Bucika001
|
draga kisica ja ti imam punooooooooo viska....gle,ne znam sta da ti kazem...svaki je organizam za sebe,nekome ne smeta,a mozda bas meni smeta....to ne mozemo znati...a ja tesku borbu vodim sa kilama... ika draga jakoooooo mi je zao,ali eto,abrem otprilike znas kada ces dobiti svoju drugu priliku,mene je strah da je necu ni imati... ljubim te i zelim ti malog sto prije u rukama!!! cecilija mila,ja ti od srca zelim da sve bude u redu,nadam se da ce tvoja bebica ostati u busi i da cete se ti tvoj muzic brzo radovati novoj prinovi!!! cure kojima je dosla vjestica jako mi je zao,a ostatku na listi zelim ogromne plusice,ljubim vas sve zajednoooo!!!!!! drage moje ja sam vam u glavi jako lose...imam kredit,za auto i sada ne znam sta bi...luda sammm....mogla bi ga prodati da zatvorim kredit,ali postoji mogucnost da se pocetkom iduce god vratim na posao,ako se vratim,a prodam auto,necu imati kako putovati...k tomu me ta kilaza ubija,toliko sam nesretna radi toga....a i bebica nam nikako ne stize,sto me najvise boli.... znam da je off topic,ali moram se nekome izjadati...mm samo vice da dignem glavu dace biti bolje...ali ja nisam takva,ja postavljam milijon pitanja,kako,zasto,kada,koliko....luda saaaaaaaaammmm....