|      
Želiš odustati?
Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s posljedicama.
Ukoliko potvrdiš odustajanje na tvoje ćemo osobno računalo postaviti cookie kako bismo te pri dolasku na portal tijekom natjecanja od 17.-23.12., prepoznali i omogućili ti nesmetano korištenje portala, bez prikazivanja ikona sponzora odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, morat ćemo ti oduzeti sve prikupljene bodove. Odustajanjem, nažalost, gubiš i pravo na osvojene nagrade.

Želiš li još uvijek odustati?
Ringeraja.hr koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: nitko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  1 [2] 3   Sljedeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Koje bočice i dudice?
14.1.2011 18:18:22   
lilia
Mi aventove bočice, Nukove dudice najviše voli a imamo i aventove ali te ne zadrži dugo u ustima, kao da mu padaju.

Drekavac Mihael stigao 11.11.2010.

(Odgovor članu nemammaste)
Neposredna veza do poruke: 26
14.1.2011 19:11:39   
mamica29
NUK DEFINITIVNO  i to onaj program FIRST CHOICE to su ti one široke bočice.Nukove dudice su također sjajne.  A što se mene tiče staklene bočice imaju svoju prednost, jer kad sam grijala svoje mlijeko samo sam stavila u vruću vodu i bilo je za min -dvije toplo. ali su plastične praktičnije  kad dijete počne samo piti. Imam AVENTOVU IZDAJALICU i njihove flašice  i via program. sa svime sam prezadovoljna. jedino mi je bila frka kad sam saznala da su plastične bočice štetne kad ih se stavi grijati u mikrovalnu, ali sad su promjenili sastav tog pvc-a(za nuk sam sigurna) ne brini. Meni su i jedna i druga marka odlične. Ja sam svojeg anđeleka nažalost hranila na bočicu jer nije htio sisati. Samo je par puta bio na prsima. Tako da sam se ja izdajala do njegovih 3,5 mjeseci

JAN 04.05.2006.

(Odgovor članu lilia)
Neposredna veza do poruke: 27
14.1.2011 19:56:50   
lilia
Ja sam čula da se majčino mlijeka ne smije držati u staklenoj bočici jer se ona masnoća lijepi za staklo i tako beba ne dobije ono najvažnije a za plastiku navodno ne.  A ovo za mikrovalnu nisam čula.
A tko će ga znat, najbolje da sisa ali ni moj neće pa se izdajam.

Drekavac Mihael stigao 11.11.2010.

(Odgovor članu mamica29)
Neposredna veza do poruke: 28
15.1.2011 18:58:17   
Tanjica Tanja
Vidjela danas Aventovu izdajalicu u DMu, košta 399 knuser posted image Pokazala sam ju mm pa ako bude potrebno da mi je kupi. Inače, mislim da ću ići na NUKove ili Aventove bočice i dudice, po komentarima mi se čine najbolje, a i dizajn im je okuser posted image

Helena 11.05.2011. Mamina ljuba zuba!

(Odgovor članu lilia)
Neposredna veza do poruke: 29
15.1.2011 19:01:45   
ZVRK
da li netko od vas koristi dudu varalicu onu šta je sva od kaučuka user posted image user posted image user posted image

Život ponekad traži od nas više no što mislimo da možemo podnijeti.IPAK,vrijedi se potruditi!
zvrkić došao 17.06.2005.
zvrkica došla 08.12.2010.

(Odgovor članu Tanjica Tanja)
Neposredna veza do poruke: 30
15.1.2011 19:02:09   
bellly
mi koristimo nukove bočice i dudice. ja sam ih kupila jer mi se jako sviđao onaj njihov dizajn bočica i duda sa winnie pooh-om. user posted image a ona ih je lijepo prihvatila. 

Neposredna veza do poruke: 31
15.1.2011 19:02:45   
bellly
IZVORNA PORUKA: ZVRK

da li netko od vas koristi dudu varalicu onu šta je sva od kaučuka user posted image user posted image user posted image

ja tek prije koji mjesec čula za to...user posted image

(Odgovor članu ZVRK)
Neposredna veza do poruke: 32
15.1.2011 19:04:19   
Tanjica Tanja

Prvi put čujemuser posted image

(Odgovor članu ZVRK)
Neposredna veza do poruke: 33
15.1.2011 19:04:22   
ZVRK
zanima me jer je sam dio šta ide u usta ''okrugli''kao bradavica pa razmišljam da li mi se isplati da kupim(ako nije velika cijena)pa pokušam tu da joj uvalim

Život ponekad traži od nas više no što mislimo da možemo podnijeti.IPAK,vrijedi se potruditi!
zvrkić došao 17.06.2005.

(Odgovor članu bellly)
Neposredna veza do poruke: 34
15.1.2011 19:04:42   
ZVRK

IZVORNA PORUKA: Tanjica Tanja

inače vidila od chicca

zvrkić došao 17.06.2005.

Neposredna veza do poruke: 35
15.1.2011 19:05:25   
Tanjica Tanja
Probaj zguglatuser posted image

(Odgovor članu ZVRK)
Neposredna veza do poruke: 36
15.1.2011 19:06:28   
ZVRK
user posted image

zvrkić došao 17.06.2005.

Neposredna veza do poruke: 37
16.1.2011 11:10:38   
ZVRK

inače vidila od chicca

to je ovakva
http://shop.chicco.hr/ProductDetails/486/pg/10/lang/HR/DUDA-VARALICA-PHYSIO-SOFT-0-m.wshtml

zvrkić došao 17.06.2005.

(Odgovor članu ZVRK)
Neposredna veza do poruke: 38
16.1.2011 11:15:15   
novamama
o je koristio tt, a r ni čut za tt, nego samo onu soft nuk-ovu...
sada su oboje na tt i babylove dudama, imaju ih svak' - brat-bratu, deset komadauser posted image  i uvijek tražim di suuser posted image

svaki dan ih prokuhavam, a često se znaju i zamijeniti, o krade rozi dudeuser posted image , a i ona je njemu počelauser posted image

Ča je život vengo fantažija....

(Odgovor članu ZVRK)
Neposredna veza do poruke: 39
16.1.2011 11:19:40   
ZVRK

IZVORNA PORUKA: novamama

o krade rozi dudeuser posted image , a i ona je njemu počelauser posted image

počela bratska ljubavuser posted image

zvrkić došao 17.06.2005.

(Odgovor članu novamama)
Neposredna veza do poruke: 40
16.1.2011 11:39:57   
Tanjica Tanja

inače vidila od chicca

to je ovakva
http://shop.chicco.hr/ProductDetails/486/pg/10/lang/HR/DUDA-VARALICA-PHYSIO-SOFT-0-m.wshtml

UUUU, to je neka super-duper dudica!user posted image

(Odgovor članu ZVRK)
Neposredna veza do poruke: 41
16.1.2011 12:24:37   
danery
mislim da ima kod nas u superu u onom baby shopu za kupiti

...bejb...our be(a)st.....

....mini gospa....

bogo....priti pliiiiiiiiiz,očuvaj me od baba u životu,od ostalog ću se sama čuvati..... ;)

Neposredna veza do poruke: 42
16.1.2011 13:36:57   
Meduza
Mi smo uz izdajalicu kupili Tommee Tippee bočice (oboje model "close to nature")  Činie se slatke i praktične, a i dosta su hvaljene po forumima...Nadam se da će nam pasatiuser posted image
Dudice imam Nuk-ove, no ne mislim ih koristiti, sem u slučaju neke ljute nužde.

(Odgovor članu danery)
Neposredna veza do poruke: 43
17.1.2011 22:50:40   
Ketica
Sve koristimo od Aventa; od bocica, duda, sterilizatora za mikrovalnu i izdajalice i sa svime sam zadovoljna. Jedino sto sam sad pocela kupovati dude od Nuka jer mi se cini da je njihov silikon mozda malo zilaviji od onog koji se koristi kod Aventa, pa mi D to teze pregrize...user posted image  

A ovo za mikrovalnu i plasticne boce sad prvi put cujem...user posted image

D - mamina miska 17.5.2009.
D - mamin misonja 15.3.2011.

(Odgovor članu Meduza)
Neposredna veza do poruke: 44
18.1.2011 22:16:44   
bubaMaja

Vidjela danas Aventovu izdajalicu u DMu, košta 399 knuser posted image Pokazala sam ju mm pa ako bude potrebno da mi je kupi. Inače, mislim da ću ići na NUKove ili Aventove bočice i dudice, po komentarima mi se čine najbolje, a i dizajn im je okuser posted image

ako skupljaš bodove u DM-u imaš kupon od 25% popusta na jednu stvar pa ti dođe 300kn, uz to uzmeš još neku sitnicu i daš onaj bon od15% popusta na cijelu kupnju. tako te izdajalica dođe oko 250 kn...
inače sam u ljekarnama vidjela istu po 300kn.. ima mjesta gdje se može naći, ali za ovo u DM si sigurna da može pogotovo ako moraš muža poslati

Blagoslovljeni najljepšom zvjezdicom s neba - došla nam je naša Stella 6.2.2011.

Neposredna veza do poruke: 45
20.1.2011 11:57:04   
lavica81
koristimo sve od aventa: od bočica, duda varalica do sterilizatora i grijača, Ja sam jako zadovoljna

Mara 04.10.2010. mamina i tatina princeza
Toni 08.07.2013. mamin i tatin princ

(Odgovor članu bubaMaja)
Neposredna veza do poruke: 46
17.2.2011 17:43:50   
eysan
Bok Tanjice ja sam isto iz Osijeka, vidjela sam ti Avantov program u DM-u, Sparu , 
KOZMU  . Jesi već nešto kupovala? Ja sam u istoj dilemi neznam što bi ,a bilži mi se dan D.  user posted image user posted image user posted image    

Neposredna veza do poruke: 47
17.2.2011 17:48:56   
Suzn
Meni su ti rekla da svaka beba moze drukcije reagirat na flašice i dude. Tak da ja ima 1 Avent, 1 TT, 1 NUK... pa cemo vidjeti da li će gospodim zanovjetat i da li će mu se neka određena svidjet. :))

(Odgovor članu eysan)
Neposredna veza do poruke: 48
17.2.2011 18:05:46   
eysan
Pa stvarno neznam što bi !!!! Kupila sam 2 TT bočice zbog toga što mi je kolegica posudila  TT izdajalicu pa da mogu to iskoristiti , ali neznam što bi s dudicama ?

(Odgovor članu Suzn)
Neposredna veza do poruke: 49
17.2.2011 18:11:17   
Suzn
ma kupi jednu, dvije max. I to različite. Možda ti uopće neće trebat. Vidiš mene, stara iskusnjara. A čekam prvu bebu tek haha!! Mojoj frndici mala nije htjela ni dude ni flašice. Bezveze je bacila lovu. Srećom, ja sam sve dobila kao neke testere pa ćekamo da malički veli zadnju riječ! :)))

(Odgovor članu eysan)
Neposredna veza do poruke: 50
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  1 [2] 3   Sljedeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  1 [2] 3   Sljedeća stranica >   >>
Idi na:

Anketa

Igraone.
пеперутка16

Koliko cesto vodite djecu u djecije igraonice?

Oznake

Sve najbolje!

Nekoliko korisnica i korisnika koji danas slave rođendan:

Čestitamo!