Ringeraja.hr koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: nitko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: Zimske bebe 2015/2016 29.8.2015 12:31:58
|
|
|
|
gorina
|
Bog cure. Evo ja stalno u nekoj gužvi, ili na poslu, ili na selu pa kasno stignem kući i idem na spavanje. Kod mene sve standardno, tlak mjerim i dalje, samo nakon nekog napora bude povišen, inače normalan. Pišem vrijednosti svaki dan pa ću joj odnijeti kad budem išla na kontrolu. Vidim da polako saznajemo spolove naših zimskih bebica. Lidac, čestitam ti na još jednom dečkiću. Kćer će očito i dalje ostati miljenica. Imaš li sad kakvih bolova ili uživaš u umatanju knjiga? Trbuh raste i raste, neka, baš lijepo. Kazimira, i tebi se pupa lijepo vidi, baš si slatka trudnica. Jezic, kako zeko napreduje? Jel ga mali izmrcvario? SpužvaBobica kako teku radovi po kući? Nemoj se ti umarati, neka drugi rade. Perlice, nadam se da su prestali ti neugodni iscjedci i da možeš u miru uživati u trudnoći. Vjerujem da je sad malo teško radi tate, ali vjeruj da će sve biti dobro, mora biti. Nemoj da se i bebica sada opterećuje. MayaZg čestitam ti na curici. Neka i dalje sve bude super!
|
|
|
|
RE: Zimske bebe 2015/2016 29.8.2015 13:09:34
|
|
|
|
lidac0605
|
ZIMSKE BEBE-TERMINI Jezic123 - 14.12.2015 SpužvaBobica - 08.01.2016 lidac0605 - 21.01.2016 MayaZg - 29.01.2016 baby20 - 10.02.2016 perlica55 - 28.02.2016 Kazimira - 02.03.2016 gorina - 09.03.2016 Silvach83 - 19.03.2016
|
|
RE: Zimske bebe 2015/2016 29.8.2015 13:10:30
|
|
|
|
lidac0605
|
PREGLEDI RUJAN perlica55 - četvrtak,03.09. Gorina - petak,11.09. MayaZg - ponedjeljak,14.09. Kazimira - utorak,15.09. lidac0605 - četvrtak,17.09. baby20 - četvrtak,24.09.
|
|
RE: Zimske bebe 2015/2016 29.8.2015 13:38:42
|
|
|
|
SpužvaBobica
|
Hej curke eto me, nikako natipkat!! Preeeegled je bio super. Isao je i MM sa mnom na uzv pa se doktor bas potrudio i sve nam pokaziao i objasnjavao. Aktivna je bebica skroz hehe jedva ju je ulovio. I rekao je da je uvjeren da je curka cak nam je na uzv i stidne usne bebe pokazao haha. Tako da smo vidjeli pipicu nase bebe i sad mozemo kupovati i zenskaste stvari hehe. Inace je sve okej, lijepo se razvija dobri su omjeri. Propisao mi je i rojazol vaginalete preventie radi zbog hormona i rekao je da kako trudnoca odmice da bude i iscjetka vise pa neka rade ja to svaki treci dan koristim. Puj ali sta se mora mora se... Lidach tvoj bas bude blazeni medu curkama hehe. Perlice nista se ne sekiraj bit ce sa tatinim nalazima sve ok! E dok mi je na pameti.. Kakav je to test sa sodom? Ja to nisam do sad cula pa neznam o cemu pricate
|
|
|
|
RE: Zimske bebe 2015/2016 30.8.2015 8:29:31
|
|
|
|
lidac0605
|
Jutro cure Slabo mi vas tu ... Gorina,super za tlak,nek je dobar ...ma,mene ti stalno nekaj bolucka,stavila sam se na ignore ,knjige još nisam sve zamotala,svaki dan zamotam par komada .Do škole budem... Spužva, za curku,nek je ona živahna ...same žene oko mojeg muškića,valjda bu tak i u životu . Test sa sodom ti je za predviđanje spola,znači ujutro se popiškiš u čašu,u drugu čašu staviš 2 žličice sode bikarbone i na nju uliješ svoj urin.Ako se pjeni i idu mjehurići onak ko na pivi,onda je dečko,ak se niš ne događa,onda je cura... Kao što sam jučer napisala-ja jučer ponovila i apsolutno se niš ne događa,a moja cura ima jajčeka Ostale,di ste?Kak ste?
|
|
RE: Zimske bebe 2015/2016 30.8.2015 9:32:54
|
|
|
|
danery
|
IZVORNA PORUKA: lidac0605 Jutro cure Slabo mi vas tu ... Test sa sodom ti je za predviđanje spola,znači ujutro se popiškiš u čašu,u drugu čašu staviš 2 žličice sode bikarbone i na nju uliješ svoj urin.Ako se pjeni i idu mjehurići onak ko na pivi,onda je dečko,ak se niš ne događa,onda je cura... Kao što sam jučer napisala-ja jučer ponovila i apsolutno se niš ne događa,a moja cura ima jajčeka Ostale,di ste?Kak ste? ajme ismijah se za dobar dan,hahaha lidac,znas ti onu....moj mali je opasan....i pije pivo bez pjene....ne znam ja,kako je krenuo frajerisat već sad,moraš ćeš u dobru metlu investirat da rastjeraš udavače
|
|
RE: Zimske bebe 2015/2016 30.8.2015 10:12:13
|
|
|
|
perlica55
|
Hej curke, dobro jutro... Slabo sam spavala, nisam se mogla namjestiti, tak da mi je i danas bad day... Neću kvariti dobru atmosferu na temi, pa vas pozdravljam.... Držite nam fige da sve bude dobro sutra i prekosutra, pa ću odahnuti u utorak... Čuvajte se i mazite buše
|
|
RE: Zimske bebe 2015/2016 30.8.2015 16:10:24
|
|
|
|
SpužvaBobica
|
Evo mene... Budem probala sad koji dan onda sodu zmiksati pa bas da vidimo haha.. Bas me zanima kaj bu pokazalo. Malo sam jos skepticna jer ovi nasi ginici cesto znaju fulati spol ali i ja imam osjecaj da bu cura pa valjda ce ostati tako do kraja. Kako su vase bebice? Moja sve vise i vise plese, ima neki svoj ritam uvijek oko 16,17h ima seriju udaraca, i vec par dana oko pet ujutro isto kad krene nema mira haha. Ali neka, sam nek raste i zabavlja se.
|
|
|
|
RE: Zimske bebe 2015/2016 30.8.2015 16:25:21
|
|
|
|
lidac0605
|
Obavezno javi rezultat,baš me zanima dal će ti točno pokazat meni očito nije... Moj dečko isto ujutro nakon kaj se najedem se krene ludirat i navečer najviše,kad legnem pred tv...ponekad me po noći probudi,kad se tipa okrenem pa bubne ono jedanput-dvaput,tek tolko da pokaže da sam ga uznemirila ...čekam da malo prestane malo ova vrućina,pa idem poslije 6 s juniorom malo na igralište
< Poruku je uredio lidac0605 -- 30.8.2015 16:27:18 >
|
|
RE: Zimske bebe 2015/2016 30.8.2015 18:33:58
|
|
|
|
Kazimira
|
helooo Evo mene...jedva došla sebi Jučer mi je bio , napravila kolač, ispekla 3 pizze i onda navečer išli u svadbu, izdržali s klincima do ponoći (oni bi još, ali ja nemrem )....danas još dremnula s nijma...uf... Bušica postojana.....bajdvej, mladenka sa svadbe ima tremin 1 dan poslije mene i ravna ko daska Perlice nadam se da bu sve ok na kontroli s tatom i da će te i dalje bezbrižno papati mamine ručkove i čoriti u duetu, a uskoro i utz pojačanje Jeste vi primijetili neke druge promjene na sebi...ja recimo nikada nisam bila smrdljivica....a sad za čas ispod ruku.....uh......hormoni valjda...užas.... Moja curka mala propričala u zadnje vrijeme.....u utorak vrtić...sad bu akcija...
|
|
RE: Zimske bebe 2015/2016 30.8.2015 20:27:58
|
|
|
|
lidac0605
|
Ooo,Kazić,fino si se ti nadelala onda jučer... A mladenka -ti si već razdelana kak i ja ,lako njoj bit ravna ko daska za curku i pričanje ,sad bu još više u vrtiću propričala...moj junior ti do 2 i pol god nije skoro niš pričal,samo po 2 slova od riječi i sa strahom sam ga dala u vrtić jer sam znala da ga niko ne bu niš kužil tam...i nakon mjesec dana mali je pričal ko verglec kaj sila dela
|
|
RE: Zimske bebe 2015/2016 31.8.2015 9:09:36
|
|
|
|
lidac0605
|
Jutro,zimske ! Perlice,držim fige da sve prođe dobro sa pretragama i bez puno stresiranja ! Da čujem,ko je sve piškio na sodu bikarbonu ... Ja budna od pol 7,opće nisam nekak mogla spavat,te mi vruće,te se ne mogu namjestit...za krepat!Danas moram nazvat endokrinologa,vraća se sa godišnjeg danas,da mu javim nalaze one kaj sam izvadila prije 2 tjedana,baš me zanima kaj bu reko... Kod mene danas kuhani štrukli na repertoaru za ručak Di ste sve?
|
|
RE: Zimske bebe 2015/2016 31.8.2015 9:19:24
|
|
|
|
danery
|
ccc.lidac,zar samo strukli?a salata od luka
|
|
RE: Zimske bebe 2015/2016 31.8.2015 9:25:58
|
|
|
|
SpužvaBobica
|
Helllllo, ja sam evo od jutra u radovima. Ribam fleke od krecenja po parketu i smirglali smo vrata i stokove i farbali, a jos nas pola stana ceka, grrr.. Jedva cekam da to dovedemo u red. I evo piskila ja na sodu i nemam pojma, to kod mene nesto nedefinirano. Malo se zamutilo ali nije se zapjenilo bas, zgleda da se jos premislja jel bu cura ili decko . Ja cu danas speci lagano meseko i blitvu ili kelj na prilog, moram jos u ducan pa sta mi se vec svidi. Sto se promjena na tjelu tice osim trbuha nista extra. Nekad pristici poizbijaju ali nista strasno. I kosa mi je neka bljak..svima se proljepsa meni ne haha. Uzivajte zene, najavljuju i zahladenje krajem tjedna do tad cemo nekak izdrzat.
|
|
|
|
RE: Zimske bebe 2015/2016 31.8.2015 9:45:31
|
|
|
|
lidac0605
|
Danery,luk se podrazumjeva-doručak,ručak i večera
|
|
RE: Zimske bebe 2015/2016 31.8.2015 9:52:16
|
|
|
|
hipo
|
Jutro zimske, samo da kažem kako je meni bilo sa soda testom. Radila sam dva puta u razmaku od par dana. Jednom se pjenilo, drugi put nije , nosim curicu
|
|
RE: Zimske bebe 2015/2016 31.8.2015 12:02:33
|
|
|
|
Jezic123
|
Hej trudnice Evo da se I ja javim. Bila sa svojima u slavoniji, pa nisamimala signals da se javim. Pregled je u petak prosao super.zatvorena I nema nigdje nikakvih upala to me bitno Dana's za rucak kuham jecmenu kasu malo za promjenu
|
|
|
|
RE: Zimske bebe 2015/2016 31.8.2015 12:04:30
|
|
|
|
Jezic123
|
Gorina zeko je jos ziv I raste. Pustimo ga malo po dvoristu I tako.
|
|
|
|
RE: Zimske bebe 2015/2016 31.8.2015 12:07:54
|
|
|
|
Jezic123
|
Hej kazimira idemo uglavnom u Novsku. Moj sljedeci ipregled he 24.9. , a za uzv vam javim kada he opet
|
|
|
|
RE: Zimske bebe 2015/2016 31.8.2015 13:10:19
|
|
|
|
lidac0605
|
PREGLEDI RUJAN perlica55 - četvrtak,03.09. Gorina - petak,11.09. MayaZg - ponedjeljak,14.09. Kazimira - utorak,15.09. lidac0605 - četvrtak,17.09. baby20 - četvrtak,24.09. Jezic123 - četvrtak,24.09.
|
|
RE: Zimske bebe 2015/2016 31.8.2015 17:24:22
|
|
|
|
lidac0605
|
Evo konačno došla ja do svog doktora Eutirox i dalje ista shema Siofor 3x 500 i u 11.mjesecu kontrola samo TSH Di ste sve po ovoj vrućini ?
|
|
RE: Zimske bebe 2015/2016 31.8.2015 18:30:37
|
|
|
|
perlica55
|
Hej curke, tek maloprije stigla doma....Hvala od srca na podršci... Nalazi nisu loši, al na žalost nisu ni baš dobri... CRP mu je 150, nekakav upalni proces u tijelu, al ne znaju gdje ni što.... Tempice nema, bubrezi ga ne bole, mokraća uredna, jedino kaj zadnja dva tjedna ima jake bolove u zglobovima desne ruke, pa ni sam dr ne zna dal taj CRP može biti tolki Lidac ti si medicinarka, dal misliš da zbog ogromnog CRPa, bez obzira kaj nema simptoma upale, treba uzeti antibiotik širokog spektra??? Sorry kaj zachatavam temu.... Niš nisam čitala Budem prekosutra
|
|
RE: Zimske bebe 2015/2016 31.8.2015 18:53:30
|
|
|
|
lidac0605
|
CRP mu može bit povišen i zbog tih zglobova jer on samo pokazuje da je prisutna neka upala u organizmu,to mogu bit i reumatske upale ne samo one koje zahtijevaju antibiotik...ako ima tak jake bolove u zglobovima ruke,trebao bi recimo par dana redovito piti(2-3x dnevno u pravičnim razmacima) neki antireumatik,tipa Brufen,Voltaren,Ketonal i sl.,pni imaju i protuupalno djelovanje,i taj CRP bi trebao kroz par dana past,jer CRP brzo raste i brzo pada za razliku od recimo sedimentacije.
< Poruku je uredio lidac0605 -- 31.8.2015 18:55:03 >
|
|
RE: Zimske bebe 2015/2016 31.8.2015 20:32:12
|
|
|
|
perlica55
|
Lidac hvala ti na info, međutim stari ima kronično zatajenje bubrega pa ne smije ništa od antireumatika uzimati... Uzima sada pol Zaldiara pred spavanje...
|
|
RE: Zimske bebe 2015/2016 1.9.2015 9:06:01
|
|
|
|
lidac0605
|
Jutro,cure Eto ga,napišem cijelu štoriju i izbaci me ... Perlice,a bemu miša,da onda mora oprezno s lijekovima...a da posjetite fizijatra radi te ruke?Uglavnom CRP mu može biti takav i od toga,ne mora nužno bit bakterija u pitanju,a pit na paf anibiotik sa renalnom insuficijencijom i nije baš najbolja ideja...recimo mm kad je imao sarkoidozu 2007.(to je autoimuna bolest,vrlo rijetka),imao je CRP 300... Držim fige da brzo nađete riješenje ...javi novosti... Ostale curke,di ste,kak ste? Mene jučer popodne sve nekaj bolilo i boluckalo,te tipa laganih menstrualnih bolova,te ligamenti maternice,čas jedan čas drugi,valjda opet neko širenje i rastezanje...danas zasad je ok...moj dečko me noćas probudio,kak si stavljam ispod trbuha jastuk,baš se tu gurao di je jastuk tolko da sam se zbudila i morala se okrenut da dam gazdi mjesta Danas kuham musaku od blitve ...i moram motat knjige,još nisam gotova
|
Anketa
Mlijeko.
Admin
Nakon godinu dana, koje je mlijeko zdravije dati dijetetu:
Oznake
Sve najbolje!
Nekoliko korisnica i korisnika koji danas slave rođendan:
Čestitamo!