|      
Želiš odustati?
Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s posljedicama.
Ukoliko potvrdiš odustajanje na tvoje ćemo osobno računalo postaviti cookie kako bismo te pri dolasku na portal tijekom natjecanja od 17.-23.12., prepoznali i omogućili ti nesmetano korištenje portala, bez prikazivanja ikona sponzora odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, morat ćemo ti oduzeti sve prikupljene bodove. Odustajanjem, nažalost, gubiš i pravo na osvojene nagrade.

Želiš li još uvijek odustati?
Korisnici na ovoj temi: nitko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  32 33 [34] 35 36   Sljedeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Parlaonica za zimske mame 2015/2016.
27.6.2016 21:20:05   
katy1503
Hej cure!
Danira,hvala za recept s zobenim:)
Lidac,i ja bila danas 3 sata kod frizera-kratka kosa a uz to i pramenovi..al sam sad svjeza...

Vidim bilo je borbe s vesom, ja svoj dio jucer sredila,ma da je danas bolje vrijeme bilo...
Meni odgovara ovo zahladenje..
K se najela i eno je spava...

Neka se svi naspavamo veceras...pusaaa

Katja - 27.09.2015
Lukas - 11.03.2019
Lea- 17.03.2021

(Odgovor članu Kazimira)
Neposredna veza do poruke: 826
28.6.2016 8:56:59   
lidac0605
Jutro,mamice i bebice user posted image

Evo nam sunčeka,odma jedva čekam da idemo van user posted image
Ja nisam peglala-ljenguza user posted image ...sve nešto prebacujem na sutra,pa taj sutra nikak da dođe user posted image .
Mi već 2 dana opet ne jedemo na flašu user posted image al neću se više zamarat,ponudim mu-ak popije super,ak ne mutimo pahuljice pa na žlicu...sve se mislim da možda ne bu bio ljubitelj mlijeka jer povrće,voće pomlati sam tak,a sa mliječnim obrocima zahebava user posted image

Katy,ja bi isto sad mijenjala malo boju kose al još ću malo pričekat da išišam ovu tamno smeđu koju sam stavljala (i moja prirodna kosa je tamnosmeđa) tak da ne moram sad prvo skidat tu boju da bi stavila svjetliju,a htjela bi si sad stavit svijetlije smeđu...jest da mi sijede sad već strše na sve strane,al strpit ću se još cca dva mjeseca da se još jednom ošišam i ne bu više ove farbe na glavi...

Hipo,draga sretan roćkas sa zakašnjenjem user posted image user posted image user posted image ,da ti se sve želje ostvare user posted image još jednu štrucu da dobiješ user posted image ...user posted image za malu zubonjicu user posted image

Danira,kaj ti niš nije otpala kosa sad iza poroda user posted image meni k a t a s t r o f a user posted image olinjala se ko stari mačak user posted image zato sam se najviše i ošišala...

Kazić,ljubi mi B,preslatki je-dobrovoljček user posted image

"Children will not remember you for the material things you provided,but for the feeling that you cherished them"

(Odgovor članu katy1503)
Neposredna veza do poruke: 827
28.6.2016 9:01:26   
danery
aljooo user posted image
moje proljetnice baš štrajkaju ko tvoj mauro sa flašom user posted image
tak da....šarat ću vam tu malo user posted image
madam kiunja....mene glava kljuca,već sam popila neofen....mljekara izmuzena....sad čekam da idem kod popstera user posted image dogovoriti sat i termin za krštenje....
mm-u se diže kosa na glavi od broja gostiju,al mene ne tangira baš....kad se moglo njegovoj babi dat na volju za bejb,onda se mere i men'' za gospu,jelte?tako jeeeee,povikaše svi i zapljeskaše user posted image user posted image user posted image user posted image

kod nas sinoć bio urnebes....grad je demoliran uzduž i poprijeko....jedino kod nas u avliji niš user posted image ja sve navijala da se vjetrušina obruši na one ćese,šupe i ćevabdžinice iza u dvorištu ili makar kapiju da skrka,pa da bar nešto zamijenimo ove godine,al jok....stoji ko jeruzalemska zidina....doslovno imamo zid plača u avliji....staneš pred šupu po izboru i plačeš od muke što još uvijek stojiuser posted image

< Poruku je uredio danery -- 28.6.2016 9:07:08 >

...bejb...our be(a)st.....

....mini gospa....

bogo....priti pliiiiiiiiiz,očuvaj me od baba u životu,od ostalog ću se sama čuvati..... ;)

(Odgovor članu lidac0605)
Neposredna veza do poruke: 828
28.6.2016 9:09:14   
lidac0605
Đe si,Danery kućo stara kaj ima?Čitam ja proljetne user posted image vidim ponestaje mljekeca user posted image
Ne brigaj i ovo je puuuuno kaj je jela,a jede još i uvijek...mojemu niš ne fali nijednom kaj nisu dojeni osim kaj su svi dobri zahebanti user posted image

Sad tek vidim da si dopunila poruku user posted image tipkale smo u isto vrijeme user posted image

< Poruku je uredio lidac0605 -- 28.6.2016 9:10:32 >

"Children will not remember you for the material things you provided,but for the feeling that you cherished them"

(Odgovor članu danery)
Neposredna veza do poruke: 829
28.6.2016 10:16:57   
Danira
Jutrouser posted image
Lidac tak je moja sestra s 5 mjeseci prestala cicati i nije htjela flasu,evo je dan danas nemre organski podnjet mlijeko.kak je je,promjenit nemozes,slazi mu bar 4 obroka na mlijeku,pa nek covjek jede ko velik.
Danery,ma i ja sam imala velike krstitke,ili najuzi ili svi nema drugeuser posted image
Lidac cak mi i nije puno kose ispalo,al zato poslje srednjeg sam se uzas linjala.
Kazic ma B je dobar,bas je med medeniuser posted image
Katy vidim da si pisala za mjesecnicu,meni trebala doc prije 3 dana,napuhnuta sam,al nikak da krene,mozda zato sto D cica vise i cesce nego prije mjesec dana,valjda je zbog vrucine pojacao cicanje,posto nece bas piti.
Danas pecem kremsnite,da se malo umilim mm,treba pljevit vrt,pa bi mi mogo pomoci,mislim da ce kremsnite biti dobar poticajuser posted image

Neposredna veza do poruke: 830
28.6.2016 15:04:30   
danery
Ma lidac,nije tolika nestasica,nego ona nece preko dana sisati,jedino ujutro,a sad i na flasicu nesto brljavi moje,pa ono user posted image
Nit izdajat nit ostavit bas da prestane....evo sad sam ju napol uspavanu pristekala,pomazila se,nesto je povukla,al to je jalo malo,eto,za osladit brk,rekle bi babe...
Mudruje,prida mi obrole napola,popije pola,tipa 60 ml,pa otkunja pol sata,pa onda ostatak....ili ak ne spava,ma kakvi,dok joj ne puhne da bi cuclila,protestira,otima se,dreci...i tak :)

....mini gospa....

bogo....priti pliiiiiiiiiz,očuvaj me od baba u životu,od ostalog ću se sama čuvati..... ;)

(Odgovor članu Danira)
Neposredna veza do poruke: 831
28.6.2016 17:01:47   
lidac0605
To je Mauro u ženskom obliku user posted image

(Odgovor članu danery)
Neposredna veza do poruke: 832
29.6.2016 6:38:38   
katy1503
Jutro!
Evo ja pijem kavicu dok K spava...

Danery,pa samo ti navrati, mi jesenske smo se skroz preselile...ajme da, ti si u Os, bas sam vidjela da je dobro sve uneredilo user posted image
Meni M jos nije dosla, al to pripisujem cinjenici da mi je prosli mjesec dosla 5 dana ranije pa ce se valjda ovaj ciklus vratiti na svoje (inace se cuvamo,tako da nece biti iznenadenja-valjdauser posted image )

Lidac, kazem ti ja, vidi ostale kako jedu na zlicu, pa hoce i on... Samo daj, jos malo pa ce i sam primati zlicu...user posted image

Kazic, B je presladakuser posted image

Hipo, jesi se odmorila?

Mi idemo van cim se gdica probudi i jede, ducan,malo parka tako da smo do 10,10.30 doma...
Jucer sam se vagala ja pa ona i ispada kad se sve oduzme, da ima 8300 g....moja mala tvigica..
Al cure moje da vi vidite sta ona pojede sveuser posted image
Sad je gadno pocelo dizanje, i brze i posvuda pa valjda i tu trosi energiju...
U 8mj idemo na sistematski, prvi put bez pikiceuser posted image

Katja - 27.09.2015
Lukas - 11.03.2019
Lea- 17.03.2021

(Odgovor članu danery)
Neposredna veza do poruke: 833
29.6.2016 8:43:41   
lidac0605
Jutrooo user posted image

Da malo zakafendišemo user posted image ...

Katy user posted image za veliku curkicu,mada to mi je najgore razdoblje kad se krenu dizat,a ne zna još hodat pa sve se trzaš svaki put i skačeš da se ne lupi,da ne padne user posted image user posted image ...a leđa tek user posted image

Jučer je gospon navečer popio deci mlijeka-ostatak na žlicu user posted image ,al bit će da je bio žedan...jutros-20 user posted image dalje žlica...izludi me s tim...sve više si mislim da stvarno ne voli mlijeko user posted image jer nije da je stvar u flašici jer evo sad pije čaj iz flašice bez beda...očito je stvar u onome kaj je u flašici user posted image ...sad ću mu i u povrće zamutit bar 60 mlijeka,da ga zakamufliram...jedva čekam da dođe do nekih 10 mjeseci pa da mu mogu dat sir,jogurt i takve stvari...

Ja još uvijek nisam niš speglala user posted image ...ne znam ni kaj bi kuhala user posted image imam nekakvog bijelog mesa pa ću možda to...

Nisam se pohvalila-ravnih 80 kg user posted image ...još 2 pa bum na težini od prije trudnoće...još bar 7 da bum zadovoljna,na 70 bi bila najzadovoljnija user posted image ...još da nemam povremene izlete u frižider i ormar sa slatkim bilo bi ih i manje user posted image

< Poruku je uredio lidac0605 -- 29.6.2016 8:48:02 >

(Odgovor članu katy1503)
Neposredna veza do poruke: 834
29.6.2016 9:38:53   
Kazimira
Jutrooo...
Bojim se da sam vratila koju kilicu, zivceki rade.....ali nastavljamo dalje user posted image
Bravo Lidacuser posted image

Moj B se fino zbljuvao I zaspao user posted image
Sinoc sam ga nadojila I budnog stavila u kindac I gospon zaspao sam.....vec mu je to 4-5 put....htjela sam se uvjeriti da nije slucajno prije nego ga pohvalim user posted image

Malo sam u bedu, mm kolega poginuo prekjucer.....nisu bili nesto bliski ali su suradivali I tako....vracalo se s mora....kako je zivota krhak, zivota ti se promjenio u sekundi.....a I baka mi je u bolnicu, mama u bedu...otisli u Slavoniju....nis se ne zna....mauser posted image

Nego dosta crnjaka....uzivajte u svojom smjeskicima...pusa od nas user posted image

....stigao nam Kaspi.....pa Vili....pa Bal.....

Where love is, no room is too small <3

Neposredna veza do poruke: 835
29.6.2016 10:22:56   
Danira
Hej curke pa vi vec od ranog jutra kafeniset_euser posted image
Meni dosla Muser posted image ,sve me boli,joj osjecam se koda me teretnjak zgaziouser posted image
Lidac user posted image za kilice, ja sam na 75user posted image ,ma bas stalno nekaj papam,jucer uz kremsnite slozila ferero rose kuglice,zbilja su ko praveuser posted image
Kazic joj najgore dok se tak nesto lose dogodi bas se covjek lose osjeca,al bit ce bolje nema druge.
Mauro hoce kako on hoceuser posted image ,ma bitno da hoce piti tekucinu,jede na zlicu i superuser posted image
B je ko i moj D stavim ga u kimbac i tak mu najljepse zaspati,dok ovo dvoje prije smo uspavljivali na rukama po sat vremenauser posted image
Ja cu danas cufte,vele klinci da im se bas jedu
Mm je slobodan pa cemo napunit veliki bazen.user posted image
Trebala bi okopati vrt,a danas nemam volje,budem neki drugi dan,
Imam vec velilih paradajza al su jos zeleni,male paprike ,tikvice,blitvu,mladi luk,krastavce i salatu vec papamo,bas volim svoj vrtuser posted image

< Poruku je uredio Danira -- 29.6.2016 10:27:11 >

(Odgovor članu Kazimira)
Neposredna veza do poruke: 836
29.6.2016 10:41:37   
danery
Ojla,eto i mene....gospa hrce jos uvijek,usidrila se u mom krevetu user posted image
Ja sve smisljam bi li se obukla ili ne user posted image jos se razvlacim u spavacici....
Joj Danira,ja kolace nisam pravila dosta dugo,ne da mi se user posted image pogotovo kad je mm-u kolac strudla s jabukama,a svekrvi neki sa bar 3 kile kreme....omda bolje kupit sladoled u kutijiuser posted image
Blago vama,klinci vec svasta papaju....a ja gledam kako bi gospici smrznula malo povrca,koju tikvicu i sl.,al mal friz mislim nije da nece biti svacega za 2 mjeseca,al opet...

....mini gospa....

(Odgovor članu Danira)
Neposredna veza do poruke: 837
29.6.2016 14:30:52   
hipo
Jao zene pa nikako da stignem procitat kako ste i javit se.
Ova zubata mala stalno bi jela i visila po meni il se igrala u mom drustvu pa ne stignem se ni oprat. Jutroa sam ju setala po parku sat vremena da gospodicna zaspw al ona samo ronda. Ona kad sam izasla na ulicu se smirila i pocela gledat. Ko da joj je park bio dosadan. I nakon razgledavanja je zaspala. Onda sam odlucila ic u birtiju na kavu.
Inace sjedim u parku dok visocanstvo drijema, i sredjujem joj kandje da mi ne iskopa oci sto voli radit dok sisa.
Joj umori me i to sisanje, pa kopa mi oci, okrene se na trbuh, ide puzit pa kako puzi unatrag udalji se od sise, grabi mi nos, pa se kotrlja pa grize trbuh ili bilo koje moje meso koje vidi.
Izgleda da ju neki novi zubi gnjave jer opet grize sve ko luda.
Eto opet ja samo o sebi. :-(

Nadam se da ste mi sve dobro.

Mama najslađe mišice
GRAF

(Odgovor članu danery)
Neposredna veza do poruke: 838
29.6.2016 15:34:23   
hipo
Katy, super za K. Nadam se da nece bit nezgodnih padova.super sto je dobra papalica.
Mogu ti rec da se jesam odmorila. Nisam navikla da je miz cijeli dan s nama a on ju jenpuno cuvao i kupao i igrao se pa sam se ja namakala u jacuzziju i izlezavala.
Ona je i bolje spavala, valjda ju je svo to kupanje u toplim bazenima izmorilo. Znala bi mu zaspat na rukama dok je izlazio iz bazena.

Mama najslađe mišice
GRAF

(Odgovor članu hipo)
Neposredna veza do poruke: 839
30.6.2016 7:56:22   
lidac0605
Jutro,mamice i bebice user posted image

Hipo,fino da si se bar malo u toplicama odmorila user posted image ...pukla sam od smijeha čitajuć kak ti Hipica kopa oči user posted image user posted image user posted image
Di ste bili to u toplicama?Ja svoje inače vodim na Jezerčicu,al sve si ove godine mislim još preskočit Maura vodat,nekak mi je premali a i ja sam opsjednuta da bu nekaj pobral u bazenu user posted image Imam profesionalnu deformaciju user posted image

Kazić,user posted image za B da se sam uspaval...ja moram priznat da moj M zaspi sam od prvog dana kak sam ga deložirala u kindać i opće to dijete ne traži da neko bude s njim...stavim ga,upalim mu ono noćno svjetlo i zatvorim vrata...niš se ne ljuti,još ima par minuta raspravke sa slonom i nateže ga za surlu,s druge strane ima onu krpicu mazilicu i s tim si brunda po nosu i za 10 min on spava user posted image .Ujutro isto kad se najede u 7,tutnem ga nazad i zaspi opet sam...zato s jelom nadoknadi sve kaj je na drugim područjima dobar user posted image user posted image

Pri meni su danas opet tikvice na tapeti...u vrtu ih je mooooreeee user posted image

(Odgovor članu hipo)
Neposredna veza do poruke: 840
30.6.2016 9:38:04   
Kazimira
Jutrooouser posted image

Ajme meni....Mauro je legendauser posted image

Moj K nije znala zaspati neg na cici....Vili nosila...nisu bili strasni, ali B je super user posted image
Budi se....

Malo cimnula kolica I evo me...

Klinci su otisli kod sveki....sad su na putu u Prirodoslovni muzej...obozavaju zivotinje, vec su bili 5 puta, ali kako rastu I uce uvijek I''m je zanimljivo user posted image

B I ja soliramo...moji jos u Slavoniju, baka je operirana ali nije sve skupa bas dobro user posted image

Jagodice Toni je med 😍

Danira nis od nase kaveuser posted image ...bumo vec user posted image

Ja bi se tak osisala na kratko....uvijek sam to htjela al sam PAPAKuser posted image , a I mm nije za to....on voli moju dugu kosu, a sad je tak sam u repu I cupava user posted image

< Poruku je uredio Kazimira -- 30.6.2016 9:47:41 >

Neposredna veza do poruke: 841
30.6.2016 11:44:16   
hipo
Lidac u Madjarsku smo isli, Sarvar je mjesto. Ima veliki park s bazenima, a razni hoteli prikopcani na to. Ima jedan dio bas za djecurliju a u sredini jacuzzi za mamu.
user posted image

Ajme Mauro bravo za uspavljivanje, dodji odrzat tecaj ovoj mojoj magarici. Ta moraa imat sisu il rame za plakanje
Kad je bila manja jos se i htjela sama uspavat nakon raspravljanja sa sobom al sad nece bas.

Mama najslađe mišice
GRAF

(Odgovor članu Kazimira)
Neposredna veza do poruke: 842
30.6.2016 11:46:19   
hipo
Kazic zao mi je radi bake, nadam se da ce bit dobro.

Gospa moja danas papa pilecu juhu i smiksane priloge iz juhe. Sve ce pojest samo da nike voce. Ja bo zivila na vocu.

Mama najslađe mišice
GRAF

(Odgovor članu hipo)
Neposredna veza do poruke: 843
1.7.2016 10:27:25   
lidac0605
Đe ste,zimkulje,nema sad spavanja zimskog sna user posted image

Evo ja već obišla baaanku,dućaaane i taako...kuham M povrće,on još ćorka,danas za ručak musaka od tikvica user posted image ,jučer bile punjene tikvice user posted image
Još si ja znam za večeru spohat u rolu user posted image ...veli mi moj Marcel da sam tikvicoholičarka user posted image user posted image user posted image

Kaj delate?Di ste?

(Odgovor članu hipo)
Neposredna veza do poruke: 844
2.7.2016 7:36:02   
lidac0605
Sad ste mi već zbilja dale misliti,pa di ste sve user posted image

Neposredna veza do poruke: 845
2.7.2016 9:03:18   
hipo
Ej Lidac.
Sve se mislim kako je hipica pristojna, vikend je pa je spavala do 8 user posted image
Neki ju je vrag mucio nocas, samo je gundjala. Nije skemba jer nije prduckala. Bit ce imala nocne more sa svekrvom jer su skajpale. Znam da ja jesam.

Mama najslađe mišice
GRAF

Neposredna veza do poruke: 846
2.7.2016 9:06:10   
hipo
Kupujemo maloj haljinu za krstenje. Pita muz jel mora bit bijela. On bi cevenu jer joj lijepo stoji. Ahahah

Mama najslađe mišice
GRAF

(Odgovor članu hipo)
Neposredna veza do poruke: 847
2.7.2016 10:02:36   
Danira
Curke samo da vam mahnem,ma vec me 2x izbacilo i neda mi se vise pisat.
Mozda cu poslje imat vise zivaca,vec mi rr ide na zivce s tim izbacivanjemuser posted image user posted image user posted image user posted image

(Odgovor članu hipo)
Neposredna veza do poruke: 848
2.7.2016 10:37:10   
Kazimira
Bokic✋

I mene jucer izbacilo I nisam imala volje vise pisati👎

Hipo hvala....baka je na intenzivnoj, bumo vidjeli 😇

Eto mojih u bazenu, jedva smo Vili utjerali...zadnje 2 godine uziva I sad se nekaj boji 😕
Sad je vriska, tajo ih animira 🙌
B je super, cori u kolicima, lijepo je spavao I po noci.....vec neko vrijeme se vrti ko mala pecenka.... http://album.ringeraja.hr/index.php?page=album&ID=3766

Pusa svima.....vise ne znam kaj sam kome bila pisala 😔

< Poruku je uredio Kazimira -- 2.7.2016 10:41:58 >

(Odgovor članu Danira)
Neposredna veza do poruke: 849
2.7.2016 10:55:56   
katy1503
Evo i mene...
Lidac,ti ih imas najvise i stignes se javiti, mi ostale kaskamo:)
K spava, bile vani, prevruce je... Sad je ostavila samo u peleni da se malo rashladi...
Inace smo ok, zadnjih dana je nesto cendravija, valjda i njoj vruce pa se sve skupi...
Najveselija je kad smo vani,doma smo joj svi dosadni....
Mi danas na repertoaru malo oslica,tikvice, krumpira...a mama i tata imaju tortilje...jucer mm imao rodendan pa se pocas_tili...
Danas valjda dodu neki gosti..ma joj ja ni ne volim te proslave..jedino se sad veselim K rodendanimauser posted image

Kazic, zao mi je radi bake...
Lidac, i mi imamo domace tikvice (poslali nam iz Dalmacije) pa stalno s njima nesto radimo a dobro je sto ih i K voli...
Hipo, kakva god bila, Hipica ce biti prelijepa...al si me nasmijala sa pricom sto je mucilo ju nocas a i tebeuser posted image

P.s. Curke, koje ringeraja izbaci - skopirajte si tekst koji napiset_e prije nego sto stisnete "potvrdi"...

< Poruku je uredio katy1503 -- 2.7.2016 10:57:03 >

Katja - 27.09.2015
Lukas - 11.03.2019
Lea- 17.03.2021

(Odgovor članu Kazimira)
Neposredna veza do poruke: 850
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  32 33 [34] 35 36   Sljedeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  32 33 [34] 35 36   Sljedeća stranica >   >>
Idi na:

Anketa

Mlijeko.
Admin

Nakon godinu dana, koje je mlijeko zdravije dati dijetetu:

Oznake

Sve najbolje!

Nekoliko korisnica i korisnika koji danas slave rođendan:

Čestitamo!