|      
Želiš odustati?
Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s posljedicama.
Ukoliko potvrdiš odustajanje na tvoje ćemo osobno računalo postaviti cookie kako bismo te pri dolasku na portal tijekom natjecanja od 17.-23.12., prepoznali i omogućili ti nesmetano korištenje portala, bez prikazivanja ikona sponzora odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, morat ćemo ti oduzeti sve prikupljene bodove. Odustajanjem, nažalost, gubiš i pravo na osvojene nagrade.

Želiš li još uvijek odustati?
Ringeraja.hr koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: nitko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  26 27 [28] 29 30   Sljedeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Zimske bebe 2015/2016
29.8.2015 12:31:58   
gorina
Bog cure. Evo ja stalno u nekoj gužvi, ili na poslu, ili na selu pa kasno stignem kući i idem na spavanje.

Kod mene sve standardno, tlak mjerim i dalje, samo nakon nekog napora bude povišen, inače normalan. Pišem vrijednosti svaki dan pa ću joj odnijeti kad budem išla na kontrolu.

Vidim da polako saznajemo spolove naših zimskih bebica.

Lidac, čestitam ti na još jednom dečkiću. user posted image Kćer će očito i dalje ostati miljenica. Imaš li sad kakvih bolova ili uživaš u umatanju knjiga? Trbuh raste i raste, neka, baš lijepo. user posted image

Kazimira, i tebi se pupa lijepo vidi, baš si slatka trudnica.user posted image

Jezic, kako zeko napreduje? Jel ga mali izmrcvario?

SpužvaBobica kako teku radovi po kući? Nemoj se ti umarati, neka drugi rade.

Perlice, nadam se da su prestali ti neugodni iscjedci i da možeš u miru uživati u trudnoći. Vjerujem da je sad malo teško radi tate, ali vjeruj da će sve biti dobro, mora biti. Nemoj da se i bebica sada opterećuje.

MayaZg čestitam ti na curici. user posted image Neka i dalje sve bude super!
user posted image

(Odgovor članu perlica55)
Neposredna veza do poruke: 676
29.8.2015 13:09:34   
lidac0605

user posted image

user posted image ZIMSKE BEBE-TERMINI user posted image

user posted image Jezic123 - 14.12.2015 user posted image

user posted image SpužvaBobica - 08.01.2016 user posted image

user posted image lidac0605 - 21.01.2016 user posted image

user posted image MayaZg - 29.01.2016 user posted image

user posted image baby20 - 10.02.2016

user posted image perlica55 - 28.02.2016

user posted image Kazimira - 02.03.2016

user posted image gorina - 09.03.2016

user posted image Silvach83 - 19.03.2016

"Children will not remember you for the material things you provided,but for the feeling that you cherished them"

(Odgovor članu lidac0605)
Neposredna veza do poruke: 677
29.8.2015 13:10:30   
lidac0605

user posted image PREGLEDI user posted image

user posted image RUJAN user posted image

perlica55 - četvrtak,03.09.

Gorina - petak,11.09.

MayaZg - ponedjeljak,14.09.

Kazimira - utorak,15.09.

lidac0605 - četvrtak,17.09.

baby20 - četvrtak,24.09.

"Children will not remember you for the material things you provided,but for the feeling that you cherished them"

Neposredna veza do poruke: 678
29.8.2015 13:38:42   
SpužvaBobica
Hej curke eto me, nikako natipkat!! Preeeegled je bio super. Isao je i MM sa mnom na uzv pa se doktor bas potrudio i sve nam pokaziao i objasnjavao. Aktivna je bebica skroz hehe jedva ju je ulovio. I rekao je da je uvjeren da je curka cak nam je na uzv i stidne usne bebe pokazao haha. Tako da smo vidjeli pipicu nase bebe i sad mozemo kupovati i zenskaste stvari hehe. Inace je sve okej, lijepo se razvija dobri su omjeri. Propisao mi je i rojazol vaginalete preventie radi zbog hormona i rekao je da kako trudnoca odmice da bude i iscjetka vise pa neka rade ja to svaki treci dan koristim. Puj ali sta se mora mora se...

Lidach tvoj bas bude blazeni medu curkama hehe.

Perlice nista se ne sekiraj bit ce sa tatinim nalazima sve ok!

E dok mi je na pameti.. Kakav je to test sa sodom? Ja to nisam do sad cula pa neznam o cemu pricate user posted image

Neposredna veza do poruke: 679
30.8.2015 8:29:31   
lidac0605
Jutro cure user posted image

Slabo mi vas tu user posted image ...

Gorina,super za tlak,nek je dobar user posted image ...ma,mene ti stalno nekaj bolucka,stavila sam se na ignore user posted image ,knjige još nisam sve zamotala,svaki dan zamotam par komada user posted image .Do škole budem...

Spužva,user posted image za curku,nek je ona živahna user posted image ...same žene oko mojeg muškića,valjda bu tak i u životu user posted image .
Test sa sodom ti je za predviđanje spola,znači ujutro se popiškiš u čašu,u drugu čašu staviš 2 žličice sode bikarbone i na nju uliješ svoj urin.Ako se pjeni i idu mjehurići onak ko na pivi,onda je dečko,ak se niš ne događa,onda je cura...
Kao što sam jučer napisala-ja jučer ponovila i apsolutno se niš ne događa,a moja cura ima jajčeka user posted image

Ostale,di ste?Kak ste?

(Odgovor članu SpužvaBobica)
Neposredna veza do poruke: 680
30.8.2015 9:32:54   
danery

IZVORNA PORUKA: lidac0605

Jutro cure user posted image

Slabo mi vas tu user posted image ...

Test sa sodom ti je za predviđanje spola,znači ujutro se popiškiš u čašu,u drugu čašu staviš 2 žličice sode bikarbone i na nju uliješ svoj urin.Ako se pjeni i idu mjehurići onak ko na pivi,onda je dečko,ak se niš ne događa,onda je cura...
Kao što sam jučer napisala-ja jučer ponovila i apsolutno se niš ne događa,a moja cura ima jajčeka user posted image

Ostale,di ste?Kak ste?

user posted image user posted image user posted image

ajme ismijah se za dobar dan,hahaha user posted image

lidac,znas ti onu....moj mali je opasan....i pije pivo bez pjene....ne znam ja,kako je krenuo frajerisat već sad,moraš ćeš u dobru metlu investirat da rastjeraš udavače user posted image user posted image

...bejb...our be(a)st.....

....mini gospa....

bogo....priti pliiiiiiiiiz,očuvaj me od baba u životu,od ostalog ću se sama čuvati..... ;)

Neposredna veza do poruke: 681
30.8.2015 10:12:13   
perlica55
Hej curke, dobro jutro...
Slabo sam spavala, nisam se mogla namjestiti, tak da mi
je i danas bad day... Neću kvariti dobru atmosferu na temi,
pa vas pozdravljam.... Držite nam fige da sve bude dobro sutra i
prekosutra, pa ću odahnuti u utorak...
Čuvajte se i mazite buše user posted image

1. ICSI Cito - user posted image
Izgubili smo bebu 32 tt - user posted image
2. ICSI Cito - imamo user posted image
17.5.17. stigla nam je najljepša djevojčica

(Odgovor članu danery)
Neposredna veza do poruke: 682
30.8.2015 16:10:24   
SpužvaBobica
Evo mene... Budem probala sad koji dan onda sodu zmiksati pa bas da vidimo haha.. Bas me zanima kaj bu pokazalo. Malo sam jos skepticna jer ovi nasi ginici cesto znaju fulati spol ali i ja imam osjecaj da bu cura pa valjda ce ostati tako do kraja.

Kako su vase bebice? Moja sve vise i vise plese, ima neki svoj ritam uvijek oko 16,17h ima seriju udaraca, i vec par dana oko pet ujutro isto kad krene nema mira haha. Ali neka, sam nek raste i zabavlja se.

Neposredna veza do poruke: 683
30.8.2015 16:25:21   
lidac0605
Obavezno javi rezultat,baš me zanima dal će ti točno pokazat user posted image meni očito nije...
Moj dečko isto ujutro nakon kaj se najedem se krene ludirat i navečer najviše,kad legnem pred tv...ponekad me po noći probudi,kad se tipa okrenem pa bubne ono jedanput-dvaput,tek tolko da pokaže da sam ga uznemirila user posted image ...čekam da malo prestane malo ova vrućina,pa idem poslije 6 s juniorom malo na igralište user posted image

< Poruku je uredio lidac0605 -- 30.8.2015 16:27:18 >

Neposredna veza do poruke: 684
30.8.2015 18:33:58   
Kazimira
helooo user posted image

Evo mene...jedva došla sebi user posted image

Jučer mi je bio user posted image , napravila kolač, ispekla 3 pizze i onda navečer išli u svadbu, izdržali s klincima do ponoći (oni bi još, ali ja nemremuser posted image )....danas još dremnula s nijma...uf...

Bušica postojana.....bajdvej, mladenka sa svadbe ima tremin 1 dan poslije mene i ravna ko daska user posted image

Perlice nadam se da bu sve ok na kontroli s tatom i da će te i dalje bezbrižno papati mamine ručkove i čoriti u duetu, a uskoro i utz pojačanje user posted image

Jeste vi primijetili neke druge promjene na sebi...ja recimo nikada nisam bila smrdljivica....a sad za čas ispod ruku.....uh......hormoni valjda...užas....user posted image

Moja curka mala propričala u zadnje vrijeme.....u utorak vrtić...sad bu akcija...user posted image

user posted image

....stigao nam Kaspi.....pa Vili....pa Bal.....

Where love is, no room is too small <3

Neposredna veza do poruke: 685
30.8.2015 20:27:58   
lidac0605
Ooo,Kazić,fino si se ti nadelala onda jučer...user posted image
A mladenka user posted image -ti si već razdelana kak i ja user posted image ,lako njoj bit ravna ko daska user posted image

user posted image za curku i pričanje user posted image ,sad bu još više u vrtiću propričala...moj junior ti do 2 i pol god nije skoro niš pričal,samo po 2 slova od riječi i sa strahom sam ga dala u vrtić jer sam znala da ga niko ne bu niš kužil tam...i nakon mjesec dana mali je pričal ko verglec user posted image kaj sila dela user posted image

(Odgovor članu Kazimira)
Neposredna veza do poruke: 686
31.8.2015 9:09:36   
lidac0605
Jutro,zimske user posted image !

Perlice,držim fige da sve prođe dobro sa pretragama i bez puno stresiranja user posted image !

Da čujem,ko je sve piškio na sodu bikarbonu user posted image user posted image ...

Ja budna od pol 7,opće nisam nekak mogla spavat,te mi vruće,te se ne mogu namjestit...za krepat!Danas moram nazvat endokrinologa,vraća se sa godišnjeg danas,da mu javim nalaze one kaj sam izvadila prije 2 tjedana,baš me zanima kaj bu reko...

Kod mene danas kuhani štrukli na repertoaru za ručak user posted image

Di ste sve?

Neposredna veza do poruke: 687
31.8.2015 9:19:24   
danery
ccc.lidac,zar samo strukli?a salata od luka user posted image user posted image

...bejb...our be(a)st.....

....mini gospa....

bogo....priti pliiiiiiiiiz,očuvaj me od baba u životu,od ostalog ću se sama čuvati..... ;)

Neposredna veza do poruke: 688
31.8.2015 9:25:58   
SpužvaBobica
Helllllo, ja sam evo od jutra u radovima. Ribam fleke od krecenja po parketu i smirglali smo vrata i stokove i farbali, a jos nas pola stana ceka, grrr.. Jedva cekam da to dovedemo u red.

I evo piskila ja na sodu i nemam pojma, to kod mene nesto nedefinirano. Malo se zamutilo ali nije se zapjenilo bas, zgleda da se jos premislja jel bu cura ili decko user posted image .

Ja cu danas speci lagano meseko i blitvu ili kelj na prilog, moram jos u ducan pa sta mi se vec svidi.

Sto se promjena na tjelu tice osim trbuha nista extra. Nekad pristici poizbijaju ali nista strasno. I kosa mi je neka bljak..svima se proljepsa meni ne haha.

Uzivajte zene, najavljuju i zahladenje krajem tjedna do tad cemo nekak izdrzat.

(Odgovor članu danery)
Neposredna veza do poruke: 689
31.8.2015 9:45:31   
lidac0605
Danery,luk se podrazumjeva-doručak,ručak i večera user posted image

Neposredna veza do poruke: 690
31.8.2015 9:52:16   
hipo
Jutro zimske,
samo da kažem kako je meni bilo sa soda testom.
Radila sam dva puta u razmaku od par dana. Jednom se pjenilo, drugi put nije user posted image , nosim curicu user posted image

Mama najslađe mišice
GRAF

Neposredna veza do poruke: 691
31.8.2015 12:02:33   
Jezic123
Hej trudnice

Evo da se I ja javim. Bila sa svojima u slavoniji, pa nisamimala signals da se javim.
Pregled je u petak prosao super.zatvorena I nema nigdje nikakvih upala to me bitno

Dana's za rucak kuham jecmenu kasu malo za promjenuuser posted image

(Odgovor članu hipo)
Neposredna veza do poruke: 692
31.8.2015 12:04:30   
Jezic123
Gorina zeko je jos ziv I raste. Pustimo ga malo po dvoristu I tako.

(Odgovor članu Jezic123)
Neposredna veza do poruke: 693
31.8.2015 12:07:54   
Jezic123
Hej kazimira idemo uglavnom u Novsku.

Moj sljedeci ipregled he 24.9. , a za uzv vam javim kada he opet

(Odgovor članu Silvach83)
Neposredna veza do poruke: 694
31.8.2015 13:10:19   
lidac0605

user posted image PREGLEDI user posted image

user posted image RUJAN user posted image

perlica55 - četvrtak,03.09.

Gorina - petak,11.09.

MayaZg - ponedjeljak,14.09.

Kazimira - utorak,15.09.

lidac0605 - četvrtak,17.09.

baby20 - četvrtak,24.09.

Jezic123 - četvrtak,24.09.

Neposredna veza do poruke: 695
31.8.2015 17:24:22   
lidac0605
Evo konačno došla ja do svog doktora user posted image Eutirox i dalje ista shema Siofor 3x 500 i u 11.mjesecu kontrola samo TSH user posted image
Di ste sve po ovoj vrućini ?

Neposredna veza do poruke: 696
31.8.2015 18:30:37   
perlica55
Hej curke, tek maloprije stigla doma....Hvala od srca na podršci...
Nalazi nisu loši, al
na žalost nisu ni baš dobri... CRP mu je 150, nekakav upalni proces u tijelu,
al ne znaju gdje ni što.... Tempice nema, bubrezi ga ne bole, mokraća uredna,
jedino kaj zadnja dva tjedna ima jake bolove u zglobovima desne ruke, pa
ni sam dr ne zna dal taj CRP može biti tolki user posted image
Lidac ti si medicinarka, dal misliš da zbog ogromnog CRPa, bez obzira
kaj nema simptoma upale, treba uzeti antibiotik širokog spektra???
Sorry kaj zachatavam temu.... Niš nisam čitala user posted image
Budem prekosutra user posted image

Neposredna veza do poruke: 697
31.8.2015 18:53:30   
lidac0605
CRP mu može bit povišen i zbog tih zglobova jer on samo pokazuje da je prisutna neka upala u organizmu,to mogu bit i reumatske upale ne samo one koje zahtijevaju antibiotik...ako ima tak jake bolove u zglobovima ruke,trebao bi recimo par dana redovito piti(2-3x dnevno u pravičnim razmacima) neki antireumatik,tipa Brufen,Voltaren,Ketonal i sl.,pni imaju i protuupalno djelovanje,i taj CRP bi trebao kroz par dana past,jer CRP brzo raste i brzo pada za razliku od recimo sedimentacije.

< Poruku je uredio lidac0605 -- 31.8.2015 18:55:03 >

Neposredna veza do poruke: 698
31.8.2015 20:32:12   
perlica55
Lidac hvala ti na info, međutim stari ima kronično zatajenje bubrega
pa ne smije ništa od antireumatika uzimati... Uzima sada pol Zaldiara pred
spavanje...user posted image

Neposredna veza do poruke: 699
1.9.2015 9:06:01   
lidac0605
Jutro,cure user posted image

Eto ga,napišem cijelu štoriju i izbaci me user posted image ...

Perlice,a bemu miša,da onda mora oprezno s lijekovima...a da posjetite fizijatra radi te ruke?Uglavnom CRP mu može biti takav i od toga,ne mora nužno bit bakterija u pitanju,a pit na paf anibiotik sa renalnom insuficijencijom i nije baš najbolja ideja...recimo mm kad je imao sarkoidozu 2007.(to je autoimuna bolest,vrlo rijetka),imao je CRP 300...
Držim fige da brzo nađete riješenje user posted image ...javi novosti...

Ostale curke,di ste,kak ste?

Mene jučer popodne sve nekaj bolilo i boluckalo,te tipa laganih menstrualnih bolova,te ligamenti maternice,čas jedan čas drugi,valjda opet neko širenje i rastezanje...danas zasad je ok...moj dečko me noćas probudio,kak si stavljam ispod trbuha jastuk,baš se tu gurao di je jastuk tolko da sam se zbudila i morala se okrenut da dam gazdi mjesta user posted image

Danas kuham musaku od blitve user posted image ...i moram motat knjige,još nisam gotova user posted image

Neposredna veza do poruke: 700
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  26 27 [28] 29 30   Sljedeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  26 27 [28] 29 30   Sljedeća stranica >   >>
Idi na:

Anketa

Mlijeko.
Admin

Nakon godinu dana, koje je mlijeko zdravije dati dijetetu:

Oznake

Sve najbolje!

Nekoliko korisnica i korisnika koji danas slave rođendan:

Čestitamo!