Lisica Mica
|
Hello curke okruglaste!!! Sve sam trbuščiće pregledala i svi su vam !!!! Sad smo već stvarno zaokružene i bome se vidi da ulazimo u finale. I linija vam je svima odlična. Evo i ja sam priložila moju trbušinu (valjda će slika biti vidljiva), to me prijateljica slikala na balkonu, da se vidi raskoš ahahaha, još sam u roza majici pa izgledam sama sebi ko kit. Ne znam šta da vam napišem, ništa posebno se ne događa, čekam pregled 24.og, čini mi se da nisam bila već 100 godina, nekidan sam se izvagala i prijavljujem sada +14 kg od početka. Jučer smo bili sa ekipom na izletu, u prirodu, gradele, šuma, livada, ptičice...baš smo uživali. Danas je neka užasna južina, vruće i puše i baš mi je teško na ovakvo vrijeme. Čini se da smo odabrali ime, konačno (99%), čini se da će brat (kako ga za sada zovemo ) ipak imati ime . Po svemu sudeći zvati će se Vice. Tako da će se sinovi zvati Vanja i Vice. Ništa nam se drugo nije svidilo osim Teo i Vice (mužu i Filip ali meni se ne sviđa), a Teo je nekako palo u drugi plan i eto za sada ostalo Vice. Nekako je kratko i slatko. Već mi polako po glavi tuku one finalne pripreme, pranje i peglanje robice, slaganje, torba za rodilište, pranje svega šta smo dobili na posudbu ili imam od prije (navlake za AS, babygym...), vrtim po glavi di je šta, kad ću šta i tako to. Fizički postaje teže, kičma mi je čak i ok (valjda zato šta vježbam), ali vene su poludile, ali tako je kako je, sve ćemo izdržati... Čuvajte se!!!!!
< Poruku je uredio Lisica Mica -- 17.4.2016 18:58:07 >