|      
Želiš odustati?
Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s posljedicama.
Ukoliko potvrdiš odustajanje na tvoje ćemo osobno računalo postaviti cookie kako bismo te pri dolasku na portal tijekom natjecanja od 17.-23.12., prepoznali i omogućili ti nesmetano korištenje portala, bez prikazivanja ikona sponzora odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, morat ćemo ti oduzeti sve prikupljene bodove. Odustajanjem, nažalost, gubiš i pravo na osvojene nagrade.

Želiš li još uvijek odustati?
Ringeraja.hr koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: nitko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  56 57 [58] 59 60   Sljedeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Parlaonica za zimske mame 2015/2016.
30.10.2016 9:33:53   
hipo
Danira, atvarno budi brzići na sve 4. Imas sta trcat za njima.

Katy, nadam se da nije nista ozbiljno s nosicem.

Lidac, lijepo sto ste profestali.

Kazo, V. Sretan rodjendan!

Mi se vratili, ona i tata su uzivali. Tata mali vise cijeni mamine napore i bolje se snalazi. Ona ga jos vise obozava i to mi je preslatko.
Ja sam uzivala na poslu, bilo je super radit nesto za odrasle. Znala sam da je s tatom pa mi je samo lrvo jutro bilo malo tesko u srcu.
On puno radi i cini mi se da joj jako fali pa je ovo ispalo ko veliki praznik za nju.

Imali smo tjedan dana fenomenalnog spavanja, jednu noc mislim da se nije budila.
Onda je sve otislo k vragu i sad imam migrene od nespavanja.
Ne znam je li to radi kutnjaka koji se nazire u pozadini ili se sprema prohodat ili kombinacijail nesto trece,cetvrto, al vidim da im je to sad u modiuser posted image
Preko dana spava super, nekad dva puta po sat ipo ili dva sata.
Na putu smo odradili i rodbinu pa nam nece bit tu za rodjendan pa mogu sebicno izivat u njoj bez svekaca.
Bili do njih na kratko i jedva sam izdrzala. Stara stalno prigovara da nije dpbro obucena, ata joj je ova tockica na ovrvi, sta joeovo sta je ono,zasto je dizeszasto je spustas....krv mi je popila...
Rodjendan je u petak,budemo slavili samonas troje, a vike d iza mozdaneka festica za prijatelje s klincima njene dobi. Ovaj tjedan imamo svasta za odradit pa ovaj vikend ne stignem ni mislit o tome. Tata u jos vecoj guzvi kako ga nije bilo dva tjedna.

Sta se nudi klincima na takvim rodjendanima. Bit ce bebe od godinu, 11 i 10 mjeseci.
I sta date velikima?

Mama najslađe mišice
GRAF

(Odgovor članu Danira)
Neposredna veza do poruke: 1426
1.11.2016 8:27:31   
lidac0605
Pa di ste vi sve zimkulje,pobjegle sve glavom bez obzira s naše teme user posted image

Kao prvo,dobro jutro user posted image

Makar mi i nije nešto dobro,zadnja 3 dana izludi me dijete sa svojim spavanjem tj.nespavanjem,dakle uredno ima šou svaku noć od 4-6,7 da bi se za ozbač digo u 8 i onda je živčan ko gusjenica,odem prije ručka s njim prošetat i onda naravno zaspi u kolicima na tipa 20 min,popodne odspava max.1 sat i tak ukrug već danima...do navečer sam već luda jer je on živčan i niš mu ne paše i sveg se odma zasiti i samo zahebava user posted image ....zube ne vidim na pomolu i opće ne znam kaj mu sad to predstavlja user posted image ...

Jao,Hipo eto već stigao prvi roćkas maloj Hipiciuser posted image kakoo vrijeme letiiii user posted image
Ja za te dječje rođendane obično radim za jest tipa pizzete,kanape sendviče,tak neki finger food,pa to žvaču i veliki i mali user posted image ,sokovi,torta,grickalice,klasika...
Drago mi je da su se tatek i Hipica još bolje povezali user posted image

Di ste ostale,Kazić kak je prošo roćkas?

Ja obavila groblje prekjučer tak da smo danas mirni,a i uz ovo poigravanje sa živcima od strane juniora i pospanost i bolje da nikam nejdem user posted image

"Children will not remember you for the material things you provided,but for the feeling that you cherished them"

(Odgovor članu hipo)
Neposredna veza do poruke: 1427
1.11.2016 8:38:13   
Danira
Jutrouser posted image

Lidac isto tak zeza D,isto neznam kaj mu je,u noci sam ga omotala s njeznom dekom i stavila mu jastucic i spaval do jutrauser posted image

Evo ga u kuhinji upravo iz ladice vadi pvc poklopceuser posted image

Mi smo jucer obavili groblje jer mm radi cijeli dan,a neda mi se s njih troje danas ici,mislila sam na misu otici,al nemam kam s domekom,pa budemo domauser posted image

Lidac jel M se dize na noge?,moj samo puze i podigne se sam u klekeci

(Odgovor članu lidac0605)
Neposredna veza do poruke: 1428
1.11.2016 9:53:18   
lidac0605
Nije on još ni u puzajućem položaju,a kamoli da bi se dizao,to ti je jedna veeeelika ljenguza...u hodalici fino čvrsto hoda,baš hoda(ne da sjedi i odguruje se nek baš stoji i ide)-drži se za onaj pult napred i hoda,al ovak na podu nema šanse...zasjedne ko neki dedek i to ti je to user posted image nikakva dizanja i puzanja,samo linijom manjeg otpora da se gospon ne mora puno truditi.hodalica i amen user posted image ...
Preslatki je Domi na slikici user posted image

< Poruku je uredio lidac0605 -- 1.11.2016 9:54:16 >

"Children will not remember you for the material things you provided,but for the feeling that you cherished them"

(Odgovor članu Danira)
Neposredna veza do poruke: 1429
1.11.2016 22:05:57   
hipo
Vidim da su sve bebe pobarabile se i nece spavat. Ova je moja legla u 7:30 i do sada-10 , probudila se vec tri puta.
Zadnji je put bilo dosta da legnem do nje i odma je zacorila.

Mama najslađe mišice
GRAF

Neposredna veza do poruke: 1430
2.11.2016 7:03:40   
katy1503
Jutrouser posted image
evo mene na posli od pol 7 sa najvecom šalicomkave sto sam molga pronaci ...
Danima vec ne spavamo po noci a po danu se šlepamo na sat, max sat i pol... Imajuci na umu da se diže rano (ovo vracanje sata nas skroz zeznulo), a to rano mislim 5, u vrh glave 6, spavanje samo jednom (oko 12) do 20 navecer je malo sto se i osjeti jer je nervozna ko pas ...
user posted image user posted image user posted image ...
Zaspe super oko 20, al predstava počinje vec oko 10 .. i da onda je stavim kraj sebe i zaspe al bar 10 puta se probudi- malo vriska, malo smijeh, malo plač, pa okretanje, pa gnježđenje meni pod vrat, pa na rukuuser posted image ..
Donje jedinice mi se cine da idu skupa van - nabubreno, vidim ih kroz meso al se ne daju van...
Nos nas zeza, stalno se puni, ne smeta joj po danu al kasd legne sve se spušts u grlo pa kasnjeuser posted image

a sad malo veselije stvari - jucer smo probali limun (imamo domaci), mi pripremili video da snimamo jer ce sigurno napraviti neku facu - a kad ono, ona to liže i cucla kao da je bombonuser posted image .. mi u soku; idem ja probati - ono kiselo ajme meniuser posted image
Počela je trčati polako, pa ruk nosom na pod al nista - hrabro se dize i i ide dalje ...
bilo je lijepo ovih dana, pa smo isli po svud vani ...

Hipo, welcome back! Kuci je naljepše zar ne?user posted image
NEka si odradila službeni dio rodendana (obitelj) a sad ce uzivancija ...

Lidac, M zeza ha? nesto je uslo u njih user posted image

Danira, dobra ideja sa dekom, bitno da si skuzila šta mu odgovarauser posted image

Nadam se da ste se bar vi ostale pdmorile i da ostatak jesensko/zimskih beba više ne zeza kao ova moja user posted image ....

Katja - 27.09.2015
Lukas - 11.03.2019
Lea- 17.03.2021

(Odgovor članu hipo)
Neposredna veza do poruke: 1431
3.11.2016 11:08:57   
Kazimira
hej, da se malo javim.....vise ne znam ni kaj sam procitala user posted image

Uglavnom rođo je prosao super.....samo B nije bio bas odusevljen gužvom user posted image

vec budan....ludaaa sam, javim se poslije....

....stigao nam Kaspi.....pa Vili....pa Bal.....

Where love is, no room is too small <3

(Odgovor članu katy1503)
Neposredna veza do poruke: 1432
3.11.2016 20:32:25   
Jezic123
Vecer curke

Katy I Lidac ovo kao da citam o svojoj lucki. Do 22 ok a poslije svakih malo budenje, za popi... I onda nos u pon zakurila a od nedelje nije nista htjela jesti pa na hitnu jer smo u novskoj naravno dali antibiotic jer joj jer grlo crveno uzas. Ali to nije sve uz to mi Marko poceo kasljati onako uzasno promuklo pa I on dobio antibiiotik. Tako da su na kemiji ovaj tjedan.
A sada malo ljepsih stvari I kod nas moja curka vec pomalo prohodava kada ju uhvatim za rule da ju vodim ona se otima I hoce sa jednom ili sama.user posted image user posted image

(Odgovor članu Kazimira)
Neposredna veza do poruke: 1433
3.11.2016 21:54:05   
Danira

IZVORNA PORUKA: lidac0605

user posted image NAŠE BEBICE user posted image

user posted image Jezic123 - 26.11.2015. Lucija user posted image

user posted image Danira - 29.12.2015. Dominik user posted image

user posted image lidac0605 - 05.01.2016. Mauro user posted image

user posted image SpužvaBobica - 12.01.2016. Ema user posted image

user posted image baby20 - 12.02.2016. Leo user posted image

user posted image Hope23 - 17.02.2016. Noell user posted image

user posted image Vilić zuba - 03.03.2016. Luka user posted image

user posted image Jagodica13 - 08.03.2016. Antonio user posted image

user posted image Kazimira - 09.03.2016. Baltazar user posted image

user posted image NAŠE JESENSKE BEBICE user posted image

user posted image katy1503 - 27.09.2015.Katja user posted image

user posted image hipo - 04.11.2015.Hipica user posted image

Neposredna veza do poruke: 1434
3.11.2016 22:03:07   
Danira
Vecer curkeuser posted image

Bas se mislim kak su nas nase bebice izmorile,pa nigdje nikoga na nasoj temi,jedino je katy redovita,posto radiuser posted image

Ovo mjenjanje vremena me ubilo,premorena samuser posted image

D se poceo od jucer za sve primati i dizati na nogeuser posted image
4. Zub je konacno vani.
Nece vise papati miksano,voli da ima komadica,pa da moze zvakati
Prebrzo mi nekak sve prolazi,raste brzo,dok se sjetim kak je bio sitan s 1 600g, i strepnje kak ce biti,sad sam presretna sta je ziv,zdrav i vesel.user posted image

(Odgovor članu Danira)
Neposredna veza do poruke: 1435
3.11.2016 22:11:53   
Danira
Jezic,zao mi je sta su klinci bubini,nek sto prije ozdrave.user posted image
Jel lucija jos cica?do kad ju mislis dojiti?
Moj po 5x na dan,posto sam doma necu mu ogranicavati,nek uzivauser posted image

Kazic kolko B ima zubica?kak su k i v?
Ni D ne voli bas goste,nekak je nervozan kad mu netko narusi njegov kucni miruser posted image

Katy,hipovrijedne nase mamice,kako ste?jel prosla kriza zbog odvojenosti?

Lidac di si draga?kak M,jel poceo bolje pajkiti.
Moj je proslu noc cijelu prespavao,tak sam i skuzila da mu je zub izasao.
Nadam se i ovu da ceprespavati.

Pusa vama i malim slatkisima
Laku nocuser posted image

(Odgovor članu Danira)
Neposredna veza do poruke: 1436
3.11.2016 22:43:49   
hipo
Jezic zao mi je radi bolesne djecice. Nek brzo ozdrave!
Super za prohodavanje! Bravo L!

Danira, dva put sam proxitala i evo opet ne znam sta sam ti htjela odgovorituser posted image

Mi sutra imamo godinu dana. Ne znam.kako je to moguce.
Ispekla sam neku tortu od mrkve i jabuke, i odvojila malo da dobijem tri muffinauser posted image
To cemo za dorucak dok smo skupa za slucaj da se tata kasno vrati. Napravila sam nam neke sarene kapice, a od kruske cu iskrojit br 1 i nasadit na muffin.
Budem za rucak joj pekla neko meso i povrce.

Festa drugi vikend. Budu dosli njeni frendovi i frendice user posted image Zenska ima bolji drustveni zivot od mene. user posted image
U jaslice idemo od ponedjeljka. Tako da sam jos koji tjedan na godisnjem. Bili smo se cijepit jicer i danas je jaaaaako cendrava, temperatura je sitno skocila. Ne znam jel je to smeta il ruka boli il kombinacij, al sam joj na kraju dala lupocet i preporodila se. Ona aje inace vesela i zivahna, sad je bila ko gljiva, samo se htjela nosit i sl. Ima 10 kg i 75 cm. Sve ok, doktorica zadovoljna.

Mama najslađe mišice
GRAF

(Odgovor članu Danira)
Neposredna veza do poruke: 1437
4.11.2016 7:23:50   
katy1503
Jutro!!!!!

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
cure moje izbila nam dva zuba jucer - donje jedinice jedna do druge - oštro za poluditi!!!
Ja sam vam tk sretna - koliko dugo ih cekamo - hahaha..
SAd je definitivno nespavanje i nervoza vezano za touser posted image
Nocas je vec mirno spavalauser posted image
Skinuli smo joj jednu stranu kinderbeta, stavili zastitnu ogradu i sad se sama može spustiti iz krevetica...
Idemo dalje!!!

HIpo, HIpici neka je sretan 1.rockasuser posted image ! lijepo ga proslavite i uzivajte u danu!!!
Ajoj, cjepljenje - jel to ono sa godinu dana? Nadam se da je noc prosla dobro, bez temperature i plačauser posted image

Danira,mi smo dobro! Odvojenost joj nije previse pala sto mi je drago jer je uvijek bila okruzena s puno ljudi a cuva je tata i dida - vjeujem da bi jaslice bile gore ....

Jezić, bravo za L! nadam se da cete brzo ozdraviti svi!!!user posted image

Jos danas i onda sam doma; nadamo se lijepom vremenu za vikend!!!

Katja - 27.09.2015
Lukas - 11.03.2019
Lea- 17.03.2021

(Odgovor članu hipo)
Neposredna veza do poruke: 1438
4.11.2016 7:52:50   
Danira
Hipice slatkice sretan ti 1. rodendan!user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(Odgovor članu katy1503)
Neposredna veza do poruke: 1439
4.11.2016 7:54:34   
Danira
Katy user posted image za zubice,konacno.user posted image

(Odgovor članu Danira)
Neposredna veza do poruke: 1440
4.11.2016 8:04:17   
lidac0605
Jutro,curke user posted image

Kao prvo:
Sretan i veseo prvi rođendan našoj maloj Hipici,da nam zauvijek bude zdrava,puno poklona i dobre zabave i da brzo dobije pojačanje user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Hipo,super si sve to smislila i ovo s muffinima mi je preslatko user posted image ...sretno sa jaslicama,dobro pripremi žifčeke.Jel Hipica voli djecu?Možda bu i bolje nek si mislimo user posted image ...

Katy,koooonačno da nam je i K pozubila user posted image ...sad će krenut jedan za drugim,vidjet ćeš!Uživajte u zajedničkom vikendu!

Danira,već 4.zub?!Ja svom niš ne vidim gore da nekaj ide-znači još uvijek smo na 2-a zločest je za popiuser posted image ,sinoć je sjedio sa mnom u boravku do pol 12 user posted image jer se dero ko konj kad sam ga stavila spat,da sam ga morala uzet iz kindaća user posted image ...
user posted image za Domija i dizanje i papanje komadića hrane,pravi je dečko user posted image ...moj je ekstra u svemu izgleda-neki put voli komade hrane,neki put pljuje i oće miksano user posted image

Kazić user posted image za uspješno odrađen roćkas,pusa B i ostatku ekipe!

Znači M je još uvijek u toj nekoj fazi...ustvari ni ne nazirem joj kraj,a živci mi već ispaljuju jer sam kreeeepaaaanaaaaa user posted image user posted image

< Poruku je uredio lidac0605 -- 4.11.2016 8:05:55 >

(Odgovor članu katy1503)
Neposredna veza do poruke: 1441
4.11.2016 14:13:38   
Jezic123
Bok malice I bebice

Hipici sretan veliki 1. rodendan da bude ziva I zdrava. user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Moji su uglavnom bolje, pa budemo vidjeli do kada ce tako biti. Nadam se duzem period.
Danira user posted image user posted image user posted image za D pravo je decko
Katy super za zubice I mom malom su znali po 2 izlaziti, cetvorke su mu mislim can sve 4 izlazile odjednom to je bilo grozno. No sve je to iza nas user posted image
Evo kod nas je lijepo vrijeme. Fino je suceko I malo prohladno ali u od no

(Odgovor članu hipo)
Neposredna veza do poruke: 1442
4.11.2016 14:18:45   
Jezic123
Lidac Nadam se da ce M uskoro UCI u neki normal an ritam, a sto se zivaca tice potpuno the razumijem. Najgore je kada pokusavas sve zivo samo da necendra ili cmolji a on neprestaje uzas. Uz to jos I nespavas onako nista katastrofa. A ti uz njega nos njih 4 koji ti dodatno ispijaju zivce sa drugim stvarima ili neslusanjem.
Drzi se, ja si govorim biti ce bolje sutra kada imamo takve Dane user posted image user posted image

(Odgovor članu Jezic123)
Neposredna veza do poruke: 1443
4.11.2016 14:23:54   
Jezic123
Danira Lucina nos cica preko dana kako kada 2-3 puta, a pomoci a isto tako, ali pomoci me trazi cicu I za smiriti se tako da mi je sada malo I bradavice is iritirala a I neku noc me I gricnula.
Do kada cu je dojiti nemam pojma iskreno, neuskracujem joj cicu ako me trazi tako da neznam. Imam u planu dok god bude htjela. Budem vidjela ako krene raditi kako ce to biti.

(Odgovor članu Jezic123)
Neposredna veza do poruke: 1444
4.11.2016 19:35:56   
hipo
Hvala svima od hipice i mame!

Umorna sam ko pas od ovog tjedna i danasnjeg dana.
Katy super za zube! Nama su dva po dva ili cetiri izlazila. Koma.
Sad cekamo kutnjake.

Lidac, ona jako voli djecu i zene,, ode rado kod svakog pogotovo ako ce s njom hodat okolo i pokazivat i imenovat stvari. Kad vidi djecu se smije i zove ih. Jucer nakon rzgovora smo isli upoznat tete iz njene grupe pa se otimala da udje u sobu gdje su djeca. Al to je sve dok smo tata i ja uz nju. Ovo ljeto bi se ja ppvukla da bude sama s mojima, ili sa susjedom ali to je sve bilo sat dva. Budemo vidjeli. Nadam sw da sw nwcw bas odmah sad razbolit jer ako dodje doma, onda ce adaptacija bit jos gora.

Mozak mi je ko da me netko izbockao. Iskoristila sam skypanje muza sa sveki za duuuuugo tusiranje. Hehehe

E, pricate za dojenje, hipica dosje i skida mi majicuuser posted image

Mama najslađe mišice
GRAF

(Odgovor članu Jezic123)
Neposredna veza do poruke: 1445
4.11.2016 22:18:22   
Kazimira
Hej cure!

Sretan rodo dragoj veseloj Hipici 👑🎂🍰🎉🎈🎁🎶1⃣
Sretno s vrticem....moja V bila super kad sam ja bila s njom....dosla I psihologica, pohvalila ju kako je samostalna....pih.....kad me nije bilo dernjava toliko da je zaspala koliko se umorna od plakanja...to je bilo nekih 5 dana 😉

Katy bravo za zubeke.....naaaapokon 🎉

Danira D ja jako lijepo napredovao I bas je super 😍

Jezic nadam se da ce klinci brzooo ozdraviti 😙, znam kako ti je 😖
Luce je mala strijela 👏👏👏👏

Lidac nadam se da su I kod vas zubi....I ja sam vec luda od nespavanja....ali samo mu uvalim cicu I on nastavi spavati.....K se znao probuditi I biti budan po 2-3 sata po noci 😵

(Odgovor članu hipo)
Neposredna veza do poruke: 1446
4.11.2016 22:29:11   
Kazimira
Nego......u nedjelju poslije rodendana mi B stavio u usta plastificiramu naljepnicu....tak da sam je vadila iz grla....pa sam ga ograbala do krvi, zvala hitnu za savjet....cuda....malo za reci koliko sam bila izvan sebe 😱😩
Jucer mi pak ispao iz ljuljacke....ma.....mislim da tu kumuje moj umor 😳
Izasao je 4. zubo.....cini mi se da ce I ostali pomalo krenuti.......evo I sad sam ga isla dojiti.....koristim vikende da malo odspavam I tak.... 🙀
Klinci su zdravi, idu stalno u vrtic....K je krenuo dva sata tjedna u grupu za potencijalno darovite klince....pa ga mm zove pametnjakovic 😂😂😂😂😂
V poludila za kiki bombonima 😂

Valjda sam sve napisala kaj sam mislila....sutra cu imati mira, klinci idu na spavanje kod sveki, pa bum stavila koju fotkicu....
Eto ga place 😱

(Odgovor članu Kazimira)
Neposredna veza do poruke: 1447
5.11.2016 15:52:36   
hipo
Kazo, to za vrtic mi zvuci ko moja necakinja. Njoj je trebalo oko tri mjeseca da se skulira.

Ajme ta naljepnica, zvuci strasno.

Mama najslađe mišice
GRAF

(Odgovor članu Kazimira)
Neposredna veza do poruke: 1448
6.11.2016 15:51:34   
hipo
A groznih li babuskara po Ciciban i Froddo ducanima, sva bi ih nalemala boljikavom batinom. Ako danas nisam jednu pljunula nasred ducana, necu nikad. Sta sve sebi one umisljaju nisu istine. Jedina normalna je mala u cicibanu u Areni.
Kad jos na to dodate muza koji je bio nervozan jer nije htio doruckovat, ne znam kako smo svi izasli zivi bez da intervenira policija. Uglavnom, jos nemamo cipeleuser posted image

Mama najslađe mišice
GRAF

(Odgovor članu hipo)
Neposredna veza do poruke: 1449
6.11.2016 21:56:32   
hipo
Uf, na kraju smo uspjeli nać cipele u Areni, pol grada smo prešli, skoro nigdje broja, osim najnovijih modela koji su oko 400 kn.
našli jedne ljubičaste za 260 kn.
torba za jaslice spakirana
još moram svoje šlape ujutro spakirat jer ostajem sat vremena
danas je u dućanu htjela da ju teta prodavačica nosi (dućan za odrasle, a ne omraženi dućani iz prethodnog posta) i nije htjela nazad u mene user posted image
kupili smo i tati cipele :)
mami nismo, mama prošlu zimu bila doma u šlapama pa nije izlizala svoje user posted image

Mama najslađe mišice
GRAF

(Odgovor članu hipo)
Neposredna veza do poruke: 1450
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  56 57 [58] 59 60   Sljedeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  56 57 [58] 59 60   Sljedeća stranica >   >>
Idi na:

Anketa

Mlijeko.
Admin

Nakon godinu dana, koje je mlijeko zdravije dati dijetetu:

Oznake

Sve najbolje!

Nekoliko korisnica i korisnika koji danas slave rođendan:

Čestitamo!