|      
Želiš odustati?
Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s posljedicama.
Ukoliko potvrdiš odustajanje na tvoje ćemo osobno računalo postaviti cookie kako bismo te pri dolasku na portal tijekom natjecanja od 17.-23.12., prepoznali i omogućili ti nesmetano korištenje portala, bez prikazivanja ikona sponzora odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, morat ćemo ti oduzeti sve prikupljene bodove. Odustajanjem, nažalost, gubiš i pravo na osvojene nagrade.

Želiš li još uvijek odustati?
Korisnici na ovoj temi: nitko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  2 3 4 5 [6]
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: AIH-inseminacija
26.10.2016 16:40:55   
Anoniman
Pozdrav. Nova sam ovdje. Valjda ce bit odgovora. Idem na prvu inseminaciju kod dr. Sparca u Splitu. Nakon 2 god pokusavanja, svih urednih nalaza, propuhivanja ne ide pa ne ide. Zanima me da li je nedavno netko bio na inseminaciji kod dr Sparca i kako je proslo?

(Odgovor članu daxy)
  Neposredna veza do poruke: 126
25.1.2020 15:43:28   
anna90
Pozdrav cure..pišem nadajući se da će netko ovo pročitati..prošlo je 4 god..tema nije aktivna bas :D Išla sam na iui prvi put 18.1..sad sam u ovim tjednima čekanja. Inače ja i muž imamo idioptasku dijagnozu već 8 god.apsolutno je sve savršeno..sad imam 30 god muž 37. Nadam se da će mi netko pružiti podršku i posjetiti ovu temuuser posted image

(Odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 127
27.1.2020 14:48:38   
belina
Pozdrav! Naravno da ce te podrzati svaka koja ovo procita. Ima nas tu puuno koje smo prolazile sto i ti i na kraju dosle do svojih bebica. Neke preko inseminacije, ja osobno preko AIH-a. Toliko duugo vec radite na bebici, ako vidis da ti IUI ne ide, nemoj puno puta ponavljat, kreni odmah dalje. Sad mi je jedna kolegica nakon 6 godina idiopatske neplodnosti, otisla na postupak i odmah prvi uspije. Tko zna gdje je zapelo, hvala bogu, doktori ce malo pogurat. Ne posustaj, glavu gore i javi rezultate!

(Odgovor članu anna90)
Neposredna veza do poruke: 128
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  2 3 4 5 [6]
Stranica: <<   < Prethodna stranica  2 3 4 5 [6]
Idi na:

Anketa

Mazne bebe.
пеперутка16

Da li vaše bebe (6-12mes) vole da se maze? Moja ni da čuje, samo me odguruje, penje se po meni, čupa,... neće čak ni da se nosi, samo gleda da zbriše. Bas mi je to čudno.. Kakve su vaše?

Oznake

Sve najbolje!

Nekoliko korisnica i korisnika koji danas slave rođendan:

Čestitamo!