|      
Želiš odustati?
Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s posljedicama.
Ukoliko potvrdiš odustajanje na tvoje ćemo osobno računalo postaviti cookie kako bismo te pri dolasku na portal tijekom natjecanja od 17.-23.12., prepoznali i omogućili ti nesmetano korištenje portala, bez prikazivanja ikona sponzora odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, morat ćemo ti oduzeti sve prikupljene bodove. Odustajanjem, nažalost, gubiš i pravo na osvojene nagrade.

Želiš li još uvijek odustati?
Ringeraja.hr koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: nitko
  Odštampaj
Stranica: [1] 2   Sljedeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   iscjedak u trudnoci
16.2.2011 9:55:23   
breskvica22
drage moje pomozite.nemogu reci da je iscjedak vec vise bijelo pranje u kojem ima malo malih ko grudica.
sta da radim?user posted image
nije ni cudne boje,nema nikakvog mirisa,ali mi se desi da me malo zasvrbi,zapecka. ali vise s vanjske strane kod klitorisa nego unutri.
ima li netko ko ima ili je imao takav problemcic?
da nazoven ginekologa ili? jel zna netko sto je to? imala sam tako nesta prije 2god,ali je samo nestalo nakon 3,4dana.

brisevi su mi sterilni,savrseni.radjeni prije 10dana
Neposredna veza do poruke: 1
   RE: iscjedak u trudnoci
16.2.2011 10:03:19   
LUNA000
najbolje da se posavjetuješ sa ginekologom vjerovatno su gljivice ili neka infekcija..možda ti da kakve vaginalete i sve če se srediti ne brini...

A:31.10.2005.
N:27.12.2006.
L A 30.05.2011.

(Odgovor članu breskvica22)
Neposredna veza do poruke: 2
16.2.2011 10:04:21   
njanja
zašto nisi jučer razgovarala sa gin o tome???
ja sam imala iscjedak cijelu trudnoću, sve je bilo normalno i ok, nikada me nije svrbilo, a dr mi je propisao plymicol vaginalete i rekao da kada vidim da je još pojačaniji (od tog pojačanog) da stavim vaginaletu....
zovi gina da se posavjetuješ budući da pecka...

JAN, moja najveća ljubav, sreća, ponos, uspjeh i poticaj!

"Kad poljubim lice tvoje da izmamim osmjeh,
Onda pouzdano razumijem čari neba u svjetlu zore".
-Tagore-

Neposredna veza do poruke: 3
16.2.2011 10:06:10   
mayathebee
Ako su brisevi ok ne brini, ja sam imala iscjedak cijelu trudnoću, prema kraju sve jači i jači. Zovi ginića ako te baš bude jako svrbilo ili peklo ili ako miris postane intenzivniji. Predostrožnosti radi ne peri se nikakvim posebnim sapunima, koristi blage, nekad najbolje i samo voda. Izbjegavaj wc papir sa mirisom i dnevne uloške ako koristiš mijenjaj često i isto neka ne budu mirisni već čisti pamuk. Inaravno gačice čisto pamučne i što komotnije.....user posted image user posted image user posted image

IVANO.... mamin i tatin draguljčić 06.01.2011.
ISSA..... mala naša palčica, mamina 'potica! 18.03.2014.

http://www.facebook.com/maja.cancar?ref=tn_tnmn#!/photo.php?v=2720553127823

Neposredna veza do poruke: 4
16.2.2011 10:08:33   
zara13
ja to imam cijelu trudnoću skoro a taman mislila kak neću nosit uloške kad ono vraga user posted image meni je za to dao rojazol vaginalete i sad prošli tjedan kad sam bila reko mi nek ih opet svaka dva dana stavljam dok ne potrošim

(Odgovor članu mayathebee)
Neposredna veza do poruke: 5
16.2.2011 10:18:42   
lavica81
i ja sam kroz trudoću imala pojačan iscjedak ali nije me ništa srbilo. vjerovatno su ti to gljivice.
nazovi ginekologa pa se savjetuj

Mara 04.10.2010. mamina i tatina princeza
Toni 08.07.2013. mamin i tatin princ

(Odgovor članu zara13)
Neposredna veza do poruke: 6
16.2.2011 10:21:14   
mišica 666
to su ti gljivice. ja sad u zadnjoj trudnoći se nokako nisam mogla riješiti gamadi. ne mogu ti naštetiti bebi ali je neugodno i ako se ne liječi sve više svrbi užas. idi kod ginija da ti da vaginalete i kremu za mazanje i biti će bolje.

16.06.2004.

28.06.2010. !!!!

Prije nego što prijeđeš ulicu uhvati me za ruku. Život je ono što ti se dešava dok ti razmišljaš o drugim stvarima.

(Odgovor članu lavica81)
Neposredna veza do poruke: 7
16.2.2011 10:25:00   
nemammaste
IZVORNA PORUKA: lavica81

i ja sam kroz trudoću imala pojačan iscjedak ali nije me ništa srbilo. vjerovatno su ti to gljivice.
nazovi ginekologa pa se savjetuj

(Odgovor članu lavica81)
Neposredna veza do poruke: 8
16.2.2011 10:52:44   
sabina z.
Hej breskvice,pošto si imala povišene leukocite i primala si terapiju normalno je da ti je iscjedak prisutan.Meni su u bolnici baš zbog istog dali vaginalete da se to spriječi..ginekolog će ti reći koje da kupiš,nazovi ga..

(Odgovor članu nemammaste)
Neposredna veza do poruke: 9
16.2.2011 11:11:58   
ikica84
gljivice su to,zovi ginek i pitaj da nesto mazes spolja ako ti je unutra sve ok.user posted image

ANDREJ 02.01.2010.
VIKTOR 24.09.2011.
mamine srece najveceeeeeee!!!!

(Odgovor članu sabina z.)
Neposredna veza do poruke: 10
16.2.2011 11:17:07   
JASNA33
IZVORNA PORUKA: ikica84

gljivice su to,zovi ginek i pitaj da nesto mazes spolja ako ti je unutra sve ok.user posted image
slažem se,najpametnije ti je savjetovati se s ginekologom...

M-16.08.1993.
J-05.05.1997.
A-24.12.2000.
L-27.02.2010.

(Odgovor članu ikica84)
Neposredna veza do poruke: 11
16.2.2011 11:32:28   
Fever
ja sam također imala poprilično jako bijelo pranje, bez mirisa i bila ginića i pogleda i nisu bile gljivice nego je on to nazvao jači trudnički iscjedak....ali pošto te pecka također savjetujem da odeš ili ga nazoveš!

Princeza naša Matea 28.12.2010.

Princeza naša Mia 14.03.2013.

(Odgovor članu JASNA33)
Neposredna veza do poruke: 12
16.2.2011 13:22:24   
Točkica28
ja imala stalno jaki iscjedak ali bez gruda

Točka do točke točkica...
11.10.2010.Šimac <3, 17.1.2013. Mini Šimac <3
Naše sve <3 <3

(Odgovor članu Fever)
Neposredna veza do poruke: 13
16.2.2011 13:35:13   
Freya
IZVORNA PORUKA: Fever

ja sam također imala poprilično jako bijelo pranje, bez mirisa i bila ginića i pogleda i nisu bile gljivice nego je on to nazvao jači trudnički iscjedak....ali pošto te pecka također savjetujem da odeš ili ga nazoveš!

Potpis. I ja imam obilnij iscjedak, na prošlom sam pregledu za to pitala gina i rekla je da je sve ok, da je to normalan trudnički iscjedak. Ali mene ništa ni ne svrbi ni ne pecka, samo me malo iritira što ili stalno moram mijenjati gaćice ili moram nositi uložak...
Mogle bi bit gljivice kod tebe...ništa strašno, dok ne odeš kod gina probaj sa sljedećim (kod mene pomaže): namoči (čisto oprani prst) u jogurt sa onim probiotičkim kulturama i u pipicu...svakih par sati....mene je to spasilo kad sam imala gljivice na početku trudnoće. Neki preporučuju da namočiš tampon i to staviš, ali ja ti ne bih preporučila tampone u trudnoći. Inače sam znala stavljati na dnevni uložak i kombinaciju ulja čajevca i gospine trave (ali mislim da se gospina trava ne preporuča u trudnoći).

U nizu događaja u mom životu, ništa nije bilo slučajno. Sve se dogodilo u skladu sa unutarnjim potrebama

(Odgovor članu Fever)
Neposredna veza do poruke: 14
16.2.2011 14:26:36   
andjelcic
meni je kolegica rekla da joj je ginic preporucio da  uzme cesanj cesnjaka, da ga stisne i stavi u gazu natopljenu jogurtom ili mlijekom, i u rodnicu- na taj nacin da bi gljivice trebale nestati user posted image . ona je probala i su nestale, sada ti vidi

(Odgovor članu Freya)
Neposredna veza do poruke: 15
16.2.2011 15:20:55   
cuba
IZVORNA PORUKA: Fever

Ovako je i meni bilo, nikakve gljivice nisu bile u pitanju.
Odi kod ginića za svaki slučaj.

Roko i Dino user posted image

(Odgovor članu Fever)
Neposredna veza do poruke: 16
17.2.2011 10:22:38   
breskvica22
drage moje zvala sam ga jucer i reko mi je da su to vjerojatno gljivice. reko da si kupim vagisan vaginalete i da stavljam
2 dana po 1 navecer.
ma samo da bude sve u redu sa mojom bebom!!!!!!!

(Odgovor članu cuba)
Neposredna veza do poruke: 17
17.2.2011 13:40:20   
mišica 666
ma breskvice ne brini kažem ti ja sam cijelu prošlu trudnoću bila na vaginaletama zbog vražjih gljivica. bebi ne mogu naštetit ali su za mamu  mučenje i tlaka.

16.06.2004.

28.06.2010. !!!!

Prije nego što prijeđeš ulicu uhvati me za ruku. Život je ono što ti se dešava dok ti razmišljaš o drugim stvarima.

Neposredna veza do poruke: 18
18.2.2011 12:56:12   
Petra87
Cure vidim da sve pišete o iscjetku,
ja isto imam standardni bijeli trudnički, ali nekada, ni zna isopasti, ajmo reći, koja grudica zelenkasta????
Brisevi, urin, svi nalazi uredni, tako da nevjerujem da je upala jer papa bi pokazao, a gin. idem za 3 tjedna tek..... kad sam pred tjedan dana bila na kontroli nije bilo tog zelenkastog više tako da se nisam ni sjetila reći a on me gledao samo UZV , i danas opet vidim, ali nije svaki dan i nije puno.... a proći će valjda.....
Jel imala koja slično iskustvo?user posted image

(Odgovor članu mišica 666)
Neposredna veza do poruke: 19
18.2.2011 17:17:55   
beba_B

IZVORNA PORUKA: Petra87

ja isto imam standardni bijeli trudnički, ali nekada, ni zna isopasti, ajmo reći, koja grudica zelenkasta????
Brisevi, urin, svi nalazi uredni, tako da nevjerujem da je upala jer papa bi pokazao, a gin. idem za 3 tjedna tek..... kad sam pred tjedan dana bila na kontroli nije bilo tog zelenkastog više tako da se nisam ni sjetila reći a on me gledao samo UZV , i danas opet vidim, ali nije svaki dan i nije puno.... a proći će valjda.....

To sta je zelenkasto nekad nije dobro, jer je obicno bijeli. Papa test ti ne bi pokazao bakterije i gljivice, samo anomalije na cerviksu, ali vidim da pises da su ti i brisevi uredni? Mozda da ponovis ne bi bilo lose... Ja sam imala na pocetku trudnoce isto tako (dok jos nisam znala da sam trudna) i mislila sam se sta mi je, bila sam u roku od mjesec dana 3 puta u gyn jer mi vaginalete nisu pomagale a prvi brisevi su bili ok. Iscjedak bi nestao, i onda se opet nakon 3-4 dana ne koristenja vaginaleta pojavio.. nakon drugog puta sta sam radila bris su mi nasli neke bubice (nista ekstra) i dobila sam antibiotik i sve je proslo...
Podji, i neka ti napravi bris i cerviksa i vagine i odnesi na mikrobiologiju da budes mirna.

(Odgovor članu Petra87)
Neposredna veza do poruke: 20
18.2.2011 23:38:02   
mamacita
Pij vise jogurta sa kulturama, acidofil... to bi trebalo pomoci ako su gljivice u pitanju.

(Odgovor članu beba_B)
Neposredna veza do poruke: 21
22.2.2011 11:46:28   
Petra87
IZVORNA PORUKA: beba_B

IZVORNA PORUKA: Petra87

To sta je zelenkasto nekad nije dobro, jer je obicno bijeli. Papa test ti ne bi pokazao bakterije i gljivice, samo anomalije na cerviksu, ali vidim da pises da su ti i brisevi uredni? Mozda da ponovis ne bi bilo lose... Ja sam imala na pocetku trudnoce isto tako (dok jos nisam znala da sam trudna) i mislila sam se sta mi je, bila sam u roku od mjesec dana 3 puta u gyn jer mi vaginalete nisu pomagale a prvi brisevi su bili ok. Iscjedak bi nestao, i onda se opet nakon 3-4 dana ne koristenja vaginaleta pojavio.. nakon drugog puta sta sam radila bris su mi nasli neke bubice (nista ekstra) i dobila sam antibiotik i sve je proslo...
Podji, i neka ti napravi bris i cerviksa i vagine i odnesi na mikrobiologiju da budes mirna.

Ma ja sam ti briseve radila u 1. mjesecu, nakon što sam saznala da sam trudna, i urin, urinokulturu, papu, sve tada...
Tako da nemam razloga opet sada ponavljati, ali zvrcnut ću gin pa ću vidjeti šta reći.... makar ne osjetim ni peckanje, ništa.... samo taj iscjedak glupi user posted image

(Odgovor članu beba_B)
Neposredna veza do poruke: 22
26.2.2011 19:29:40   
mamice
"Pojačani vaginalni iscjedak je prisutan kod mnogih trudnica," komentar je švedskih istraživača. "Ove trudnice vrlo često dobiju odgovor kako je sasvim normalno imati nešto pojačani iscjedak tijekom trudnoće. Ovaj odgovor je pogrešan. U ovih trudnica, morali bismo biti puno aktivniji i istražiti da li se kod pojačanog iscjetka dijagnosticira i bakterijska vaginoza"
ovo sam nasla na stranicama Poliklinike Harni i nije mi jasno svugdje pise da je NORMALNO imati pojacani iscjedak(ja ga imam vec tjedan dana) doktor nista nije rekao a i koliko cujem 90% trudnica ima pojacani iscjedakuser posted image

Veliki braco Mihael-14.06.2008
Seka Valentina dosla 20.10.2011

(Odgovor članu Petra87)
Neposredna veza do poruke: 23
26.2.2011 22:13:50   
Želja
ja cijelu trudnoću imam bijeli ili prozirni iscjedak, rekao mi je ginekolog dok god iscjedak nema čudnu boju ili miris ili dok god me ne peće ili svrbi nema razloga za brigu jer to večina trudnica ima u trudnoći. malo više brige oko higijene i nema problema; koristim šampon za intimnu njegu ( ima više vrsta u svakom dm-u ili dučanu) i možda je smiješno ali odličan savjet je da nakon tuširanja ili kupanja se malo fenom posušite dolje (vjerujte to pali jer gljivice se razvijaju dok je povečana vlažnost a ovako smanjujete mogučnost nastanka sušenjem i primjetit ćete da se iscjedak smanjio ili ga čak nema par dana).

(Odgovor članu mamice)
Neposredna veza do poruke: 24
27.2.2011 10:56:02   
emab
IZVORNA PORUKA: Želja

ja cijelu trudnoću imam bijeli ili prozirni iscjedak, rekao mi je ginekolog dok god iscjedak nema čudnu boju ili miris ili dok god me ne peće ili svrbi nema razloga za brigu jer to večina trudnica ima u trudnoći. malo više brige oko higijene i nema problema; koristim šampon za intimnu njegu ( ima više vrsta u svakom dm-u ili dučanu) i možda je smiješno ali odličan savjet je da nakon tuširanja ili kupanja se malo fenom posušite dolje (vjerujte to pali jer gljivice se razvijaju dok je povečana vlažnost a ovako smanjujete mogučnost nastanka sušenjem i primjetit ćete da se iscjedak smanjio ili ga čak nema par dana).

....u svemu se slažem osim ovoga sa fenom - nije dobro jer fen puše suhi i topli zrak koji isušuje vaginu i utječe na floru. Bitno je dolje se dobro obrisati (posušiti) s ručnikom i da je dolje stalno suho. Gljivice jako vole vlažnost i toplinu.

"Bože daj mi ono što mi treba, a ne ono što želim."

Mali anđelek 10.03.2007.
"mamin sin" M 20.04.2009.
naša curka-bracina seka se rodila 06.04.2011.

(Odgovor članu Želja)
Neposredna veza do poruke: 25
Stranica:   [1] 2   Sljedeća stranica >   >>
Stranica: [1] 2   Sljedeća stranica >   >>
Idi na:

Anketa

Mazne bebe.
пеперутка16

Da li vaše bebe (6-12mes) vole da se maze? Moja ni da čuje, samo me odguruje, penje se po meni, čupa,... neće čak ni da se nosi, samo gleda da zbriše. Bas mi je to čudno.. Kakve su vaše?

Oznake

Sve najbolje!

Nekoliko korisnica i korisnika koji danas slave rođendan:

Čestitamo!