|      
Želiš odustati?
Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s posljedicama.
Ukoliko potvrdiš odustajanje na tvoje ćemo osobno računalo postaviti cookie kako bismo te pri dolasku na portal tijekom natjecanja od 17.-23.12., prepoznali i omogućili ti nesmetano korištenje portala, bez prikazivanja ikona sponzora odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, morat ćemo ti oduzeti sve prikupljene bodove. Odustajanjem, nažalost, gubiš i pravo na osvojene nagrade.

Želiš li još uvijek odustati?
Korisnici na ovoj temi: nitko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  41 42 [43] 44 45   Sljedeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Parlaonica za zimske mame 2015/2016.
4.8.2016 7:45:30   
Jezic123
Jutro
Evo samo kratko mi se pakkiramonopet na more. Dokmdoruckujemo idemo.user posted image
Lidac user posted image za obavljeni posao vidim vi se pravo posla uhvatili.
Sinoc sam pisala pa me izbacilo, pa nisam imala volje ponovno.
Eto cujemo se kad se vratim.
Mi smo ok Lucija je prava mustra. Sinoc nije htjela jesti nita svoje dok nije dobila kruhauser posted image

(Odgovor članu Jezic123)
Neposredna veza do poruke: 1051
4.8.2016 12:27:16   
Danira
Hej curke jucer me izbacilo i nisam vise stigla pisat.
Jezic sretno na moru.
Lidacuser posted image za krecenje.
Kazic kaj kod vas se radi?

(Odgovor članu lidac0605)
Neposredna veza do poruke: 1052
4.8.2016 17:11:50   
Kazimira
Hej...

Nis nema kod nas....cekamo ekipu da se vrate, bas faleeee😍

E curke, kad ste produzavale drugih 6 mj porodiljnog na Hzzo-u??!!?? 👓👓👓👓

B spava u kolicima, ja opet skinuta jos par kutija s tavana I to je to....sad mi nos hoce otpasti od prasine! 😲

....stigao nam Kaspi.....pa Vili....pa Bal.....

Where love is, no room is too small <3

(Odgovor članu Danira)
Neposredna veza do poruke: 1053
4.8.2016 19:11:26   
lidac0605
Ojla,curke user posted image

Evo obavili mi i zadnje cijepljenje user posted image kolko god sam se bojala pedicinog vaganja,vaga je pokazala čudesnih 8,1 kguser posted image ...znači da nije bilo one grozne viroze imao bi i više...70,5 cm dug...sestra i pedica se nisu mogle načudit da kak je dugačak,čak je pedica išla tražit porođajne mjere i veli,pa on opće nije bio velika beba,a kak je sad tak veliki user posted image i govorile mu da je pravi maneken,dugački i tanki user posted image
Malo sekundu zakmekal kod pikanja i to je bilo to...idući pregled je sa 9 mj i vele da onda vadimo i krvnu sliku da se vidi jel anemičan...
Sad se bacam dalje ma krečenje,danas je samo muž u pogonu user posted image

Kazić,meni su na hzzo rekle da čim dijete navrši 4 mj moram doć,tak da sam ja tak i išla...i obavezno im odma reci da je treća beba jer onds ispunjavaš druge papire-odma za do 3 god..

Vidla sam da ste ti i Danira stavile sličke,čim stignem bacit ću oko!

Jezic,bas ti zavidim na moru user posted image ...Pusa curke user posted image

< Poruku je uredio lidac0605 -- 4.8.2016 19:12:55 >

"Children will not remember you for the material things you provided,but for the feeling that you cherished them"

(Odgovor članu Kazimira)
Neposredna veza do poruke: 1054
4.8.2016 20:10:01   
Kazimira
Bravo Maurooooo user posted image user posted image user posted image
Vis ti momcine 😎

B bu u utorak 5 mj....nis, saljem mm u ponedjeljak malo do hzzo-a😂😂😂

Neposredna veza do poruke: 1055
4.8.2016 21:11:37   
hipo
Lidac, super za manekenca!

Nama danas 9. Mjeseci. Puze sve brze, vise nema sjedenja pored nje. Fascinirana je mackom. Smijeh za gledat.
Danas se nesto malo dizala na noge, vagnula sam je, ima 9 kg al nije ista vaga na kojoj je mjerim pa ne znam pravu kilazu.
Neke dane super jede jer da mi da je hranim. Nekad se zatvrdoglavi i ne da i hoce sama.
Kad joj je u ustima govori njam njam i smije se.

Mama najslađe mišice
GRAF

(Odgovor članu Kazimira)
Neposredna veza do poruke: 1056
4.8.2016 22:17:43   
katy1503
Vecer mamice!
Uf kod vas aktivno i po doma i s klincima...
Lidac,bravo za krecenje...srecom nije prevruce pa se izdrzi,ha? Pravo za M, pravi decko...
Kazic, ja tj.muz isao kad je K imala 5 mjeseci...
Jezic, izgleda da je kruh sad na jelovniku...
Hipo, uzivajte na moru. Bravo za Hipicu...e sad pocinje prava zabava sve dok ne ojaca kad stoji i kad lagano prelazi s jednog namjestaja na drugi...a do tada ces se i ti nauciti na to pa neces skakati na svaki njezin polupad ili tako nesto...9 kg??? Moja na vagindom ima8,5.. Koliko ustvari znat cemo u ponedjeljak...imamo sistematski sa 9 mj a nama 10 mj ...haha...

Evo K spava a ja malo odmaram, tata nam otisao nekuda a mi sve napravile u miru...kupanje,pa oblacenje i za kraj papanje i mazenje...
Ovih dana smo u fazi kada se ljutimo ako nesto ne mozemo kao npr rastegnuti carapu..pa se deremo iz sveg glasa...
Malo mi je nervoznija nego inace a cijele ruke su joj u ustima...nadam se da ce i taj zub konacno probiti...user posted image
Jedemo tako tako,nema mira sjediti pa je hvatam po stanu... Jutarnju uziva ajde jos nekak al rucak i veceru nema sanseuser posted image
Valjda ce i to proci...
Stalno smo na nogama i sad obidemo cijeli stan drzeci se za namjestaj...
Kolica nam nisu vise draga, nosimo se u ring slingu a i nabaviti cemo tricikl pa sa vidimo....
Jedino me brine sto preko dana, od 12 do 17, nis ne jede...ok, jede voce sa zitaricama oko 12 pa oko pol 3,3 spava i tek je onda orna za rucak..al dobro...vidjet cemo kako ce se i to razvijati...

UzivAjte svi gdje god biliuser posted image

Katja - 27.09.2015
Lukas - 11.03.2019
Lea- 17.03.2021

(Odgovor članu hipo)
Neposredna veza do poruke: 1057
5.8.2016 8:37:01   
lidac0605
Jutro user posted image

Evo dok se kavica pije da se malo javim user posted image ...

Hipo,Katy pa vaše curke su turbo napredne user posted image user posted image ...ovaj moj jučer nije htio ni sjest kod doktorice,sam je bečal čim ga je taknula user posted image ...oće mu kukove pogledat,ovaj ukočen ko kost,žena ga cijelog diže u zrak sa nogama kolko se ukočil i nije dal user posted image user posted image na kraju je odustala user posted image

Kazić,produljit porodiljni brzo,da te ne budu tam zahebavali na zdravstvenom.Kak je Kasper?

Mi danas napunili 7 mjeseci user posted image ...ko da je jučer bilo...kak to vrijeme letiiiii...čujemo se još,vjerojatno u sitne sate kad konačno sjednem user posted image danas je na programu prostor di su cipele i hodnik gore-al u njemu su na 3 zida na svakom po dvoja vrata pa u biti i nije jako puno za krečit user posted image

"Children will not remember you for the material things you provided,but for the feeling that you cherished them"

(Odgovor članu katy1503)
Neposredna veza do poruke: 1058
5.8.2016 10:28:37   
Kazimira
Hej....
U pon saljem mm...on mi to sve obavlja 😍

Ja tek sad kavu pijem jer su me klinci rano probudila, B I ja ubili malo oko dok ekipa gleda crtice 😁 evo sjedim svi skupa pa sam ih slikala http://album.ringeraja.hr/index.php?page=image&ID=30111

Sad bu ih dida malo cuvao da napunim paprike....tajo nam radi😢

Neposredna veza do poruke: 1059
7.8.2016 8:40:37   
lidac0605
Ojla,zimkice user posted image kud ste se razbježale,evo mene nazad u kolotečinu user posted image

Moje krečenje je koooonačno G O T O V O user posted image ...fala ti Bože-to sam bar 100x sinoć rekla user posted image ,sve završeno,dovršeno,oprano,pospremljeno-milina user posted image
Zato mi je jučer moj dobavljač dopelal još 5m drva,za tjedan dana još 5 user posted image ...al to ja angažiram svoje dečke da ih voze i slažu...

Di ste,kaj radite?

Ja imam upalu mišića od svega ovoga,sve me živo boli...opće ne znam kaj bum skuhala..i tak,eto sve po starom opet.
Za kraj-da se i mi malo pohvalimo sa kojom novom fotkicom user posted image
http://album.ringeraja.hr/index.php?page=album&ID=3775

(Odgovor članu Kazimira)
Neposredna veza do poruke: 1060
7.8.2016 9:00:04   
Danira
Jutrouser posted image

Lidac user posted image za zavrsetak krecenja,sad uzivaj u cistoj kuciuser posted image

Kazic bas super da imas kome klince poslat ipak bar se psihicki odmoris....user posted image

D popapao grizolino i sad se igra,pokusava iz sjedeceg u puzeci,al mu neide pa se jako ljutiuser posted image

Lidac kad si pocela klincima soliti hranu?
Ja mislim da s godinu dana?!

Neposredna veza do poruke: 1061
7.8.2016 9:43:23   
lidac0605
Da,i ja sam tak s oko godinu...znam da nakon 10 mjeseci sam im svima počela davat kravlje mlijeko i općenito malo olabavila po pitanju jela...
Danira user posted image za Domija!!I on je mali napredni čovek...ovaj moj nije opće zainteresiran za ikakav vid kretanja user posted image malo posedi i to je to user posted image

(Odgovor članu Danira)
Neposredna veza do poruke: 1062
7.8.2016 10:29:47   
Danira
Lidac stigne,moj david isto je bil nezainteresiran,nis mu se nije dalo,dosta kasno poceo sjediti i u roku mjesec dana pocel sve i s 11 mjeseci prohodao.
U danasnje vrijeme me doktori izluduju s tim svojim tablicama,svako dijete je prica za sebe,oni bi da svi u isto vrijeme sve jednako pocnu delati a to je nemoguce.

Neposredna veza do poruke: 1063
7.8.2016 10:32:31   
Kazimira
Bravo Lidac...uzivaj sada!

Kod nas nis novo....zapravo dolazi mi danas drugi dan maserka.....cura od susjeda....kak me fino zdropi....sad kad god je tu bu i kod mene user posted image user posted image ...jedva cekam danas...user posted image

Klinci su dobro, neki glupi vjetar vani pa smo u kuci, B spava i tak....

Jedva cekam kraj 8 mj da nam se malo mm vise posveti.....nis drugi tjedan opet klince posaljem sveki I super 😍

Di ste ostale curke?

Danira uskoro bus mogla fino dofurati D kod nas na igru...show program!user posted image

Neposredna veza do poruke: 1064
8.8.2016 0:31:27   
Kazimira
Cure kaj treba od papira za pridruziti porodiljni?!? user posted image user posted image user posted image

Nasla sam nekaj na netu ali bi cula iz prove ruke....user posted image

(Odgovor članu Kazimira)
Neposredna veza do poruke: 1065
8.8.2016 8:44:24   
lidac0605
Jutro user posted image

Kazić,ak sam dobro popamtila-obavezno rodni listovi od sve djece,osobna tvoja i od muža-i nek ima oibe od svih i te gluposti...i oboje bi trebali potpisat taj zahtjev-da ćeš ti koristit porodiljni do kraja...

Danira,ma daaa,ne zabrinjavam se ja...samo se falim kakvu ljenguzu još jednu imam user posted image user posted image user posted image
Mojih je pet i svaki je priča za sebe user posted image kćer mi je suvislo pričala sa 10 mj,sa 11 mj. spajala 3 riječi,a prohodala tek sa 14 mj jer je bila debeljuca i lijena user posted image
L je pak sa 8 mj puzal ko bedast,a počel pričat tek kad je došo u vrtić sa 2 god tj pričal je on al samo prva 2 slova,pa je to bilo "maa tu čiii",a to je značilo "mama tu se čiči" i tak...tek kad je došo među djecu pa ga niko tam nije kužil kaj hoće da vidiš-za mjesec dana je pričal kaj verglec user posted image
I tak svaki nekaj...ja te doktore niš ne fermam kad skužiš da pretjeruju,pa valjda mama vidi koja je stalno sa djetetom...

Kaj ću skuhat-nemam pojma...mišići me još uvijek bole user posted image ...sutra ide ekipa na bazen,a M i ja sami doma cijeli dan-milina user posted image sutra zato niš ne kuham-osim za M user posted image

< Poruku je uredio lidac0605 -- 8.8.2016 8:45:14 >

(Odgovor članu Kazimira)
Neposredna veza do poruke: 1066
8.8.2016 9:08:22   
Kazimira
Jutro!

Hvala Lidac...mm ce sutra sve zivo ponijeti I ici sam....uvijek je sve obavlja bez mene pa se nadam da ne bu problema....ako trebam valjda jedan dan nebu problem user posted image

B spava....danas bum peglala I tak.....

Pusa svima 😘

Neposredna veza do poruke: 1067
8.8.2016 9:44:50   
Danira
Kazic kaj nisi dobila zahtjev od njih kad si otvarala porodiljni?
Taj zahtjev ispunis,ti i muz se potpisete da se oboje slazete da bus ti do kraja na porodiljnom,kopije rodnih listova i mislim osobnih.

Lidac mi smo bili 3.8. Na mariji bistrici i bila je zupa iz samobora,odmah sam se tebe sjetilauser posted image

(Odgovor članu Kazimira)
Neposredna veza do poruke: 1068
8.8.2016 18:39:53   
hipo
Kazic, ja bi zvala svaki put tete tamo naa telefon koje su bile iznenadjujuce ljubazne i provjerila sto treba.

Danas ovo malo cudo reklo svoje ime. Mama i ja se pogledale ma je li moguce. Ona se od prije okrece kad ju zovnea, al ovo me sokirlao. Nece se vjerojatno ponovot pol godine user posted image user posted image

Mama najslađe mišice
GRAF

(Odgovor članu Danira)
Neposredna veza do poruke: 1069
8.8.2016 22:04:43   
katy1503
Hej ekipa!
Mi danas bili na sistematskom, imamo 8,6 kg i dugi smo 77 cm... Sve super,vadili krv iz vene..ajoj..al je malo plakala i gotovo...zovem sutra da vidim jel ok
Bila je odlicna na pregledu, samo je gledala tetu doktoricu...
Od jucer da prostite mala je pravi serator... U 24 sata 4 puta je kakalauser posted image
Mislim sve ok, al brate mili,namijenjala se pelenauser posted image
I dalje obozavamo voce, mucimo se s ruckom koji smo pomaknuli oko podne, a ranije je bio oko 15.00 ...

Neki dan se K nasred sobe ustala uz stolic i odjednom primila igracku s dvije ruke i sama stajala, al kad je skuzila odmah se bacila na guzu...
user posted image
Skuzila da stvari mogu otici ispod necega, pa se sagne kao mali psic..i tako mi je slatkauser posted image

Nadam se da vas bebe slusaju!!!
Pusa od naaas

Katja - 27.09.2015
Lukas - 11.03.2019
Lea- 17.03.2021

(Odgovor članu hipo)
Neposredna veza do poruke: 1070
9.8.2016 9:14:28   
lidac0605
Jutro,zimkulje user posted image

Evo,ja se riješila većeg dijela bande user posted image mm i dečki(trojica) otišli na bazen na cijeli dan user posted image kćer ide popodne s dečkom user posted image a M i ja danas chillamo doma sami user posted image divota user posted image

Kuhat ne moram niš,osim njemu...ma di ćeš bolje user posted image

Katy,K je prava ženskica,jako ti je napredna...user posted image za malu manekenkicu!

Hipo,Hipica isto ne zaostaje...viš kak smo mi babe brbljave od početka user posted image user posted image user posted image

Kazić,su riješeni papiri za porodiljni?Kak su klinci?

Danira,kaj ima pri tebi?

Baby i Jagodica se dugo već ne javljaju...

(Odgovor članu katy1503)
Neposredna veza do poruke: 1071
9.8.2016 10:03:17   
Kazimira
Hej..
Mi smo super! Poslala sam mm, javiti ce se!
K opet ima gljivenke, mazemo I tak....zapravo je sve ok....napokon. 😝
B ce danas probati 🍌🍌🍌

Uzivaj Lidac....ja tak sa B kad klinaca nema....zgustamo se 😍

Hipo, Katy user posted image user posted image za curke.

Danira kao tvoji zubici? Jel D ima koji?

Evo javim se mm...sredeno user posted image user posted image user posted image

Neposredna veza do poruke: 1072
9.8.2016 12:51:41   
hipo
Katy, super je malena, bravo za stajanje!

Lidac, bar je blebletava, prava zenska.ima dva tjedna da govori njam njam kad je gladna, ako mi je na rukama zabije glavu medju sise. I onda dok jede opet njam njam njam dok je klopa u ustima.
Za mackom se dere enjiiii enjiii zadnja dva dana, je l to zove macju il njot to znaci macka ko zna..Super mi je vidit kako sve vise kuzi i povezuje stvari i ljude s imenima. Kad je pitas di je nono okrene se prema njemu, di je macka, okrene se prema njoj i sl. Totalno se promijenila od kad smo tu.

Mama najslađe mišice
GRAF

Neposredna veza do poruke: 1073
9.8.2016 21:18:53   
Jezic123
Vecer curke
Lidac user posted image za krecenje
Kazic user posted image za tm i porodiljni
Katy curka ti je super napredna i hipo tvoja
Mi se jucer vratili ali bolje da nismo isli. Lucija mi od 4 dana mora 3 imala temp

(Odgovor članu Jezic123)
Neposredna veza do poruke: 1074
9.8.2016 21:23:47   
Jezic123
I tako nece nista klopati osim malo voca ili kruha i sisati da joj je samo. Nemam pojma sto bi joj to moglo biti. Sve sto uzme u usta gura, pa mislim da je od zubi.sada nema temp, ali je danas dosta cendrava i tako
M mi je krenuo u vrtic, pa smo uglavnom samme bile danas. L puze kao velika i dize se uz namjestaj.

(Odgovor članu Jezic123)
Neposredna veza do poruke: 1075
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  41 42 [43] 44 45   Sljedeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  41 42 [43] 44 45   Sljedeća stranica >   >>
Idi na:

Anketa

Mlijeko.
Admin

Nakon godinu dana, koje je mlijeko zdravije dati dijetetu:

Oznake

Sve najbolje!

Nekoliko korisnica i korisnika koji danas slave rođendan:

Čestitamo!