|      
Želiš odustati?
Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s posljedicama.
Ukoliko potvrdiš odustajanje na tvoje ćemo osobno računalo postaviti cookie kako bismo te pri dolasku na portal tijekom natjecanja od 17.-23.12., prepoznali i omogućili ti nesmetano korištenje portala, bez prikazivanja ikona sponzora odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, morat ćemo ti oduzeti sve prikupljene bodove. Odustajanjem, nažalost, gubiš i pravo na osvojene nagrade.

Želiš li još uvijek odustati?
Ringeraja.hr koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: nitko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  4 5 [6] 7 8   Sljedeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Proljetne mame 2016.
20.7.2016 23:39:25   
ivchy81
Bokić curke user posted image
Snjeguljice, user posted image za kupanac u moru, joj koji je to užitak, ufff user posted image Baš mi drago što seka sve više prihvaća bracu i što maleni lijepo napreduje user posted image user posted image
Danery, super što je bebica dobro od one lude lopte, a to kaj sveki pametuje, tak nam je svima sa njima. Više-manje user posted image Moraju nekad one svoje odlaprdat, pa mir neko vrijeme. Bebuška ti je strašna, još malo pa bu i sjedila gospica mala user posted image
Noemaa, bili smo prošli mjesec na redovnoj kontroli za kukiće kaj se mora obavit u prvih par mjeseci života i doktorica je ultrazvukom gledala i ovak kak mala drži nogice i po tome zaključila da mora mjesec dana nositi široko povijanje kaj mi je sestra tam nakon pregleda pokazala kak se to povija i kak trebam radit sa njom i vježbice, pa evo bila sam uporna, makar se siroče kad je počelo bit jako toplo stalno strašno bunila i plakala, al se ipak uspjela nekak primirit i možda i naviknut na to, pa je uspio bit kolko tolko mir. Srećom da je nalaz uredan i da nam to više nije potrebno user posted image Tako sam bila sretna zbog bebice kaj j sve ok, a pogotovo zato kaj sam znala kolko joj je to smetalo. Tvoj bebač se voli nositi ko i moja malena i to da je leđima naslonjena na mene tak da sve oko sebe vidi i promatra user posted image Tak je slatka kad tak samo glavicu okreće malo lijevo, pa malo desno, al bitno da sve mora vidjet pred sobom, a teška je već sad za nosit, ruka mi zna utrnut user posted image Jedino sad kad je jače vruće, onda se baš ne buni previše kad ju idem stavit u kimbu nakon nanašanja user posted image I obožava se voziti u kolicima i spavat u njima. To drndanje joj baš odgovara user posted image Skoro svaki dan idemo u šetnju sa njom po najmanje sat i pol, a većinom i po 2, 2,5 sata user posted image Al nema stajanja slučajno, stalno moramo bit u pogonu, inače počne pobuna iz kolica user posted image Nakon toga riknem od bolova u leđima i nogama, al ajde sve za moju bebu, a i meni dobro dođe za "liniju" user posted image Moja bebuška još uvijek samo ciku papa, nikaj drugo i baš sam sretna zbog toga user posted image user posted image Srećom pa imam mlijeka, s obzirom na to da nemam baš cice user posted image user posted image

(Odgovor članu as1403)
Neposredna veza do poruke: 126
   RE: Proljetne mame 2016.
21.7.2016 7:14:28   
as1403
Jutro
Ivchy i moj I tako razgleda malom glavicom.. a isti je i vezano za kolica. Cim se stane okice proskilje haha..
A sto se tice mlijeka i cica ista situacija, a nema ni kod mene sta za vidit haha
Super za kukice... mi idemo iduci tjedan na uzv..
Subby kako ste vi?

(Odgovor članu ivchy81)
Neposredna veza do poruke: 127
   RE: Proljetne mame 2016.
21.7.2016 8:32:08   
danery
Jutro....
Nas prdilda digla u pol 8,baraba mala se naspavala,a ja kljucam...starija navalila na igranac,vec navukla kostima i drndi,a meni kapci na cackalicama stoje....sad mi najbolje izaci van,al dok mala odspava jutarnju turu,moram se zbog dojenja malo skontati gdje cemo...neli dan je fino spavala u kolicma,djeca se igrala u parku,i kasnije se fino nasisala,nigdje nikoga nije bilo od babaca....inace kasnije bude spalir,a meni se ne toplesira pred svima njima....
Idem popiti kavu da se bar malo osvijstim...

_____________________________

...bejb...our be(a)st.....

....mini gospa....

bogo....priti pliiiiiiiiiz,očuvaj me od baba u životu,od ostalog ću se sama čuvati..... ;)

(Odgovor članu as1403)
Neposredna veza do poruke: 128
   RE: Proljetne mame 2016.
21.7.2016 8:50:30   
Snjeguljica_83
IZVORNA PORUKA: as1403

Da u kolicima..
Ste bili vi na uzv kukova noema snjeguljo?

Nisam jos. Prvi pregled kod ped mi je 29.7. A kad cu doci na red za uzv, ne znam...

user posted image

Vjezbe za kukove radim tu i tamo. Patronazna je rekla da su vrucine pa da ne stavljam siroko, mozda nocu, ako su noci hladnije, ali nisu bas.... Sve su mu se pojavile crvene fleke i tockice po licu, vratu i trbuhu. Jadnicak mali. Na licu ih je puno.... Jedino nocu nestanu.

Noema, more je savrseno.... Bas gust!!@@

Pridruzujem se klubu sramezljivih cica.user posted image

< Poruku je uredio Snjeguljica_83 -- 21.7.2016 9:00:12 >


_____________________________

Velika cura user posted image
Mali veliki dečko user posted image
"Bog ne stavlja u srce želje koje ne misli ispuniti."

My Ovulation Chart

(Odgovor članu as1403)
Neposredna veza do poruke: 129
   RE: Proljetne mame 2016.
22.7.2016 6:30:39   
danery
Jutroooooo...eto mene na raport user posted image u polunesvijesti sam,naspavana jos nekako al ubila me sparina nocas....prdilda se digla u pola 6 za sisanje i sad i dalje lamata,pliva i halabuci po kindacu....

_____________________________

...bejb...our be(a)st.....

....mini gospa....

bogo....priti pliiiiiiiiiz,očuvaj me od baba u životu,od ostalog ću se sama čuvati..... ;)

(Odgovor članu Snjeguljica_83)
Neposredna veza do poruke: 130
   RE: Proljetne mame 2016.
23.7.2016 7:55:35   
subby

IZVORNA PORUKA: as1403

Jutro
Ivchy i moj I tako razgleda malom glavicom.. a isti je i vezano za kolica. Cim se stane okice proskilje haha..
A sto se tice mlijeka i cica ista situacija, a nema ni kod mene sta za vidit haha
Super za kukice... mi idemo iduci tjedan na uzv..
Subby kako ste vi?


Kod nas sve isto od cica do kolica user posted image
Mi smo imali pregled, ima 6kg i sve super, cijepili smo se 5u1 jer kao za hep.b se moramo javiti pa da naruce. Sve je ok proslo, ima mali crveni otok na jednoj nozi.

Kod nas jucer kaos u gradu, napadi.. Strasno, nije nam svejedno. Srecom pa su svi i svi koje znamo dobro i sigurno..

_____________________________

Always remember to be happy!
Happy baby #1 happily arrived :)

(Odgovor članu as1403)
Neposredna veza do poruke: 131
   RE: Proljetne mame 2016.
25.7.2016 17:23:08   
danery
muko ježeva,pa gdje ste sve user posted image
evo da se ja izdovoljim na kompu dok imam mira,inače zjakam zadnjih dana prek moba....

dakle velika seka kod mojih na godišnjem,kak ona to veli user posted image divlja po bazenu,uživa sa curama iz susjedstva i nesumnjivo gnjavi i davi bakstere,al šta ću im ja,sami su rekli da dođe user posted image
mala persida spava....
kod nas pada kiša,pa je sva neka njonjava....samo bi se mazila,al sreća pa ne kmeka...
danas se oduševila velikim praporcem iz nakita za bor,brbljala mu je dobrih pola sata user posted image
obožava glazbu s mobila u kindaču,samo da drnda i još kad se ringišpil zavrti....juhaj veselja user posted image
kontam da je prešišala 7 kila davnih dana,ali se i istegla malo,pa se ne osjeti kao tuč kad ju dižem....leđa me nekad ostave,al bildam,bildam user posted image user posted image user posted image
kak ste vi,bebači?stavit ću par slikica sa krštenja ak uspijem....
user posted image svima user posted image

_____________________________

...bejb...our be(a)st.....

....mini gospa....

bogo....priti pliiiiiiiiiz,očuvaj me od baba u životu,od ostalog ću se sama čuvati..... ;)

(Odgovor članu subby)
Neposredna veza do poruke: 132
   RE: Proljetne mame 2016.
25.7.2016 23:55:22   
subby
Evo i mene.. Nama je pedijatar rekao da pisu ne navlacimo, da se to vec 10-15 god ne praksira, da ce to prirodno od erekcije samo od sebe.. A ako nista do 4.-5.godine ne bude tek onda treba intervenirati. Kaze da ne treba to na silu jer moze naglo popucati i pocrveniti pa ih boli. Ugl, tako on kaze.

Nas L je pravi zabavljac. Sad vec i pricamo skupa, on kaze nesto svoje, pa ja njemu moje, on meni odgovori, zapjeva, ma divno. Poceo je i rukice usta stavljati. Prvo je skuzio svoje rukice i onda ih je stisnuo u sake i dignuo ispred sebe pa gledao fascinirano u njih i tako zna nekad tu i tamo isto napravit.

Tjemenicu smo skoro skroz rijesiti. Na kraju sam ja nabavila onu pjenu od Mustele, 5€ je bila (5€ isto dostava), ali se isplatila, a kod nas je nema tako da je u biti stigla iz Belgije :) Sve u svemu hvala za preporuku. Probala sam i s uljem, ali mi je prepipkavo i malo se bojim tako cesto oko glave dirati pa je ovo super rjesenje. Nabavila sam i ultangusti cesalj, bas za ovo i stvarno je razlika ogromna od ovih obicnih za bebe tako da sam mu uspjela bas fino iscesljati kosicu.

Grceve isto vise nemamo, Biogaia je puno pomogla. Vise nista osim toga ne koristimo. Ujutro kap Oleovita i predvece Biogaia i to je to. Super funkcionira, jedino sto slaze face skoro svaki put kad treba progutat, al ajd :)

Kako vi s igrackama? Kad im se pocinju davati I koje? Kako se igrati s njima i bebama? Ja mu za sada samo polazujem razne stvari po kuci i teksture i mirise. Jedino gleda u mobil kako se vrti, to mu je super za po danu zanimacija.

Moj je cini se osjetljiv na primjene vremena. Jucer cijeli dan bio bas nervozan, a navecer ono pljusak i pala teperatura. Jel moguce uopce to?

Nokti na rukama mu rastu brzinom... Ne znam cega, al svako malo ih rezem.
Cistite li balce u nosu? Mij ih ima svaki dan. U pocetku sam ih cesce cistila, ali sada ne, ne bih jtjela da mu se nadrazi sluznica nosa zbog cestog diranja. Kako vi to radite? Ja smotam tuljac od maramice i lagano zavrtim u nosu da pokupi bale i to je to.

Kako je kod vas, sta vi? Kod danery klasicna zabavna atmosfera user posted image

< Poruku je uredio subby -- 25.7.2016 23:58:05 >


_____________________________

Always remember to be happy!
Happy baby #1 happily arrived :)

(Odgovor članu danery)
Neposredna veza do poruke: 133
   RE: Proljetne mame 2016.
26.7.2016 7:54:45   
danery
jutro user posted image doduše nisam baš nasmijana od uha do uha,prdilda se probudila upol 7,ishohotala se u kindaču,namlatila onaj siroti mobil nogama da je skoro otpao (imamo neki drveni-kućicu i okolo u par nizova životinje,pa kad to klepne,zvekeće sve u 16,nema šanse ostat spavat user posted image ) i sad tek zaspala na jedvite jade opet...

kod nas kiša....a u kući sparinaaaaa za poludit user posted image mm ostavio preko noći otvoren prozor da imamo zraka,i sad sve fino gore sve uparilo,bljak,ljepimo se ko tapete mala i ja jedna po drugoj....

subby,i moja blebeće,ciči,pjevucka user posted image al kad se onak pošteno razdere,ihaj,pa to bježi sve u krugu 50 metara user posted image
od igračaka niš specijalno ne zarezuje,uglavnom zjaka i pipka kojekakve plišance velike,najviše veliki žuti mjesec-uspavanca i jastuk bubamaru,valjda zbog boje voli....
sviđa joj se i mala vrećica od srebrnog lamea za nakit,i kružna zvečka....kad na to odvali treperiti,mi pokrepamo od smijeha user posted image

i mi imamo malo tjemenice,isto pjenicom rješavam,nemam živaca pacati ju uljem....pa malo bosiljka,pa peršina,grančicu ružmarina na glavu....user posted image user posted image

nos čistim slično kao ti,ako baš čujem da jače šuška,onda usisam....

a promjene vremena svakako djeluju na njih,kako ne....ja se izgubim kad opali malo sunjara,pa malo kiša,a gdje neće oni....em više manje stalno leže,ne mogu nikudasami,a sve ih zanima....pa da izludiš,još su i dobri ako povremeno kmeknu user posted image

_____________________________

...bejb...our be(a)st.....

....mini gospa....

bogo....priti pliiiiiiiiiz,očuvaj me od baba u životu,od ostalog ću se sama čuvati..... ;)

(Odgovor članu subby)
Neposredna veza do poruke: 134
   RE: Proljetne mame 2016.
26.7.2016 10:42:18   
as1403
Dan od nas
Evo nama je bas bila patronazna. Ilan ima 6625 g.. sve je super mi smo ok. U cetvrtak imamo uzv kukova nadam se da ce i to biti ok. Lijepo papa kaka spava, smjeska se jako svom braci. I braco njega voli jako.. igracke isto pokazujemo gleda ih.
Vidim vi ste sve super i bebice. Puse od nas...

(Odgovor članu danery)
Neposredna veza do poruke: 135
   RE: Proljetne mame 2016.
28.7.2016 15:15:07   
as1403
Nigdje nikog vec dva dana na nasoj temi.. ja tako doletim vidim sa nitko nenpise pa se niti meni ne da... uglavnom da sama sebi odgovorim haha.. danas uzv.kukova sve ok , kontrola za 2 mjeseca...
Mi smo ok. Mene opet uhi boli i tako.. evo oni spavaju a ja odmaram. Jutros sam bila i u lidlu isla kupiti trenerke super su stvarno..
Kako ste vi?
Danery da li je vruce kod vas?
Snjegulji kako je prosao sistematski?
Noema kako ste vi? Ste bili na uzv?
Subby kakvo je kod vas stanje. Se smirilo? Vrijeme?
Ivchy kako cura? Pchelitze kako ste vi?

(Odgovor članu as1403)
Neposredna veza do poruke: 136
   RE: Proljetne mame 2016.
28.7.2016 15:29:58   
subby
kod nas super, jucer malo nervoze preslo s njega na mene user posted image nije nikako zaspao popodne- zabavljaj ga, mijenjaj pelene, uspavljuj pa opet sve ponovo.. tek je navecer oko 10 zaspao kad je mm dosao, malo se proigrao s njim dok sam se ja osla otusirati jer sam bila totalno na rubu sa zivcima i strpljenjem i tako ga ne i tatica uspavao.. mama popodne izmorila, a onda dosao tatica i spasio stvar i uspio ga uspavati haha user posted image

danas je bolje, jedino zadnja dva dana jede svakih sat i pol preko dana.. noc je ok, svaka 2-3, veselim se onim nocima kad bude i po 4. malo i slini, poceo je rukice usta trpati.. ne znam jel moguce da mu zubic neki pa je zato nervozan i stalno hoce sisu.. joj tko ce ga znati.

ja se stalno mislim sad oko tih cjepiva.. svasta se pise o tome i vamo i tamo i ovo i ono.. i cijepi i nemoj, i valja i ne valja. sad budi pametan.
mi nismo u zadnje vrijeme puno bili u setnji zbog proteklih napada sto su ovdje bili pa me malo strah sama ici pogotovo jer blizu kod nas su postavili onaj veliki sator za azilante i sad ih ima dosta kod nas po naselju.. sta ja znam, nisam rasist ili da generaliziram, ali nije mi svejedno, ne osjecam se bas sigurno, mozda kad vrijeme jos malo prodje, dok se sve slegne..

ja isto skicam na temu, a nikoga nema pa ni ja ne pisem..
nadam se da ste svi super i da cete se aktivirati i zivnuti! inace cemo se mi preostali morati preseliti na neke druge teme user posted image

_____________________________

Always remember to be happy!
Happy baby #1 happily arrived :)

(Odgovor članu as1403)
Neposredna veza do poruke: 137
   RE: Proljetne mame 2016.
28.7.2016 17:17:05   
as1403
Subby totalno te razumijem i nadam.se da ce se stonprije sve stabilizirati i da cete setati kao prije.
E da to s nervozom se zna i meni dogoditi pa nekada zna mm reci da je nervoza sve od mene, on dodje i spasi stvar... a sta cemo hahah..
A je meni poceo jako rano sliniti a prvi zubic je dobrio tek u 9.mjesecu... tako da dodje to njima tako...
Joj meni se dvije noci za redom dogodilo da se probudio tek oko 4 hahaha, ali inace je to najcesce svaka 3 do 4 sata. Npr sinoc u 1 pa u 5... a bude noci kada bude i kreci razmak, prvi je duzi pa nakon prvog budjenja zna cesce traziti cicu...
Se vasi znoje puno?

(Odgovor članu subby)
Neposredna veza do poruke: 138
   RE: Proljetne mame 2016.
28.7.2016 17:32:30   
subby
Haha joj, moj se uznoji ako ga pokrijem, a dovoljno je obucen da spava bez njega. To se uznoji na donjem dijelu ledja. Prvo sam mislila da pelena propusti na gore, ali ipak nije nego se uznoji.

Znoji se isto po glavi ako je vruce, a ja ga drzim ili nosam.. Tako da uvijek stavim jednu tetru ispod ako je vruce. Tvoji?

_____________________________

Always remember to be happy!
Happy baby #1 happily arrived :)

(Odgovor članu as1403)
Neposredna veza do poruke: 139
   RE: Proljetne mame 2016.
28.7.2016 18:54:43   
danery
Ola user posted image
I ja svako jutro zjaknem sto je novo,a ono stara pustos,pa se nekad ubacim zimcicama uz kavu na brbljanje user posted image

Kod nas danas kisa ujutro,prvo je do 10 tutnjalo i grmilo,visilo nebo,i onda okinula dobra kisa....dosad je bila grozna sparina,sve se sa nas cijedilo....jos nam se prijatelji najavili u babinje u 6 doci,i jos ih nema user posted image
Sveki odvezla malu u kratku setnju,danas nismo isle van kad je bilo tako sugavo vrijeme....

Cjepiva,subby?Ja sam stariju uredno vodila,a i ovu cu...bome i moja slini sve u 16,pojede sake,sve nateceno u ustima....jos je i dobra i ne place toliko kako bi mogla...pocela mi je duze spavati ujutro,budi se sisati oko 3 i sad oko 6,7 nekad....sve mi cudno kako se naspavam user posted image

_____________________________

...bejb...our be(a)st.....

....mini gospa....

bogo....priti pliiiiiiiiiz,očuvaj me od baba u životu,od ostalog ću se sama čuvati..... ;)

(Odgovor članu subby)
Neposredna veza do poruke: 140
   RE: Proljetne mame 2016.
28.7.2016 19:04:36   
as1403
Hej evo me opet..
A da i ja sam a sve cijepila osim one s godinu dana jer je alergican na bjelanjak...
A znoje se uffff...A svukuda, a I isto kada spava obavezno ledja.. a i tetra obavezno kada ga nosim zaljepili bi se hahahaha... jedva cekam da prodje ljeto...

Danery nadam se da su gosti stigli da vam nije vruce...

(Odgovor članu danery)
Neposredna veza do poruke: 141
   RE: Proljetne mame 2016.
28.7.2016 22:24:11   
danery
Juhu,eto mene u vecernju smjenu :))
Jesu,as,bili gosti,mala se fino nacupkala s ruke na ruku :)
Okupali ju,malo se igrala u kindacu i zaspala uz pjesmicu....bas danas komentiram sa muzem kako je s njom lakse oko uspavljivanja...
Uff,znojenje,bljak....samo kad osjetim da je sva ljepljiva,mogla bih ju 5x kupati na dan :/
Koma mi je kad ju presvlacim nakon kupanja,bodi se sav uljepi ooliko je vruce i vlazno....

_____________________________

...bejb...our be(a)st.....

....mini gospa....

bogo....priti pliiiiiiiiiz,očuvaj me od baba u životu,od ostalog ću se sama čuvati..... ;)

(Odgovor članu as1403)
Neposredna veza do poruke: 142
   RE: Proljetne mame 2016.
29.7.2016 16:15:00   
Snjeguljica_83
Evo i mene.user posted image Ulijenila sam se s pisanjem, a uredno čitam svaki dan.user posted image user posted image

As, evo sistematski prošao. Maleni je bio van očekivanja. Baš zna zadovoljiti svoju mamu.user posted image Miran, nije trpao ruke u usta, nije bio živčan.. Možda jer sam ga podojila prije. S ovim drugim djetetom znam puno više nego s kćeri. S njom je sve bilo stresno na prvom sistematskom. Onda je ped. rekla da je mala gladna pa sam sad iskoristila caku i podojila sina prije. Da vidiš kako je bio miran.

A dojenje u javnosti mi više nije toliki bauk. Naročito na moru. Maleni mačak poželi piknik i ima ga.user posted image user posted image

Dakle, imamo 5100 kg, 58 cm. Zadovoljni smo jako. user posted image Isključivo dojimo 15-20 dana... Računica veli da je u 40 dana dobio 1300 g.

Pomoć! user posted image Muči me famozno široko povijanje. Veli ped. da ga povijam do prvog uzv kukova. E sad, pitala sam jel mogu samo noću? Nekako je dala odgovor da bolje i danju... Što da radim???user posted image user posted image user posted image

Mislim činiti to samo noću... Kako ste vi to činile, cure? Znam da ste pisale o tome, ali....

Danery,
na avataru je mini gospa? user posted image

_____________________________

Velika cura user posted image
Mali veliki dečko user posted image
"Bog ne stavlja u srce želje koje ne misli ispuniti."

My Ovulation Chart

(Odgovor članu danery)
Neposredna veza do poruke: 143
   RE: Proljetne mame 2016.
29.7.2016 22:28:30   
danery
Vecer user posted image
user posted image za pregled,fino napreduje bebac user posted image

Jeje,mini gospa je na slicici....

Ja nju nisam siroko povijala,stariju jes,isto je bilo vruuuuceeee...koma....al nije se ona bas bunila...
Ne znam kakvu imas pelenu,ali ja bih bar,kad vec preporuca pedijatar,stavila slozenu tetru pa povila onim trokutom,ipak je tanje nego ona sivana na cicak sa umetkom,tu sam ja imala....



_____________________________

...bejb...our be(a)st.....

....mini gospa....

bogo....priti pliiiiiiiiiz,očuvaj me od baba u životu,od ostalog ću se sama čuvati..... ;)

(Odgovor članu Snjeguljica_83)
Neposredna veza do poruke: 144
   RE: Proljetne mame 2016.
30.7.2016 20:20:48   
as1403
Vecer mi smo u cetvrtak bili na uzv kukova i sve ok. Ponekad sam mu stavljala to siroko, vise ne nego da, a Arianu sam samo navecer. Na uzv me nije niti pitala da li sam stavljala. Rekla sve ok kontrola za 2 mjeseca i niti je rekla da stvljamo niti nis. Iako je patronazna isto bila rekla ako sam s prvim da stavljam i njemu a isto tako i pedijatrica..

Snjeguljice super za sistematski... nama je mislim ista pedijatrica jeli Zic? I ja sam opustenija sa Ilanom sve nekeko mirnije...s A je bilo sve u strahu..

Danery slatka gospica...

Uho me opet boli uffff

(Odgovor članu danery)
Neposredna veza do poruke: 145
   RE: Proljetne mame 2016.
30.7.2016 23:07:10   
Snjeguljica_83
As, samo da ti dam brzinski savjet za uho. stavi kapi za nos! Kako je to sve povezano, uho i nos, ako stavis kapi u nos, smanji se pritisak u uhu. Pomoći ce ti. Mm je pomoglo prije par dana.

Da, ped nam e Žic.

_____________________________

Velika cura user posted image
Mali veliki dečko user posted image
"Bog ne stavlja u srce želje koje ne misli ispuniti."

My Ovulation Chart

(Odgovor članu as1403)
Neposredna veza do poruke: 146
   RE: Proljetne mame 2016.
31.7.2016 13:27:10   
subby
Potpisujem ovo za uho, to je i meni doc preporucio prije nekih 10-ak god kad mi je bilo.

Evo mi da se pohvalimo, jucer bili prvi put u gosta i bio je super! Nasmjesio se svima, malo ga frendica nosala, pa tata pa mama i onda je zaspao kod mame. Stavili ga da spava i taman kad je sat otkucao dva sata i 15min od zadnjeg jela, fino ga podojili, zaspao opet, fino u as, u auto i kuc. Bas se fino odmorio. Al zato sinoc mi je noc bila ko da traje tri dana user posted image tek sto zaspem imam osjecaj da opet jede. Inace jede na svaka tri sata nocu, al sinoc svaka dva..

Bas ti je slatka gospa danery :)
Bravo za preglede, pa sve su nam bebice divne i odlicno napreduju :)

Kod nas pala kisa, temp evo nekoh 24 stupnja, sasvim ugodno. Danas bi trebali stan pocistiti kako spada, jucer ne mos od vrucine..

Kmam prezrele banane pa se spremam praviti banana "kruh"

_____________________________

Always remember to be happy!
Happy baby #1 happily arrived :)

(Odgovor članu Snjeguljica_83)
Neposredna veza do poruke: 147
   RE: Proljetne mame 2016.
31.7.2016 13:46:14   
noemaa

IZVORNA PORUKA: subby


Evo i mene.. Nama je pedijatar rekao da pisu ne navlacimo, da se to vec 10-15 god ne praksira, da ce to prirodno od erekcije samo od sebe.. A ako nista do 4.-5.godine ne bude tek onda treba intervenirati.


e,baš sam vas o tome htjela pitati! dakle, mirujmo. user posted image user posted image

_____________________________

My Ovulation Chart

Bebaču, iščekujemo te s veseljem.

(Odgovor članu subby)
Neposredna veza do poruke: 148
   RE: Proljetne mame 2016.
31.7.2016 13:54:54   
noemaa
czurke, eto i mene...
redovito čitam, ali sam u takvoj gužvi... svcaki dan na more, nekad i po dvaput. pa kod svekića svaki tjedan na dva dana. tako da smo stalno negdje, sve brzinski...a da ne govorim kako je vrućeeeeeee....

vidim, subby uživa u gostima s klincemuser posted image

danery ko i uvijek u spidu, ali samo da ste zdravi user posted image a avatar - slatkicaaa! user posted image

snjeguljice, zašto je pedica naredila široko povijanje??? pa i naši doktori u bolnici su shvatili da je to nepotrebno... noel je sigurno štuf...user posted image kad mu to skidaš? kako je mea, je li se prilagodila?

as, je li prošlo uuho? ilan lijepo raste i deblja seuser posted image user posted image idete li na more, ti si sama s njima, se snalaziš?


moj je ko uvijek, osim što nešto slabije jede danju - valjda od ovih vrućina, ali ima cc.7 kg. smije se 100/h, nokti mu isto tako rastu i isto tako se prljaju. user posted image prdi i kaka sve po p.s., ma, ko vaši uostalom!

_____________________________

My Ovulation Chart

Bebaču, iščekujemo te s veseljem.

(Odgovor članu subby)
Neposredna veza do poruke: 149
   RE: Proljetne mame 2016.
31.7.2016 22:32:27   
subby
Klinci su nam zabavni sve u 16! :)

Evo ja da se pohvalim, posjetilo me ono opadanje kose nakon trudnoce user posted image svaki put iscesljam malo klupko

_____________________________

Always remember to be happy!
Happy baby #1 happily arrived :)

(Odgovor članu noemaa)
Neposredna veza do poruke: 150
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  4 5 [6] 7 8   Sljedeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  4 5 [6] 7 8   Sljedeća stranica >   >>
Idi na:







Anketa

Nos.
пеперутка16

Kako čistite nos maloj djeci?

Oznake

Sve najbolje!

Nekoliko korisnica i korisnika koji danas slave rođendan:

Čestitamo!