košta 30 kn i ima dudu od kaučuka...meni je baš super...

...bejb...our be(a)st.....

....mini gospa....

bogo....priti pliiiiiiiiiz,očuvaj me od baba u životu,od ostalog ću se sama čuvati..... ;)

(Odgovor članu adryosijek)
    Neposredna veza do poruke: 23
    30.6.2010 15:03:32   
    adryosijek
    cini mi se da je ta ok kad ispusta zrak da beba nema jos i od toga grceve ... pa  neznam ovaj mob mi neradi za mms dobro nece da primauser posted image nema veze sutra cu do valpova tamo ima plodine

moja mala cura je moje sve...

(Odgovor članu danery)
    Neposredna veza do poruke: 24
    30.6.2010 15:05:47   
    danery
    pa onda ti sliknem pa stavim tu u album... user posted image

...bejb...our be(a)st.....

....mini gospa....

bogo....priti pliiiiiiiiiz,očuvaj me od baba u životu,od ostalog ću se sama čuvati..... ;)

(Odgovor članu adryosijek)
    Neposredna veza do poruke: 25
    Stranica:   [1] 2   Sljedeća stranica >   >>
    Stranica: [1] 2   Sljedeća stranica >   >>
    Idi na:

Anketa

Prošlost, sadašnjost, budućnost......
    Zlato mamino

Kada bi mogli putovati kroz vrijeme, da li bi otišli u prošlost ili u budućnost?????

Prošlost (47%)

Budućnost (17%)

Ostala bih u sadašnjosti (36%)

Broj svih glasova: 96

Hvala na glasovima. Glasovala/glasovao si već na svim aktualnim anketama. Možeš napraviti svoju anketu!

Oznake

Sve najbolje!

Nekoliko korisnica i korisnika koji danas slave rođendan:

Čestitamo!