Korisnici na ovoj temi: nitko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: kada kući iz rodilišta 11.1.2011 22:23:57
|
|
|
|
uciteljica
|
Mi smo išle 4 dan i stvarno mi je bilo puno previše. Naučila nisma baš bogza kaj, naslušala se popovanja od strane sestara. I još me 3 dan oprao baby blues. Katastrofa. Sljedeći puta kao ga bude bilo želim ići doma nakon par sati iza poroda,
|
|
RE: kada kući iz rodilišta 12.1.2011 10:18:28
|
|
|
|
ninolina
|
IZVORNA PORUKA: uciteljica Mi smo išle 4 dan i stvarno mi je bilo puno previše. Naučila nisma baš bogza kaj, naslušala se popovanja od strane sestara. I još me 3 dan oprao baby blues. Katastrofa. Sljedeći puta kao ga bude bilo želim ići doma nakon par sati iza poroda, slažem se
|
|
RE: kada kući iz rodilišta 12.1.2011 10:25:13
|
|
|
|
danery
|
išli smo 4.dan mislim... ma....bilo je ok....nije nam ništa falilo...
|
|
RE: kada kući iz rodilišta 25.1.2011 11:23:34
|
|
|
|
ninolina
|
Evo friško da vam kažem... Nino se rodio u ponedjeljak u 8.50 ujutro a kući smo išli drugi dan...nije bilo nikakvih problema za izlazak....Potpisala sam da izlazim na svoju odgovornost i to je to...čak bi rekla da su ginići malo više inzistirali da ja ostanem dok pedijatri nisu ništa posebno zahtjevali...napravili nalaze krvi ponovno, bebo je bio ok i to je to...Tako da eto malo više od 24 sata i mi smo bili doma
|
|
RE: kada kući iz rodilišta 25.1.2011 11:28:31
|
|
|
|
anonno17
|
ajme, a ja sa oboje bila 7 dana, prvi bio na carski a drugi dobio žuticu pa nas ostavili duže, dočekali Božić u rodilištu. Bebean je bio premali i ranije rođen i još žutica pa su nas ipak suže ostavili ali neka izdržali smo i nije bilo tako loše a doma bi samo strahovala jel se vratila žutica ili nije. Ninolina vama svaka čast ipak je i beban veliki i vi imate ipak više iskustava pa svaka svaka čast još jednom.
|
|
RE: kada kući iz rodilišta 4.12.2014 0:16:58
|
|
|
|
FIGICA FIFINANKICA
|
ja 8 i baš mi je dobro došlo,sve ti oni rade i nose a kući ipak nije tako
|
|
|
|
RE: kada kući iz rodilišta 4.12.2014 11:32:38
|
|
|
|
Ela28
|
Mi smo izašli nakon 10 dana sa blizancima ali nisu nas baš tetoošili
|
|
|
Anketa
Mazne bebe.
пеперутка16
Da li vaše bebe (6-12mes) vole da se maze? Moja ni da čuje, samo me odguruje, penje se po meni, čupa,... neće čak ni da se nosi, samo gleda da zbriše. Bas mi je to čudno.. Kakve su vaše?
Oznake
Sve najbolje!
Nekoliko korisnica i korisnika koji danas slave rođendan:
Čestitamo!