Korisnici na ovoj temi: nitko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: iscjedak u trudnoci 28.2.2011 12:43:38
|
|
|
|
Želja
|
to sa fenom mi je savjetovao jedan stari ginekolog koji je sada u mirovini, naravno ne smije se pretjerivati nego tek toliko se posuši i malo obriše ručnikom....ne znam ja sam ga poslušala jer neko sam vrijeme imala stalnih problema sa gljivicama, zadnje 3 godine je sve u redu da li je razlog zbog tog fena ne znam . pozdrav
|
|
|
|
RE: iscjedak u trudnoci 28.2.2011 13:11:00
|
|
|
|
emab
|
....možda i je...ma ko će njima znati, svaki od njih ima svoje mišljenje...najvažnije je da tebi djeluje. U jednom su se svi složili - bitno je da dolje ne bude vlažno i koristiti pamuk (dosta njih mi je i preporučilo kantarionovo ulje iliti ulje gospine trave). Očito da si treba svaka od nas pogoditi ono što njoj paše
|
|
RE: iscjedak u trudnoci 28.2.2011 15:24:51
|
|
|
|
Teddy Bear
|
Drage moje...meni papa test nije u redu, sumnja na HPV virus,,, moram ponoviti bris pa cemo tek onda vidjeti stanje.ja se iekreno nadam da je samo neka upala Do sad nisam imala nikakvih problema, nadam se da necu ni od sad, a evo usla sam u 29 tjedan...da li je neko imao istih ili slicnih problema???
|
|
|
|
RE: iscjedak u trudnoci 1.3.2011 8:37:16
|
|
|
|
emab
|
Nemam iskustva s HPV-om - nemoj brzati sa zaključcima. Možda je samo upala. Ja sam u drugoj trudnoći imala upalu na papi - pokazalo se da su bakterije u brisu.
|
Anketa
Mazne bebe.
пеперутка16
Da li vaše bebe (6-12mes) vole da se maze? Moja ni da čuje, samo me odguruje, penje se po meni, čupa,... neće čak ni da se nosi, samo gleda da zbriše. Bas mi je to čudno.. Kakve su vaše?
Oznake
Sve najbolje!
Nekoliko korisnica i korisnika koji danas slave rođendan:
Čestitamo!