|      
Želiš odustati?
Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s posljedicama.
Ukoliko potvrdiš odustajanje na tvoje ćemo osobno računalo postaviti cookie kako bismo te pri dolasku na portal tijekom natjecanja od 17.-23.12., prepoznali i omogućili ti nesmetano korištenje portala, bez prikazivanja ikona sponzora odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, morat ćemo ti oduzeti sve prikupljene bodove. Odustajanjem, nažalost, gubiš i pravo na osvojene nagrade.

Želiš li još uvijek odustati?
Korisnici na ovoj temi: nitko
  Odštampaj
Stranica: [1]
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   Porod u Stuttgartu
7.8.2010 20:19:42   
Suzn
Haaaj,

evo postoji mogućnost da se selimo u Stuttgart, tj. Esslingen :) u 3, 4 mjesecu trudnoće. Kakvi su Vaši savjeti? Da li tamo nastaviti voditi trudnoću, jel ima tko kakva iskustva sa bolnicama tamo? Jel netko zna koju kuću za porode u okolici?

Danke
user posted image
Neposredna veza do poruke: 1
   RE: Porod u Stuttgartu
7.8.2010 20:50:58   
pincirotvajler
nemam pojmauser posted image
al morala sam komentirati da imaš presladak tickerić user posted image

"Ljubav je slijepa i zbog toga joj je tako izoštreno čulo dodira."

(Odgovor članu Suzn)
Neposredna veza do poruke: 2
7.8.2010 21:18:06   
adryosijek
nisam ni ja htijela u italiji vodit trudnocu zat sam tu ...tak da ni neznam sta vani i kako ide

moja mala cura je moje sve...

(Odgovor članu pincirotvajler)
Neposredna veza do poruke: 3
7.8.2010 22:39:44   
mamacita
Velika je vjerovatnost da je vani to sve jos malo bolje izorganizirano. Vodi trudnocu tamo gdje ces se nalaziti, a za preporuku kojeg ginica izabrati upitaj mame sa bebama. Tako sam i ja kada sam bila trudna sa svojim trecim djetetom, u Puerto Ricu pronasla odlicnog ginica jer mi ga je susjeda koja je imala bebu toplo preporucila.
Sretno!!

(Odgovor članu adryosijek)
Neposredna veza do poruke: 4
8.8.2010 11:11:11   
CallamityJane
hmm da biram izmedju hrvatskog porodilista i njemackog, definitivno bih odabrala ovo drugo. Uopste tu ne vidim razloga za dilemu user posted image

(Odgovor članu mamacita)
Neposredna veza do poruke: 5
8.8.2010 11:27:56   
lilia
Također, pa tamo su bolnice i rodilišta kao hoteli.

Drekavac Mihael stigao 11.11.2010.

(Odgovor članu CallamityJane)
Neposredna veza do poruke: 6
8.8.2010 12:47:33   
mali_macic
ja bi se isto slozila sa curama da tamo nastavis vodit trudnoci i da tamo rodis. tamo imas puno bolji uvjeti i razno razne nacine za porođaj a i bolnice su puno bolje. mi se isto uskoro selimo u Njem no nesto sjevernije tako da ti nazalost taj dio Njem. ne poznajem.

nasa "mrvica" Ella - 04.10.2009
E very day and night
L ooking at you makes me smile
L oving you is what I do
A ll my heart belongs to you...

(Odgovor članu lilia)
Neposredna veza do poruke: 7
8.8.2010 13:38:50   
Gogule
ja znam primjer Nizozemske, koji mi se ne sviđa. Nema tamo previše pregleda a bogami ni poroda po bolnicama. Babica ti dođe doma i rađaj .
Moja kuma pobjegla iz Roterdama 3 mjeseca prije da lijepo obavi sve kod nas.

ROKO 20.10.2005.
KLARA 20.08.2009.

(Odgovor članu mali_macic)
Neposredna veza do poruke: 8
8.8.2010 20:57:14   
Anoniman
ne znam za Stuttgart ali moje setrične su rađale u Münchenu i bilo im je super, same u sobi, muž može bit kod tebe, imaš tv, dr te obilazi... mislim da će ti bit super!
Raspitaj se malo kad dođeš tamo... sretno!

(Odgovor članu Gogule)
  Neposredna veza do poruke: 9
10.8.2010 21:22:05   
Suzn
Hvala na odgovorima. Bili tamo sad par dana, i nikad ne bi išla tam da standard nije toliko veći od ovog tu.... pogotovo rodit, al vjerojatno je istina da im je rodilište televizor u boji naspram naših, tako da jedva čekam :))))

Ako ima koja mamica iz Stuttgarta ili okolice nek mi se javi! Danke user posted image

(Odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 10
11.8.2010 11:06:22   
ninolina
hej evo moja sestrična ti živi baš u Esslingenu, neznam točno gdje je rodila u kojoj bolnici ali onoj najbližojuser posted image ...Ima dva dečkiča i ne da je zadovoljna njihovim rodilištem nego ono nemre zamisliti kak je kod nas...Mogu ti je pitati ako hoćeš kod kojeg je dok vodila trudnoću i gdi je rodila...Uglavnom s tobom u sobi može biti suprug, mama, tata...ko hoće. Posjete nisu ograničene....Ne sjedi se po hodnicima ko kod nas, već imaju dnevbne boravke, foteljice, kauče...tv je obavezan i wc svaki ima svoj...ma samo za poželjeti...

sad sam mama za 5 :)
Tin, Iva, Theo Petar, Iris, Nino Lukas

...Nikad se ne prestani smijati, čak ni kad si tužna. Netko će se možda zaljubiti baš u tvoj osmjeh...

(Odgovor članu Suzn)
Neposredna veza do poruke: 11
11.8.2010 13:14:18   
mali_macic

IZVORNA PORUKA: Gogule

ja znam primjer Nizozemske, koji mi se ne sviđa. Nema tamo previše pregleda a bogami ni poroda po bolnicama. Babica ti dođe doma i rađaj .
Moja kuma pobjegla iz Roterdama 3 mjeseca prije da lijepo obavi sve kod nas.

sto se poroda u Nizozemskoj tice, moram te ispravit. ne mora se rodit doma, to ako zelis mozes napravit ali ako ne zelis ili ako imas imale komplikacije onda rađas u bolnici.
mmama je rodila moju 3. sestru u Nizozemskoj prije 12g. i ona jest rodila doma i sve je super proslo i rekla je da joj je to najbolji porod od svih 4. i onda joj je dosla patronazna ili nekakva kucna pomocnica koja joj je malo pomogla u kucanstvo, dosla bi na uru dvije, tako nesto ako se dobro sjecam.

nasa "mrvica" Ella - 04.10.2009
E very day and night
L ooking at you makes me smile
L oving you is what I do
A ll my heart belongs to you...

(Odgovor članu Gogule)
Neposredna veza do poruke: 12
12.8.2010 13:54:13   
Suzn
JAo Ninolina ti si meni zakon!!! :))) user posted image user posted image user posted image
Ako se odlučimo na selidbu, a to ćemo znati kroz par dana, javim ti se, da mi das neki mail od sestrične. A možes je pitat gdje je išla vodit trudnoću i gdje je rodila. Čula sam danas da u Esslingenu ima rodilište, iako je to mali gradić na 15-20 km od Stuttgarta...
Ako još šta pametno saznaš, javi... Svaka info je zlata vrijedna.

Puuuno hvala
user posted image user posted image user posted image

IZVORNA PORUKA: ninolina

hej evo moja sestrična ti živi baš u Esslingenu, neznam točno gdje je rodila u kojoj bolnici ali onoj najbližojuser posted image ...Ima dva dečkiča i ne da je zadovoljna njihovim rodilištem nego ono nemre zamisliti kak je kod nas...Mogu ti je pitati ako hoćeš kod kojeg je dok vodila trudnoću i gdi je rodila...Uglavnom s tobom u sobi može biti suprug, mama, tata...ko hoće. Posjete nisu ograničene....Ne sjedi se po hodnicima ko kod nas, već imaju dnevbne boravke, foteljice, kauče...tv je obavezan i wc svaki ima svoj...ma samo za poželjeti...

(Odgovor članu ninolina)
Neposredna veza do poruke: 13
12.8.2010 14:03:23   
ninolina
pošaljem ti poslije njenu mail adresu...pa se čujete, možda i kavicu popijete user posted image
ona je trenutno u hr tako da ću ti ju sve ispitatiuser posted image

sad sam mama za 5 :)
Tin, Iva, Theo Petar, Iris, Nino Lukas

...Nikad se ne prestani smijati, čak ni kad si tužna. Netko će se možda zaljubiti baš u tvoj osmjeh...

(Odgovor članu Suzn)
Neposredna veza do poruke: 14
21.8.2010 22:33:28   
Suzn
Hej,

evo mene opet. Dakle sad je definitivno sigurno da idemo gore, pa Ninolina, ako imaš kakve info javljaaaaaaj :)))))

(Odgovor članu ninolina)
Neposredna veza do poruke: 15
Stranica:   [1]
Stranica: [1]
Idi na:

Anketa

Mazne bebe.
пеперутка16

Da li vaše bebe (6-12mes) vole da se maze? Moja ni da čuje, samo me odguruje, penje se po meni, čupa,... neće čak ni da se nosi, samo gleda da zbriše. Bas mi je to čudno.. Kakve su vaše?

Oznake

Sve najbolje!

Nekoliko korisnica i korisnika koji danas slave rođendan:

Čestitamo!