Ringeraja.hr koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
|
Korisnici na ovoj temi: nitko
|
|
 | Stranica: [1] |
Korisnik | |
|
|
[Brisano sporočilo] 20.7.2010 10:19:37
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]
|
|
|
|
|
RE: Alergija na Johnson baby ulje 20.7.2010 10:22:03
|
|
|
|
koka
|
Neznam, baš ću pogledat rok trajanja, al za sad ga više ne stavljam dok ne vidim dali će se povuči taj osip...tnx
|
|
|
RE: Alergija na Johnson baby ulje 20.7.2010 10:23:07
|
|
|
|
Anoniman
|
moguće je! malo OT - ja sam se u subotu našpricala sa off sprejem protiv komaraca i sva me koža počela peći i crvenjeti, ko da sam izgorjela na suncu! Prošlo je tek kad sam se otuširala i isprala to sve sa sebe. teško je vjerovati da i na baby kozmetiku možeš bit alergičan, ali ipak - to su sve kemikalije! treba se paziti.
|
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 20.7.2010 10:24:43
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]
|
|
|
|
|
RE: Alergija na Johnson baby ulje 20.7.2010 10:30:42
|
|
|
|
nemammaste
|
Moguće da je od sunca i mora,tako zna i meni ali patronažna mi je rekla da puno bebača dobije alergiju od Johnson kozmetike,tako da me ni to nebi čudilo
|
|
|
|
|
RE: Alergija na Johnson baby ulje 20.7.2010 10:59:42
|
|
|
|
mamacita
|
Njihovi proizvodi za bebe jesu agresivni. Svakako procitaj sastav.
|
|
|
|
|
RE: Alergija na Johnson baby ulje 20.7.2010 11:07:19
|
|
|
|
pako
|
može biti, može. Ja sam se jednom otuširala sa nekim dječijim gelom za tuširanje ali se nesjećam koji je bio i tako sam sva pocrvenila i počelo me je sve peći kao da sam se skurila na suncu i tek kad sam se otuširala i namazala niveinom kremom koja se upila iu sekundi prošlo je nakon 15-ak minuta.
PATRICK 30.04.2008. 01:55h MATEO 06.03.2010. 01:17h
|
|
|
|
|
RE: Alergija na Johnson baby ulje 20.7.2010 11:27:45
|
|
|
|
mišica 666
|
meni isto od njihovih ulja zna biti sitni osip vjerojatno je to to.
|
|
|
RE: Alergija na Johnson baby ulje 20.7.2010 13:00:11
|
|
|
|
Nika 24052006
|
Nika je reagirala osipom na penaten mlijeko za tijelo,tako da vjerujem da je moguće da je od kozmetike.
|
|
|
RE: Alergija na Johnson baby ulje 20.7.2010 15:18:30
|
|
|
|
sina
|
i ja čula da je johnson kozmetika koma-jaka i agresivna. šogica mi ima frizerski salon i kaže da puno mama kad dođu sa djecom na šišanje,žale se da djeca imaju problema sa vlasištem,a zajedničko im je da koriste johnson šampone.
|
|
|
RE: Alergija na Johnson baby ulje 20.7.2010 15:22:53
|
|
|
|
Imra
|
Johnson proizvode sam izbacila iz upotrebe nakon afere da u sebi sadrze neku materiju sto moze dovesti do raka koze, u kasnijim godinama, da li je to istina ne znam, ali ima i drugih proizvoda tako da ne rizikujem, koristim uglavnom hipp
|
|
|
|
|
RE: Alergija na Johnson baby ulje 20.7.2010 15:25:34
|
|
|
|
njanja
|
moguće kombinacija sunca, soli i te aloe vere...kako su sada Mili leđa?
|
|
|
RE: Alergija na Johnson baby ulje 21.7.2010 21:28:46
|
|
|
|
koka
|
IZVORNA PORUKA: njanja moguće kombinacija sunca, soli i te aloe vere...kako su sada Mili leđa? još uvijek su crvena, a mene kao prolazi izbacila sam to ulje iz upotrebe a čini mi se da ću i njihove šampone
|
|
|
RE: Alergija na Johnson baby ulje 21.7.2010 21:31:06
|
|
|
|
BUMBI
|
a joj,a valjda će i njoj uskoro proći
|
|
|
RE: Alergija na Johnson baby ulje 29.8.2010 10:20:47
|
|
|
|
koka
|
Probala sam opet to ulje i nije se pokazalo ništa. Zato predpostavljam da je reakcije bilo zato što sam malo bila izgorila i sva crvena pa to ulje još na sebi.....jer kasnije kad sam probala ništa se nije pokazalo. boooo
|
|
|
RE: Alergija na Johnson baby ulje 29.8.2010 10:25:39
|
|
|
|
mamicaa
|
Daji isto ne odgovara, ja kupujem za njega od HERBALIFE, nekako nam se zdravlje znatno poboljšalo otkad to koristi, skupo je ali ako ima učinka......
|
|
|
|
|
RE: Alergija na Johnson baby ulje 29.8.2010 15:33:31
|
|
|
|
pakić
|
I moj P. odmah nakon tuširanja s Johnson baby sapunom lavanda dobije lišajeve po nogama. Ne koristimo više niš njihovo.
|
|
 | Stranica: [1] |
Anketa
koliko djece...djurdjajo koliko djece maštate, koliko djece želite imati?...jedno? (
8%)

...dvoje? (
38%)

...troje? (
41%)

...četvero? (
10%)

...petero? (
2%)

...više? (
1%)
Broj svih glasova: 244Hvala na glasovima. Glasovala/glasovao si već na svim aktualnim anketama. Možeš napraviti
svoju anketu!
Oznake
Sve najbolje!
Nekoliko korisnica i korisnika koji danas slave rođendan:
Čestitamo!