Ringeraja.hr koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: nitko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: Parlaonica za zimske mame 2015/2016. 2.7.2016 11:03:36
|
|
|
|
Danira
|
Ajde da probam Kazic nadam se da bude baki bolje. za klince i moji se kupaju svaki dan,suncaju se,bas uzivaju Lidac i kod mene more tikvica,D ih bas voli papat. Kaj mauro radi? Kazic B je veliki slatkis
|
|
|
|
RE: Parlaonica za zimske mame 2015/2016. 2.7.2016 11:06:58
|
|
|
|
Danira
|
Hipo za hipicu nek je fino odspavala i dala mami da duze odspava,ipak je vikend Katy sretan rodendan tm,uzivajte! Lidac kak tvoji klinci krate vrijeme? Moji idu na folklor i vatrogasce,kupaju se,secu,crtaju vodenim bojicama i tako.
|
|
|
|
RE: Parlaonica za zimske mame 2015/2016. 2.7.2016 11:11:25
|
|
|
|
Danira
|
Domi je poceo brbljati ta-ta,te-ta,ba- ba,bas je medeni,klinci ga stalno zabavljaju. Imala sam generalku,prala tepihe,sve cistila i okopala vrt,ispikali me komarci Danas idem bratu na rodendan,nista nemoram kuhat Sutra opet rockas necaku,nis ne kuham,a klinci idu na smotru folklora,nema ih cijeli dan,konacno cu se opustiti i nis necu raditi.
|
|
|
|
RE: Parlaonica za zimske mame 2015/2016. 2.7.2016 22:24:50
|
|
|
|
Kazimira
|
Vece... Kod nas opet problemcici 😱... K ima puna usta gljivica...I po jeziku I unutrasnjost usni, koma 😲 Idemo u pon pedu, stalno nekaj ....Imate iskustva, kaj da napravim makar sutra dok ne odemo doktoru?!?😖 Danira hvala I bravo za D...bu on brzo pricalica
< Poruku je uredio Kazimira -- 2.7.2016 22:26:30 >
|
|
RE: Parlaonica za zimske mame 2015/2016. 2.7.2016 22:31:32
|
|
|
|
hipo
|
Kazic zao mi je radi gljiva, nemam iskustva s tim pa ne mogu pomoc, nadam se da ce brzo otic. Tikvice mmmm, moja ih isto voli, kako subsad fine i slatke. Sad ih grilam i malo stavim na kraju sira na njih (meni ne hipici) i mmmm Ko je napisao da je cistio, Danira? Sori glupa sam i zabiravim. Svaka cast, ja jedva stignem. Nadam se da cu prije mora posteno sve ocistit da me doceka cisto kad se vratim. Ubija me sto hipica kratko odspava pa ne stignem, nastojim joj skuhat i dat sve frisko pa kuhaj nama.... ovo drugo sve nesto ofrlje obavim i jako sam nezadovoljna radi toga. N Dok je hipica corila po dva sata, stizala sam svasta. Ajme kako je vruce, ovo je uzas.
|
|
RE: Parlaonica za zimske mame 2015/2016. 2.7.2016 22:48:11
|
|
|
|
danery
|
Ola.... Kazic,imas citrofita mozda?Razmuti par kapljica u malo vode i s tim nek si promucka po ustima,a mozes i gazicom to pocistiti.... Ja sam bas subby pisala kako sam starijoj ispirala sa vodom i par kapi alkoholnog octa,al to sam za guzu....mozda bi i u ustima pomoglo isto blaga otopina ional je i citrofit gadan za popiti....i vise jogurta piti,kefira,ispirati usta rastvorom jabucnog octa i vode....
< Poruku je uredio danery -- 2.7.2016 22:54:39 >
|
|
RE: Parlaonica za zimske mame 2015/2016. 2.7.2016 23:14:12
|
|
|
|
Kazimira
|
Danery hvala draga 😘
|
|
RE: Parlaonica za zimske mame 2015/2016. 2.7.2016 23:19:56
|
|
|
|
Danira
|
Kazic probiotici pomazu kod gljivica. Neznam jel nedjeljom radi ljekarna u kauflandu,pa da mozda odes njih pitat jel imaju kaj za ispiranje Joj misek mali,inace se gljivice pojave od pada imuniteta i antibiotika, Kazic jel ga smeta?
|
|
|
|
RE: Parlaonica za zimske mame 2015/2016. 2.7.2016 23:25:41
|
|
|
|
Danira
|
01/2753-989 ljekarna u kauflandu,rade od 8-13h nedjeljom.evo nasla na netu broj
< Poruku je uredio Danira -- 2.7.2016 23:30:38 >
|
|
|
|
RE: Parlaonica za zimske mame 2015/2016. 2.7.2016 23:30:00
|
|
|
|
Kazimira
|
Hvala Danira , bas mi mm govori da bi isao sutra do te ljekarne. Nis ga ne smeta, ali ne izgleda lijepo...
|
|
RE: Parlaonica za zimske mame 2015/2016. 2.7.2016 23:32:48
|
|
|
|
Danira
|
Ma vjerujem da nekaj imaju za to. Nista kazic,nek cim prije gljivice nestanu. Laku noc
|
|
|
|
RE: Parlaonica za zimske mame 2015/2016. 2.7.2016 23:35:50
|
|
|
|
Kazimira
|
Fala, valjda bumo I mi jednom sjedili na zelenoj grani Laku noc
< Poruku je uredio Kazimira -- 2.7.2016 23:37:00 >
|
|
RE: Parlaonica za zimske mame 2015/2016. 3.7.2016 7:59:05
|
|
|
|
baby20
|
Hej curke 😀 Evo da vam se javim, čitam vas, ali ne stižem odgovarat 😢 Sinoć mi došlo i četvrto dijete (mm) pa danas budem još više posla imala! Kazic, pa opet problemi, nadam se da će gljivice brzo proći i da će baki biti bolje 😘 Vidim da ste pisali o uspavljivanjima, ja s tim nisam ni sa jednim imala problema, velika L je prva tri mj imala strašne grčeve pa je spavala samo na meni, dan kad je navrsila 4mj počela je sama spavat u kindi, Lelicu sam pokušavala naučit na spavanje u rukama ali bez uspjeha, ta je najsretnija kad legne na krevet i zaspe za minutu. Tako sad i princ, ja bi ga nosila i mazila, ali on kad mu se spava samo počne cendrat dok ga ne stavim u kindu potrbuške 😞 Danas kod nas tmurno, svaki čas bi mogla kiša Puse svima 😘😘😘
|
|
RE: Parlaonica za zimske mame 2015/2016. 3.7.2016 9:35:09
|
|
|
|
lidac0605
|
Jutro,cure Kazić,pa kud gljive ?!?!Probaj kupit u dežurnoj apoteci Rojazol gel za usta...inače ti bi kakti trebal recept za to,al neke apoteke daju i bez... Baby,eto i tebe kod nas već od jutra pada... Mi se spremamo danas u Međimurje,muževoj sestrični gledat malu cujicu od 2 mj
|
|
RE: Parlaonica za zimske mame 2015/2016. 3.7.2016 11:08:09
|
|
|
|
Kazimira
|
Bokic.... Eto vidis Lidac....stalno neka sranja 👎 Nisu nam nis dali u ljekarni, muckali smo ocat I vodu, dala mu prvi put dozu ulja crnog kima....I sutra pedu 😕 Bas je nesto zahladilo....mogla bi peglati danas
|
|
RE: Parlaonica za zimske mame 2015/2016. 3.7.2016 16:38:21
|
|
|
|
hipo
|
Evo ce sjekire padat ova moja spava sat ipo popodne. Kazic, dobro si rekla dobro je vrijemw za peglat. Jucer je bilo prestrasno. Lidac, beba od dva mjeseca, ovi su nam nasi tako brzo izrasli. Hipica sutra ima 8 mjeseci. Za desetak dana idemo do pedijatrice da ju virne prije nego zbrisemo na more. Oglupila od nespavanja pa ne znam jeaam li pisala. Vec par dana je na sve 4 i hopsa naprijed nazad i ubacila i neku vecu brzinu i ode ubrikverc. Orekjucer sam je nasla di sjedi na krevetu.
|
|
RE: Parlaonica za zimske mame 2015/2016. 4.7.2016 8:05:54
|
|
|
|
lidac0605
|
Jutro cure Mi kasno sinoć stigli doma,u pol 11,cijeli dan imali turneju po Međimurju(svekrva mi je od tam)-pa ujaku,pa jednoj sestrični,pa drugoj,nosali malu curku-taaak je preslatka i sitna mi naspram Maura,već saz zaboravila da je i on bil takav sa 2 mjeseca-sad je naspram nje ko div Hipo,već 8 mjeseci ,to vrijeme leti ko ludo...sad će ona krenut,čim se postavlja četveronoške i ljulja,to sam kaj nije...tak je i moj Lukas...mislim da je bil i tak oko 8 mj kad je i propuzal...ovi svi ostali nije puzal nijedan,samo on...mislim da bu i M puzač jer već sad se okrene potrbuške i postavi na koljena i odgurne se fino al ruke ostanu tamo negdje otraga,ne kuži još da se i ruke trebaju micat i onda se ljuti naravno Danira,već sam rekla da mi idemo ukorak zajedno ...M je isto prije par dana krenul laprdat sto na sat-jučer ujutro ma-je,ma-je i tak unedogled,smiješan je za poludit,a ono kak se slaže da bu nekaj reko Kazić,kak je K?Ste dobili Rojazol od dr? Katy,kaj vas dvije stvarate?Jel loviš malu plazilicu ? Ja sam već u nabavci knjiga naručila već nešto rabljenih za 4.r gimnazije,kaj ne nađem bum novo kupila,dečki će naaavodno dobit od općine konačno knjige,vele da imaju viška u blagajni pa da će svi dobit...inače kupujem i njima,pa to dođe do cifre da ti pamet stane...evo otkad je već škola gotova,a ja još imam jednu ratu knjiga za platit i taman da onda uzmem druge Danas-tikvice ...još razmišljam na koji način
|
|
RE: Parlaonica za zimske mame 2015/2016. 4.7.2016 8:49:26
|
|
|
|
katy1503
|
Jutro cure! Kazic, bas mi je zao stovas zezaju gljive..nadam se da ce ped ipak dati nesto ucinkovitije da se rijesite tih gljiva.... Baby,neka m malo pomogne...bravo za ekipicu i dobro spavanje... Lidac,lijepi vikend bio. Nadam se da si uzivala. Katjina krsna kuma isto rodila nedavno i jedva cekam je ici vidjeti ovako malu mada je to komD zemske vec od 4 kg a ni mjesec dana...a mi se naganjamo...ovaj tjedan joj moram kupiti neke sandale jer se sad dize i vani pa me strah da nema nesto da je upikne...i da , jedna sam od onih mama koja da djetetu da puze i vani... Budemo prljavi, boze sacivaj..robu mijenjamo svaki dan..vec imamo robu za van i za doma... Hipo,vrijeme leti samo tako... Kako je prosla noc kad je spavala tako popodne?super su mi kad skuze da mogu ici naprijed nazad..kao da su na baterijama... Tako smo i mi krenuli, malo unatraske pa vojnicki i za cas hopa prema naprijed... Curke, kako pripremate rizu za bebace? Koliko se to kuha? Neki dan sam se borila sa pravljenjem palente pa nikako pogoditi omjer da ne bude pregusta a ni prerijetka. Hipo, tvoja Hipica voli palentu, kako pripremis?
|
|
RE: Parlaonica za zimske mame 2015/2016. 4.7.2016 8:53:05
|
|
|
|
Kazimira
|
Jutrooo ☕ Lidac fino ste se naputovali...rastu klinci ko gljive Nismo nis dobili....danas ped radi popodne pa ga mm vodi....sad su otisli kod sveki 👏👏👏👏
|
|
RE: Parlaonica za zimske mame 2015/2016. 4.7.2016 8:59:42
|
|
|
|
Kazimira
|
Katy pisale u isto vrijeme Ma sigurno bude....moramo dogovoriti I vadenje krvi zbog mono i uputnicu za Rebro....nadam se da bumo sto prije izbacilo trecu mandulu Meni su super one sadnalice kao tenisice, to je udobno I mekano
|
|
RE: Parlaonica za zimske mame 2015/2016. 4.7.2016 9:38:53
|
|
|
|
Danira
|
hej mamice lijepo ste se raspisale,samo kaj sam ja nekad ko riba pa pola zaboravim lidac i mi imamo malu curku od prijatelja za ic pogledat,al cekamo place,jer 3 rodendana,u subotu svadba i ostavila sam 1000 kn akontacije za knjige i jednostavno sam svorc lidac to je sigurno zbog izbora na lokalnoj razini,kod nas nikad nista nisu financirali,a ove godine budu lik. mape,kutiju za tehnicki i atlas,ajde da i meni nekad padne sjekira bar malo u med znaci i mauro je pricljiva mini babica?!
|
|
|
|
RE: Parlaonica za zimske mame 2015/2016. 4.7.2016 9:46:49
|
|
|
|
Danira
|
kazic sad sam se sjetila u ljekarni nemaju nis za gljivice,jer su povukli sa trzista,stvarno ne kuzim,kaj ak beba ima gljive,pa s cim cistiti budes cula kaj ce ti ped reci,nadanm se da imaju nekaj za to za hipicu i 8 mjeseci,za cas ce ona puzati katy ja domiju rizu kuham oko 20 minuta i bude fino mekana ,moram priznat da ja svojima nikad nisam dala vani puzati,al sad sam vec tolerantnija baby ljubi klince,fino si se ti sa njima snasla jezic uzivaj
|
|
|
|
RE: Parlaonica za zimske mame 2015/2016. 4.7.2016 15:03:56
|
|
|
|
hipo
|
Katy, palentu na vodi bez soli. Nekad dodam mog mlijeka kad se palenta malo ohladi. Ili skukam povrce, izavim.ga i zgnjecim, a u vodu di se kuhalo dodam t Stavim palentu i na kraju dodam to povrce i malo maslinovog ulja. Ako imam izdojenog dodam, ako nam onda nista, mrzim.izdajat se. Tako joj dodam griz od pira u voce. Samo u svjeze ili ako sam skuhala par suhih sljiva onda u tu vodu stavim put, 100 ml na jednu zlivu, visak vode kad se ohladi joj dam da pije. To i vodu jakp voli. Pine iz obicne case, al me sad pocela zeAt jer bi htjela ruke umocit u casu. Spavala je super, od 9-8. Budila se u 2 i 6 a to ti je za nju super! Eno sad spava opet skoro dva sata. Dala sam ju Lupocet, procijenila s da je luda od zuba. Drzala je obe ruke u ustima i vristala ko luda. Lidac, ja bi se mogla pretvorit u tikvicu isto. Sutra idem kod babe koja pridaje povrce, jako su joj fine tikvice. Hipica je danas dobila juhicu od piletine. Povrcce sam zgnjecila, meso na sitno, sitno narezuckala, malo maslinovog ulja i juhe i bilo je mammamammmmm mmm ummm ummm u zine ko da ce cijelu kokos progutat
|
|
RE: Parlaonica za zimske mame 2015/2016. 4.7.2016 15:08:04
|
|
|
|
hipo
|
Evo i ja ko riba, omjer za palentu katy, ja to odokativno. Kad provre, jako smanjim i dodam zlicu, dvije dok mi se ne ucini ok. Ako mi je pregusto dodam mlijeko kad se malo ohladi, mislim da je AD ok za dodat u palentu. Hipica ne gnjavi oko gustoce, njoj glavno da nije voce Slatko voce jos nekako, al ovo kad vuce na kiselo zgrozi se i gleda me ocima: mama sta si mi to dala, necu ti to nikad zaboravit!
|
|
RE: Parlaonica za zimske mame 2015/2016. 5.7.2016 10:18:12
|
|
|
|
Kazimira
|
Bok Pijem vec dugu ☕, a B 😴 vec drugu rundu jer smo budni od pol 6 😦 K je dobio Rojazol, a u petak idemo otorinki na Rebro
|
Anketa
Mlijeko.
Admin
Nakon godinu dana, koje je mlijeko zdravije dati dijetetu:
Oznake
Sve najbolje!
Nekoliko korisnica i korisnika koji danas slave rođendan:
Čestitamo!