Ringeraja.hr koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
|
Korisnici na ovoj temi: nitko
|
|
 | Stranica: [1] |
Korisnik | |
|
|
RE: Bakterije u trudnoci... 15.3.2013 14:27:01
|
|
|
|
MaTana
|
Nisam valjda jedina sa ovim gremlinima
|
|
|
RE: Bakterije u trudnoci... 15.3.2013 14:39:52
|
|
|
|
CallamityJane
|
Imala sam jednom bakteriju ali nisam bila trudna, i jako sam je se brzo rijesila.. Nisam sigurna kako to ide sa trudnocom Vjerujem da ce doktor naci odgovarajuci antibiotik za tebe
|
|
|
|
|
RE: Bakterije u trudnoci... 15.3.2013 14:41:58
|
|
|
|
Tanjica Tanja
|
I ja se isto nadam, postoje i oni koji nisu na bazi pencilina baš za alergičare. Ne brini bit će sve ok
|
|
|
RE: Bakterije u trudnoci... 15.3.2013 14:42:43
|
|
|
|
seraphyme
|
a vjerovatno ćeš dobiti sumamed ili nešto cefalosporinsko.... nije dobro imati bakterije jer mogu izazvati pobačaj ili prijevremeni porod ako se ne liječe, a djeca znaju imati povišene leukocite i crp pa završe na antibioticima. nemaš brige, začas ćeš to riješiti
|
|
|
RE: Bakterije u trudnoci... 15.3.2013 14:59:56
|
|
|
|
sarah_zg
|
Ja sam imala na kraju 1. trudnoće i dobila sam Amoxil i sve ok. Ne brini se, bolje da to liječiš, nego da izazove neke probleme.
|
|
|
RE: Bakterije u trudnoci... 15.3.2013 17:06:54
|
|
|
|
ivana1112
|
Ja sam imala betahemolitički streptokok, isto sam alergična na peniciin. Iskreno ne sjećam se atb koji sam dobila, al znam da sam ga 2 puta pila, jer nakon 1. puta nisam "ubila" streptokok. S obzirom da je dosta zeznuta ta stvar, i da postoji mogućnost da ga dijete udahne pri porodu, pa su onda problemi s upalom pluća u novorođenčadi itd., na samom porodu prije nego su mi vodenjak probušili dobila sam na venu još antibiotik, za zaštitu bebice! I sve je bilo u redu
|
|
|
RE: Bakterije u trudnoci... 15.3.2013 17:15:33
|
|
|
|
MaTana
|
Hvala cure, sad sam malo mirnija, nikad nisam imal problema ni sa gljivicama ni bakterijama, tako da mi je ovo totalni šok... A i guglala sam i naravno umrla od straha, dijete pri porodu moze dobit upalu pluca... sad kad vidim da to nije nista neuobicajeno lakse mi je... dr. mi je radio danas ujutro, ali u pon ga odmah zovem da vidim sto dalje...
|
|
|
RE: Bakterije u trudnoci... 16.3.2013 17:51:07
|
|
|
|
kisica
|
Imala sam sve i svašta, ali to ne.Nadam se da će se to riješiti brzo.
|
|
|
|
 | Stranica: [1] |
Anketa
kakvi su vam susjedi?Bebač i japitanje je usmjereno prvenstveno na buku koju stvaraju....izvrsni (
29%)

dobri (
30%)

podnošljivi (
27%)

katastrofa,dođe mi da se odselim.... (
14%)
Broj svih glasova: 77Hvala na glasovima. Glasovala/glasovao si već na svim aktualnim anketama. Možeš napraviti
svoju anketu!
Oznake
Sve najbolje!
Nekoliko korisnica i korisnika koji danas slave rođendan:
Čestitamo!