Ringeraja.hr koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
|
Korisnici na ovoj temi: nitko
|
|
 | Stranica: [1] |
Korisnik | |
|
|
RE: Prehrana za vrijeme menstruacije 14.8.2010 9:34:11
|
|
|
|
tita
|
Sve samo ne pametno,malo slano ,pa slatko i tako!!!!Trbalo bi se izbjegavati kofein za vrijeme menstruacije!
|
|
|
|
|
RE: Prehrana za vrijeme menstruacije 14.8.2010 9:35:56
|
|
|
|
bomboncic02
|
A ja upravo popila kavu i pojela dva reda milke s lješnjacima ..jako zdravo
|
|
|
RE: Prehrana za vrijeme menstruacije 14.8.2010 9:42:15
|
|
|
|
pincirotvajler
|
nemam pojma..u to vrijeme jedem sve pred sobom
|
|
|
RE: Prehrana za vrijeme menstruacije 14.8.2010 9:43:14
|
|
|
|
nemammaste
|
Čuj, ima logike! Ja točno osjećam razliku u organizmu ako jedem više voće,povrće,žitarice i tako to...Kad mi dođe faza nezdravog,masnog i slatkog osjećam se nekako tromo i bezvoljno.Još ja idem iz krajnosti u krajnost.Ipak ti oni vitamini daju snage,probaj pa vidi da li se osjećaš bolje.I probaj pojačati papicu koja ima puno željeza
< Poruku je uredio nemammaste -- 14.8.2010 9:44:26 >
|
|
|
|
|
[Obrisani korisnik] 14.8.2010 9:52:54
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
[Sadržaj poruke je obrisan]
|
|
|
|
|
RE: Prehrana za vrijeme menstruacije 14.8.2010 9:57:04
|
|
|
|
Nika 24052006
|
Ja nemam mensrualnih tegoba,tak da jedem što i inače.Nekada me uhvati želja za slatkim.Isto nisam čula to za kofein i slatko
|
|
|
RE: Prehrana za vrijeme menstruacije 14.8.2010 10:02:39
|
|
|
|
bomboncic02
|
Ciklu ne volim Cvrčak, alkohol ne smijem (kupinovo vino)..preostaje mi voće, danas ćemo udarat po voću jer mi je mesa preko glave..
|
|
|
[Brisano sporočilo] 14.8.2010 10:55:18
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]
|
|
|
|
|
RE: Prehrana za vrijeme menstruacije 14.8.2010 11:57:28
|
|
|
|
cuba
|
Mene još za vrijeme pms-a uhvati ludilo za ciklom valjda cilu teglu pojedem u sekundu. A i zdravo je jesti za vrijeme vještice. Voća dosta, tekućine svakakve iako ja preferiram vodu, kavica za tlak, meni je čokolada u tom periodu odlična.
|
|
 | Stranica: [1] |
Anketa
koliko djece...djurdjajo koliko djece maštate, koliko djece želite imati?...jedno? (
8%)

...dvoje? (
38%)

...troje? (
41%)

...četvero? (
10%)

...petero? (
2%)

...više? (
1%)
Broj svih glasova: 244Hvala na glasovima. Glasovala/glasovao si već na svim aktualnim anketama. Možeš napraviti
svoju anketu!
Oznake
Sve najbolje!
Nekoliko korisnica i korisnika koji danas slave rođendan:
Čestitamo!