noemaa
|
Pcelitze i heleniceeeee ČESTITAAAAM! I ja sam dobila dojam da je porod bio ultra lagan i da je sve max.u redu! Pazite se. mazite se, uživajteee!!! Snjeguljice, pcelitza nam je rodila točno na termin - čisto zalistu ti govorim... jer je micekica ispala van nakon ponoć, tako da je njen datum 13.5. točno u sridu! Ništa, subby, onda vježbaj svoje nožice i guzu i penji se i spuštaj. a očito se bude i tm-u posrećilo, ha? izdrži, još malo! bebica mora van, prije ili mrvu poslije!!! danery, pošalji ti svog muža mom. da ga malo uvede u čari šopinga. kad smo zadnji put bili u amadeusu - tražili rifle za njega - znaš kako je to izgledalo - u roku minutu i pol je ispregledao sve što je na vješalici i rekao: nema ništa, ovdje je jako vruće, ne mogu više. i otišli van. a što se tiče male velike bebuškice, potpisujem lidac za prehranu. koliko imaju cice, imaju, ostalo ad, bude se gospica naučila ovako ili onako. i vama uvijek veselo, jeste li razmišljali veliku gospu upisati u dramsku ili nešto takvo? as, kako se ti osjećaš? nakon što si mi rekla da si tjednima bila na 4 cm, sad lakše spavam. kao došlo mi do glave da bebač ne može tek tako ispasti. ja se upravo otuširala i izfruzirala koliko sam mogla i mislim da je to defiitivno zadnja depilejšn prije poroda. sad se ja nekako nadam da bih ,mogla roditi na dan termina, ionako idem na pregled pa da se nekako sve poklopi... malo sam se opet aktivirala, jučer sam čistila malo, budem si i danas nešto organizirala da se mrvu mičem... inače guštam u knjigama, sad mi je frendica poslala još neke odlične... a vrijeme ističe!!! bilo bi fora kad bi ovaj malac bio pospanko pa da mogu sve te knjige još pročitati. ali ako bude kao ovaj prvi, onda ništ od toga.