|      
Želiš odustati?
Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s posljedicama.
Ukoliko potvrdiš odustajanje na tvoje ćemo osobno računalo postaviti cookie kako bismo te pri dolasku na portal tijekom natjecanja od 17.-23.12., prepoznali i omogućili ti nesmetano korištenje portala, bez prikazivanja ikona sponzora odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, morat ćemo ti oduzeti sve prikupljene bodove. Odustajanjem, nažalost, gubiš i pravo na osvojene nagrade.

Želiš li još uvijek odustati?
Korisnici na ovoj temi: nitko
  Odštampaj
Stranica: [1]
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   kako prepoznati prave trudove?
7.11.2010 14:36:49   
Anoniman
kako prepoznati prave trudove?Jel se trbuh steže jel su to trudovi?Kako brzo se smanjuje vrijeme tj.npr. s 15min na 10 min itd.?
  Neposredna veza do poruke: 1
   RE: kako prepoznati prave trudove?
7.11.2010 15:13:59   
Mašaaa
A moze i tako da se vidi stezanje trbuha i opustanje al da nema bolova. Ja sam pocela osjecati lagane trudove na 7 min,pa na 5. Kad su bili na 3min vec su bili dosta jaki. Do 3 prsta nisam osjecala nikakve bolove.

(Odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 2
7.11.2010 22:05:31   
natalijax
meni je bio stomak par minuta tvrd,pa se vrati u normalu i tako cjeli dan i noć ,i osječala sam se jako čudno

(Odgovor članu Mašaaa)
Neposredna veza do poruke: 3
8.11.2010 3:50:31   
Anoniman
kako ste se vi cure ponašale pri porodu?TJ.da li ste znali kako pravilno disati kad tiskati??????

(Odgovor članu natalijax)
  Neposredna veza do poruke: 4
8.11.2010 8:10:00   
tiny
to sam se i ja pitala,ali kad su stigli pravi trudovi,bome sam znala user posted image ,i na porodu sam vristala iz petnih zila,nije mi bilo ni na kraj pameti kako se pravilno dise,u biti nisam ni mogla doci do daha.a s druge strane,netko rodi za 10 minuta,a da ne ispusti ni glas.

mjenjam potpis....

(Odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 5
8.11.2010 8:48:38   
Krky
ja ih ne prepoznajem ni nakon 5 rođenihuser posted image , svaki put bili drugačiji

MAMA SA 6 ******

(Odgovor članu tiny)
Neposredna veza do poruke: 6
8.11.2010 8:50:58   
lidac0605
Razmišljala sam o disanju cijelo vrijeme,al kad je postalo gusto sam sve to smetnula s uma i samo mi je bilo na pameti tiskat íz petnih žila da bu čim prije gotovo.Vikala nisam na nijednom porodu jer me bilo sramota,a i moji su porodi brzi.

"Children will not remember you for the material things you provided,but for the feeling that you cherished them"

(Odgovor članu tiny)
Neposredna veza do poruke: 7
8.11.2010 9:01:29   
Gianna
I ja sam se pitala istu stvar... U predhodnoj trudnoći na dan D su me uhvatili intenzivni bolovi u donjem dijelu leđa, ali nisam imala pojma da su to trudvi... Nije bilo toliko niti strašno, u bolnicu došla otvorena 8 prstiju i sama se sebi čudila kako ne vičem... na porodu nisam vikala, osim u trenutku kada me copnula škarama, ali ostatak sam se držla relativno dobro, a o disanju nisam imala pojma...

Sada sam uspjela prepoznati Bh kontrakcije, nadam se da ću i prave trudove, a prošli smo i tečaj, pa ćemo vidjeti kako budem disala... Možda se sjetim disati ako me mm podsjeti user posted image user posted image ...

Nebo strpljive voli....
Dino 06.07.2004.
Kiara 25.11.2010.

(Odgovor članu lidac0605)
Neposredna veza do poruke: 8
8.11.2010 9:45:13   
inesica
Cijelo vrijeme, od dolaska u bolnicu do poroda, disala sam kako su nas ucili na tecaju, i to mi je jako pomoglo. Mislila sam da je glupost, ali kad sam pokusala trud disati normalno, a ne onako kako treba, bilo je grozno tesko izdrzati i taj jedan! Nisu to disanje izmislili bzvz, i uvijek cu savjetovati trudnicama da to rade. S tim da se moze dogoditi kod jacih trudova da zaboravis na disanje, pa je dobro ako je netko s tobom da te podsjeti...

Ljudi uvijek priželjkuju nekakve promjene, iako ne žele ništa mijenjati.

(Odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 9
8.11.2010 9:52:36   
Leluška
Prave trudove sam osjetila nakon što mi je nakon pucanja vodenjaka skroz ga ispraznio (prokinuo iglom). Onda su me za čas stavili na drip i furt me boljelo nisko u leđima, kao bubrezi. Nisam pazila na disanje iako sam si nadobudno stavila šalabahter kako disati u pederušu koja je bila kraj mene user posted image . Mislim stvarno...user posted image
Inače nisam znala kad je pravi trud kad nije jer me je fakat stalno boljelo i rekla sam babici da ne znam kad je pravi trud, da mi kaže kada moram tiskati. Tak je i bilo; tiskala sam samo 2x i bebač je iskočio van!
Isto imam frku sada ak mi ne pukne vodenjak da nebum znala kada moram u bolnicu...

(Odgovor članu Gianna)
Neposredna veza do poruke: 10
9.11.2010 9:51:31   
nina2108
IZVORNA PORUKA: inesica

Cijelo vrijeme, od dolaska u bolnicu do poroda, disala sam kako su nas ucili na tecaju, i to mi je jako pomoglo. Mislila sam da je glupost, ali kad sam pokusala trud disati normalno, a ne onako kako treba, bilo je grozno tesko izdrzati i taj jedan! Nisu to disanje izmislili bzvz, i uvijek cu savjetovati trudnicama da to rade. S tim da se moze dogoditi kod jacih trudova da zaboravis na disanje, pa je dobro ako je netko s tobom da te podsjeti...
jel bi mi mogla reci kak su te učili na tečaju disati ?jel to ono trbušno disanje ili ....?Ja na žalost nisam mogla ići na tečaj bila sam spriječena .

(Odgovor članu inesica)
Neposredna veza do poruke: 11
9.11.2010 9:52:54   
Anoniman
Curke da li vas je bolilo kad su vas zarezali i šivali ?i da li to rade pod lokalnom anestezijom ili na živo?

(Odgovor članu nina2108)
  Neposredna veza do poruke: 12
9.11.2010 9:57:55   
ZVRK
MENE SU ''RECNULI''NA ŽIVO-I OSJETILA SAM ALI NIŠTA STRAŠĐNO A ŠIVALI SU ME POD anestezijom.
trudove nisam prepoznala jer sam imala ''dole''neke grčeve''a to su bili trudovi.
nisam bila na tečaju i nisam naučila disati ali sam alušala jednu(uvijek istu)tetu/babicu i nije bilo problema.
rodila sam jaaaaaaako brzo.sve skupa 20minuta od dolaska u bolnicu

Život ponekad traži od nas više no što mislimo da možemo podnijeti.IPAK,vrijedi se potruditi!
zvrkić došao 17.06.2005.
zvrkica došla 08.12.2010.

(Odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 13
13.11.2010 22:15:55   
morski zal
Ja mislila da neće biti problem prepoznati trudove pa zaboga ovo mi je četvrta trudnoća.Kad danas cijeli dan me nešto steže, a ja po netu istražujem jesu li to trudovi ili ne jer kad sam malo razmislila skužila sam da su mi uvijek bili drugačiji simptomi.Evo sad prestalo kao da ništa nije bilo i tako idemo dalje dan po dan malo mi i žao jer sam se bila ponadala da je kraj.

(Odgovor članu ZVRK)
Neposredna veza do poruke: 14
13.11.2010 22:19:38   
Nika 24052006
IZVORNA PORUKA: Anoniman

Curke da li vas je bolilo kad su vas zarezali i šivali ?i da li to rade pod lokalnom anestezijom ili na živo?

Nije me bolilo kad su me rezali,a ni šivanje nije bilo nešto strašno.Prvi puta nisam dobila anesteziju,na živo su me šivali,ali je to sve bilo "vruće",tako da nisam puno osjetila,a drugi puta sam dobila anesteziju,ali nisu čekali da djeluje,nego su me odmah šivali,tako da mi je bilo isto.

Moje velike ljubavi
Nika 24.05.2006.
Ines 07.05.2010.

(Odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 15
3.12.2010 15:22:23   
berny
a jesu li trudovi slični grčevima kao za v. nuždu. user posted image po noći me uhvate takvi grčevi, pa trk na wc.

(Odgovor članu Nika 24052006)
Neposredna veza do poruke: 16
3.12.2010 15:27:51   
BruMa
Ne znam kako bih ti to usporedila.Ne možeš trudove ne prepoznat,bar ja tako mislim.Meni kad su počeli znala sam da je to to.A i znak da ćeš ubrzo rodit je kad svaki čas trčiš na wc,to je kao neki prirodni klistir.Koliko si trudna?

Bruno 26.04.2006.♥♥♥
Mateo 18.12.2009.♥♥♥
http://www.youtube.com/watch?v=_1_MydgRFZw&feature=player_embedded

(Odgovor članu berny)
Neposredna veza do poruke: 17
3.12.2010 15:57:26   
drugasrecica
BruMa slažem se s tobom, stvarno ne možeš ne primjetit prave trudove, a zbilja i meni je počelo čestim odlascima u WC user posted image

Moje dvi srećice
Lea 10.12.2008.
Rina 17.12.2010.

(Odgovor članu BruMa)
Neposredna veza do poruke: 18
3.12.2010 17:01:51   
berny
bruma, 10 mi je dana do termina.

(Odgovor članu drugasrecica)
Neposredna veza do poruke: 19
Stranica:   [1]
Stranica: [1]
Idi na:

Anketa

buy counterfeit money online
hockey

buy counterfeit money online where can i buy counterfeit money quality counterfeit money for sale Discord: hockeywain1 Telegram: @mixhacking Mail: mixhacks@proton.me

Oznake

Sve najbolje!

Nekoliko korisnica i korisnika koji danas slave rođendan:

Čestitamo!