|      
Želiš odustati?
Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s posljedicama.
Ukoliko potvrdiš odustajanje na tvoje ćemo osobno računalo postaviti cookie kako bismo te pri dolasku na portal tijekom natjecanja od 17.-23.12., prepoznali i omogućili ti nesmetano korištenje portala, bez prikazivanja ikona sponzora odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, morat ćemo ti oduzeti sve prikupljene bodove. Odustajanjem, nažalost, gubiš i pravo na osvojene nagrade.

Želiš li još uvijek odustati?
Korisnici na ovoj temi: nitko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  1 [2]
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Količina AD mlijeka???
3.6.2011 12:54:01   
srečica
moja beba ima 3 mjeseca i pojede najviše 100 ml. a prema uputama na kutiji od hrane to je malo za tu dob. jel netko još imao takav slučaj. malo pojede ali često svaka 2 sata.

(Odgovor članu mikasb)
Neposredna veza do poruke: 26
3.6.2011 13:14:51   
lilia
Ma neboj se dosta joj je. Evo malena od Nike je uvijek malo jela i zdrava beba je.
Ako normalno dobiva na težini i napreduje ne brini se.

Drekavac Mihael stigao 11.11.2010.

(Odgovor članu srečica)
Neposredna veza do poruke: 27
3.6.2011 16:19:23   
Točkica28
Moj uvijek pojede manje nego kaj piše

Točka do točke točkica...
11.10.2010.Šimac <3, 17.1.2013. Mini Šimac <3
Naše sve <3 <3

(Odgovor članu lilia)
Neposredna veza do poruke: 28
3.6.2011 20:50:11   
lavica81
i moja isto
IZVORNA PORUKA: Točkica28

Moj uvijek pojede manje nego kaj piše

Mara 04.10.2010. mamina i tatina princeza
Toni 08.07.2013. mamin i tatin princ

(Odgovor članu Točkica28)
Neposredna veza do poruke: 29
6.6.2011 8:33:31   
srečica
ma bitno je da nisu gladni i da dobivaju na težini. a da li uz adaptirano mlijeko dajete vodu i čaj i koliko često...

(Odgovor članu lavica81)
Neposredna veza do poruke: 30
6.6.2011 9:33:40   
modesty blaise
čak i uz Ad mlijeko nije potrebna veća količina tekućine..dakle ne treba dijete nalijevati ničim ak ne traži...
a za popijenu količinu mlijeka bitno je da dobiva na težini i da ti kroz dan popije približno za kilažu i dob u kojoj je...
neki jedu češće a manje a neki obrnutouser posted image

Sebastian, 01.09.2010

...I believe in pink... I believe in being strong when everything seems to be wrong...I believe in kissing, kissing a lot...I believe that tomorrow is another day...and...I believe in miracles...

(Odgovor članu srečica)
Neposredna veza do poruke: 31
10.6.2011 16:23:33   
Tanjica Tanja
Čitam pa sam se upitala....ja svojoj H dajem Bebimil 1, sad trenutno ima 5 do 6 obroka dnevno od kojih su 4 po 120 ml, a dva od 80 ml...meni se to nekako puno čini...ako joj ne dam 120 onda kmeči nakon dva sata od gladi. Inače jede svaka 4 sata. Ne znam procjeniti jel joj to puno? Inače ne bljucka baš previše.

Helena 11.05.2011. Mamina ljuba zuba!

(Odgovor članu modesty blaise)
Neposredna veza do poruke: 32
11.6.2011 0:46:08   
mayathebee
Tanjice zar ti nije ona još mala za 4 sata razmaka i 5 obroka? Moj je u to vrijeme jeo 90 ml svaka 3 sata po danu, po noći malo duži razmak, i imao je 7 obroka. A da joj daš manje obroke po danu, a ove velike za noć?

IVANO.... mamin i tatin draguljčić 06.01.2011.
ISSA..... mala naša palčica, mamina 'potica! 18.03.2014.

http://www.facebook.com/maja.cancar?ref=tn_tnmn#!/photo.php?v=2720553127823

(Odgovor članu Tanjica Tanja)
Neposredna veza do poruke: 33
11.6.2011 8:10:12   
Tanjica Tanja

Nekako sam se vodila prema preporučenim količinama na kutiji....ne znam ni sama više iskreno...njoj je 80 premalo, ogladni za cca 1,5 do 2 od te količine. Kroz dan mi se javlja stvarno svaka 4 sata za jelo...idem u petak na prvi pregled pa ću pitati doktoricu za mišljenje.

Helena 11.05.2011. Mamina ljuba zuba!

(Odgovor članu mayathebee)
Neposredna veza do poruke: 34
11.6.2011 8:24:14   
ema55
4 sata je OK za umjetno mlijeko. nije prevelik razmak. meni su jedino rekli da kad je na umjetnom da nije dobro ako jede prečesto, tj da je razmak ispod 3 sata, budući da se umjetno mlijeko sporije probavlja.

princezica mamina najdraža, i ljubav najveća:)-09.11.2009.

(Odgovor članu Tanjica Tanja)
Neposredna veza do poruke: 35
12.6.2011 10:01:42   
magdalenaa
ja svojoj R dajem 4 obroka mog izdojenog mlijeka ,a preko noći bebmil1 i to po 80ml, a mog popije 110ml,svaka 3h,ponekad ju nebudim da bi jela,pr,sinoć je spavala od ponoći jutros do pola 6,ma žao mi budit,jer onda bude sva  nervozna ,ovako se sama probudi da jede,gledam ju duže ostavit preko dana budnu tako da mi noću duže spava,

dogodila se ljubav za koju nikad nistae čuli.............

(Odgovor članu ema55)
Neposredna veza do poruke: 36
22.7.2011 8:08:39   
entinte
IZVORNA PORUKA: srečica

moja beba ima 3 mjeseca i pojede najviše 100 ml. a prema uputama na kutiji od hrane to je malo za tu dob. jel netko još imao takav slučaj. malo pojede ali često svaka 2 sata.

Moja bebica ima 3,5 mj i svaka 2,5 sata jede po 120 ml. Neće više tako da mislim da je to ok, on uzme koliko mu je potrebno a cijelu noć mi prespava user posted image

(Odgovor članu srečica)
Neposredna veza do poruke: 37
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  1 [2]
Stranica: <<   < Prethodna stranica  1 [2]
Idi na:

Anketa

Mazne bebe.
пеперутка16

Da li vaše bebe (6-12mes) vole da se maze? Moja ni da čuje, samo me odguruje, penje se po meni, čupa,... neće čak ni da se nosi, samo gleda da zbriše. Bas mi je to čudno.. Kakve su vaše?

Oznake

Sve najbolje!

Nekoliko korisnica i korisnika koji danas slave rođendan:

Čestitamo!