|      
Želiš odustati?
Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s posljedicama.
Ukoliko potvrdiš odustajanje na tvoje ćemo osobno računalo postaviti cookie kako bismo te pri dolasku na portal tijekom natjecanja od 17.-23.12., prepoznali i omogućili ti nesmetano korištenje portala, bez prikazivanja ikona sponzora odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, morat ćemo ti oduzeti sve prikupljene bodove. Odustajanjem, nažalost, gubiš i pravo na osvojene nagrade.

Želiš li još uvijek odustati?
Korisnici na ovoj temi: nitko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  1 2 [3]
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Koje bočice i dudice?
17.2.2011 18:33:04   
eysan
Pa da to je najgore , baciš lovu pokupuješ svašta i nakraju malo govanjce ne želi ništa od toga , a opet ne da ti vrag mira svrbe te novci u novčaniku.user posted image
Kad je tebi  termin ?

(Odgovor članu Suzn)
Neposredna veza do poruke: 51
   RE: Koje bočice i dudice?
16.3.2011 9:54:01   
Sunchi9
Ja sam u prvoj trudnoći kupila sve od Aventa. Izdajalicu, sterilizator, paket newborn bočica, posudice, dudice varalice - 2 u paketu...i na kraju moja curka nije htjela ni pomirisati Avent bočicu. Kao da joj je duda bila čudna oblika i tvrda. A o varalici da i ne pričam....
Onda je moja mama uzela joj u DM-u one njihove babylove...no i one baš nisu bile nešto....pa sam ja poludila i otišla u apoteku i kupila NUK-ove First choice bočice jer je njihovu dudu varalicu (koju nam je poklonila patronažna) od prve prihvatila...
I NUK je ostao zakon...

E sad neću kupovati ništa...neka beba ciki, vodu će dobiti na žličicu, a dok počne piti čaj/sokić će pokazati koja joj je varalica draža pa će tu i bočicu dobiti. Dosta je bilo bacanja novaca :)))
NAučila se ja prvi puta...

Aventove bočice su mi nove....skroz. Iz jedne je pokušala piti možda 5 puta i to samo kad mene nije bilo da dam ciku...i na kraju je baka/tata poludili i dali joj mlijeko na žličicu dok se ja nisam vratila.

(Odgovor članu eysan)
Neposredna veza do poruke: 52
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  1 2 [3]
Stranica: <<   < Prethodna stranica  1 2 [3]
Idi na:

Anketa

Igraone.
пеперутка16

Koliko cesto vodite djecu u djecije igraonice?

Oznake

Sve najbolje!

Nekoliko korisnica i korisnika koji danas slave rođendan:

Čestitamo!