Ringeraja.hr koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: nitko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: Kakva dječja kolica imate? 16.12.2013 8:16:12
|
|
|
|
leot
|
ja imam britaxice, Č Č KOLKA IM JE CIIJENA?
|
|
RE: Kakva dječja kolica imate? 22.12.2013 16:42:37
|
|
|
|
L.A.
|
Mi imamo ABC design Cobru, iznimno lagana, lako sklopljiva i praktična. Na putu je druga beba koja će koristiti ista kolica jer na ovima gotovo nema traga korištenja..a ukoliko koristite maxi cosi autosjedalicu, pomoću adaptera mogu se spojiti na kolica i nije potrebno voziti košaru okolo :)
|
|
|
|
RE: Kakva dječja kolica imate? 28.2.2014 18:00:23
|
|
|
|
Kate1980
|
Mi imamo Origami kolica ( 4 moms ). www.pikolin.si Malo su skupa ali su odlicnaaaa!!!! Sklapljanje na klik je
|
|
|
|
RE: Kakva dječja kolica imate? 23.3.2014 8:18:00
|
|
|
|
Pomalo
|
IZVORNA PORUKA: L.A. Mi imamo ABC design Cobru, iznimno lagana, lako sklopljiva i praktična. Na putu je druga beba koja će koristiti ista kolica jer na ovima gotovo nema traga korištenja..a ukoliko koristite maxi cosi autosjedalicu, pomoću adaptera mogu se spojiti na kolica i nije potrebno voziti košaru okolo :) Meni su Cobra super.. I bas smo ih gledali za uzeti, ali kad sam po forumu procitala da se ona prednja kocnica sama zakoci, pa treba kolica slati u servis ostala sam razocarana.. Kakva su tvoja iskustva sa tim kolom?
|
|
|
|
RE: Kakva dječja kolica imate? 10.7.2014 11:46:11
|
|
|
|
Kate1980
|
Mi imamo origami kolica i odusevljena sam a zanima me, dal je iko probao i Mamaroo ( luljacku ) od istog proizvajaca? Čini mi se prekrasna! Našla sam ju na netu na www.pikolin.si a i na nekoj španjolskoj stranici a tamo još više košta. Zna li ko dal ima i kod nas?
|
|
|
|
RE: Kakva dječja kolica imate? 2.10.2014 17:45:35
|
|
|
|
mariama
|
Pozdrav,nova sam ovdje. Prva mi je trudnoca i naravno sad treba puuunooo money , dali koja mama prodaje,poklanja bilo što za novorodencad? Za nove stvari se nema novaca
|
|
|
|
RE: Kakva dječja kolica imate? 5.12.2014 20:14:36
|
|
|
|
Tia00000
|
Krajnje nam je vrijeme da krenemo u nabavku novih kolica dok se još mogu kretati :-) Ima li neka preporuku? Iskustva?
|
|
|
|
RE: Kakva dječja kolica imate? 5.12.2014 21:17:41
|
|
|
|
buba m
|
Ja sam sasvim zadovoljna sa graco trokolicom, kupila sam ju preko njuškala za 1000 kn, uz kolica mi je trebala i košara za novorođenče koja preko njuškala dođe od 100 do 150 kn. Kolica nisu fensi, sportski stil sa oooogromnom košarom koja je nešto najbolje za obavit šoping sa bebačem...
|
|
RE: Kakva dječja kolica imate? 5.12.2014 23:34:55
|
|
|
|
Ela28
|
Kišobran kolica Jane Nanuq twin za blizance super su lagana i lako sklopiva
|
|
|
|
RE: Kakva dječja kolica imate? 8.12.2014 9:38:45
|
|
|
|
sorina
|
Peg perego pliko p3. stara već 4ipol godine . I super sam zadovoljna s njima.
|
|
RE: Kakva dječja kolica imate? 26.12.2014 11:44:08
|
|
|
|
Tia00000
|
Mi smo u fazi nabavke novih. Dvoumimo se izmedju peg perego I chicco.. 3u1
|
|
|
|
RE: Kakva dječja kolica imate? 28.12.2014 9:17:08
|
|
|
|
sorina
|
IZVORNA PORUKA: Tia00000 Mi smo u fazi nabavke novih. Dvoumimo se izmedju peg perego I chicco.. 3u1 Kad smo ih mi kupovali i ja sam se dvoumila između PP i chicco i na kraju sam ipak izabrala PP I nismo pozalili. Evo drugo dijete se vozi u njima i non stop su u pogonu i kao nova su. Nikakvih oštećenja nema. Čvrsta su lako se sklapaju,laka za upravljanje.... Jedina mana ima je što su dosta teška (kišobran dio oko 10kg). AS je dosta velika,kao i košara za novorođenče (navetta XL). Sve se lako sklapaju i rastavljaju. Svi dijelovi su perivi u perelici i što je najbitnije materijal je otporan i ne gubi boju. Sportski dio sam 10-ak puta oprala i uopće se ne vide tragovi..... Chicco mi je;u usporedbi s PP,djelovao krhko. A kolegica ih ima i njena su se sva rasklimala,a kupila ih je poslije mene. Najbolje odeš u trgovinu,zamoliš prodavačicu da ti pokaže oboja i provozaš ih malo,pa ćeš vidjeti koja će ti bolje "leći".
|
Anketa
Kada je vaše dijete prestalo koristiti bočicu?
пеперутка16
Moja mala ima 2 godine i koristi bočicu, u dilemi sam kako i kada je početi odvikavati od dojenja, pomozite mi.
Oznake
Sve najbolje!
Nekoliko korisnica i korisnika koji danas slave rođendan:
Čestitamo!