baby20
|
Hey curke... Evo me Joj Kazic, vas baš hoće te bolestine , ja Lari obično u jesen (pred zimu) krenem davati sirup od borovih iglica, jednu cajnu žličicu skoro svako jutro i evo da kucnem još nije bila bubana. Lelici još ove godine neću davat ali iduće budem sigurno jer će tada imat 3god. Tako bi htjela pogledati vaše albumceke, ali preko moba ne mogu, trebam nešto instalirat ali ne znam kaj Vidim svi bi na more, a ja baš ne bi. Tamo je još veća vrućina nego kod nas mi imamo predobru Mrežnicu koja mi je udaljena 5minuta šetnje, samo me strah ići sama sa njih troje. Prošle godine je Lara u sekundi projurila mimo mene i tate pravac u vodu bez bučic/leptirića i to još skoči iznad slapa ufff... Skamenila sam se, tako da ove godine budemo samo uživali u pogledu na vodu Vi svi već na veliko papate, a moj princ ne želi ništa, mislim ne ga ni forsiram, ima još vremena tek su mu 4,5mj. Al sam mu ponudila i on je napravio tako kiselu facu i brzo pljunuo van, kao da sam mu limun dala a ne bananu Eh da moj princ me počeo tako jako gristi i natizat cicu da mi samo suze krenu, a onda se on tako medeno nasmije da mu ne mogu odolit. Maza moja . Po krevetu su počele akrobacije, već dosta dugo se okreće s trbuha na leđa i obrnuto,Al sad prasac uspije dignuti guzu visoko u zrak i stoji na nogicama, a glava naravno na krevetu , i na taj način se odguruje po kindi, zarotira se ko kazaljke na satu ostavim ga u jednom položaju, vratim se a ono noge di je glava bila Lelica skoro pa ni ne nosi pelene više, jedino kad idemo negdje jer je problem u wc školjki , ta izgleda ne bu išla na tutu nikako, samo doma na svoju školjku, neće ni kod moje mame na školjku. Al dobro kad zagusti valjda se opameti , sad smo najviše samo doma baš zbog toga da ju do kraja odviknem. Setamo samo na kraće staze, tako da uspijemo doc do wc-a. Eto to je ukratko od mene. Danas ne bude ništa od šetnje, počelo je grmiti sa svih strana Al neka možda malo rashladi. Puse svima, mamama i bebama