Korisnici na ovoj temi: nitko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: Parlaonica za zimske mame 2015/2016. 27.6.2016 21:20:05
|
|
|
|
katy1503
|
Hej cure! Danira,hvala za recept s zobenim:) Lidac,i ja bila danas 3 sata kod frizera-kratka kosa a uz to i pramenovi..al sam sad svjeza... Vidim bilo je borbe s vesom, ja svoj dio jucer sredila,ma da je danas bolje vrijeme bilo... Meni odgovara ovo zahladenje.. K se najela i eno je spava... Neka se svi naspavamo veceras...pusaaa
|
|
RE: Parlaonica za zimske mame 2015/2016. 28.6.2016 8:56:59
|
|
|
|
lidac0605
|
Jutro,mamice i bebice Evo nam sunčeka,odma jedva čekam da idemo van Ja nisam peglala-ljenguza ...sve nešto prebacujem na sutra,pa taj sutra nikak da dođe . Mi već 2 dana opet ne jedemo na flašu al neću se više zamarat,ponudim mu-ak popije super,ak ne mutimo pahuljice pa na žlicu...sve se mislim da možda ne bu bio ljubitelj mlijeka jer povrće,voće pomlati sam tak,a sa mliječnim obrocima zahebava Katy,ja bi isto sad mijenjala malo boju kose al još ću malo pričekat da išišam ovu tamno smeđu koju sam stavljala (i moja prirodna kosa je tamnosmeđa) tak da ne moram sad prvo skidat tu boju da bi stavila svjetliju,a htjela bi si sad stavit svijetlije smeđu...jest da mi sijede sad već strše na sve strane,al strpit ću se još cca dva mjeseca da se još jednom ošišam i ne bu više ove farbe na glavi... Hipo,draga sretan roćkas sa zakašnjenjem ,da ti se sve želje ostvare još jednu štrucu da dobiješ ... za malu zubonjicu Danira,kaj ti niš nije otpala kosa sad iza poroda meni k a t a s t r o f a olinjala se ko stari mačak zato sam se najviše i ošišala... Kazić,ljubi mi B,preslatki je-dobrovoljček
|
|
RE: Parlaonica za zimske mame 2015/2016. 28.6.2016 9:01:26
|
|
|
|
danery
|
aljooo moje proljetnice baš štrajkaju ko tvoj mauro sa flašom tak da....šarat ću vam tu malo madam kiunja....mene glava kljuca,već sam popila neofen....mljekara izmuzena....sad čekam da idem kod popstera dogovoriti sat i termin za krštenje.... mm-u se diže kosa na glavi od broja gostiju,al mene ne tangira baš....kad se moglo njegovoj babi dat na volju za bejb,onda se mere i men'' za gospu,jelte?tako jeeeee,povikaše svi i zapljeskaše kod nas sinoć bio urnebes....grad je demoliran uzduž i poprijeko....jedino kod nas u avliji niš ja sve navijala da se vjetrušina obruši na one ćese,šupe i ćevabdžinice iza u dvorištu ili makar kapiju da skrka,pa da bar nešto zamijenimo ove godine,al jok....stoji ko jeruzalemska zidina....doslovno imamo zid plača u avliji....staneš pred šupu po izboru i plačeš od muke što još uvijek stoji
< Poruku je uredio danery -- 28.6.2016 9:07:08 >
|
|
RE: Parlaonica za zimske mame 2015/2016. 28.6.2016 9:09:14
|
|
|
|
lidac0605
|
Đe si,Danery kućo stara kaj ima?Čitam ja proljetne vidim ponestaje mljekeca Ne brigaj i ovo je puuuuno kaj je jela,a jede još i uvijek...mojemu niš ne fali nijednom kaj nisu dojeni osim kaj su svi dobri zahebanti Sad tek vidim da si dopunila poruku tipkale smo u isto vrijeme
< Poruku je uredio lidac0605 -- 28.6.2016 9:10:32 >
|
|
RE: Parlaonica za zimske mame 2015/2016. 28.6.2016 10:16:57
|
|
|
|
Danira
|
Jutro Lidac tak je moja sestra s 5 mjeseci prestala cicati i nije htjela flasu,evo je dan danas nemre organski podnjet mlijeko.kak je je,promjenit nemozes,slazi mu bar 4 obroka na mlijeku,pa nek covjek jede ko velik. Danery,ma i ja sam imala velike krstitke,ili najuzi ili svi nema druge Lidac cak mi i nije puno kose ispalo,al zato poslje srednjeg sam se uzas linjala. Kazic ma B je dobar,bas je med medeni Katy vidim da si pisala za mjesecnicu,meni trebala doc prije 3 dana,napuhnuta sam,al nikak da krene,mozda zato sto D cica vise i cesce nego prije mjesec dana,valjda je zbog vrucine pojacao cicanje,posto nece bas piti. Danas pecem kremsnite,da se malo umilim mm,treba pljevit vrt,pa bi mi mogo pomoci,mislim da ce kremsnite biti dobar poticaj
|
|
|
|
RE: Parlaonica za zimske mame 2015/2016. 28.6.2016 15:04:30
|
|
|
|
danery
|
Ma lidac,nije tolika nestasica,nego ona nece preko dana sisati,jedino ujutro,a sad i na flasicu nesto brljavi moje,pa ono Nit izdajat nit ostavit bas da prestane....evo sad sam ju napol uspavanu pristekala,pomazila se,nesto je povukla,al to je jalo malo,eto,za osladit brk,rekle bi babe... Mudruje,prida mi obrole napola,popije pola,tipa 60 ml,pa otkunja pol sata,pa onda ostatak....ili ak ne spava,ma kakvi,dok joj ne puhne da bi cuclila,protestira,otima se,dreci...i tak :)
|
|
RE: Parlaonica za zimske mame 2015/2016. 28.6.2016 17:01:47
|
|
|
|
lidac0605
|
To je Mauro u ženskom obliku
|
|
RE: Parlaonica za zimske mame 2015/2016. 29.6.2016 6:38:38
|
|
|
|
katy1503
|
Jutro! Evo ja pijem kavicu dok K spava... Danery,pa samo ti navrati, mi jesenske smo se skroz preselile...ajme da, ti si u Os, bas sam vidjela da je dobro sve uneredilo Meni M jos nije dosla, al to pripisujem cinjenici da mi je prosli mjesec dosla 5 dana ranije pa ce se valjda ovaj ciklus vratiti na svoje (inace se cuvamo,tako da nece biti iznenadenja-valjda ) Lidac, kazem ti ja, vidi ostale kako jedu na zlicu, pa hoce i on... Samo daj, jos malo pa ce i sam primati zlicu... Kazic, B je presladak Hipo, jesi se odmorila? Mi idemo van cim se gdica probudi i jede, ducan,malo parka tako da smo do 10,10.30 doma... Jucer sam se vagala ja pa ona i ispada kad se sve oduzme, da ima 8300 g....moja mala tvigica.. Al cure moje da vi vidite sta ona pojede sve Sad je gadno pocelo dizanje, i brze i posvuda pa valjda i tu trosi energiju... U 8mj idemo na sistematski, prvi put bez pikice
|
|
RE: Parlaonica za zimske mame 2015/2016. 29.6.2016 8:43:41
|
|
|
|
lidac0605
|
Jutrooo Da malo zakafendišemo ... Katy za veliku curkicu,mada to mi je najgore razdoblje kad se krenu dizat,a ne zna još hodat pa sve se trzaš svaki put i skačeš da se ne lupi,da ne padne ...a leđa tek Jučer je gospon navečer popio deci mlijeka-ostatak na žlicu ,al bit će da je bio žedan...jutros-20 dalje žlica...izludi me s tim...sve više si mislim da stvarno ne voli mlijeko jer nije da je stvar u flašici jer evo sad pije čaj iz flašice bez beda...očito je stvar u onome kaj je u flašici ...sad ću mu i u povrće zamutit bar 60 mlijeka,da ga zakamufliram...jedva čekam da dođe do nekih 10 mjeseci pa da mu mogu dat sir,jogurt i takve stvari... Ja još uvijek nisam niš speglala ...ne znam ni kaj bi kuhala imam nekakvog bijelog mesa pa ću možda to... Nisam se pohvalila-ravnih 80 kg ...još 2 pa bum na težini od prije trudnoće...još bar 7 da bum zadovoljna,na 70 bi bila najzadovoljnija ...još da nemam povremene izlete u frižider i ormar sa slatkim bilo bi ih i manje
< Poruku je uredio lidac0605 -- 29.6.2016 8:48:02 >
|
|
RE: Parlaonica za zimske mame 2015/2016. 29.6.2016 9:38:53
|
|
|
|
Kazimira
|
Jutrooo... Bojim se da sam vratila koju kilicu, zivceki rade.....ali nastavljamo dalje Bravo Lidac Moj B se fino zbljuvao I zaspao Sinoc sam ga nadojila I budnog stavila u kindac I gospon zaspao sam.....vec mu je to 4-5 put....htjela sam se uvjeriti da nije slucajno prije nego ga pohvalim Malo sam u bedu, mm kolega poginuo prekjucer.....nisu bili nesto bliski ali su suradivali I tako....vracalo se s mora....kako je zivota krhak, zivota ti se promjenio u sekundi.....a I baka mi je u bolnicu, mama u bedu...otisli u Slavoniju....nis se ne zna....ma Nego dosta crnjaka....uzivajte u svojom smjeskicima...pusa od nas
|
|
RE: Parlaonica za zimske mame 2015/2016. 29.6.2016 10:22:56
|
|
|
|
Danira
|
Hej curke pa vi vec od ranog jutra kafeniset_e Meni dosla M ,sve me boli,joj osjecam se koda me teretnjak zgazio Lidac za kilice, ja sam na 75 ,ma bas stalno nekaj papam,jucer uz kremsnite slozila ferero rose kuglice,zbilja su ko prave Kazic joj najgore dok se tak nesto lose dogodi bas se covjek lose osjeca,al bit ce bolje nema druge. Mauro hoce kako on hoce ,ma bitno da hoce piti tekucinu,jede na zlicu i super B je ko i moj D stavim ga u kimbac i tak mu najljepse zaspati,dok ovo dvoje prije smo uspavljivali na rukama po sat vremena Ja cu danas cufte,vele klinci da im se bas jedu Mm je slobodan pa cemo napunit veliki bazen. Trebala bi okopati vrt,a danas nemam volje,budem neki drugi dan, Imam vec velilih paradajza al su jos zeleni,male paprike ,tikvice,blitvu,mladi luk,krastavce i salatu vec papamo,bas volim svoj vrt
< Poruku je uredio Danira -- 29.6.2016 10:27:11 >
|
|
|
|
RE: Parlaonica za zimske mame 2015/2016. 29.6.2016 10:41:37
|
|
|
|
danery
|
Ojla,eto i mene....gospa hrce jos uvijek,usidrila se u mom krevetu Ja sve smisljam bi li se obukla ili ne jos se razvlacim u spavacici.... Joj Danira,ja kolace nisam pravila dosta dugo,ne da mi se pogotovo kad je mm-u kolac strudla s jabukama,a svekrvi neki sa bar 3 kile kreme....omda bolje kupit sladoled u kutiji Blago vama,klinci vec svasta papaju....a ja gledam kako bi gospici smrznula malo povrca,koju tikvicu i sl.,al mal friz mislim nije da nece biti svacega za 2 mjeseca,al opet...
|
|
RE: Parlaonica za zimske mame 2015/2016. 29.6.2016 14:30:52
|
|
|
|
hipo
|
Jao zene pa nikako da stignem procitat kako ste i javit se. Ova zubata mala stalno bi jela i visila po meni il se igrala u mom drustvu pa ne stignem se ni oprat. Jutroa sam ju setala po parku sat vremena da gospodicna zaspw al ona samo ronda. Ona kad sam izasla na ulicu se smirila i pocela gledat. Ko da joj je park bio dosadan. I nakon razgledavanja je zaspala. Onda sam odlucila ic u birtiju na kavu. Inace sjedim u parku dok visocanstvo drijema, i sredjujem joj kandje da mi ne iskopa oci sto voli radit dok sisa. Joj umori me i to sisanje, pa kopa mi oci, okrene se na trbuh, ide puzit pa kako puzi unatrag udalji se od sise, grabi mi nos, pa se kotrlja pa grize trbuh ili bilo koje moje meso koje vidi. Izgleda da ju neki novi zubi gnjave jer opet grize sve ko luda. Eto opet ja samo o sebi. :-( Nadam se da ste mi sve dobro.
|
|
RE: Parlaonica za zimske mame 2015/2016. 29.6.2016 15:34:23
|
|
|
|
hipo
|
Katy, super za K. Nadam se da nece bit nezgodnih padova.super sto je dobra papalica. Mogu ti rec da se jesam odmorila. Nisam navikla da je miz cijeli dan s nama a on ju jenpuno cuvao i kupao i igrao se pa sam se ja namakala u jacuzziju i izlezavala. Ona je i bolje spavala, valjda ju je svo to kupanje u toplim bazenima izmorilo. Znala bi mu zaspat na rukama dok je izlazio iz bazena.
|
|
RE: Parlaonica za zimske mame 2015/2016. 30.6.2016 7:56:22
|
|
|
|
lidac0605
|
Jutro,mamice i bebice Hipo,fino da si se bar malo u toplicama odmorila ...pukla sam od smijeha čitajuć kak ti Hipica kopa oči Di ste bili to u toplicama?Ja svoje inače vodim na Jezerčicu,al sve si ove godine mislim još preskočit Maura vodat,nekak mi je premali a i ja sam opsjednuta da bu nekaj pobral u bazenu Imam profesionalnu deformaciju Kazić, za B da se sam uspaval...ja moram priznat da moj M zaspi sam od prvog dana kak sam ga deložirala u kindać i opće to dijete ne traži da neko bude s njim...stavim ga,upalim mu ono noćno svjetlo i zatvorim vrata...niš se ne ljuti,još ima par minuta raspravke sa slonom i nateže ga za surlu,s druge strane ima onu krpicu mazilicu i s tim si brunda po nosu i za 10 min on spava .Ujutro isto kad se najede u 7,tutnem ga nazad i zaspi opet sam...zato s jelom nadoknadi sve kaj je na drugim područjima dobar Pri meni su danas opet tikvice na tapeti...u vrtu ih je mooooreeee
|
|
RE: Parlaonica za zimske mame 2015/2016. 30.6.2016 9:38:04
|
|
|
|
Kazimira
|
Jutrooo Ajme meni....Mauro je legenda Moj K nije znala zaspati neg na cici....Vili nosila...nisu bili strasni, ali B je super Budi se.... Malo cimnula kolica I evo me... Klinci su otisli kod sveki....sad su na putu u Prirodoslovni muzej...obozavaju zivotinje, vec su bili 5 puta, ali kako rastu I uce uvijek I''m je zanimljivo B I ja soliramo...moji jos u Slavoniju, baka je operirana ali nije sve skupa bas dobro Jagodice Toni je med 😍 Danira nis od nase kave ...bumo vec Ja bi se tak osisala na kratko....uvijek sam to htjela al sam PAPAK , a I mm nije za to....on voli moju dugu kosu, a sad je tak sam u repu I cupava
< Poruku je uredio Kazimira -- 30.6.2016 9:47:41 >
|
|
RE: Parlaonica za zimske mame 2015/2016. 30.6.2016 11:44:16
|
|
|
|
hipo
|
Lidac u Madjarsku smo isli, Sarvar je mjesto. Ima veliki park s bazenima, a razni hoteli prikopcani na to. Ima jedan dio bas za djecurliju a u sredini jacuzzi za mamu. Ajme Mauro bravo za uspavljivanje, dodji odrzat tecaj ovoj mojoj magarici. Ta moraa imat sisu il rame za plakanje Kad je bila manja jos se i htjela sama uspavat nakon raspravljanja sa sobom al sad nece bas.
|
|
RE: Parlaonica za zimske mame 2015/2016. 30.6.2016 11:46:19
|
|
|
|
hipo
|
Kazic zao mi je radi bake, nadam se da ce bit dobro. Gospa moja danas papa pilecu juhu i smiksane priloge iz juhe. Sve ce pojest samo da nike voce. Ja bo zivila na vocu.
|
|
RE: Parlaonica za zimske mame 2015/2016. 1.7.2016 10:27:25
|
|
|
|
lidac0605
|
Đe ste,zimkulje,nema sad spavanja zimskog sna Evo ja već obišla baaanku,dućaaane i taako...kuham M povrće,on još ćorka,danas za ručak musaka od tikvica ,jučer bile punjene tikvice Još si ja znam za večeru spohat u rolu ...veli mi moj Marcel da sam tikvicoholičarka Kaj delate?Di ste?
|
|
RE: Parlaonica za zimske mame 2015/2016. 2.7.2016 7:36:02
|
|
|
|
lidac0605
|
Sad ste mi već zbilja dale misliti,pa di ste sve
|
|
RE: Parlaonica za zimske mame 2015/2016. 2.7.2016 9:03:18
|
|
|
|
hipo
|
Ej Lidac. Sve se mislim kako je hipica pristojna, vikend je pa je spavala do 8 Neki ju je vrag mucio nocas, samo je gundjala. Nije skemba jer nije prduckala. Bit ce imala nocne more sa svekrvom jer su skajpale. Znam da ja jesam.
|
|
RE: Parlaonica za zimske mame 2015/2016. 2.7.2016 9:06:10
|
|
|
|
hipo
|
Kupujemo maloj haljinu za krstenje. Pita muz jel mora bit bijela. On bi cevenu jer joj lijepo stoji. Ahahah
|
|
RE: Parlaonica za zimske mame 2015/2016. 2.7.2016 10:02:36
|
|
|
|
Danira
|
Curke samo da vam mahnem,ma vec me 2x izbacilo i neda mi se vise pisat. Mozda cu poslje imat vise zivaca,vec mi rr ide na zivce s tim izbacivanjem
|
|
|
|
RE: Parlaonica za zimske mame 2015/2016. 2.7.2016 10:37:10
|
|
|
|
Kazimira
|
Bokic✋ I mene jucer izbacilo I nisam imala volje vise pisati👎 Hipo hvala....baka je na intenzivnoj, bumo vidjeli 😇 Eto mojih u bazenu, jedva smo Vili utjerali...zadnje 2 godine uziva I sad se nekaj boji 😕 Sad je vriska, tajo ih animira 🙌 B je super, cori u kolicima, lijepo je spavao I po noci.....vec neko vrijeme se vrti ko mala pecenka.... http://album.ringeraja.hr/index.php?page=album&ID=3766 Pusa svima.....vise ne znam kaj sam kome bila pisala 😔
< Poruku je uredio Kazimira -- 2.7.2016 10:41:58 >
|
|
RE: Parlaonica za zimske mame 2015/2016. 2.7.2016 10:55:56
|
|
|
|
katy1503
|
Evo i mene... Lidac,ti ih imas najvise i stignes se javiti, mi ostale kaskamo:) K spava, bile vani, prevruce je... Sad je ostavila samo u peleni da se malo rashladi... Inace smo ok, zadnjih dana je nesto cendravija, valjda i njoj vruce pa se sve skupi... Najveselija je kad smo vani,doma smo joj svi dosadni.... Mi danas na repertoaru malo oslica,tikvice, krumpira...a mama i tata imaju tortilje...jucer mm imao rodendan pa se pocas_tili... Danas valjda dodu neki gosti..ma joj ja ni ne volim te proslave..jedino se sad veselim K rodendanima Kazic, zao mi je radi bake... Lidac, i mi imamo domace tikvice (poslali nam iz Dalmacije) pa stalno s njima nesto radimo a dobro je sto ih i K voli... Hipo, kakva god bila, Hipica ce biti prelijepa...al si me nasmijala sa pricom sto je mucilo ju nocas a i tebe P.s. Curke, koje ringeraja izbaci - skopirajte si tekst koji napiset_e prije nego sto stisnete "potvrdi"...
< Poruku je uredio katy1503 -- 2.7.2016 10:57:03 >
|
Anketa
Mlijeko.
Admin
Nakon godinu dana, koje je mlijeko zdravije dati dijetetu:
Oznake
Sve najbolje!
Nekoliko korisnica i korisnika koji danas slave rođendan:
Čestitamo!