|      
Želiš odustati?
Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s posljedicama.
Ukoliko potvrdiš odustajanje na tvoje ćemo osobno računalo postaviti cookie kako bismo te pri dolasku na portal tijekom natjecanja od 17.-23.12., prepoznali i omogućili ti nesmetano korištenje portala, bez prikazivanja ikona sponzora odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, morat ćemo ti oduzeti sve prikupljene bodove. Odustajanjem, nažalost, gubiš i pravo na osvojene nagrade.

Želiš li još uvijek odustati?
Korisnici na ovoj temi: nitko
  Odštampaj
Stranica: [1]
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   Udarac u nos
6.5.2012 14:03:40   
Tratina
naime, moj malac je danas stvarno nezgodno pao. zapeo je za neku malu stepenicu i udrio licem u ogradu.
ograda ga je zakačila preko usta i nosa. gornja usna mu je porilično nateknuta a i lijeva strana nosa. iz lijeve nosnice mu je izašlo mrvicu krvi, više kao da se ogrebao ali nema ogrebotine...
e sad, bojim se jel možda slomio nos??? kako je to sve nateknuto, nos mu se malo nakrivio. plakao je nekih 10tak min, nakon toga se smirio ali ne da da mu čakam oko nosa. kad ga stisnem on izmakne glavu. vjerovatno ga boli i oteklina.
koji su simptomi slomljenog nosa kod djece? bi li mu pomodrili podočnjaci ili tako nešto?? dal da ga odmah vodim doktoru ili da sačekam da padne oteklina? trenutno mu se crveni mjesto udarca. vjerovatno će i poplaviti. stavljali smo mu hladne obloge.

< Poruku je uredio Zvonki -- 7.5.2012 7:46:31 >
Neposredna veza do poruke: 1
   RE: udarac u nos
6.5.2012 14:23:12   
ruwenzor
ja bih otišla, ak ništ drugo da se uvjerim da je sve ok i da se ne živciram puno
moj brat je slomio nos kad je bio malen, 2-3 god, sjećam se da mu je nosić bio nakrivljen, sve naotečeno, ali i dosta krvi user posted image
sretno i držim fige da nije ništa strašno user posted image

zvrkica frkica 26.05.2011. <3
smjehuljica 06.09.2013. <3

(Odgovor članu Tratina)
Neposredna veza do poruke: 2
6.5.2012 14:27:19   
ucitelj
iz iskustva kod slomljenog nosa jako tece krv a ti isto odi nek vide a za modrice oprobaj mu umazati magarina da vidis kako pomaze nece mu se podlit ispod okica modro i nemce imat otek vleliki smijesno ali pomaze
sretnno javi sta je bilo na kraju

<3 Moj anđeo Mihael dosao na svijet 31.07.2011.

(Odgovor članu ruwenzor)
Neposredna veza do poruke: 3
6.5.2012 17:14:19   
mala pcelica
ja sam slomila nos kad sam isla u 2 razred osnovne,teska drvena vrata su me udarila,ni kapi krvi mi nije islo,al svejedno imam "ukras" u vidu pozamašne kvrge na po nosa user posted image nisu me vodili kod dr,a da jesu mozda bi ga koliko toliko izravnali pa nebi bio ovakav.. ne znam sta da ti kazem ja bi ga svakako odvela...

(Odgovor članu ucitelj)
Neposredna veza do poruke: 4
6.5.2012 19:04:58   
Tratina
evo oteklina je već dosta splasnula. još malo su mu usne nateknute i lijeva strana nosa ali stvarno skroz malo. nema modrica ni podlijeva. crvenilo je skroz prošlo. malkice se još poznaje na obrazu. ono šta sam mislila da mu je bilo malo krvi iz nosa, ispalo je da je malena ogrebotina točno ispod nosnice. vidit ću sutra kakvo će bit stanje. ako i dalje bude otekline, odvest ću ga na kontrolu. on nosić trlja normalno. mislim da ga ni ne boli više.
joj, je šokove sa njim doživljavam...
hvala na savjetima.
p.s. to sa maslom redovito koristimo i pomaže!

(Odgovor članu mala pcelica)
Neposredna veza do poruke: 5
6.5.2012 22:06:30   
lilia
I ja sam čula da maslac pomaže. Sretno i da sutra bude još bolje.user posted image user posted image

Drekavac Mihael stigao 11.11.2010.

(Odgovor članu Tratina)
Neposredna veza do poruke: 6
8.5.2012 22:58:03   
Tratina
evo, drage žene, sa vam javim da je sve prošlo ok. mala krastica na usnama i jedna ispod nosa. oteklina je splasnula skroz, nema nikakvih modrica. nisam ga vodila u doktora, mislim da stvarno nema potrebe. pozdrav svima i hvala na savjetima.

(Odgovor članu lilia)
Neposredna veza do poruke: 7
8.5.2012 23:14:41   
mala pcelica
nek je sve dobro prošlo user posted image ja sam ti inače paničar pa bi ja već odavno bila kod dr user posted image user posted image

(Odgovor članu Tratina)
Neposredna veza do poruke: 8
Stranica:   [1]
Stranica: [1]
Idi na:

Anketa

Mobilni telefon.
пеперутка16

Da li ste zagovornik kupovine mobilnih telefona djeci od 2, 3, 4... godina?

Oznake

Sve najbolje!

Nekoliko korisnica i korisnika koji danas slave rođendan:

Čestitamo!