bubaMaja -> RE: kolko često odlazite na wc???? (17.12.2010 14:21:05)
|
Uff, imam traume od same pomisli na WC! Cijelu trudnoću (33 tjedna) imam užasnih problema s brojem 2, mogu na prste jedne ruke izbrojati koliko puta samo pošteno.... s mokrenjem druga priča, cijelo vrijemeimam osjećaj da mi se piški, ačk i kad se tek dignem s WC-a.. poenkad me stisne toliko da pomislim da ću se u gaće, a izađe samo par kapi, nekad nemam osjećaj da mi se jako pa pišanju nikad kraja... po noći se dižem jednom do dva puta i to jer mi se neda (spavam na katu, a WC je dolje) pa znam trpiti dok me ne zaboli svaki mišić ((( tako je cijelu trudnoću. gin. mi je rekla da je beba jako nisko pa mi stišće mjehur cijelo vrijeme - dakle nije bilo odmora u 2. tromjesečju (( barem znam da se ne morate brinuti što se tiče plodne vode - ono što isteče (a to je jako malo) se nadoknati, to je kao neko filtriranje plodne vode... meni je rekla da kad pukne vodenjak da to ne možeš zamijeniti s mokrenjem... eto, valjda sam nekomu pomogla, ali uvijek vrijedi ugnjaviti svog gin. kad su neke sumnje u pitanju!!!
|
|
|
|