|      
Želiš odustati?
Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s posljedicama.
Ukoliko potvrdiš odustajanje na tvoje ćemo osobno računalo postaviti cookie kako bismo te pri dolasku na portal tijekom natjecanja od 17.-23.12., prepoznali i omogućili ti nesmetano korištenje portala, bez prikazivanja ikona sponzora odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, morat ćemo ti oduzeti sve prikupljene bodove. Odustajanjem, nažalost, gubiš i pravo na osvojene nagrade.

Želiš li još uvijek odustati?
Korisnici na ovoj temi: nitko
  Odštampaj
Stranica: [1]
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   polimorfonulearni leukociti
11.4.2011 19:21:11   
sretnabeba4
trudna sam 35 tjedana, i na mikroskopskom preparatu uzorka obriska cervixa pronađeni su mi 8-10 polimorfonuklearni leukociti. Neznam dal imam razloga za zabrinutost, ali ako znate nešto  tome, ako koja ima sličan nalaz neka mi malo pojasn io čemu se radi. Kontrola mi je tek za 10 dana. Dal da čekam ili da odem ranijeuser posted image user posted image user posted image

Patrick//28.02.2001
Dominick//16.07.2002.
Hana//21.10.2003
Jan// 08.05.2011
Neposredna veza do poruke: 1
   RE: polimorfonulearni leukociti
12.4.2011 8:24:33   
Točkica28
ja nemam pojma ali sretno user posted image user posted image user posted image

Točka do točke točkica...
11.10.2010.Šimac <3, 17.1.2013. Mini Šimac <3
Naše sve <3 <3

(Odgovor članu sretnabeba4)
Neposredna veza do poruke: 2
   RE: polimorfonulearni leukociti
12.4.2011 8:43:39   
lidac0605
Polimorfonukleari su vrsta leukocita koji se nalaze u uzorcima uzetim sa mjesta akutne upale bilo gdje na tijelu...njihovo prisustvo znači da je tu prisutna upala jer je normalno da ih nema ili tipa 1-2...
Recimo ja imam stalno bhs u brisu cervixa ali bez polimorfonukleara i zato nikad ne dobijam nikakvu terapiju jer se ne smatra to upalom nego sam kolonizirana s tim i kod mene je to "domaća životinja"

"Children will not remember you for the material things you provided,but for the feeling that you cherished them"

(Odgovor članu Točkica28)
Neposredna veza do poruke: 3
Stranica:   [1]
Stranica: [1]
Idi na:

Anketa

pušite li?
MILLA

da,više od kutije dnevno (13%)

da,manje od kutije (26%)

ne,prestala sam (29%)

ne,nikad nisam pušila (32%)

Broj svih glasova: 167

Hvala na glasovima. Glasovala/glasovao si već na svim aktualnim anketama. Možeš napraviti svoju anketu!

Oznake

Sve najbolje!

Nekoliko korisnica i korisnika koji danas slave rođendan:

Čestitamo!