Ringeraja.hr koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
|
Korisnici na ovoj temi: nitko
|
|
 | Stranica: [1] |
Korisnik | |
|
|
RE: Combosov test pozitivan, rh0+ 24.4.2012 8:17:43
|
|
|
|
mala pcelica
|
pa zasto nisi pitala da ti sve objasne sta i kako je?! ako budes cekala da ti sami kazu nikad neces dočekati zato pitaj... nadam se da je sve ok,ja se ne razumijem u to...sretno
< Poruku je uredio anaxx -- 8.5.2012 11:24:46 >
|
|
|
|
|
RE: Combosov test pozitivan, rh0+ 24.4.2012 14:39:05
|
|
|
|
zxr
|
ma jesam ali oni samo gvore da se ja nebrinem da oni vode brigu o tome, ali danas sam išla po nalaz, a prije toga sam se dobro pripremila da znam što ću pitati. ako nepitaš ništa neće reć, ni sad mi nebi rekla da ja nisam postavljala pitanja,. odem po nalaza na transfuziju, kad ono pronašli antigen F u titrajima 1/4 naravno ništ ne kužim, tražim dr. i dođe i primi me u ambulantu i ovko: moja prva djevojčica je preuzela taj antigen od muža i prenjela na mene, i sad sam ja to razvila, sad su ga tek otkrili jer je počeo rast, nalaz za mj. dana i ja i mm i mala i onda ćemo odluliti šta dalje, ako ostane isti onda ok, ako na raste ovisi koliko naraste, ona predlaže aminocentozu i provjeru bebe ali tek dok vidimo količinu za mj. dana a možda i transfuziju u trudnoči, da dijete može razviti hemolitičku bolest ali nemora jer je antigen E da je D bilo bi kritično, ali nikad se ne znam. Odem kod gin. na kontrolu , ul. za vrh prsta , sve ok, i sad isto pitam i njega vezano za taj nalaz i isto on ispriča ali i kaže da on nikako nepreporuča transfuziju ni sad ni poslje poroda, nego prijevremeni porod i to u ZG, kaže da nemora ništa biti ali dijete može imati neke krvne probleme ( ne znam više koje nisam mogla zapamtit ) ali isto kao i dr. dok nevidimo nalaz za mj. dana ništa, kao onda u biti 30 tj. pa ćemo vidjeti hočemo odmah za ZG u bolnicu ili što, uglavnom nije dobro a može biti sve dobro. ja sam pozitivac inaće u životu i vjerujem da će biti sve ok, sad mi samo ostaje čekanje, i vjera u Boga da bude sve uredu. Ustvari nisu ludi ameri a i svi evropljani koji prije braka rade krvne pretrage da vide te podududarnosti, jer kao da smo prije znali moglo se možda ... a možda i ne.... ne znam, rijetko se događa ali ja sam inače fenomen. Sad će o meni pisati one svoje znanstvene radove, već su pisali kad sam sljepo crijevo operirala ( puklo operirali laporaskopski i ja preživjela prije 10 mj. čudo od žene ). eto. pa ti sad budi siguran da je sve ok i kad si pozitivna rh problemi.
< Poruku je uredio anaxx -- 8.5.2012 11:24:54 >
|
|
|
|
|
RE: Combosov test pozitivan, rh0+ 24.4.2012 21:39:49
|
|
|
|
mala pcelica
|
a joj bas mi je zao iskreno se nadam da ce to sve dobro zavrsiti .... javi nam se kad dobijes iduce nalaze ...
< Poruku je uredio anaxx -- 8.5.2012 11:25:10 >
|
|
|
|
|
RE: Combosov test pozitivan, rh0+ 25.4.2012 14:33:42
|
|
|
|
zxr
|
hvala, nadam se da će sve biti dobro.
< Poruku je uredio anaxx -- 8.5.2012 11:25:19 >
|
|
|
|
 | Stranica: [1] |
Anketa
Plastična kirurgijaZvonkiJeste li na sebi imali kakav zahvat kod plastičnog kirurga?Ne (
81%)

Da (
13%)

Kaj te briga Zvonki ;) (
6%)
Broj svih glasova: 119Hvala na glasovima. Glasovala/glasovao si već na svim aktualnim anketama. Možeš napraviti
svoju anketu!
Oznake
Sve najbolje!
Nekoliko korisnica i korisnika koji danas slave rođendan:
Čestitamo!