Ringeraja.hr koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: nitko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: kolko često odlazite na wc???? 11.1.2011 15:08:07
|
|
|
|
Leluška
|
mare, i meni je tako... a pritisak na mjehur ne osjećam.. i kad piškim nema mlaza; već to lagano ide svojim tempom; nema onog pššššššššššššššššššššššš. Tak mi je bilo i u prvoj trudnoći, ali ranije pa sam nekaj pila, čini mi se spasmex. Za dva dana ću dobiti nalaz urinokulture - danas sam napravila za svaki slučaj da nije došla neka beštija...
|
|
|
|
RE: kolko često odlazite na wc???? 22.3.2011 18:11:04
|
|
|
|
Tink
|
nekad ni ne stignem do njega to mi se neki dan dogodilo i ostala sam paf nisam to tak očekivala do sad sam bar uspjela otrčat!
|
|
RE: kolko često odlazite na wc???? 23.3.2011 7:55:56
|
|
|
|
emab
|
IZVORNA PORUKA: Tink nekad ni ne stignem do njega to mi se neki dan dogodilo i ostala sam paf nisam to tak očekivala do sad sam bar uspjela otrčat! Meni je isto znalo malo "pobjeći" dok sam kihala, kašljala ili se jako smijala...to je normalno zbog pritiska bebe na mjehur. Nije mi nikad bilo više od par kapi. Al moja frendica je imala super neugodno isustvo kad u 7. mj. trudnoće nije stigla do WC-a a bila je na poslu....prvo nije znala šta bi, a onda je prasnula u smijeh do suza , uzela hrpu A4 papira, stavila u auto i brzo doma na presvlaćenje.
|
|
RE: kolko često odlazite na wc???? 23.3.2011 9:51:49
|
|
|
|
zara13
|
e zato ja nosim uloške jednokratne jer se i menio sad pod kraj zna desiti dok kišem da mi malo pobjegne
|
|
|
|
RE: kolko često odlazite na wc???? 23.3.2011 10:11:00
|
|
|
|
magdalenaa
|
ja sad ulazim u 33tj,i sve mi ok idem normalno ujutro u podne i navečer jedino ako pijem punočaja navečer se jednom probudim odem nawc i to je to, srića nemoram svakih 5min, ka neki,,,,i sa probavom mi je sve ok do je moja seka znala 3dana neobavljati veliku nuždu pa je jela suhe šljive koje su joj pomagale,,a kako ćemo dalje kako vrime ide ,neznam al se sjećam da i u početku trudnoće isto isam išla često na wc.......
|
|
RE: kolko često odlazite na wc???? 23.3.2011 10:34:53
|
|
|
|
malla
|
sutra 6mj t. i stalno na wc-u preko noci jedno 2 puta a preko dana i ne brojm....ali sad zadnja 3 dana ne bas...valjda se mali odselio s mjehura
|
|
RE: kolko često odlazite na wc???? 23.3.2011 11:29:53
|
|
|
|
mucilda
|
Od početka trudnoće pa sve do sad (22+6) stalno sam na wc. Preko dana niti ne brojim, a preko noći dva tri puta
|
|
RE: kolko često odlazite na wc???? 24.3.2011 10:28:22
|
|
|
|
Tink
|
o da, o kihanju ili ne daj Bože puhanju nosa (pušem nos kao slonica inače ) da ne pričam, tad jednostavno mora pobjeći! A s obzirom na doktorove riječi čudno kaj ne furam pelene
|
|
RE: kolko često odlazite na wc???? 25.3.2011 22:34:25
|
|
|
|
mm1209
|
Ja sam trudna 15.tjedana i piškim svakih 5 minuta, vidjet ćemo do kraja trudnoće kako će biti... ali ja sam jaaaako žedna u trudnoći i popijem dnevno sigurno 3-4 litre sokova i vode pa to pripisujem tome...
|
|
|
|
RE: kolko često odlazite na wc???? 29.3.2011 10:33:08
|
|
|
|
mariwa
|
Prva tri mjeseca sam stalno bila na wc-u, pogotovo po noći po 4-5puta.. 4mj i 5mj mi je bilo super a sad sam u 6mj i budim se jednom po noći oko 5h i nastavljam sa spavanjem do 10h..
|
|
|
|
RE: kolko često odlazite na wc???? 29.3.2011 11:40:20
|
|
|
|
zlata2
|
U 16. tjednu sam, idem, od samog početka trudnoće, po noći oko 6 puta na wc, po danu nešto rjeđe! To me jako iscrpi, a mm se žali na potrošnju wc papira!!! Uglavnom, nadam se da će uskoro bit manje noćne šetnje, inače nemam pojma kako će to bit pred kraj trudnoće!!!
|
|
|
|
RE: kolko često odlazite na wc???? 29.3.2011 11:43:57
|
|
|
|
mariwa
|
zlata2, do otprilike 20tjedna će ti bit tako, bar je meni bilo al nismo sve iste...
|
|
|
|
RE: kolko često odlazite na wc???? 29.3.2011 13:10:37
|
|
|
|
zlata2
|
Znam da nismo sve iste, ali mogu se nadati!
|
|
|
|
RE: kolko često odlazite na wc???? 29.3.2011 13:29:38
|
|
|
|
mm1209
|
i kod mene je potrošnja wc papira velika
|
|
|
|
RE: kolko često odlazite na wc???? 29.3.2011 14:32:54
|
|
|
|
ruwenzor
|
U prvom tromjesečju sam bila na wc-u svakih pola sata, nakon toga sam se vratila u normalu, a od sredine 7 mj mi bebalinka zna povremeno pritisnuti mjehur pa moram trčati na wc. Kad kišem il kad se smijem radim kegelice da održim situaciju pod nadzorom, ali dva puta sam se doslovno upiškila od smijeha (par kapi al svejedno)
|
Anketa
Igraone.
пеперутка16
Koliko cesto vodite djecu u djecije igraonice?
Oznake
Sve najbolje!
Nekoliko korisnica i korisnika koji danas slave rođendan:
Čestitamo!