Ringeraja.hr koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: nitko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: Parlaonica za zimske mame 2015/2016. 30.10.2016 9:33:53
|
|
|
|
hipo
|
Danira, atvarno budi brzići na sve 4. Imas sta trcat za njima. Katy, nadam se da nije nista ozbiljno s nosicem. Lidac, lijepo sto ste profestali. Kazo, V. Sretan rodjendan! Mi se vratili, ona i tata su uzivali. Tata mali vise cijeni mamine napore i bolje se snalazi. Ona ga jos vise obozava i to mi je preslatko. Ja sam uzivala na poslu, bilo je super radit nesto za odrasle. Znala sam da je s tatom pa mi je samo lrvo jutro bilo malo tesko u srcu. On puno radi i cini mi se da joj jako fali pa je ovo ispalo ko veliki praznik za nju. Imali smo tjedan dana fenomenalnog spavanja, jednu noc mislim da se nije budila. Onda je sve otislo k vragu i sad imam migrene od nespavanja. Ne znam je li to radi kutnjaka koji se nazire u pozadini ili se sprema prohodat ili kombinacijail nesto trece,cetvrto, al vidim da im je to sad u modi Preko dana spava super, nekad dva puta po sat ipo ili dva sata. Na putu smo odradili i rodbinu pa nam nece bit tu za rodjendan pa mogu sebicno izivat u njoj bez svekaca. Bili do njih na kratko i jedva sam izdrzala. Stara stalno prigovara da nije dpbro obucena, ata joj je ova tockica na ovrvi, sta joeovo sta je ono,zasto je dizeszasto je spustas....krv mi je popila... Rodjendan je u petak,budemo slavili samonas troje, a vike d iza mozdaneka festica za prijatelje s klincima njene dobi. Ovaj tjedan imamo svasta za odradit pa ovaj vikend ne stignem ni mislit o tome. Tata u jos vecoj guzvi kako ga nije bilo dva tjedna. Sta se nudi klincima na takvim rodjendanima. Bit ce bebe od godinu, 11 i 10 mjeseci. I sta date velikima?
|
|
RE: Parlaonica za zimske mame 2015/2016. 1.11.2016 8:27:31
|
|
|
|
lidac0605
|
Pa di ste vi sve zimkulje,pobjegle sve glavom bez obzira s naše teme Kao prvo,dobro jutro Makar mi i nije nešto dobro,zadnja 3 dana izludi me dijete sa svojim spavanjem tj.nespavanjem,dakle uredno ima šou svaku noć od 4-6,7 da bi se za ozbač digo u 8 i onda je živčan ko gusjenica,odem prije ručka s njim prošetat i onda naravno zaspi u kolicima na tipa 20 min,popodne odspava max.1 sat i tak ukrug već danima...do navečer sam već luda jer je on živčan i niš mu ne paše i sveg se odma zasiti i samo zahebava ....zube ne vidim na pomolu i opće ne znam kaj mu sad to predstavlja ... Jao,Hipo eto već stigao prvi roćkas maloj Hipici kakoo vrijeme letiiii Ja za te dječje rođendane obično radim za jest tipa pizzete,kanape sendviče,tak neki finger food,pa to žvaču i veliki i mali ,sokovi,torta,grickalice,klasika... Drago mi je da su se tatek i Hipica još bolje povezali Di ste ostale,Kazić kak je prošo roćkas? Ja obavila groblje prekjučer tak da smo danas mirni,a i uz ovo poigravanje sa živcima od strane juniora i pospanost i bolje da nikam nejdem
|
|
RE: Parlaonica za zimske mame 2015/2016. 1.11.2016 8:38:13
|
|
|
|
Danira
|
Jutro Lidac isto tak zeza D,isto neznam kaj mu je,u noci sam ga omotala s njeznom dekom i stavila mu jastucic i spaval do jutra Evo ga u kuhinji upravo iz ladice vadi pvc poklopce Mi smo jucer obavili groblje jer mm radi cijeli dan,a neda mi se s njih troje danas ici,mislila sam na misu otici,al nemam kam s domekom,pa budemo doma Lidac jel M se dize na noge?,moj samo puze i podigne se sam u klekeci
|
|
|
|
RE: Parlaonica za zimske mame 2015/2016. 1.11.2016 9:53:18
|
|
|
|
lidac0605
|
Nije on još ni u puzajućem položaju,a kamoli da bi se dizao,to ti je jedna veeeelika ljenguza...u hodalici fino čvrsto hoda,baš hoda(ne da sjedi i odguruje se nek baš stoji i ide)-drži se za onaj pult napred i hoda,al ovak na podu nema šanse...zasjedne ko neki dedek i to ti je to nikakva dizanja i puzanja,samo linijom manjeg otpora da se gospon ne mora puno truditi.hodalica i amen ... Preslatki je Domi na slikici
< Poruku je uredio lidac0605 -- 1.11.2016 9:54:16 >
|
|
RE: Parlaonica za zimske mame 2015/2016. 1.11.2016 22:05:57
|
|
|
|
hipo
|
Vidim da su sve bebe pobarabile se i nece spavat. Ova je moja legla u 7:30 i do sada-10 , probudila se vec tri puta. Zadnji je put bilo dosta da legnem do nje i odma je zacorila.
|
|
RE: Parlaonica za zimske mame 2015/2016. 2.11.2016 7:03:40
|
|
|
|
katy1503
|
Jutro evo mene na posli od pol 7 sa najvecom šalicomkave sto sam molga pronaci ... Danima vec ne spavamo po noci a po danu se šlepamo na sat, max sat i pol... Imajuci na umu da se diže rano (ovo vracanje sata nas skroz zeznulo), a to rano mislim 5, u vrh glave 6, spavanje samo jednom (oko 12) do 20 navecer je malo sto se i osjeti jer je nervozna ko pas ... ... Zaspe super oko 20, al predstava počinje vec oko 10 .. i da onda je stavim kraj sebe i zaspe al bar 10 puta se probudi- malo vriska, malo smijeh, malo plač, pa okretanje, pa gnježđenje meni pod vrat, pa na ruku .. Donje jedinice mi se cine da idu skupa van - nabubreno, vidim ih kroz meso al se ne daju van... Nos nas zeza, stalno se puni, ne smeta joj po danu al kasd legne sve se spušts u grlo pa kasnje a sad malo veselije stvari - jucer smo probali limun (imamo domaci), mi pripremili video da snimamo jer ce sigurno napraviti neku facu - a kad ono, ona to liže i cucla kao da je bombon .. mi u soku; idem ja probati - ono kiselo ajme meni Počela je trčati polako, pa ruk nosom na pod al nista - hrabro se dize i i ide dalje ... bilo je lijepo ovih dana, pa smo isli po svud vani ... Hipo, welcome back! Kuci je naljepše zar ne? NEka si odradila službeni dio rodendana (obitelj) a sad ce uzivancija ... Lidac, M zeza ha? nesto je uslo u njih Danira, dobra ideja sa dekom, bitno da si skuzila šta mu odgovara Nadam se da ste se bar vi ostale pdmorile i da ostatak jesensko/zimskih beba više ne zeza kao ova moja ....
|
|
RE: Parlaonica za zimske mame 2015/2016. 3.11.2016 11:08:57
|
|
|
|
Kazimira
|
hej, da se malo javim.....vise ne znam ni kaj sam procitala Uglavnom rođo je prosao super.....samo B nije bio bas odusevljen gužvom vec budan....ludaaa sam, javim se poslije....
|
|
RE: Parlaonica za zimske mame 2015/2016. 3.11.2016 20:32:25
|
|
|
|
Jezic123
|
Vecer curke Katy I Lidac ovo kao da citam o svojoj lucki. Do 22 ok a poslije svakih malo budenje, za popi... I onda nos u pon zakurila a od nedelje nije nista htjela jesti pa na hitnu jer smo u novskoj naravno dali antibiotic jer joj jer grlo crveno uzas. Ali to nije sve uz to mi Marko poceo kasljati onako uzasno promuklo pa I on dobio antibiiotik. Tako da su na kemiji ovaj tjedan. A sada malo ljepsih stvari I kod nas moja curka vec pomalo prohodava kada ju uhvatim za rule da ju vodim ona se otima I hoce sa jednom ili sama.
|
|
|
|
RE: Parlaonica za zimske mame 2015/2016. 3.11.2016 21:54:05
|
|
|
|
Danira
|
IZVORNA PORUKA: lidac0605 NAŠE BEBICE Jezic123 - 26.11.2015. Lucija Danira - 29.12.2015. Dominik lidac0605 - 05.01.2016. Mauro SpužvaBobica - 12.01.2016. Ema baby20 - 12.02.2016. Leo Hope23 - 17.02.2016. Noell Vilić zuba - 03.03.2016. Luka Jagodica13 - 08.03.2016. Antonio Kazimira - 09.03.2016. Baltazar NAŠE JESENSKE BEBICE katy1503 - 27.09.2015.Katja hipo - 04.11.2015.Hipica
|
|
|
|
RE: Parlaonica za zimske mame 2015/2016. 3.11.2016 22:03:07
|
|
|
|
Danira
|
Vecer curke Bas se mislim kak su nas nase bebice izmorile,pa nigdje nikoga na nasoj temi,jedino je katy redovita,posto radi Ovo mjenjanje vremena me ubilo,premorena sam D se poceo od jucer za sve primati i dizati na noge 4. Zub je konacno vani. Nece vise papati miksano,voli da ima komadica,pa da moze zvakati Prebrzo mi nekak sve prolazi,raste brzo,dok se sjetim kak je bio sitan s 1 600g, i strepnje kak ce biti,sad sam presretna sta je ziv,zdrav i vesel.
|
|
|
|
RE: Parlaonica za zimske mame 2015/2016. 3.11.2016 22:11:53
|
|
|
|
Danira
|
Jezic,zao mi je sta su klinci bubini,nek sto prije ozdrave. Jel lucija jos cica?do kad ju mislis dojiti? Moj po 5x na dan,posto sam doma necu mu ogranicavati,nek uziva Kazic kolko B ima zubica?kak su k i v? Ni D ne voli bas goste,nekak je nervozan kad mu netko narusi njegov kucni mir Katy,hipovrijedne nase mamice,kako ste?jel prosla kriza zbog odvojenosti? Lidac di si draga?kak M,jel poceo bolje pajkiti. Moj je proslu noc cijelu prespavao,tak sam i skuzila da mu je zub izasao. Nadam se i ovu da ceprespavati. Pusa vama i malim slatkisima Laku noc
|
|
|
|
RE: Parlaonica za zimske mame 2015/2016. 3.11.2016 22:43:49
|
|
|
|
hipo
|
Jezic zao mi je radi bolesne djecice. Nek brzo ozdrave! Super za prohodavanje! Bravo L! Danira, dva put sam proxitala i evo opet ne znam sta sam ti htjela odgovorit Mi sutra imamo godinu dana. Ne znam.kako je to moguce. Ispekla sam neku tortu od mrkve i jabuke, i odvojila malo da dobijem tri muffina To cemo za dorucak dok smo skupa za slucaj da se tata kasno vrati. Napravila sam nam neke sarene kapice, a od kruske cu iskrojit br 1 i nasadit na muffin. Budem za rucak joj pekla neko meso i povrce. Festa drugi vikend. Budu dosli njeni frendovi i frendice Zenska ima bolji drustveni zivot od mene. U jaslice idemo od ponedjeljka. Tako da sam jos koji tjedan na godisnjem. Bili smo se cijepit jicer i danas je jaaaaako cendrava, temperatura je sitno skocila. Ne znam jel je to smeta il ruka boli il kombinacij, al sam joj na kraju dala lupocet i preporodila se. Ona aje inace vesela i zivahna, sad je bila ko gljiva, samo se htjela nosit i sl. Ima 10 kg i 75 cm. Sve ok, doktorica zadovoljna.
|
|
RE: Parlaonica za zimske mame 2015/2016. 4.11.2016 7:23:50
|
|
|
|
katy1503
|
Jutro!!!!! cure moje izbila nam dva zuba jucer - donje jedinice jedna do druge - oštro za poluditi!!! Ja sam vam tk sretna - koliko dugo ih cekamo - hahaha.. SAd je definitivno nespavanje i nervoza vezano za to Nocas je vec mirno spavala Skinuli smo joj jednu stranu kinderbeta, stavili zastitnu ogradu i sad se sama može spustiti iz krevetica... Idemo dalje!!! HIpo, HIpici neka je sretan 1.rockas ! lijepo ga proslavite i uzivajte u danu!!! Ajoj, cjepljenje - jel to ono sa godinu dana? Nadam se da je noc prosla dobro, bez temperature i plača Danira,mi smo dobro! Odvojenost joj nije previse pala sto mi je drago jer je uvijek bila okruzena s puno ljudi a cuva je tata i dida - vjeujem da bi jaslice bile gore .... Jezić, bravo za L! nadam se da cete brzo ozdraviti svi!!! Jos danas i onda sam doma; nadamo se lijepom vremenu za vikend!!!
|
|
RE: Parlaonica za zimske mame 2015/2016. 4.11.2016 7:52:50
|
|
|
|
Danira
|
Hipice slatkice sretan ti 1. rodendan!
|
|
|
|
RE: Parlaonica za zimske mame 2015/2016. 4.11.2016 7:54:34
|
|
|
|
Danira
|
Katy za zubice,konacno.
|
|
|
|
RE: Parlaonica za zimske mame 2015/2016. 4.11.2016 8:04:17
|
|
|
|
lidac0605
|
Jutro,curke Kao prvo: Sretan i veseo prvi rođendan našoj maloj Hipici,da nam zauvijek bude zdrava,puno poklona i dobre zabave i da brzo dobije pojačanje Hipo,super si sve to smislila i ovo s muffinima mi je preslatko ...sretno sa jaslicama,dobro pripremi žifčeke.Jel Hipica voli djecu?Možda bu i bolje nek si mislimo ... Katy,koooonačno da nam je i K pozubila ...sad će krenut jedan za drugim,vidjet ćeš!Uživajte u zajedničkom vikendu! Danira,već 4.zub?!Ja svom niš ne vidim gore da nekaj ide-znači još uvijek smo na 2-a zločest je za popi ,sinoć je sjedio sa mnom u boravku do pol 12 jer se dero ko konj kad sam ga stavila spat,da sam ga morala uzet iz kindaća ... za Domija i dizanje i papanje komadića hrane,pravi je dečko ...moj je ekstra u svemu izgleda-neki put voli komade hrane,neki put pljuje i oće miksano Kazić za uspješno odrađen roćkas,pusa B i ostatku ekipe! Znači M je još uvijek u toj nekoj fazi...ustvari ni ne nazirem joj kraj,a živci mi već ispaljuju jer sam kreeeepaaaanaaaaa
< Poruku je uredio lidac0605 -- 4.11.2016 8:05:55 >
|
|
RE: Parlaonica za zimske mame 2015/2016. 4.11.2016 14:13:38
|
|
|
|
Jezic123
|
Bok malice I bebice Hipici sretan veliki 1. rodendan da bude ziva I zdrava. Moji su uglavnom bolje, pa budemo vidjeli do kada ce tako biti. Nadam se duzem period. Danira za D pravo je decko Katy super za zubice I mom malom su znali po 2 izlaziti, cetvorke su mu mislim can sve 4 izlazile odjednom to je bilo grozno. No sve je to iza nas Evo kod nas je lijepo vrijeme. Fino je suceko I malo prohladno ali u od no
|
|
|
|
RE: Parlaonica za zimske mame 2015/2016. 4.11.2016 14:18:45
|
|
|
|
Jezic123
|
Lidac Nadam se da ce M uskoro UCI u neki normal an ritam, a sto se zivaca tice potpuno the razumijem. Najgore je kada pokusavas sve zivo samo da necendra ili cmolji a on neprestaje uzas. Uz to jos I nespavas onako nista katastrofa. A ti uz njega nos njih 4 koji ti dodatno ispijaju zivce sa drugim stvarima ili neslusanjem. Drzi se, ja si govorim biti ce bolje sutra kada imamo takve Dane
|
|
|
|
RE: Parlaonica za zimske mame 2015/2016. 4.11.2016 14:23:54
|
|
|
|
Jezic123
|
Danira Lucina nos cica preko dana kako kada 2-3 puta, a pomoci a isto tako, ali pomoci me trazi cicu I za smiriti se tako da mi je sada malo I bradavice is iritirala a I neku noc me I gricnula. Do kada cu je dojiti nemam pojma iskreno, neuskracujem joj cicu ako me trazi tako da neznam. Imam u planu dok god bude htjela. Budem vidjela ako krene raditi kako ce to biti.
|
|
|
|
RE: Parlaonica za zimske mame 2015/2016. 4.11.2016 19:35:56
|
|
|
|
hipo
|
Hvala svima od hipice i mame! Umorna sam ko pas od ovog tjedna i danasnjeg dana. Katy super za zube! Nama su dva po dva ili cetiri izlazila. Koma. Sad cekamo kutnjake. Lidac, ona jako voli djecu i zene,, ode rado kod svakog pogotovo ako ce s njom hodat okolo i pokazivat i imenovat stvari. Kad vidi djecu se smije i zove ih. Jucer nakon rzgovora smo isli upoznat tete iz njene grupe pa se otimala da udje u sobu gdje su djeca. Al to je sve dok smo tata i ja uz nju. Ovo ljeto bi se ja ppvukla da bude sama s mojima, ili sa susjedom ali to je sve bilo sat dva. Budemo vidjeli. Nadam sw da sw nwcw bas odmah sad razbolit jer ako dodje doma, onda ce adaptacija bit jos gora. Mozak mi je ko da me netko izbockao. Iskoristila sam skypanje muza sa sveki za duuuuugo tusiranje. Hehehe E, pricate za dojenje, hipica dosje i skida mi majicu
|
|
RE: Parlaonica za zimske mame 2015/2016. 4.11.2016 22:18:22
|
|
|
|
Kazimira
|
Hej cure! Sretan rodo dragoj veseloj Hipici 👑🎂🍰🎉🎈🎁🎶1⃣ Sretno s vrticem....moja V bila super kad sam ja bila s njom....dosla I psihologica, pohvalila ju kako je samostalna....pih.....kad me nije bilo dernjava toliko da je zaspala koliko se umorna od plakanja...to je bilo nekih 5 dana 😉 Katy bravo za zubeke.....naaaapokon 🎉 Danira D ja jako lijepo napredovao I bas je super 😍 Jezic nadam se da ce klinci brzooo ozdraviti 😙, znam kako ti je 😖 Luce je mala strijela 👏👏👏👏 Lidac nadam se da su I kod vas zubi....I ja sam vec luda od nespavanja....ali samo mu uvalim cicu I on nastavi spavati.....K se znao probuditi I biti budan po 2-3 sata po noci 😵
|
|
RE: Parlaonica za zimske mame 2015/2016. 4.11.2016 22:29:11
|
|
|
|
Kazimira
|
Nego......u nedjelju poslije rodendana mi B stavio u usta plastificiramu naljepnicu....tak da sam je vadila iz grla....pa sam ga ograbala do krvi, zvala hitnu za savjet....cuda....malo za reci koliko sam bila izvan sebe 😱😩 Jucer mi pak ispao iz ljuljacke....ma.....mislim da tu kumuje moj umor 😳 Izasao je 4. zubo.....cini mi se da ce I ostali pomalo krenuti.......evo I sad sam ga isla dojiti.....koristim vikende da malo odspavam I tak.... 🙀 Klinci su zdravi, idu stalno u vrtic....K je krenuo dva sata tjedna u grupu za potencijalno darovite klince....pa ga mm zove pametnjakovic 😂😂😂😂😂 V poludila za kiki bombonima 😂 Valjda sam sve napisala kaj sam mislila....sutra cu imati mira, klinci idu na spavanje kod sveki, pa bum stavila koju fotkicu.... Eto ga place 😱
|
|
RE: Parlaonica za zimske mame 2015/2016. 5.11.2016 15:52:36
|
|
|
|
hipo
|
Kazo, to za vrtic mi zvuci ko moja necakinja. Njoj je trebalo oko tri mjeseca da se skulira. Ajme ta naljepnica, zvuci strasno.
|
|
RE: Parlaonica za zimske mame 2015/2016. 6.11.2016 15:51:34
|
|
|
|
hipo
|
A groznih li babuskara po Ciciban i Froddo ducanima, sva bi ih nalemala boljikavom batinom. Ako danas nisam jednu pljunula nasred ducana, necu nikad. Sta sve sebi one umisljaju nisu istine. Jedina normalna je mala u cicibanu u Areni. Kad jos na to dodate muza koji je bio nervozan jer nije htio doruckovat, ne znam kako smo svi izasli zivi bez da intervenira policija. Uglavnom, jos nemamo cipele
|
|
RE: Parlaonica za zimske mame 2015/2016. 6.11.2016 21:56:32
|
|
|
|
hipo
|
Uf, na kraju smo uspjeli nać cipele u Areni, pol grada smo prešli, skoro nigdje broja, osim najnovijih modela koji su oko 400 kn. našli jedne ljubičaste za 260 kn. torba za jaslice spakirana još moram svoje šlape ujutro spakirat jer ostajem sat vremena danas je u dućanu htjela da ju teta prodavačica nosi (dućan za odrasle, a ne omraženi dućani iz prethodnog posta) i nije htjela nazad u mene kupili smo i tati cipele :) mami nismo, mama prošlu zimu bila doma u šlapama pa nije izlizala svoje
|
Anketa
Mlijeko.
Admin
Nakon godinu dana, koje je mlijeko zdravije dati dijetetu:
Oznake
Sve najbolje!
Nekoliko korisnica i korisnika koji danas slave rođendan:
Čestitamo!