|      
Želiš odustati?
Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s posljedicama.
Ukoliko potvrdiš odustajanje na tvoje ćemo osobno računalo postaviti cookie kako bismo te pri dolasku na portal tijekom natjecanja od 17.-23.12., prepoznali i omogućili ti nesmetano korištenje portala, bez prikazivanja ikona sponzora odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, morat ćemo ti oduzeti sve prikupljene bodove. Odustajanjem, nažalost, gubiš i pravo na osvojene nagrade.

Želiš li još uvijek odustati?
Ringeraja.hr koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: nitko
  Odštampaj
Stranica: [1] 2   Sljedeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   kolko često odlazite na wc????
10.12.2010 12:15:27   
naša beba
kod mene je ludnica... 32.tjedan a ja svaki dan ko od samog početka  100 puta dnevno na wc... pa jel to normalno??? kad sam več čitala da nakom par mjeseci to prestaje... kod mene ne... pa sam odnda čak i čula da može sa mokračom i teči plodna voda... pa se sad malo toga bojim... 20.12. idem dr. pa ču ga pitati... ali ima mkožda koja slična iskustva???
prva trudnoća pa se još tak i ne kužim... user posted image
Neposredna veza do poruke: 1
   RE: kolko često odlazite na wc????
10.12.2010 12:21:07   
ribica1
I meni je ovo prva trudnoća, tako da ne znam al ja sam stalno na wc-u!Po noći od ponoć pa do 6 ujutro sam barem 4 puta, a preko dana ni ne brojim. Osjetim ful pritisak i onda dvije tri kapi i to je to!I tako mi je stalno!!
I mene zanima dal nam na taj način izlazi i šta plodne vode?

Moja dva anđela......
Luka i Eni - 02.01.2011.

Čuda se događaju...

I moje malo čudo je tu - 10.12.2011. Dora

(Odgovor članu naša beba)
Neposredna veza do poruke: 2
10.12.2010 12:24:22   
naša beba
nada se da  bude se javio neko da nam to malo objasni... user posted image ili ima sličnu priču....   ja noću spavam,i odem jednom na wc... malo sam lijena... heh... a po danu... kao i ti... ne brojim... ali svaki sat obavezno...  mogu reč i svakih pola... 

(Odgovor članu ribica1)
Neposredna veza do poruke: 3
10.12.2010 12:26:46   
pincirotvajler
ja nisam išla puno na wc u user posted image

"Ljubav je slijepa i zbog toga joj je tako izoštreno čulo dodira."

Neposredna veza do poruke: 4
10.12.2010 12:30:03   
Bebys
sto se tice i mokrenja i kakanja ja sam do kraja trudnoce....stalno isla na wc jako jako cesto...piskiti nocom...nekad po vise puta da...to je sve normalno...
a sto je beba veca vise tiska i mjehur i stomak i crijeva sva..pa je TO SASVIM NORMALNO MENI BILO DA IDEM STALNO I CESTO NA WC...
ali znam da ima jako jako puno trudnica koje imaju problema sa kakanjem ne mogu ici...e to ne kuzim zasto...ja nisam imala problema...nego sam sve cesto isla kao i ti...nekad mi je ISLO I NA ZIVCE VISE....user posted image

(Odgovor članu pincirotvajler)
Neposredna veza do poruke: 5
10.12.2010 12:31:07   
Tanjica Tanja
Puno puta idem na wc, svakih sat vremena u prosjeku, možda i pola sata, ali doduše puno više tekućine pijem. Najgore mi se ustati po noći na wc jer se razbudim pa ne mogu zaspati jer  mm hrče!!!user posted image user posted image

Helena 11.05.2011. Mamina ljuba zuba!

(Odgovor članu pincirotvajler)
Neposredna veza do poruke: 6
10.12.2010 12:46:02   
naša beba
i ja pijem jaako mnogo... uvijek mi suhu u ustima....  treba mi tekučina... i to čak voda iz frižidera u to vrijeme...  pišanje me ne muči,mislim... nego stolica... to da... svaki drugi dan trebam da idem... ponekad čak i tri dana.... pila sam i šumeče magnezij kao to je dobro ali niš nije  pomoglo... 

(Odgovor članu Tanjica Tanja)
Neposredna veza do poruke: 7
10.12.2010 16:13:19   
BruMa
Ja sam svaki čas bila na wc-u.Svakih 20 -30 min.To je normalno,jer ti beba pritišće mjehur.

Bruno 26.04.2006.♥♥♥
Mateo 18.12.2009.♥♥♥
http://www.youtube.com/watch?v=_1_MydgRFZw&feature=player_embedded

Neposredna veza do poruke: 8
10.12.2010 16:20:30   
Točkica28
ja sam s probavom imala problema, po 5 dana nis... i apsolutno mi nis nije pomagalo...
ipiskila sa dosta često... sve je to normalno..
a ovo za plodnu vodu ti nemre nitko reci odgovor osim dr koji ce te pregledati.
plodna voda moze curiti ali mislim da si samo uplasena i da to nije kod tebe slucaj..
pretpostavljm da bi ti voda curila i mimo piškenja---

Točka do točke točkica...
11.10.2010.Šimac <3, 17.1.2013. Mini Šimac <3
Naše sve <3 <3

(Odgovor članu BruMa)
Neposredna veza do poruke: 9
10.12.2010 17:45:40   
Freya
IZVORNA PORUKA: naša beba

i ja pijem jaako mnogo... uvijek mi suhu u ustima....  treba mi tekučina... i to čak voda iz frižidera u to vrijeme...  pišanje me ne muči,mislim... nego stolica... to da... svaki drugi dan trebam da idem... ponekad čak i tri dana.... pila sam i šumeče magnezij kao to je dobro ali niš nije  pomoglo... 

Ista stvar i kod mene. S time da bih ja rekla da me pišanje muči, jer idem na wc 100 puta bio dan ili noć, dobro će zaraditi industrija wc papira na meni. user posted image
Ali zato stolica....a joj, upravo muku mučim sa zatvorom i ništa ne pomaže...Luda sam više.

U nizu događaja u mom životu, ništa nije bilo slučajno. Sve se dogodilo u skladu sa unutarnjim potrebama

Neposredna veza do poruke: 10
10.12.2010 17:56:06   
Nika 24052006
Ja nisam izlazila iz kupaoneuser posted image ,non stop sam bila na wc-u,i po noći i po danu.Osjećaj mi je bio kao da će mi se mjehur raspući,a piškim par kapi...

Moje velike ljubavi
Nika 24.05.2006.
Ines 07.05.2010.

(Odgovor članu Freya)
Neposredna veza do poruke: 11
10.12.2010 17:56:51   
modesty blaise
a bome sam išla svaka 2-3 sata

user posted image

(Odgovor članu Nika 24052006)
Neposredna veza do poruke: 12
10.12.2010 21:01:33   
LUNA000
u prve dvije trudnoće sam tek kasnije zadnja dva mjeseca trčala stalno na wc...a sad...odprvog mjeseca sam počela trčati na wc...po noći mi se jako teško dignuti..pa odem ono kad zagusti već...i od početka imam problema sa spavanjem..nikako se namjestiti...uvjek nešto negdje smeta..a tek sam tri mjeseca trudna...sad se problemi sa mokrenjem smanjili

A:31.10.2005.
N:27.12.2006.
L A 30.05.2011.

(Odgovor članu modesty blaise)
Neposredna veza do poruke: 13
10.12.2010 21:12:20   
ribica1
Ja sam svaki čas bila na wc-u.Svakih 20 -30 min.To je normalno,jer ti beba pritišće mjehur.

U mom slučaju dvije bebeuser posted image user posted image

Moja dva anđela......
Luka i Eni - 02.01.2011.

Čuda se događaju...

I moje malo čudo je tu - 10.12.2011. Dora

(Odgovor članu LUNA000)
Neposredna veza do poruke: 14
10.12.2010 23:13:26   
girlpower
a joj kad se samo sjetim...ja sam stalno bila na wc-u svi su mi se smijali....i stalno sam se nadala da ce proci,al proslo je tek prije 4mj,kad sam rodilauser posted image user posted image user posted image sad naprosto uzivamuser posted image user posted image

Neposredna veza do poruke: 15
14.12.2010 8:08:48   
naša beba
 heeelp......    bila ja jučer kod dr. jer sam imala neke bolove... kaže sve u redu i mirovanje... stvarno sam ležala cijelo poslijepodne ništa ne radila... bol ne prestaje... kad ja ono danas ujutro na wc.....  na papiru nešto crveno... naravno krv... pogledam u školjku... crveno... pa da ,izgleda da sam pišala krv.. da odem na hitnu ili čekam dr. počne raditi od 13.00.......   molim neki savjet u vezi toga....   napominjem  33.tj.   :((((((

(Odgovor članu girlpower)
Neposredna veza do poruke: 16
14.12.2010 8:48:06   
vvd
ja bi odmah kod dr........nadam se da je samo od pregleda.....hrabro i javi se....

Neposredna veza do poruke: 17
14.12.2010 10:01:36   
Ketica
Prvu trudnocu sam imala totalno reguliranu stolicu (broj 2 user posted image  ), ali sam zato non stop piskila, po noci i preko 10 puta. Bas zamorno. Da ne govorim da mi je svaki pokusaj setnje ili odlazak negdje pjesice postao mucan jer sam prije odlaska unaprijed morala iskombinirati i saznati gdje se sve po putu nalaze raspolozivi wc-i koje sam onda redom posjecivala-))) Uz to, opaska: trudnicka traper tuta je totalno pogresan izbor u slusaju vrlo aktivnog mjehura, dobro da se nisam prehladila user posted image
Ova sadasnja trudnoca je drukcija po tom pitanju; broj 2 je prakticki nepostojeci (user posted image  katastrofa od lijene stolice), ali zato wc ne posjecujem toliko cesto kao prvi put cak ni po noci. Sto se toga tice sam mirnija, a setnje nisu toliko traumaticne user posted image

D - mamina miska 17.5.2009.
D - mamin misonja 15.3.2011.

(Odgovor članu vvd)
Neposredna veza do poruke: 18
14.12.2010 18:43:50   
naša beba
evo bila danas kod doktora.... morala sam mokraču dati na analizu.... bila na ctg-u radi trudova možda ali ništa.... sad moram piti tablete... amoksicilin... nadam se da bude to pomoglo i prošlo... 

(Odgovor članu Ketica)
Neposredna veza do poruke: 19
16.12.2010 12:28:43   
mare00
Mene je mjehur poceo maltretirati svakih 10 min...user posted image user posted image
Do sada je bilo relativno ok sto se tice mokrenja....

Neposredna veza do poruke: 20
16.12.2010 19:04:56   
mayathebee
Ja niti više brojim niti imam osjećaj kad moram piškiti....user posted image  nego svaki puta kad prođem kraj wc-a sjednem na školjku i ispustim par kapi...user posted image user posted image user posted image Po noći od 2-4 puta ovisi koliko tekučine popijem, al uvijek me probudi jaka bol mjehura i jedva se dovućem do wc-a! Što se plodne vode tiće i ja nekad pomislim da ona curi uz mokraću pogotovo kad ne osjećam pritisak dok piškim al navodno to i nije problem jer se plodna voda obnavlja.....nisam sigurnauser posted image user posted image user posted image
Curke sa zatvorom...user posted image  probajte dvije žlice lanenih sjemenki (ne samljevenih) natopiti toplom vodom i kad puste sluz pomješati ih sa jogurtom vitaktiv ili neki probiotik, ili probajte sa sokom od šljiva iz dm-a.....meni pomoglo!!! Sretno!!!

IVANO.... mamin i tatin draguljčić 06.01.2011.
ISSA..... mala naša palčica, mamina 'potica! 18.03.2014.

http://www.facebook.com/maja.cancar?ref=tn_tnmn#!/photo.php?v=2720553127823

(Odgovor članu mare00)
Neposredna veza do poruke: 21
16.12.2010 22:54:56   
mare00

IZVORNA PORUKA: mayathebee

Ja niti više brojim niti imam osjećaj kad moram piškiti....user posted image  nego svaki puta kad prođem kraj wc-a sjednem na školjku i ispustim par kapi...user posted image user posted image user posted image Po noći od 2-4 puta ovisi koliko tekučine popijem, al uvijek me probudi jaka bol mjehura i jedva se dovućem do wc-a! Što se plodne vode tiće i ja nekad pomislim da ona curi uz mokraću pogotovo kad ne osjećam pritisak dok piškim al navodno to i nije problem jer se plodna voda obnavlja.....nisam sigurnauser posted image user posted image user posted image
Curke sa zatvorom...user posted image  probajte dvije žlice lanenih sjemenki (ne samljevenih) natopiti toplom vodom i kad puste sluz pomješati ih sa jogurtom vitaktiv ili neki probiotik, ili probajte sa sokom od šljiva iz dm-a.....meni pomoglo!!! Sretno!!!
i meni je tako, nocu kad me probudi da moram na wc osjecam uzasnu bol i pritisak kod mjehura....madA sam vec navikla na taj osjecaj....user posted image

(Odgovor članu mayathebee)
Neposredna veza do poruke: 22
17.12.2010 14:21:05   
bubaMaja
Uff, imam traume od same pomisli na WC! Cijelu trudnoću (33 tjedna) imam užasnih problema s brojem 2, mogu na prste jedne ruke izbrojati koliko puta samo pošteno.... s mokrenjem druga priča, cijelo vrijemeimam osjećaj da mi se piški, ačk i kad se tek dignem s WC-a.. poenkad me stisne toliko da pomislim da ću se u gaće, a izađe samo par kapi, nekad nemam osjećaj da mi se jako pa pišanju nikad kraja... po noći se dižem jednom do dva puta i to jer mi se neda (spavam na katu, a WC je dolje) pa znam trpiti dok me ne zaboli svaki mišić ((( tako je cijelu trudnoću. gin. mi je rekla da je beba jako nisko pa mi stišće mjehur cijelo vrijeme - dakle nije bilo odmora u 2. tromjesečju ((
barem znam da se ne morate brinuti što se tiče plodne vode - ono što isteče (a to je jako malo) se nadoknati, to je kao neko filtriranje plodne vode... meni je rekla da kad pukne vodenjak da to ne možeš zamijeniti s mokrenjem... eto, valjda sam nekomu pomogla, ali uvijek vrijedi ugnjaviti svog gin. kad su neke sumnje u pitanju!!!

Blagoslovljeni najljepšom zvjezdicom s neba - došla nam je naša Stella 6.2.2011.

(Odgovor članu mare00)
Neposredna veza do poruke: 23
22.12.2010 23:36:43   
Leluška
Evo, da se pohvalim sada idem manje na wc neko prije 4-6 tjedana, a sa urinokulturom i urinom svaki puta sve ok! (user posted image ).
ALI, ne znam zašto barem 1x u 10 dana dobim trčkalicu i odem na wc ko da su mi dali klistir. Otkuda ta trčkalica, nemam blage dume!! 1-2x taj dan i opet za 10-15 dana... i poslije normalna prehrana i prije, ništa dvopek ili banane..i kak dođe tak i prođe..
Imao je netko možda nekaj slično???

(Odgovor članu bubaMaja)
Neposredna veza do poruke: 24
11.1.2011 13:43:03   
mare00
jeli normalno dA  u zadnjim danima trudnoce manje mokris????
ja vec dva dana uzasno puno pijem vode, a kad me stisne samo par kapi izadje....ne uvijek, ali nekako manje nego prije...

(Odgovor članu Leluška)
Neposredna veza do poruke: 25
Stranica:   [1] 2   Sljedeća stranica >   >>
Stranica: [1] 2   Sljedeća stranica >   >>
Idi na:

Anketa

buy counterfeit money online
hockey

buy counterfeit money online where can i buy counterfeit money quality counterfeit money for sale Discord: hockeywain1 Telegram: @mixhacking Mail: mixhacks@proton.me

Oznake

Sve najbolje!

Nekoliko korisnica i korisnika koji danas slave rođendan:

Čestitamo!