|      
Želiš odustati?
Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s posljedicama.
Ukoliko potvrdiš odustajanje na tvoje ćemo osobno računalo postaviti cookie kako bismo te pri dolasku na portal tijekom natjecanja od 17.-23.12., prepoznali i omogućili ti nesmetano korištenje portala, bez prikazivanja ikona sponzora odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, morat ćemo ti oduzeti sve prikupljene bodove. Odustajanjem, nažalost, gubiš i pravo na osvojene nagrade.

Želiš li još uvijek odustati?
Ringeraja.hr koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: nitko
  Odštampaj
Stranica: [1]
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   Miomi na maternici
2.9.2019 7:23:01   
Mamadjecaka
Pozdrav zenice, da li je nekoj otkriven miom, jedan ili vise u trudnoci. 

Na pocetku je sve bilo ok, u 21.sedmici sam dobila jake bolove u desnom donjem dijelu stomaka, pronasli su mi dva subserozna mioma(na maternici), hospitalizovana sam i primila sam tokolizu, poslije tablete za bolove i pustena sam kuci na mirovanje. I dalje osjecam tupu bol pri kretanju i pomalo bol u krstima.... Je li neka imala slicnu situaciju??? 😪😪😪😪
Neposredna veza do poruke: 1
   RE: Miomi na maternici
2.9.2019 10:36:46   
hipo
Bok, ja sam prije trudnoće operirala veliki miom, pa smo od pocetka u obe trudnoce pratili dva mala. Oni rastu u trudnici radi hormona, pogotovo u pocetku.

Ja sam unatoc njima rodila dvoje zdrave djece i nisam imala problema. Samo smo pratili miome na svakom pregledu. Zbog njih sam od pocetka trudnocd uzimala magnezij 400 i Duphastone tako da maternica bude mirna i da nema grceva. 

_____________________________

Mama najslađe mišice
GRAF

(Odgovor članu Mamadjecaka)
Neposredna veza do poruke: 2
Stranica:   [1]
Stranica: [1]
Idi na:







Anketa

.
пеперутка16

.

Oznake

Sve najbolje!

Nekoliko korisnica i korisnika koji danas slave rođendan:

Čestitamo!