Korisnici na ovoj temi: nitko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: Moje tužno iskustvo... 9.8.2011 13:20:31
|
|
|
|
mala99
|
Joj draga, baš mi je žao. Teško je svakoj ženi kad joj se tako nešto desi, drži se , šaljemo ti puno . Samo da znaš mojoj se prijateljici isto desilo, za par mjeseci ponovo ostala trudna , evo sada je pred porod, čeka drugu bebicu.....
|
|
|
|
RE: Moje tužno iskustvo... 9.8.2011 14:40:52
|
|
|
|
modesty blaise
|
Cure moje drage, još jednom vam puno hvala na svim lijepim riječima i zagrljajima.....
Sebastian, 01.09.2010 ...I believe in pink... I believe in being strong when everything seems to be wrong...I believe in kissing, kissing a lot...I believe that tomorrow is another day...and...I believe in miracles...
|
|
|
|
RE: Moje tužno iskustvo... 10.8.2011 21:42:50
|
|
|
|
natalijax
|
tužno
|
|
|
|
RE: Moje tužno iskustvo... 10.8.2011 21:53:53
|
|
|
|
mm1209
|
ajme ja tek sad vidim vijest...modesty žao mi je jako, baš me to sad rastužilo. Ali zaista mi je drago da imaš dvoje djece i muža uz koje ćeš ovo razdoblje lakše prebroditi....S je malo dijete koje ti vjerujem svaki dan uljepšava svojim novim otkrićima tako da je i to pozitivno jer ćeš manje razmišljati o svemu što se dogodilo. Šaljem ti puno zagrljaja i želim ti puno sreće i zdravlja
|
|
|
|
RE: Moje tužno iskustvo... 15.8.2011 15:00:09
|
|
|
|
Tanjica Tanja
|
Tek sad vidim ovu tužnu temu ...drži se M...
|
|
RE: Moje tužno iskustvo... 15.8.2011 15:18:09
|
|
|
|
drugasrecica
|
|
|
RE: Moje tužno iskustvo... 18.8.2011 23:23:20
|
|
|
|
heda
|
joj... modesty i limunadice, tek sam sad vidjela... žao mi je što ste i vas dvije morale ući u ovu tužnu temu... meni se to sad dogodilo dva puta, missed ab i kiretaža, dva puta... ali... ipak su žene jači spol ... izdržati ćemo mi to i slijedeći će puta sve biti u redu i imati ćemo svoje
|
|
|
|
RE: Moje tužno iskustvo... 22.8.2011 18:15:36
|
|
|
|
Indy
|
|
|
RE: Moje tužno iskustvo... 21.9.2011 14:16:42
|
|
|
|
jana_1979
|
draga limunada, meni se isto dogodilo i jako sam bila sretna, nemam djece i jedva sam čekala. To što kažeš da ti se cijela ordinacija okrenula, meni je gin na drugom pregledu sa 6 tj 5 dana rekao da se plod ne vidi, da ga nema i ne čuje se srce, počela sam plakati odmah na stolu, pošla sam na još jedno mišljenje ali isto. Kiretaža je bila 30.08 i još se borim kao što svi trebamo , i još me strah ali se i nadam kao što svi trebamo. Suze mi često dolaze, imam dobre dane i one kada sam stalno na rubu i samo čekam kada će krenuti, skoro sam tri tjedna bila doma i sada radim jer sam se puno motala po kući i razmišljala. Sada se trudim biti što bolja iako stalno preispitujem kako se i što dogodilo, no to bi trebalo pustiti i krenuti dalje, moja je dijagnoza bila blighted ovum i nadam se da je više nikada neću iskusiti.
|
|
|
|
RE: Moje tužno iskustvo... 12.3.2013 12:15:42
|
|
|
|
kisica
|
Jako mi je žao. Ja sam svoju bebicu izgubila 8.8.2011.
|
|
|
|
RE: Moje tužno iskustvo... 12.3.2013 12:26:30
|
|
|
|
vandax
|
Svima kojima se to desilo žao mi je.
|
|
|
|
RE: Moje tužno iskustvo... 12.3.2013 12:29:15
|
|
|
|
Tanjica Tanja
|
|
Anketa
Mazne bebe.
пеперутка16
Da li vaše bebe (6-12mes) vole da se maze? Moja ni da čuje, samo me odguruje, penje se po meni, čupa,... neće čak ni da se nosi, samo gleda da zbriše. Bas mi je to čudno.. Kakve su vaše?
Oznake
Sve najbolje!
Nekoliko korisnica i korisnika koji danas slave rođendan:
Čestitamo!