|      
Želiš odustati?
Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s posljedicama.
Ukoliko potvrdiš odustajanje na tvoje ćemo osobno računalo postaviti cookie kako bismo te pri dolasku na portal tijekom natjecanja od 17.-23.12., prepoznali i omogućili ti nesmetano korištenje portala, bez prikazivanja ikona sponzora odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, morat ćemo ti oduzeti sve prikupljene bodove. Odustajanjem, nažalost, gubiš i pravo na osvojene nagrade.

Želiš li još uvijek odustati?
Ringeraja.hr koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: nitko
  Odštampaj
Stranica: [1]
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   curenje plodne vode?
17.4.2011 23:21:23   
INES88
Možda zvuči glupo al zanimame kako se to skuži,jer su mi gačice ima par dana stalno vlažne,skoro mokre,a možda samo beba radi pritisak na mjehur....

mamin frajer - 4god.

curica nam dolazi 15.06.2011
Neposredna veza do poruke: 1
   RE: curenje plodne vode?
18.4.2011 0:11:08   
sig
Joooooooooj Ines... ja ti nisam imala tih problema, vjerojatno ima cura koje jesu.. ali pretpostavljam da ti je to to. Ja bih na tvom mjestu posjetila ginekologa pogotovo ako su ti gačice često i dosta mokre. Sretno!! I da tvojim  malim user posted image  bude sve Ok!!

imam dvije ljepotice jedna ljepša od druge

(Odgovor članu INES88)
Neposredna veza do poruke: 2
18.4.2011 7:33:59   
Točkica28
Ja sam cijelu trudnoću imala jaaak iscjedak i promijenila bih po 5 gaćica, plodna voda je topla inače, ali ako sumnjaš gas doktoru.
sretnouser posted image

Točka do točke točkica...
11.10.2010.Šimac <3, 17.1.2013. Mini Šimac <3
Naše sve <3 <3

(Odgovor članu sig)
Neposredna veza do poruke: 3
18.4.2011 13:51:44   
Bebys
ines moguce je da je MOKRACA...

kada ti vodenjak tj. plodna voda krene...to je POPLAVA KOJA SE NE ZAUSTAVLJA..ne brini se..razlika je OGROMNA...user posted image

(Odgovor članu INES88)
Neposredna veza do poruke: 4
18.4.2011 13:59:24   
Marta j
Odi dr meni je nedavno bilo tako uvijek mokra i otisla sam na pregled i dr je vidio da mi je lagano curkala plodna voda i sada je tako al je rekao da nije nista opasno dok ide tako malo.
I da pijem dosta tekucine jer se tako plodna voda obnavlja i jednom tjedno mi je stavio pregled i za sada je sve ok.

Uzivam uz svoja tri musketira....

M&M-10.6.2006

Mate-11.05.2009

Antonio-29.6.2011

(Odgovor članu Bebys)
Neposredna veza do poruke: 5
18.4.2011 14:07:33   
INES88
Hvala na odgovorima,ma  znam ja kako je kad pukne vodenjak jer mi je u prvoj trudnoći puknuo. Nego me sad u ovoj posljednjih par dana zabrinjava to što sam stalno mokra pomalo,ali u toj mjeri da mi i gaće i gačice budu poprilično vlažne kao da se user posted image pomalo popiškim neznam kako bi to na pristojan način objasnila... idem na kontrolu za 2 dana pa ću pitat doktora iako mi od njega nema velike koristi,jer kad sam ga zadnji put pitala za to on je mene pitao što ja mislim jeli urin,ili plodna voda,mislim pa nisam ja išla za ginekologa jer da jesam nebi vas pitala ,e to mi je umalo došlo da mu rečem! ...iako i ja mislim da je najprije pritisak na mjehur ....

mamin frajer - 4god.

(Odgovor članu Bebys)
Neposredna veza do poruke: 6
18.4.2011 14:09:58   
INES88
marta jesi li otvorena ,ima li to veze s tim  laganim curenjem? e to imene tješi jer ako je plodna voda nije opasno curkanje u maloj mjeri jer se voda kažu obnavlja!

mamin frajer - 4god.

(Odgovor članu Marta j)
Neposredna veza do poruke: 7
19.4.2011 18:08:59   
Marta j
Ja sam vec otvorena vanjsko usce 4cm.
Tako je isto i meni i gace i gacice bi bile mokre sada mjenjam ulozak svako malo.

Uzivam uz svoja tri musketira....

M&M-10.6.2006

Mate-11.05.2009

Antonio-29.6.2011

(Odgovor članu INES88)
Neposredna veza do poruke: 8
20.4.2011 15:10:14   
mlada mama
ja se nadam da ne palim kasno meni je curila plodna voda i kad sam došla na pregled dr. je skužio da je stvarno puno manje vode. Odi dr. opasno je to jer možeš lako pokupit neku infekciju

(Odgovor članu Marta j)
Neposredna veza do poruke: 9
20.4.2011 17:27:32   
INES88
bila sam danas ,reko je da ima manje plodne vodenego što bi trebalo biti,ali dok me gledao nije vidio da curi,pa mi je rekao da kupim neke posebne uloške u ljekarni koji pokazuju reakciju na plodnu vodu!

mamin frajer - 4god.

(Odgovor članu mlada mama)
Neposredna veza do poruke: 10
20.4.2011 21:01:47   
mamacita
ines & marta

U kojem ste vi tjednu trudnoce?

(Odgovor članu INES88)
Neposredna veza do poruke: 11
20.4.2011 21:08:21   
ELISABETH
Ja sam tražila te uloške ali ih u cilom Zadru ni jedna apoteka nije imala....
Nadam se da ćeš ih ti naći i da će curenje stati...
Meni je počela curkati voda u 35 tjednu ali su mi objasnili da je curka pukla samo jedan "džep" vode i ubrzo je stalo...
Nadam se da ćete izdržati do kraja user posted image user posted image

Ivona, 17.06.2009.

While we try to teach our children all about life, our children teach us what life is all about.
Angela Schwindt

(Odgovor članu mamacita)
Neposredna veza do poruke: 12
20.4.2011 21:57:03   
INES88
danas 32+1, e upravo i ja imam problem s kupnjom tih uložaka,gdje god pitam il nemaju ili prvi put čuju za to! ostalo mi još sutra pogledat,a ako ne zamolit ću bar mogu li mi ih naručiti ?!

mamin frajer - 4god.

(Odgovor članu ELISABETH)
Neposredna veza do poruke: 13
Stranica:   [1]
Stranica: [1]
Idi na:

Anketa

Dijete.
пеперутка16

Je li vam se ikada dogodilo da odrasla osoba, bliska ili ne, udari vaše dijete u vašoj prisutnosti i kako ste reagirali?

Oznake

Sve najbolje!

Nekoliko korisnica i korisnika koji danas slave rođendan:

Čestitamo!