|      
Želiš odustati?
Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s posljedicama.
Ukoliko potvrdiš odustajanje na tvoje ćemo osobno računalo postaviti cookie kako bismo te pri dolasku na portal tijekom natjecanja od 17.-23.12., prepoznali i omogućili ti nesmetano korištenje portala, bez prikazivanja ikona sponzora odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, morat ćemo ti oduzeti sve prikupljene bodove. Odustajanjem, nažalost, gubiš i pravo na osvojene nagrade.

Želiš li još uvijek odustati?
Ringeraja.hr koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: nitko
  Odštampaj
Stranica: [1]
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   makarsko rodilište....
29.12.2008 17:56:31   
Bare
...pozdrav cure, evo moje "friško" iskustvo iz ma - rodilišta.... možda nekome pomogne .......
ja sam po svaku cijenu htjela izbjeći ma - rodilište iz više razloga, medicinske ekipe, udaljenosti od splitske bolnice (jer ako nešto krene loše do splita je bar uru vrimena vožnje), i tako sam cijelu trudnoću na preglede i kontrole išla u kliniku gynenova u st i načelno se dogovorila sa svojim gin o porodu u st - rodilištu, moram naglasiti da niti jednom nisam bila u makarskoj na bilo kakvom gin pregledu, meni je ovo drugo dijete a imam 37 god, tako da su moje godine bile jedan od faktora zbog kojih sam htjela biti blizu operacione dvorane ako nešto krene kako ne treba....uglavnom moj malac se rodio 6 dana prije i to u ma - rodilištu user posted image user posted image user posted image .... uvjeti u rodilištu nisu neki, moglo bi biti čišće, mogli bi se opiturati, moglo bi biti i tople vode za tuširati se cijeli dan, moglo bi biti i čaša, ..... svega toga nema..... ali je zato moja mrvica bila cijelo vrijeme kraj mene od tako reći prve minute, babice i sestre su izuzetno ljubazne, ništa im nije bilo teško, muž i rodbina su mogli doći u posjet, muž i kćer u svako doba dana i mogli su biti koliko hoće ..... mogla sam gledati kako moju mrvicu kupaju, premataju i pitati sve što mi je nejasno, odnosno što sam zaboravila jer moja cura ima 13 godina user posted image .... i vjerujte mi puno se toga zaboravi.... imala sam stvarno lak porod, a gin je bio super i imam samo riječi hvale za njega iako sam od nekih čula drugačije user posted image ........ uglavnom, sada mi je drago što nisam išla roditi u st jer novo rodilište je još zatvoreno, koliko sam čula uvjeti "smještaja" u starom rodilištu i u ma su tu negdje, ali mi se čini da je sve drugo u ma - rodilištu bolje ...... user posted image
Neposredna veza do poruke: 1
   RE: makarsko rodilište....
1.1.2009 13:53:47   
Marta j
Bog Bare-ja vodim tudnocu u Makarskoj i meni je dr Viskovic super kod njega idem privatno,i ja se nadam da cu ako sve bude ok s trudnocom do kraja i bebom moci roditi u ma,prvenstveno zbog dr i sestara jer su izuzetno ljubazni i dr mi za sada sve lijepo objasni i prica s nama.
Meni je isto tako kao tebi to sto je ma daleko od Splita ako sto krene po zlu,a mozda se do mog termina i otvori novo.
Meni su se sve prije,rodice i mama prije 4 godine porodile u ma i rekle da nebi mjenjali za Split nikada jer su im sestre sve fino objasnile i pokazale,i cijelo vrijeme poroda da bude kraj nje,posjete mogu doci kada hoce i bebac je stalno uz mamu.
Drago mi  je sto ima netko ko je rodio u ma frisko pa da imam svjeze informacije.

(Odgovor članu Bare)
Neposredna veza do poruke: 2
   RE: makarsko rodilište....
8.1.2009 21:36:29   
Bare
... ja stvarno imam super pozitivno iskustvo, svi su bili super.... smo mi je sad malo "bed" kad odem na kavu u "Romane" a tamo dr. .... user posted image user posted image user posted image .... glupa sam, ali eto.... ma proći će me..... pozdrav marta i držim ti fige da sve bude OK .....

(Odgovor članu Marta j)
Neposredna veza do poruke: 3
   RE: makarsko rodilište....
8.1.2009 21:38:36   
Marta j
Sto se tice dr on mi je super,a ako mi sve bude ok nadam se da i on me uspije poroditi to vidimo jos,ja kod njega idem vec duze al privatno sve.

(Odgovor članu Bare)
Neposredna veza do poruke: 4
Stranica:   [1]
Stranica: [1]
Idi na:







Anketa

Trudnoća.
пеперутка16

Koji vam se dio trudnoće najviše svidio ili najlakše?

Oznake

Sve najbolje!

Nekoliko korisnica i korisnika koji danas slave rođendan:

Čestitamo!