mayathebee -> Količina AD mlijeka??? (3.3.2011 10:53:47)
|
Pozz!! Trebam malu pomoć oko količine AD koju dajem Ivanu sad kad smo nažalost skroz prestali dojiti. Po mogučnosti ako netko ima iskustva sa Aptamil Comfortom, no nije uvijet. Znam da djeca često odskaću od onoga što piše na uputama, ali meni se čini da moj mali ipak malo previše klopa[image]http://www.ringeraja.hr/forum/smileys/smiley36.gif[/image] Do prije dva dana je sa svoja nepuna dva mjeseca jeo 150 vode i 5 žl. praha, nekad bi ga zavarala pa umjesto 120 vode i 4 žl. dala 140 vode i 4 ž.! Jučer i prekjučer je nakon svakog obroka uglavnom cendro ali bi ga u naručju uspijela smiriti i nekako na kratko uspavati, dok sinoć nije počeo histerično plakati nakon 2,5 sata od zadnje klope. Inaće jede svaka 4 sata! Razvukla sam ga sa kupanjem i dala mu dobrih 150 vode i 5 žl. i nakon toga je još vrištao, dobio je još 30 vode i 1 žl. i nakon toga zaspao ko top! Meni se 200 ml. obroka za dijete od jedva dva mjeseca čini malo previše, pogotovo kad mi između obroka stalno bljucka, pa me zanimaju vaša iskustva!!!
|
|
|
|