|      
Želiš odustati?
Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s posljedicama.
Ukoliko potvrdiš odustajanje na tvoje ćemo osobno računalo postaviti cookie kako bismo te pri dolasku na portal tijekom natjecanja od 17.-23.12., prepoznali i omogućili ti nesmetano korištenje portala, bez prikazivanja ikona sponzora odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, morat ćemo ti oduzeti sve prikupljene bodove. Odustajanjem, nažalost, gubiš i pravo na osvojene nagrade.

Želiš li još uvijek odustati?
Ringeraja.hr koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: nitko
  Odštampaj
Stranica: [1]
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   kako protiv ojeda na bedrima?
16.6.2013 9:54:22   
Sunshine28
sigurno ima netko koga muci ovaj problem...

iako sam sada manje-vise ok sa kilazom na unutarnjoj strani bedara mi se na jednom dijelu trlja koza kada nosim haljine i suknje, i to jakoooo pece, izkacu pristevi, muka ziva! ukratno - najgori ojed...
a kako je postalo vruce ja bi rado nosila moje kratke, lagane haljine a ne znam kako da ovo izbjegnem...
talk iliti baby puder ne pomaze....ako obucem stzne hlačice ili kratke hlačice obične ispod haljine vruce mi je i dalje...
nemam pojma sta da radimuser posted image

kao da se sjecam da mi je nekada davno netko spominjao neke kratke hlacice od mrezice (navodno da ima u boji koze) koje sprijecavaju to trljanje, a prozracne su, idealne za ljetne haljine...

jer zna netko jer toga ima, gdje?
Neposredna veza do poruke: 1
   RE: kako protiv ojeda na bedrima?
16.6.2013 10:56:53   
mišica 666
meni puder pomaže. ali nanesem ga na čistu kožu netom prije oblačenja haljine ili suknje i dosad nisam imala nekih strašnih ojeda

16.06.2004.

28.06.2010. !!!!

Prije nego što prijeđeš ulicu uhvati me za ruku. Život je ono što ti se dešava dok ti razmišljaš o drugim stvarima.

(Odgovor članu Sunshine28)
Neposredna veza do poruke: 2
16.6.2013 11:41:36   
ikica84
meni pomaze baby puder,stavljam ljeti i ispod pazuha,ispod grudi i na preponama.nemam nikakvih problema!

ANDREJ 02.01.2010.
VIKTOR 24.09.2011.
mamine srece najveceeeeeee!!!!

(Odgovor članu mišica 666)
Neposredna veza do poruke: 3
16.6.2013 14:23:39   
Sunshine28
jer mi mozete detaljno objasniti postupak stavljanja pudera, ocito onda ja nesto radim krivo user posted image

I + G = E & L

(Odgovor članu ikica84)
Neposredna veza do poruke: 4
16.6.2013 15:29:28   
mišica 666
puder i niakve kreme i losioni ne idu skupa jer se pore začepe. ja obično na čistu kožu obilno stavim puder i to je to. stvarno dosad nisam imala nekih problema s ojedima. doduše primjetila sam da mi je ugodnije u širim haljinama nego u užim.

16.06.2004.

28.06.2010. !!!!

Prije nego što prijeđeš ulicu uhvati me za ruku. Život je ono što ti se dešava dok ti razmišljaš o drugim stvarima.

Neposredna veza do poruke: 5
16.6.2013 15:30:13   
mišica 666
i kožu moraš dobro osušiti

16.06.2004.

28.06.2010. !!!!

Neposredna veza do poruke: 6
17.6.2013 13:38:21   
Sunshine28
pod rizikom da zvucim glupo user posted image

dakle na suhe ruke istresem puder i onda ga tako nanesem na suho kriticno podrucje na bedrima? obicni puder za bebe bilo koji?

u sustini puder ce sprijeciti znojenje i osigurati da koza bude glatka? i to dvoje sprijecava ojed?

I + G = E & L

Neposredna veza do poruke: 7
18.6.2013 15:30:56   
mišica 666
tako je i ne zvučiš glupo ne brini. user posted image

16.06.2004.

28.06.2010. !!!!

Neposredna veza do poruke: 8
19.6.2013 0:35:33   
sretnaz
nemam taj problem, ali mi je palo na pamet... da li bi mogla mast za bebinu guzu? naravno bez pudera. Ili kantarionovo ulje.

N.... 6.09.2012. 3860 g, 53 cm
K... 24.06.2014. 3250 g, 47 cm

Neposredna veza do poruke: 9
2.7.2013 13:09:01   
Sunshine28
evo stavila ja taj baby puder tocno prema uputama, dakle prvo ga istresla na suhe ruke, a onda stavila na suhu unutarnju stranu bedara, i bilo je ok nekih pola sata, i onda sam vec osjetila lagno trenje koje mi izaziva ojed...user posted image
ne kuzim kako to vama funkcionira...stvarno se sada osjecam kao idiot user posted image

I + G = E & L

(Odgovor članu sretnaz)
Neposredna veza do poruke: 10
2.7.2013 13:22:35   
MaTana
Puder pomaze kratkorocno, znaci nisi idiotuser posted image user posted image user posted image , a i smirit ce ieitaciju, od svih tehnika meni je pomogla jedna jedina, izbjegavat haljine...
nedavno sam razmisljala da pokusam otkinuti gornji dio najlonki... nisam jos isprobala

princeza br.1 - 18.11.2008,
princeza br.2 - 16.04.2013

Neposredna veza do poruke: 11
2.7.2013 16:08:23   
Sunshine28
znaci vracam se na stezne hlačice user posted image

I + G = E & L

(Odgovor članu MaTana)
Neposredna veza do poruke: 12
Stranica:   [1]
Stranica: [1]
Idi na:

Anketa

Drugo dijete
njanja

na 2. dijete ste se odlucili (kada i zašto):

kada je prvo bilo dovoljno samostalno da se mozemo posvetiti drugome (49%)

desilo nam se (19%)

kada smo muž i ja shvatili nam nam još netko fali da bismo bili potpuni (24%)

kada smo mm i ja bili u krizi pa je to bio izlaz (7%)

Broj svih glasova: 98

Hvala na glasovima. Glasovala/glasovao si već na svim aktualnim anketama. Možeš napraviti svoju anketu!

Oznake

Sve najbolje!

Nekoliko korisnica i korisnika koji danas slave rođendan:

Čestitamo!