|      
Želiš odustati?
Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s posljedicama.
Ukoliko potvrdiš odustajanje na tvoje ćemo osobno računalo postaviti cookie kako bismo te pri dolasku na portal tijekom natjecanja od 17.-23.12., prepoznali i omogućili ti nesmetano korištenje portala, bez prikazivanja ikona sponzora odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, morat ćemo ti oduzeti sve prikupljene bodove. Odustajanjem, nažalost, gubiš i pravo na osvojene nagrade.

Želiš li još uvijek odustati?
Ringeraja.hr koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: nitko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  2 3 4 5 [6]
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: AIH-inseminacija
26.10.2016 16:40:55   
Anoniman
Pozdrav. Nova sam ovdje. Valjda ce bit odgovora. Idem na prvu inseminaciju kod dr. Sparca u Splitu. Nakon 2 god pokusavanja, svih urednih nalaza, propuhivanja ne ide pa ne ide. Zanima me da li je nedavno netko bio na inseminaciji kod dr Sparca i kako je proslo?

(Odgovor članu daxy)
  Neposredna veza do poruke: 126
   RE: AIH-inseminacija
25.1.2020 15:43:28   
anna90
Pozdrav cure..pišem nadajući se da će netko ovo pročitati..prošlo je 4 god..tema nije aktivna bas :D Išla sam na iui prvi put 18.1..sad sam u ovim tjednima čekanja. Inače ja i muž imamo idioptasku dijagnozu već 8 god.apsolutno je sve savršeno..sad imam 30 god muž 37. Nadam se da će mi netko pružiti podršku i posjetiti ovu temuuser posted image

(Odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 127
   RE: AIH-inseminacija
27.1.2020 14:48:38   
belina
Pozdrav! Naravno da ce te podrzati svaka koja ovo procita. Ima nas tu puuno koje smo prolazile sto i ti i na kraju dosle do svojih bebica. Neke preko inseminacije, ja osobno preko AIH-a. Toliko duugo vec radite na bebici, ako vidis da ti IUI ne ide, nemoj puno puta ponavljat, kreni odmah dalje. Sad mi je jedna kolegica nakon 6 godina idiopatske neplodnosti, otisla na postupak i odmah prvi uspije. Tko zna gdje je zapelo, hvala bogu, doktori ce malo pogurat. Ne posustaj, glavu gore i javi rezultate!

(Odgovor članu anna90)
Neposredna veza do poruke: 128
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  2 3 4 5 [6]
Stranica: <<   < Prethodna stranica  2 3 4 5 [6]
Idi na:







Anketa

Trudnoća.
пеперутка16

Koji vam se dio trudnoće najviše svidio ili najlakše?

Oznake

Sve najbolje!

Nekoliko korisnica i korisnika koji danas slave rođendan:

Čestitamo!