|      
Želiš odustati?
Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s posljedicama.
Ukoliko potvrdiš odustajanje na tvoje ćemo osobno računalo postaviti cookie kako bismo te pri dolasku na portal tijekom natjecanja od 17.-23.12., prepoznali i omogućili ti nesmetano korištenje portala, bez prikazivanja ikona sponzora odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, morat ćemo ti oduzeti sve prikupljene bodove. Odustajanjem, nažalost, gubiš i pravo na osvojene nagrade.

Želiš li još uvijek odustati?
Ringeraja.hr koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: nitko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  31 32 [33] 34 35   Sljedeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Parlaonica za zimske mame 2015/2016.
24.6.2016 10:26:43   
katy1503
Hej cure!!!bome je zatoplilo...evo K spava,nakon setnje i igre pa se ima vremena vidjeti sta mi curke rade..kad ono full aktivauser posted image
Danas imamo za rucak blitvu,krumpir i oslicuser posted image

Pa krenimo:
Lidac,hvala na potvrdi da ipak radim dobro s 5 obroka...tako vec par dana i sve super...
Joj M je izgleda mali tvrdoglavac...covjek zna sto hoce odmalena...mozda on vidi ostalu bracu kako jedu stalno s necim a ne bocu pa se pita zasto je imam ja,pa necu je imati.... Haha..malo sale...
Al kilaza je super pa nema brige...

Kazic,drzi seuser posted image evo hektolitri user posted image . Neka bolestine sto prije produ...

Muz je iz dalmacije pa mi imamo mogucnost biti dolje cijelo ljeto. Medutua (kak se veli), imaju i apartmane koji su iznajmljeni vec i to uglavnim mladima (party destinacija juzne Dalmacije)...dernjava,muzika,vika a mi ispod.... Nekak ne..ici cemo u 9mj..tad je jos najboljeuser posted image
Al kak bi je jucer digao zivce mozda nigdje ni necemo ici. Ja inace nisam bas luda za morem al htjela binda K okupa a i da je vide nona i dide...
Volim svoju komociju u svom stanuuser posted image

Katja - 27.09.2015
Lukas - 11.03.2019
Lea- 17.03.2021

(Odgovor članu lidac0605)
Neposredna veza do poruke: 801
24.6.2016 11:12:02   
Danira
Katy blago tebi,ja bi na tvom mjestu odmah zaprasila na moreuser posted image ,al ipak je u svom domu najljepse,napravis kad i sta hocesuser posted image
Kazic kak klinci?

(Odgovor članu katy1503)
Neposredna veza do poruke: 802
24.6.2016 12:47:15   
Kazimira
Hej...
Svi core pa da se javim....
V je bolje, ventolin samo prije spavanja, vise nis... mora se jako ikasljavati..
K ok, samo kaslje, to mi je malo cudno....bumo vidjeli...
B je ok, malo smrkljica ali je super...

Danira D se znaci lijepo odmorio....bitno da nema nuspojava, ovo je ok...

Joooj bas sam rekla mm da moramo skupljati za more da tu djecu dobro izgnjurim user posted image Mozda odemo krajem ljeta na Murter, mm bratici tam imaju kucu ali nisom nikada isli.....
Meni isto nije nes do mora, ali kako su oni bolesni bi i user posted image pojela za njihovo zdravljeuser posted image

....stigao nam Kaspi.....pa Vili....pa Bal.....

Where love is, no room is too small <3

(Odgovor članu Danira)
Neposredna veza do poruke: 803
24.6.2016 13:00:14   
Kazimira
Lidac M je mustra, on sve Kak se njemu hoce user posted image

E Jagodice tak se I B znoje nogice....

(Odgovor članu Kazimira)
Neposredna veza do poruke: 804
25.6.2016 8:50:08   
lidac0605
Ojla,zimkulje,pa di ste sve jutros user posted image rastopile se user posted image ipak smo mi zimske mame user posted image

Kazić,ajde nek su bolje klinci,onda se odma i ti bolje osjećaš,kaj ne user posted image

Danči,kak je Domi?Sve ok nakon pikice?

Katy,svi ti mužeki dignu živce tu i tamo...sve to ide u rok službe user posted image Ja sam sad 3 dana tak bila na svog ljuta da mi je tek jučer reko ono kaj je htio prije 3 dana jer je reko da se bojal da ga ne gađam s nečim user posted image user posted image

Mauro jutros popio bocu user posted image -ostalo cca 20 mlijeka user posted image ,valjda je bio i žedan pa se nije bunio...jučer kroz dan popio i oko 100 ml čaja user posted image
Jutros nabrala prve tikvice na vrtu user posted image ...past će danas musaka od tikvica za ručak,a skuhat ću ih i M user posted image ...
Vruće mi od jutra user posted image

Ajde na raport user posted image Hipo jel su zubi vani?

< Poruku je uredio lidac0605 -- 25.6.2016 8:51:05 >

"Children will not remember you for the material things you provided,but for the feeling that you cherished them"

(Odgovor članu Kazimira)
Neposredna veza do poruke: 805
25.6.2016 9:06:11   
Danira
Jutro user posted image
Lidac user posted image za M ipak je ogladniluser posted image ,ma nebi mu nis bilo,al znam da se brines.
D se probudio oko 5 h i zaspao nakon 10 min na cici i tak spavao na mom krevetu do pola 9, mm je rano otiso na posao,pa nam je sve fino prozracio user posted image
Kazicuser posted image za klince,drzim fige da sto prije ozdrave i da se mogu ubrzo brckati u bazenu.
Moji klinci su mi jucer zivce popili na slamku,kad cemo napuniti bazen,obecala sam za ponedjeljakuser posted image

< Poruku je uredio Danira -- 25.6.2016 9:07:14 >

Neposredna veza do poruke: 806
25.6.2016 9:23:04   
Danira
Lidac user posted image za tikvice,jucer moj necak brojao veli vidi ima 18 cvjetova,veli mm sad bumo samo tikvice jeliuser posted image
Kazic kak ti se svida moja ped?
Nakon prijasnje,ova me ugodno iznenadila znanjemuser posted image
Stavila sam par slika u album pa skicniteuser posted image

(Odgovor članu Danira)
Neposredna veza do poruke: 807
25.6.2016 9:36:58   
lidac0605
Danči,preslatki je Domi...ja bi ga malo požnutala po onim buckastim nogicama user posted image user posted image
Moj se gazda zbudil...gibam user posted image

"Children will not remember you for the material things you provided,but for the feeling that you cherished them"

(Odgovor članu Danira)
Neposredna veza do poruke: 808
25.6.2016 12:19:21   
Kazimira
Danira Domi je presladak.....joj pojela bi ih kad se tako slatko smiju I vesele user posted image user posted image
Nisam ja bila, bio mm s K I V, pitala sam kakva je....odgovor " mlada"....pa kak ti se cini.." dobra" ...mm nije od puno komentara, meni bilo bitno da nije bila jedna kaj je mjenjala naseg kad je slomio nogu....ta nije znala dijagnosticirati tortikolis, a ja joj jos pokazem kvrgetinu na Kaspijevom vratu....sreca pa je nas dragi doktor Dapic strucnjak user posted image

Lidac vis kak iz dana u dan se stvari mjenjaju, bravo M user posted image

Neposredna veza do poruke: 809
25.6.2016 12:23:53   
Kazimira
B u zadnje vrijeme bas lijepo pajki....evo ga sad guli vec 3 sata....nek tak I ostane...

Mene ubi ova vrucina, poceti cu voljeti jesen user posted image

Katy jel pala jutarnja setnja ili je prevruce?
Hipo jel Hipica 'pozubila'?

Jezic kako ste nam, jel uzivate?
Baby di ste?
Jagodice jel pao kupancu?

(Odgovor članu Kazimira)
Neposredna veza do poruke: 810
25.6.2016 14:44:14   
baby20
Hey curke... Evo me user posted image

Joj Kazic, vas baš hoće te bolestine user posted image , ja Lari obično u jesen (pred zimu) krenem davati sirup od borovih iglica, jednu cajnu žličicu skoro svako jutro i evo da kucnem još nije bila bubana. Lelici još ove godine neću davat ali iduće budem sigurno jer će tada imat 3god.

Tako bi htjela pogledati vaše albumceke, ali preko moba ne mogu, trebam nešto instalirat ali ne znam kaj user posted image

Vidim svi bi na more, a ja baš ne bi. Tamo je još veća vrućina nego kod nas user posted image mi imamo predobru Mrežnicu koja mi je udaljena 5minuta šetnje, samo me strah ići sama sa njih troje. Prošle godine je Lara u sekundi projurila mimo mene i tate pravac u vodu bez bučic/leptirića i to još skoči iznad slapa ufff... Skamenila sam se, tako da ove godine budemo samo uživali u pogledu na vodu user posted image
Vi svi već na veliko papate, a moj princ ne želi ništa, mislim ne ga ni forsiram, ima još vremena tek su mu 4,5mj. Al sam mu ponudila i on je napravio tako kiselu facu i brzo pljunuo van, kao da sam mu limun dala a ne bananu user posted image
Eh da moj princ me počeo tako jako gristi i natizat cicu da mi samo suze krenu, a onda se on tako medeno nasmije da mu ne mogu odolit. Maza moja user posted image . Po krevetu su počele akrobacije, već dosta dugo se okreće s trbuha na leđa i obrnuto,Al sad prasac uspije dignuti guzu visoko u zrak i stoji na nogicama, a glava naravno na krevetu user posted image , i na taj način se odguruje po kindi, zarotira se ko kazaljke na satu user posted image ostavim ga u jednom položaju, vratim se a ono noge di je glava bila user posted image
Lelica skoro pa ni ne nosi pelene više, jedino kad idemo negdje jer je problem u wc školjki user posted image , ta izgleda ne bu išla na tutu nikako, samo doma na svoju školjku, neće ni kod moje mame na školjku. Al dobro kad zagusti valjda se opameti user posted image , sad smo najviše samo doma baš zbog toga da ju do kraja odviknem. Setamo samo na kraće staze, tako da uspijemo doc do wc-a.
Eto to je ukratko od mene.
Danas ne bude ništa od šetnje, počelo je grmiti sa svih strana user posted image Al neka možda malo rashladi.
Puse svima, mamama i bebama user posted image

23.04.2011.-LARA, mamina i tatina sreća najveća <3
12.10.2014.-LEA, naša malena mrvica <3
12.02.2016.-LEO, stigao nam princ <3

(Odgovor članu Kazimira)
Neposredna veza do poruke: 811
25.6.2016 16:19:16   
Danira
user posted image hej baby user posted image za tvoju djecicu,cini se da su poslusni mami.
moj je od prve htio na zlicu,jer nam je pedica preporucila,veli ona radije jedan obrok na zlicu nego jedan obrok bebimila,kao da se ne navikne na dudu,a flasicu nikad nije ni htio.
jednom sam bila na mreznici,ma milinauser posted image
posalji k meni malo kise uh koja uzasna zega i sparina.
kazic user posted image za dobricu B kak lijepo pajki.
kazic,lidac hvala za lijepe komentare.
lidac ja radam sitnu djecu koja nemaju do godine dana koseuser posted image ,
pitao me jedan dan nas zupnik jel sam domija osisala na nulu,zbog vrucineuser posted image user posted image ,al sam se bila nasmijalauser posted image
hipo,katy da niste pobjegle na more bez nas?!user posted image
jezic uzivajuser posted image

(Odgovor članu baby20)
Neposredna veza do poruke: 812
25.6.2016 16:45:30   
hipo
Ej, nismo na moru nego u toplicama, muz me castio za rodjendan.
Sta da kazem nista me ne boli, mene jacuzzi izlijeci odmah

Zubato mojr ima dva donja zuba, ostali prijete, kad ce van vidit cemo.
Hipici se svidjaju ovi bazeni i namakanje, a meni se svidja sto ju to izmori pa spava ko top.

Cekam da se probude muz i hipjca jer mi krulji i hocu rano na veceru.

Mama najslađe mišice
GRAF

(Odgovor članu Danira)
Neposredna veza do poruke: 813
25.6.2016 17:25:20   
Danira
Hipo sretan rodendanuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
Bas lijepo se sjetio tm te malo izvesti,uh i ja bi jakuzi il masazuuser posted image ,ma bilo sta samo da nisam stalno domauser posted image
Jeeedvaaa cekam kisuuu!

(Odgovor članu hipo)
Neposredna veza do poruke: 814
25.6.2016 20:20:36   
Kazimira
http://album.ringeraja.hr/index.php?page=album&ID=3766 eto I mog piceka, slike su s tableta pa nisu nesto...
Danira jesi proluftala....bas je sad lijepouser posted image

Hipo sve najbolje I uzivajte user posted image
Babyuser posted image

(Odgovor članu Danira)
Neposredna veza do poruke: 815
25.6.2016 20:59:02   
katy1503
Pozz cure!
Ma izluduje me mob, uopc se ne mogu ulogirati da odgovorim na postove a nemam nista drugo taj tren pri ruci (citaj-obicno lezim pored K)
Kazic- drago mi je je klincima bolje,neka sad ozdrave i tako ostane duze vrijemeuser posted image ..mi setamo svako jutro,rano se dize pa stignemo prije vrucine do ducana,malo se izigramo pa doma na spavanacuser posted image
Lidac- strajk izgleda gotov!!! I bravo za caj...
Baby-kakko ti s njima hendlas,svaka ti castuser posted image
Hipo- bravo, samo uzivaj, mame to zasluzujuuser posted image ..voda ih izmori, nadam se da se uspijes odmoriti

Evo kod mene K spava,a ja i mm sjedimo pred tv-om i cekamo tekmu...
Bilo bi midrago da pobijede,ali s druge strane ce pucati pa ce probuditi K ..al dobrouser posted image
Ajmooo deckiiiiuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Katja - 27.09.2015
Lukas - 11.03.2019
Lea- 17.03.2021

(Odgovor članu Kazimira)
Neposredna veza do poruke: 816
26.6.2016 17:57:35   
Jagodica13
Dan mame user posted image jeste zive od ove vrucine? Ovo je user posted image koliko je vruce..jos nisam bila na kupanju, koliko grije nemam volje za igdje dalje kuce.. A se jadan muci, nezna gdje bi, pa bi da ga uzmem, pa spustim, sad spava u kolicima vani na dvoristu..nervoza kod svih na vrhuncu..user posted image
danas ga jedva uspijela natjerati da pije malo vode, od caja odustajem cekam d
sad da napunimo 4mj pa cemo kupiti drugi, jer ovaj komoraca neide nikako niz grlo user posted image
Lidac user posted image za M, mozda je bila samo neka faza strajka
Kazic user posted image za B i spavanac, i super sto je ostatku ekipe bolje
Danira ja sam rekla da jedva cekam zimu, nevolim ove vrucine i jos kad padne kisa pa nakon nje ona sparina user posted image
katy kalo tvoja curka podnosi ove temperature?
Hipo uzivaj u rodjendanskom poklonu user posted image za TM

< Poruku je uredio Jagodica13 -- 26.6.2016 18:07:28 >

...A&A...

(Odgovor članu katy1503)
Neposredna veza do poruke: 817
26.6.2016 19:00:23   
katy1503
Hej zene,stvarno je vruce..al sta ces..ljeto je...
Meni danas nesto leluja u glavi, trebam dobiti M a ne dolazi al osjecam da kuha...
Sad ispeglala dvije masine vesa,bacila se pod tus i sad dolazim sebi..
K je vani,uziva a kad dode ceka nas kupanje,papanje i spavanac...

Za vrucinu- a ono, ujutro smo do 10 doma,spustili rolete,tu i tamo upalimo malo klimu da rashladi malo, navecer odemo van na hladniji zrak ...al inace ok je zasada...
Srecom, u zadnje vrijeme brzo zaspe po danu pa se ne ušvicamo dok je na meni...
Jel koja zna kako se mogu pripremiti zobene pahuljice za bebu? Kuha se,koliko,s cim kombinirati?

Katja - 27.09.2015
Lukas - 11.03.2019
Lea- 17.03.2021

(Odgovor članu Jagodica13)
Neposredna veza do poruke: 818
26.6.2016 19:26:34   
Danira
Bok cure,user posted image
Jagodice,meni jucer bio koma dan nikako nisam mogla doci k sebi od sparine,vrucine.bas mi zao bebica oni jadni si nemogu nikako pomociuser posted image
Ja sam D napunila bazencic,joj kak je bio sretan,stavit cu sliku,u album da vidite kak je uzivao.user posted image
Katy zobene su moji klinci jako voljeli papati,
Pripremala sam ih-preliti kipucim mlijekom,dok se ohlade taman omeksaju,
Skuhati meso i povrce i zadnjih 2 minute dodati zobene,ili recimo skuhati jabuku i pod kraj dodati zobene.dobre su za probavu,pocela sam ih davati s nekih 8-9 mjeseci.user posted image

< Poruku je uredio Danira -- 26.6.2016 19:28:14 >

(Odgovor članu katy1503)
Neposredna veza do poruke: 819
27.6.2016 9:20:26   
Kazimira
Jutroooo user posted image

Evo pijem user posted image i razmisljam, hocu li danas spavati ili peglati user posted image
Klinci su otisli kod sveki.....nadam se da budu ok, terapije su gotoveuser posted image
Ja sam tak nekak koma, djeta mi je u mirovanju pa sam u bedu ali danas sam krenula sa vocem i sjemenkama pa valjda bum nastavila.....nabrijana sam se na more (za iduci godinu)...nasla apartmane uz samo more i jedva cekam user posted image ....ima I ogradeno dvoriste sa tobogan I ljuljackom ..uf..

< Poruku je uredio Kazimira -- 27.6.2016 9:27:56 >

(Odgovor članu Danira)
Neposredna veza do poruke: 820
27.6.2016 14:02:30   
Danira
Hej mameuser posted image
Kazic,odmori,fuckas peglanje,uvjek nekaj za peglatiuser posted image
user posted image za zavrsetak terapije.
Kazic pocni puniti kasicu prasicu,brzo bu doslo drugo ljetouser posted image
U lidlu sam kupila 3 paketa sladoleda,zbilja su jeftini,a fini.ledovi sladoledi su preee skupiii,uzasuser posted image
D spava,cekam da se probudi i ide papati.
Pala je kisa,odmah se lakse diseuser posted image

(Odgovor članu Kazimira)
Neposredna veza do poruke: 821
27.6.2016 14:41:43   
lidac0605
Ojla,curke,eto ja okasnila nešto danas user posted image
Otišla gospođa ujutro frizeru na šišanje user posted image bem ti kratku kosu,to stalno treba cickat ak hoćeš da bu lijepa...pa sam morala požuit s ručkom jer je mm popodne ovaj tjedan,pa dok sam pospremila i eto već 3 popodne...
i ja imam za peglat,već 3 mašine,četvrta se već smješka za pratuser posted image
A tak mi se neee daaa,evo fino rashladilo,sve si mislim da idem sad ubit oko s M user posted image

(Odgovor članu Danira)
Neposredna veza do poruke: 822
27.6.2016 15:01:48   
Kazimira
Hej....
A peglala sam....vise od pola, jos hrpetinu ceka....bitno da je od klinaca sve speglano....
Bas pase ova svjezina....ja opet pijem kavu, a B spava u kolicima....

Lidac, zato ja svake prestupne idem frizeru user posted image

Danira D je presladak, ona slikala je definitivno za okvir...user posted image
Vec sam najavila svojima da za rockas hocu novce za more user posted image user posted image user posted image

Neposredna veza do poruke: 823
27.6.2016 16:17:39   
Danira
Lidac s kratkom kosom vise brige nego s dugom.
Ja 2x godisnje skratim vrhove i to je to,sad mi je do pojasa,neznam jel cu se odluciti skratit ju do ramenauser posted image
Kazic dobra ideja pare za rodendanuser posted image

(Odgovor članu Kazimira)
Neposredna veza do poruke: 824
27.6.2016 18:58:45   
Kazimira
http://album.ringeraja.hr/index.php?page=image&ID=30076

Ovako gospon strpiljivo ceka dok mama nekaj radi....dok ne poludiuser posted image user posted image user posted image

(Odgovor članu Danira)
Neposredna veza do poruke: 825
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  31 32 [33] 34 35   Sljedeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  31 32 [33] 34 35   Sljedeća stranica >   >>
Idi na:

Anketa

Mlijeko.
Admin

Nakon godinu dana, koje je mlijeko zdravije dati dijetetu:

Oznake

Sve najbolje!

Nekoliko korisnica i korisnika koji danas slave rođendan:

Čestitamo!