|      
Želiš odustati?
Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s posljedicama.
Ukoliko potvrdiš odustajanje na tvoje ćemo osobno računalo postaviti cookie kako bismo te pri dolasku na portal tijekom natjecanja od 17.-23.12., prepoznali i omogućili ti nesmetano korištenje portala, bez prikazivanja ikona sponzora odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, morat ćemo ti oduzeti sve prikupljene bodove. Odustajanjem, nažalost, gubiš i pravo na osvojene nagrade.

Želiš li još uvijek odustati?
Korisnici na ovoj temi: nitko
  Odštampaj
Stranica: [1]
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   naplata dugovanja
4.4.2011 16:39:55   
patka
curke, molim vas pomoc
da li neka od vas zna neku firmu/pojedinca koji se bavi naplatom dugovanja? ne zanima me na koji nacin naplacuje dugovanje (pa makar to bilo lomljenje kosti) zeljela bi samo da mene isplati umanjeno za proviziju a onda nek utjeruje pare koliko god i kako god hoce.

< Poruku je uredio patka -- 4.4.2011 16:40:34 >

u Krasu vise ne proizvode slatkise.....sav secer otisao za nasu Tanju (07.11.2010.)
Neposredna veza do poruke: 1
   RE: naplata dugovanja
4.4.2011 17:03:30   
patka
e da i da provizija nije veca od 40%

u Krasu vise ne proizvode slatkise.....sav secer otisao za nasu Tanju (07.11.2010.)

(Odgovor članu patka)
Neposredna veza do poruke: 2
4.4.2011 20:03:19   
ZVRK
ovisi za šta i tko ti duguje
moji za dugovanja prema firmi su se obratili odvjetniku

Život ponekad traži od nas više no što mislimo da možemo podnijeti.IPAK,vrijedi se potruditi!
zvrkić došao 17.06.2005.
zvrkica došla 08.12.2010.

(Odgovor članu patka)
Neposredna veza do poruke: 3
5.4.2011 11:07:53   
patka
dakle vec skoro godinu i pol cekamo da nam se vrati polog za stan, sve je vodjeno preko papira sto znaci da imam napismeno koliko treba vratiti....nemogu je tuziti jer je predugovor pa tako i raskid predugovora dala na svoju firmu u blokadi i da se tuzakam s njom dobit cu parnicu ali pare nikada jer sam 288 u redu cekanja

(Odgovor članu ZVRK)
Neposredna veza do poruke: 4
Stranica:   [1]
Stranica: [1]
Idi na:

Anketa

Mazne bebe.
пеперутка16

Da li vaše bebe (6-12mes) vole da se maze? Moja ni da čuje, samo me odguruje, penje se po meni, čupa,... neće čak ni da se nosi, samo gleda da zbriše. Bas mi je to čudno.. Kakve su vaše?

Oznake

Sve najbolje!

Nekoliko korisnica i korisnika koji danas slave rođendan:

Čestitamo!