ivchy81
|
Evo i mene malo drage moje curke Hvala Snjeguljice na lijepim željama za pregled Evo moj raport sa pregleda: sve je super na veliko raste, razvija se, a teška je oko 2800-2900 g, tako da je bome velika već sada , a još imam mjesec i pol dana do termina, makar mi se čini da ću i prije roditi, tako da me sve malo i strah kak će biti velika Ima da se pošteno namučim, al ko zna Nema pravila da je manju bebicu lakše roditi, a veću teže, sve bumo vidli Čak me je doktorica gledala i dolje, pa je rekla da je sve ok, zatvorena sam i je i dalje glavicom dolje kao i na zadnjem pregledu Uglavnom, se javlja redovito, lupa, namješta se, proteže, čak me zna i malo zaboliti kad me rokne u rebra i pod rebra, ali neka samo izvoli, ja sam ionako najsretnija kad se ona meni javlja bilo kako Subby, prekrasno si ono napisala za Dan žena svaka ti čast, baš me dirnulo A što se tiče problema sa paradentozom, baš mi je žao ali ti si jako pozitivna osoba i vidim da te ništa neće pokolebati i zbog toga ti skidam kapu do poda sve ćeš ti to riješiti i znam da ćeš se izboriti i to pobjediti Imaš potpuno pravo za to da će nam curke koje već imaju klince jako puno pomoći svojim savjetima i iskustvima Jao, pa ja još samo mjesec i pol dana kako to brzo ide, sad sam tek svjesna Danery, želim ti super provod u subotu i da uživaš i dobro se nasmiješ i opustiš Želim Vam svima sa zakašnjenjem Sretan Dan Žena!
|